Çiçek Desenli Kumaş Tasarımlı Elbiseler

Yeni sezon içerisinde desenlerin akışı kumaşlar üzerinde dikkat çekmektedir. Çiçek desenli şekilde tasarlanan tesettür günlük elbise modelleri balon kol ve yuvarlak yaka detayı ile hazırlanmıştır. Bu elbiselerin bel kısmının tam oturması ve eteğin bol kesim olması da kullanıcıların gün içerisinde rahat hareket edebilmelerini sağlamaktadır.

Sezonun en yenilerinin yer aldığı sitemiz tesettür günlük elbise modelleri ile daha fazla kişiye hizmet vermektedir. Özellikle canlı çiçek desen görünümü bu sezonun hazırlanan tesettür elbiseleri üzerinde en popüler desenleri arasına girmektedir.

Cıvıl Cıvıl Renkler İle Tasarlanan Tesettür Günlük Elbise

Cıvıl cıvıl renkler kullanılarak hazırlanan tesettür elbiseler günlük kullanıma uygun şekilde tasarlanmaktadır. Bu ürünler yaka detayından etek ucu detayına kadar özenle hazırlanmış parçalardır. Son zamanların renkleri ile tasarlanan bu elbise modellerine hızlı bir şekilde ulaşmak isteyen kişiler sitemizi ziyaret etmektedir. Ürünlerin tamamı modaya uygun şekilde tasarlanmaktadır. Özellikle 2022 modasında yer alan bu günlük tesettür elbise modelleri çiçek desenli ve salaş kesim olması ile hem şık hem de tatlı bir kombin görünümü yaratmaktadır.

Son Moda Ürünlere Hızlı Geçiş Yapmak İçin Tesettür Günlük Elbise Bölümü

Son moda ürünlere hızlı geçiş yapmak isteyen kişiler başlıca sitemizi ziyaret etmektedir. Hazırlanan her parça özenli formda tasarlanmış ve kaliteli bir şekilde kullanıma uygun hale getirilmiştir. Son moda ürünleri arasında çiçek desenlerinin tüm elbise üzerinde işlendiği tesettür günlük elbiseler bulunmaktadır. Bu elbiseler sezonun en canlı ve kaliteli parçaları olarak satışa çıkarılmaktadır. Üstelik ürün tasarımları ile birlikte kombin önerileri de sitemiz içerisinde yer almaktadır. Salaş kesim ürünler sayesinde herkes kendi bedenine uygun bir elbise satın alabilmektedir.

Kaliteli Ürün Tasarımları İle Çiçek Desenli Elbise Modellerine Ulaşma

Kaliteli ürün tasarımları için sitemiz çiçek desenli şekilde üretilen elbise modellerine ağırlık vermektedir. Sezonun en yenilerinin bulunduğu bu site herkese uygun bir elbise seçeneği sunmaktadır. Özellikle kumaş kalitesi ve modeli 2022 yılına göre tasarlanmaktadır. Son sezonun modasını yakından incelemek isteyen kişiler ilk olarak sitemize giriş yapmaktadır. Tüm elbise modelleri kategoriler altında hazırlanarak satışa çıkarılmaktadır.

En Modern Tesettür Elbise Modelleri

Günümüzde kadın giyimi her geçen gün gelişiyor. Birbirinden güzel kıyafetler uygun aksesuarlar ile tamamlanıyor. Özellikle tesettür giyimde birbiri ile uyumlu parçalar bir araya getirilmeli. Ayrıca tesettürlü hanımlar kıyafet tercihlerinde kişisel zevk ve beğenilerini ön planda tutmalılar.

Bu şekilde son derece şık ve güzel bir görünüme kavuşacaklardır. Gidilecek yere göre seçilen kıyafetlerin kombinini yapmak son derece önemlidir. Hanımlar da kişisel zevklerine göre elbise alırken her detaya ayrı ayrı özen göstermeliler. Bu sayede kıyafetleri uzun süre rahatlıkla giyebilirler.

Birbirinden Şık Ve Zarif Tesettür Elbise Modelleri

Son yıllarda kıyafet seçimleri hızla gelişti. Birbirinden çok renk ve modelde elbiseler vitrinlerdeki yerini alıyor. Her yaştan kadına uygun kıyafetler bulunuyor. Özel davetlerde giyilen elbiseler daha klasik kesim ve düz modellerde oluyor. Günlük yaşamda ise şıklıktan ziyade rahat elbise modelleri tercih ediliyor.

Bu elbiseler triko ve ya gömlek çeşitlerinden oluyor. Tesettür elbiseler uygun başörtüleri ile kombin yapılabiliyor. Elbiselere uygun başörtüsü ile de şık ve zarif bir görünüm elde ediliyor. Önemli olan tesettürlü hanımların tercihleri. Hanımlar tesettür elbise seçimlerinde özenli şekilde davranmalılar.

Tesettür Elbiselerin Bakım Ve Temizliği

Hanımlar tesettür elbise seçimlerinde kolay yıkanabilen kıyafetler olmasına dikkat etmeliler. Özel davetlerde giyilen tunik modelleri şık pantolonlar ile tamamlanabilir. Ayrıca bu elbiselere uygun topuklu ayakkabılar tercih edilmelidir.

Bunun yanı sıra elbise kombini şık ve küçük bir çanta ile de tamamlanır. Bu şekilde son derece şık ve zarif bir görünüm elde edilir. Günlük yaşamda ise elbiseler daha sade ve spor kullanılıyor. Şıklıktan öte elbiselerin rahat olması son derece önemli. Bu elbiseler spor ayakkabılar ve spor çanta ile tamamlanır. Bu sayede güzel bir görünüm elde edilir.

Tesettür Elbiselerin Kombini Nasıl Yapılmalı?

Hanımlar tesettür elbiseleri uygun aksesuarlar ile tamamlamalı. Tesettürlü hanımlar gidecekleri yere uygun olarak elbise tercih etmeliler. Özel ir davete gidilecek ise daha şık ve zarif elbise modelleri tercih edilmeli. Bu elbiseler topuklu ayakkabı ile kombin yapılmalı. Ayrıca günlük yaşamda giyilen elbiseler de spor ayakkabılar ile şık kombin yapılabilir.

Dört Mevsime Göz Kırpan Tesettür Elbiseler

Her yaşa, bedene ve keseye uygun modern ve şık modeller tesettür giyimin içinde mevcut. Bunlar içinde 2020 tesettür elbise kreasyonları, dört mevsim giyilebilen modelleri ile favori seçimlerden. Çoğunlukla polyester ve pamuk dokumalardan üretilen, uzun kollu ve sıfır yaka modeller dört mevsim elbiseler, ünlü giyim firmaların kataloglarını kaplıyor. Her mevsim giyilebilen, tek parça ile şıklığı yaşatan bu tesettür elbiseler, acaba bugün ne giysem? Kar yağıyor, hava çok soğuk nasıl giyinmeliyim? Soruları karşısında bıkkın ve yorgun düşmenize engel olan kurtarıcı vazifesi de gören parçalar.

Dört mevsime hitap eden, yıl boyunca kalıcı bir şık görünüm sunan ve kadınlara, gençlere oldukça yakışan, giyim stilinize kimi zaman hareket kimi zaman asalet katan elbiseler, birbirinden özgün ve canlı tasarımlarla sizlere sunuluyor. Bu her mevsimi yaşatan elbiseler arasında, dantel detaylı elbiseler, kapüşonlu spor elbiseler, şile bezi kolyeli elbiseler, zincir desenli kuşaklı elbiseler, boydan düğmeli çizgili elbiseler, çiçek desenli kuşaklı elbiseler, aerobin kumaş a pileli elbiseler, pul cepli elbiseler bakışları ve talepleri üzerinde toplayan elbise çeşitleri.

Kışa Özel Trendi: Kadife Elbiseler

2020 kışında da tesettürlü kadınlar, çekici ve sıcak havaları ile kış mevsimini renklendirecekler. Bu kış mevsime özgü kadife kumaşlar, elegan görünümü ile ortalığa ışık saçacak. Kemerli kadife elbiseler son derece revaçta. İşleme ve dantel detayları da kadife elbiselere oldukça yakışıyor. Kadife elbise çeşitlerinde mor, ekru, yeşil, lacivert, siyah, kiremit renkler dikkat çekiyor. Bu renkler, yaydığı pozitif ve etkileyici enerji ile kadifeye farklı bir ışıltı katıyor. Üstünüzde bu kadife elbiseleri görenler, gözlerini hemen mağazalara ve online alışveriş sitelerine çevirecekler, hiç kuşkunuz olmasın.

2020 kışında Jilelerle Fark Yaratın

Kadife elbiselerin zarafetinden, kışlık elbiseler arasında giderek daha çok sevilen bir tesettür elbise modeli olan jile elbiselere de göz atmanızı tavsiye ederiz. Kışa özel kumaşlardan; pamuklu dokumalardan ve polyesterden üretilen jile elbiseler katalogları süslüyor. Kullanım konforu açısından jile elbiselerde cep detayı bu sezonda atlanmıyor. Siyah, gri, haki renkli jileler etrafınıza baktığınızda göze çarpan jile elbise renkleri. Kolsuz ve kışa hazır birbirinden güzel jile elbiseler özel indirimlerle sizleri bekliyor. Unutmadan triko elbise modelleri de 2020 kış sezonu için vazgeçilmezlerden.

Modaselvim Tesettür Elbise Modelleri

 

Birbirinden şık ve güzel olan kıyafetlere sahip olarak kendinizi daha iyi hissetmek istersiniz değil mi? Bu durum tesettür giyim için de geçerli oluyor. Tesettür elbise seçenekleri en güzel modelleri ile tüm kullanıcılarının zevkine hitap ediyor. Farklı modelleri ile olduğu kadar oldukça şık ve gösterişli olmaları ile de gözlere hitap eden bu elbise modelleri çok seviliyor. En güzel modelleri ile her yerde rahatlıkla giyeceğiniz elbise modelleri ile bir an önce tanışmak ister misiniz! Tabi ki bu durum herkesin olduğu gibi sizin de kesinlikle isteyeceğiniz bir şey değil mi! Modaya uygun olarak üretilmiş olan tesettür giyim ürünleri arasında ilk sıralarda yerini alan elbise modelleri, günlük elbise ve özel günler için tasarlanmış abiye elbiseler olarak çeşitli kullanım imkanları ile karşınıza çıkıyor. Siz de bu tesettür elbise seçeneklerinden mutlaka kendinize yakışan modelleri kolaylıkla bulacak ve onlara sahip olabileceksiniz.

 

Tesettür Elbise Modelleri Nerede Bulunur?

 

Sizin için en şık tesettür giyim modelleri ile bir an önce tanışmak mı istiyorsunuz? Tam da istediğiniz gibi oldukça güzel ve dikkat çekici olan elbise modelleri size modaselvim.com farkı ile sunuluyor. Tesettür elbise modelleri yeni sezonun tüm şıklığını üzerinde taşıyor. Katılacağınız davette en güzel elbise ile en şık davetli siz olabilirsiniz. Bunun için birbirinden şık ve farklı tasarımlar ile büyüleyici olan elbise modelleri arasından size en çok yakışacak olan modeli ve rengi seçebilirsiniz. Kendiniz için en şık tesettür elbise çeşitleri arasından günlük olarak giyebileceğiniz güzel bir elbiseyi de beğenerek satın alabilirsiniz. Tasarımları ile modaya damgasını vuracak olan bu elbiseler sizin de en gözde kıyafetleriniz arasında yerini almaya hazırlanıyor. Şık ve modern tesettür elbiseleri nerede bulacağınızı siz de artık biliyorsunuz.

 

Tesettür Kıyafet Tasarımlarında Şıklık

 

En güzel ve en farklı modelleri ile karşınıza çıkan tesettür elbise modelleri tasarımları ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Yaşamınıza renk getirecek bu tasarımlar ile elbise dolabınız zenginleşiyor. Hem günlük kıyafet seçenekleri hem de abiye çeşitleri ile birlikte oldukça şık ve gösterişli olan tesettür elbiseleri en şık tasarımlar ile yaşamınıza istediğiniz şıklığı getirmeye hazırlanıyor. Siz de bu elbiseler arasından sizin için tasarlandığını hissettiğiniz ürünü gönül rahatlığı ile alabilir ve oldukça konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Sizin için uygun olan tasarım ve modeli seçmek için de tüm elbise modellerini incelemeniz ve en uygun olanını bulmanız çok daha iyi olacaktır.

Tesettür elbise alternatifleri

 

 

 

Tesettür elbise alternatifleri o kadar çok ki bunlar saymakla bitmez. Moda Selvim olarak bizler de mevcut bütün model ve çeşitleri sizlerin beğenisine sunmaya özeniyoruz. Tesettürlü hanımların robadan elbise modellerine ilgisi her zaman daha fazla olmuştur. Tesettürün gereğine uygun tasarlanan bu elbiseler aynı zamanda sade ve güzel albenisi yüksek alternatifler ile de süsleniyor. Hanımların her zaman daha fazla seçeneği olduğunu bilmesi bizler için önemli. Bunu hedef alarak her zaman olabildiğine çeşitli modelleri kataloğumuza katıyoruz. Yeni mevsim ve yeni moda gündemimize de yeni tesettür elbise örnekleri de getirdi. Bunlardan biri de pelerin görünümü ile ikili takımları andıran elbise modelimiz. Pliseli etek ve pelerin detayı ile farklı bir bakış açısı sunuyor bizlere. Özellikle pudra rengi ile sonbahara yönelik naif bir kombin yapabilirsiniz. Üzerine dış giyim olarak, sizlere kışlık ferace modellerimizden birini öneririz. Prada kumaş ile imal edilmiş olan, kuşgözü detay ferace ile muazzam bir bütünlük yakalayabilirsiniz. Pudra tonlar ile sonbaharın naif iklimine yelken açmak sizin elinizde. Gold şal ile de renk uyumunuz kusursuz tamam olacaktır.

Pudra rengin cazibesi

Bahar aylarında çokça gördüğümüz pudra edata bahar rengi olarak hafızalarımızda yer etti. Fakat bizleri bırakmaya hiç niyetli görünmüyor. Ferace, elbise, tunik gibi tesettür giyimin ana parçalarında en göz alıcı tonu ile bizleri karşılıyor. Gömlek ve bluzlarda de kendine sık rastladığımız pudra pastel tonların en cazip örneği. Pudra rengin cazibesini en iyi gold, krem bazen de zıt tonlar ile çıkarabiliriz.  Pudra rengi ile zıt düşecek renklerden biri de vizondur. Zıtlıkları kadar da son derece göz doldurur bir uyum yakalamayı başarıyorlar.

Tesettür elbise modellerinde pastel renkler

Güpür ve dantel ile desteklenen tesettür elbise modellerinde özellikle pastel tonlar ilgi çekiyor. Güpürün zarif ve naif dokunuşu ile hareket kazanan tesettür elbise modelleri pastel tonlar ile de can buluyor. Tesettür giyimde tüm vücudu kapatan ve belli etmeyen kıyafetlere öncelik veren hanımlar özellikle bu elbise modellerimizi tercih edebilirler.

Tesettür Elbise Modellerinde Süet Farkı

 

Tesettür elbise modelleri gün geçtikçe yeniliğine yenilik katarak çeşitleniyor.  Sonbaharın gelmesi ile yeni iklime has ve yeni moda kıyafetlerde yerini almaya başladı. Bunlar arasında en dikkat çekenlerden biri de süet. Süet bu yılın gözde moda parçası olarak konumunu tescilledi. Peki, süeti hangi parçalarda göreceğiz en fazla.  Tüm giyim parçalarında dolu süet göreceğiz bu sezon. Elbiseden ayakkabıya kadar birçok parçada süet ışıltısı ve farkı bariz kendini gösterecek. Süet yapı itibari ile bir deri türü olduğu için kıyafete uyarlandığında yüksek fiyatlar söz konusu olabiliyor. O nedenle çoğu kişi suni süet ile hazırlanan kıyafetleri tercih ediyor. Suni süetin de görünüm bakımından orijinalinden pek farkı yoktur.

Süet İle Tasarlanan Modeller

Birçok şık ve günlük modelde süet uyarlamasını görmemiz mümkün. Gömlek, ceket, elbise, ayakkabı, çanta gibi giyimin tüm aktif parçalarında süet farkı ile kült tasarımlar oluşuyor. Süet modellerin ayrılmaz parçalarından biri de püskül detaylar. Ceket ve gömlek modellerin püskül detaylar ile daha gösteriş kazandığına tanıklık ediyoruz. Çanta modellerinde de çokça püskül ayrıntılar tercih ediliyor fakat yeni tasarımlar içerisinde en dikkat çeken etek ve yelek modellerinde püskül şıklığı oldu. Süet böyle parçalarda ahenkli bir tavır almışken bizleri daha da şaşırtıyor ve yeni sezon tek parça elbise modellerinde boy gösteriyor. Fırfır etekli yakası bağcıklı süet elbiseler ilgi çekici bir trend olarak önümüze çıkmakta. Tesettür elbise modellerine yeni bir alternatif oluşturan süet modeller şıklığa da yeni bir kapı aralıyor. Tesettür elbise kombinlerinizde kullanabileceğiniz bu tek parça kıyafet modelleri ile stilinize yeni bir boyut katabilirsiniz.

Süet Elbise İle Tesettür Kombini Nasıl Yapılır?

Moda Selvim Online alışveriş sitesi yeni sezon ile vitrinini yeniledi ve yeni elbise modellerini kataloğuna ekledi. Bunlardan biri de süet elbiseler oldu. Tesettürlü hanımların ilgisini çokça çekecek bu elbise modelleri taba, vizon, siyah ve tarçın renk alternatifleri ile sitede yerini aldı. Size kombin önerisi olarak sunacağım tarçın rengini sunuyorum. Süet ile hoş bir uyum yakalayan bu renk aynı zamanda siyah ile de çarpıcı bir kombin oluşturacaktır. Siyah tafta şal ve siyah stiletto ile kombin yapabileceğiniz bu model tesettür elbise kullanımına da çok uygun. Uzun etek boyu ve belden aşağı bol inen fırfır detay eteği ile tesettür elbise olmaya aday. Elbiseler zarif görünümleri ve kadın ile yakaladığı bütünlük nedeni ile çok sevilen giyim parçaları olmayı başarıyor. Aynı zamanda kolay kombin yapılmaya da müsaitler. Soğuk havaların hafif hafif soluduğu şu günlerde hazırladığımız bu kombini kot ceket ile tamamlayabilirsiniz.  Süet elbise modelleri kot ceket ile kombin yapılmaya elverişli bir tarza sahip.

Bohem Stilin Elbisedeki Yeri

Bohem tarzı bir yaşam stilidir fakat son yıllarda kendini giyim stilinde çok daha fazla göstermeye başladı. Bohem stilin en bilinen temsilcilerinden biri de süet. Süet giyimde bohem detaylar da ayrı bir konu. Süet ceket ve yelek modeller püskül ile ayrıntı kazandıkların da bohem tarzını da karşılamış oluyorlar. Bohem giyime en şık örneklerden biri de elbiseler. Moda Selvim vitrininde yer alan süet tesettür elbise modellerinde de bolca bohem figürü görmekteyiz. Yaka bağcıklı elbiselerde yer eden tüy detayları bohem giyime en şık göndermeyi yapıyor.

Daha bir çok stile uygun tesettür elbise modelleri için www.modaselvim.com sitesini incelemelisiniz

 

Desenli Tesettür Elbise Modelleri

 

 

Desenli tesettür elbise modelleri bu yılın favorisi. Yaz aylarında bol bol yaprak figürleri ve otantik desenleri kıyafetlerimizde ağırladık. Yeni bir mevsime geçiş yaptığımız şu günlerde modanın seyrinde de bir dönüşüm görüyoruz.  Bu dönüşümün etkili rolü desen ve figürlerden çok renkler üzerinde kendini gösteriyor. Sonbaharın solgun ya da koyu, mat tonları ile yazın canlı desen ve motifleri birleşerek otantik bir görünüm yakalıyor. Aynı zamanda eskitme bir yüzeyi andıran elbiselerin renk tonları sonbaharın mizacı ile uygun bir profil oluşturuyor.

Desenler İle Sonbaharın Renkleri

Yazın çiçek desenleri bahçelerden çok elbise kumaşlarımızda kendilerini gösterdiler. Yaprakların çeşitleri etek, gömlek, tunik elbise gibi tesettür giyimin en vazgeçilmez modellerinde şekillendi.  Sonbaharın gelmesiyle bu desenlerin vitrinden ineceğini düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Yeni sezonun yine trend konusu yapraklar olacak gibi görünüyor. Popüler yaprak desenleri dışında, otantik yaprak desenleri de elbiselerde kendine yer buluyor. Haki ve indigo renklerin üzerinde gördüğümüz otantik çizimler tam sonbaharın havasını da taşıyor diyebiliriz.

Yaprak Desenli Elbise Modeli İçin Tıklayınız

Sanat Ve Giyim

Bu yıl sanatsal dokunuşların özellikler elbise desenlerinde baskın figürler ile bize takdim edildiğine tanık olduk. Tezhip sanatının ince çizim ve işlemeleri elbise modellerinde yer buldu. Yaprak ve çiçeklerin minimal formda desenleri ile kiloş elbise modelleri şık bir bütünlük yakalıyor. Belde deri kemer detayı ise ayrı bir ahenk katıyor elbiselere. Hanımların çoğu Fiziğinin zarafetini daha belirgin kılan kemer detayını seviyor. Uzun boydan elbiseler tesettürlü hanımların günlük giyimlerinde de çokça tercih ettiği bir model.  Desen ve renk alternatiflerinin olması bu elbiseleri daha rağbete açık kılıyor.

Moda Selvim’de Trend Elbiseler

Moda Selvim’in de en beğenilen modelleri arasında da yine yaprak ve çiçek desenli olanlar dikkat çekiyor. Zengin tesettür elbise seçenekleri ile bayanların kişisel tarzına hitap ettiğini görüyoruz. Giyimini desenli ve renkli modeller ile taçlandırmaktan hoşlanan bayanlar bizi tercih etmeli. Şık modellerimizi inceleyip, zevklerine uygun olanları değerlendirmeli. Kapıda ödeme ve hızlı kargo alternatifleri ile online alışverişi kolay kılan Moda Selvim 7/24 ziyarete açık.

Moda Selvim Alışveriş Sitesini Ziyaret Etmek İçin Tıklayınız.

Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir ?

 

Y.G.S - Uzun Kolyeli Balık Abiye YGS5051 Bebe Mavi (1)Tesettür giyim sektöründe elbise seçenekleri oldukça geniş tutuluyor. Gerek kumaş seçimi, gerek ise renk seçenekleri her tarz bayana uygundur. Bayanlar elbiseleri günlük hayatta giyebildikleri gibi, özel davetlerde de bayanların ilk tercihi oluyor.

 

Tesettür Elbise Modelleri

 

Tesettür elbiselerde dantel detayı dikkat çekiyor. Kol kısmında kullanılan dantel ince ve zarif bir görüntü sağlıyor. Bazı elbise modellerinde kendiliğinde kolye detayı bulunmaktadır. Günümüzde ön plana çıkan tesettür elbise modeli balık elbise çeşitleridir. Uzunkuyruk ve kendiliğinden kolye detayı ise elbisenin özel davetler için uygun olduğunu gösteriyor.

 

Şifon yelek görünümlü bol ve iki renkli elbise son derece şık görünüyor. Kolları volanlı elbiseler de bu sezon gözde detaylardır. Kemer detayı elbiseler oldukça kullanışlıdır. Dantel detayının elbisenin alt kısmında ve kollarda bulunan tesettür elbise modelleri de son derece ince görünüyor.

 

Tesettür Elbiselerinde Renk Seçenekleri

 

Tesettür elbiselerinde renk seçenekleri geniş sunuluyor. Tarçın, siyah, lacivert gibi renkler tesettür elbise modellerinde ön plandadır. Bazı elbise modellerinde iki renk bir üründe de kullanılmaktadır. Elbiselerde özellikle detaylar farklılık gösteriyor. Şifon kumaş kullanımı da elbiselerde mevcuttur. Tesettür elbise modellerinde aynı zamanda sadelik daima ön plandadır. Sadeliği yansıtan detaylar genelde kemer, düğme, sim, işleme gibi faktörlerdir.

 

Abiye Elbise Çeşitleri

 

Özel günlerde her bayan günlük rutinden kurtulmak ister. Bundan dolayı da elbise seçimine daha da özenle yaklaşıyor. Abiye elbiselerde yaka ve kol detayı ön plandadır. Simli, palet, kolye gibi detaylar mevcuttur. Renk olarak ise siyah, zümrüt, hardal gibi renkler tercih ediliyor. Tasarımlarda herkese uygun modeller sunuluyor. Tesettür modasında özellikle bayanlar elbise seçimlerine dikkat ederler. Çünkü elbiseler sade çizgilerin yanı sıra zarif ve incedir. Bir bayan günlük hayatta daha çok spor tarzı elbiseleri tercih ediyor.

 

Özel davetlerde ise daha çok detayların bulunduğu modeller tercih ediliyor. Dantel, jakar kumaş, şifon gibi kumaşlar elbiselerde kullanılmaktadır. Tesettür elbiselerin kaliteli olması görüntüsünü etkiliyor. Şık ve sade elbise modellerinde fiyatlar da her bütçeye de uygundur. Kaliteli elbiseleri uzun süre kullanmak mümkün. Aynı zamanda bu elbiselerin görüntüsünü de etkiliyor.

ÖZEL TASARIMA SAHİP ELBİSELER

 

B.R.N - Yandan Verev İşlemeli Elbise BRN81294 Siyah (1)     Sitede farklı kumaş seçenekleri, aradığınız her renk ve modelde elbise modelleri bulabilirsiniz. Siteye baktığınızda birçok yere uygun kombin yapabileceğiniz ve aksesuar kullanabileceğiniz elbise modelleri ile birçok alternatif ürün ile karşılaşabilirsiniz. Beden seçeneği de bulunan elbise modelleri şıklığınızı yansıtacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.

 

Özenle yapılmış işlemeleri ile gözünüze hoş gelecek olan elbise modelleri sizlere özel bir gün için kullanmak istediğiniz veya günlük hayatta kullanabileceğiniz birçok alternatif seçeneği bir arada sunuyor. Sitede bulunan tüm ürünlerin kumaşları tasarımları kadar özenle seçilmiş ve dikimleri ile kalitesini belli eden ürünlerdir. Tek renk bulabileceğiniz gibi çoklu renk alternatifi ile de üretilmiş elbise modelleri bulunmakta, üstelik de hepsinin fiyatları çok uygun. Hem size maliyeti düşük hem de bu kadar alternatifin bulunduğu sitede seçmekte zorlanabilirsiniz.

 

           Elbise için kullanılan farklı tipte ve farklı mevsimlerde kullanılabilen elbiseler hem şık, hem kaliteli hem de çok uygun fiyatlar ile sunulmaktadır. Farklı seçeneklerin içinden kendinize uygun, kullanacağınız duruma göre çeşitlenmiş ve her kategoride bulunan bu elbiseler ile kendinizi çok şık hissedeceksiniz. Sade elbiseler bulabileceğiniz gibi gideceğiniz mekânlara uygun daha dikkat çekici elbiseler de bulabilme imkânı sunuyor.

 

Siteye giriş yaptığınızda hem fiyatlara hem de bu kadar fazla ürünün olmasına şaşıracaksınız. Seçerken zorlanmanız da gayet normal olacaktır. Kendinizi şımartmak, iyi hissetmek için modaselvim.com‘u incelemeli ve kendinize uygun ürünleri zaman kaybetmeden seçmelisiniz.

Tesettürle Gelen Şıklık

C.M.N - ModaSelvimBayanların özel giyim tercihi olan tesettür giyim birbirinden özel giyim seçenekleri ile cazip fırsatlar sunuyor. www.modaselvim.com adresinin sunduğu cazip seçenekler dört mevsim ideal giyinme seçenekleri oluştururken şık ve işlevsel tercihleri de beraberinde getiriyor. Bu noktada öne çıkan tesettür elbise seçeneklerine baktığımızda şu alternatifler öne çıkıyor.

 

Kullanıcı dostu web tasarımına sahip olan sayfa özel madde başlıkları ile kullanıcılarına özel seçenekler sunuyor. Yeni ürünler balığında trendleri yakalayabilirken sonbahar kış kreasyonu seçeneği ile de işlevsel seçenekler sunabileceksiniz. Giyim başlığı ile de elbise tunik, kombin, bluz etek, kombin ve ceket gibi tesettür giyimin temel parçalarına sahip olabilirsiniz. Özel gün ve davetlerde giyebileceğiniz abiye başlığı da özel giyim tercihleri sunuyor. Her ortama uygun dış giyim seçenekleri ile de pardösü, ferace, kap ve kaban gibi seçeneklerin yer aldığı dış giyim başlığı da kullanışı tercihleri bir araya getiriyor.

 

Tesettür giyimin adresi Moda Selvim, başörtüsü ve şal seçenekleri ile de şık ve pratik seçenekleri bir araya getiriyor. Birbirinden özel seçenekleri ile özel fırsatlar sunan Moda Selvim cazip alışveriş seçenekleri ile de özel fırsatları bir araya getiriyor. Kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneği olan web adresi yurt dışı gönderi seçeneği ile de işlevsel seçenekler sunuyor. Benzer şekilde kargo için de özel seçeneklere sahip olan adres 95 TL üzeri alışverişlere bedava kargo seçeneği sunuyor.

Hangi Elbise Senin?

abiye2Sade ve şık mı? Gösterişli ve şatafatlı mı? Sade ve zarif görünüm mü? Çekici ve seksi bir görünüm mü? Giydiğimiz kıyafetler az ya da çok zevkimiz, duruşumuz ve kişiliğimiz hakkında fikir vermektedir. Sizi hiç tanımayan birinin ilk sizin hakkınızda fikir sahibi olması ya da ilgisini çekmesini sağlayan şey kıyafetimizdir. Unutmayın her gün evimizden çıkarken sanki düşmanınızla karşılaşacakmışçasına kıyafet seçiminde bulunmalıyız. Emin olun ki bu düşüncede ki seçim sizin de hoşunuza gidecektir. Herkesin en başta istekleri arasında karşısında ki insandan üstün olup, bulunduğu ortamdaki ilginin üzerinde toplanmasıdır. Bu çeşitli şekillerde olabilir. Siz neden kolay yolu seçerek bunu kıyafetinizle sağlayamayasınız?

Kıyafet seçimlerimizde elbiseyi ele alacak olursak. Seçimlerimizde renginden tutup boyuna kadar her şeyi vücut tipimize göre en ince ayrıntısına kadar düşünmemiz gerekir. Elbise seçimi sandığınız kadar kolay değildir? Doğru tercih, doğru kombin oluşturulamadığı takdirde şık olayım derken rüküş duruma düşülebilir. Bu durumu eminim ki istemeyiz.

Kilolu bir yapıya sahipseniz renk seçiminiz kesinlikle siyah olmalıdır. Siyah biz bayanlar için fazlalıklarımızı gizlememizi sağlayan ideal bir renktir. Hem fazlalıklarımızı gizlemiş hem de daha ince bir görünme sahip oluruz. Elbise seçimimizde yatay çizgili elbiseler yerine dikey çizgiler tercih edilmelidir. Yatay çizgili elbiseler bizi olduğumuzdan daha geniş gösteriyor olacaktır. Kilolu bayanlar için alt tarafı bol olan elbiseler yanlış bir tercih olur. Olduğunuzdan daha kilolu bir görünüm oluşturuyor olacaktır. Üst kısmı dar alt tarafı bol elbise seçimi zayıf ve ince belli bayanlar ince doğru bir tercihtir.

Bu vücut tipindeki bayanlar bu elbise tarzıyla olduğundan daha zarif ve narin bir görünüme sahip olur. Zayıf ve ince belli bir yapıya sahipseniz dar bir elbise de tercih edilebilir. Fazlalığınız bulunmuyorsa korkulacak bir durum söz konusu olmayacaktır. Fakat renk seçimi elbise modeli kadar önemlidir. Saçınıza, ten renginize uyum sağlayacak bir renk tercihi mutlaka yapılmalıdır. Bu tarz elbiseler sizi çekici ve seksi bir görünüme büründürür. Elbise üzerinde dekolte de tercih edilebilir. Fazlaya kaçmamak şartıyla yapılabilir.

Dünden Bugüne Elbise

elbise1Eski çağdan bugüne kadar insanların bazı temel ihtiyaçları olmuştur. Bunlardan birisi de soğuktan koruma ihtiyacıdır. Bu ihtiyaç zaman geçtikçe insanların kendini ifade etme biçimine kadar gelmiştir. Şimdi bizde size elbisenin nasıl yapıldığı hakkında bilgilerimizi paylaşacağız.

Yapılan birçok araştırmada elbiseler dönemsel mevsim özelliklerine göre farklı kalınlıklarda dikilmiştir. Eski dönemlerde kadınların pek model seçeneği olmadığını da görüyoruz. İlk çağ bittikten sonra yeni gelen orta çağ ile elbise korunma amacından çıkmış dikkat çekilmek için kullanılmaya başlamıştır. Elbiseler o zamanda moda olan takılar ile süslenmiştir. O zamanda kraliçe ve diğer asiller arasında yapılan elbise dikimleri ile halk arasında elbiselere yönelmeler olmuştur.

Elbise bize gelmeden önce birçok aşamadan geçer. İlk olarak pamuk tarlasından pamuklar toplanır. Pamuklar toplandıktan sonra tohumlarından ayrılır. Daha sonra iplik fabrikasına götürülür. İpler dokumadan geçtikten sonra kumaş haline gelir. Kumaş haline geldikten sonra seçilen modele göre kesilir. Kesim bittikten sonra uygun modele göre dikilir. Dikim aşamasından sonra elbisemiz hazır hale gelir. Elbiseler her şekilde bu aşamadan geçmektedir. Elbiseler farklı nedenlerden dolayısıyla birçok model şekline dönüşmüştür.

Elbiseler zevke ve keyfe göre yorumlanabilir. Dünden bugüne elbiseler yaşam ihtiyacı olmaktan çıkmış, modanın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. İlk elbise modelleri kısa olarak tercih edilmiştir. Daha sonra modanın önde giden isimleri elbiseleri farklı olarak dizayn etmişler. Bunlar arasında elbisenin boyunu farklılaştırmak, elbisenin kesimini değiştirmek, dar veya geniş modeller tercih etmek bu farklılıklar arasında yer alır.

İnsanların kolay elbise dikmeleri için birçok kalıp yapılmıştır. Böylece insanlar daha rahat bir şekilde elbise dikmiştir. Dikim esnasında bu modellerden yararlanarak işimiz daha kolay hale gelecektir. Böylelikle insanlar farklı elbise modelleri denemiş olacaktır.

Sonuç olarak elbiseleri ele aldığımızda dünden bugüne ne gibi farklı yollardan geçmiş olduğunu görmekteyiz. İlk önce korunmak için kullanılan elbiseler daha sonraki dönemlerde modanın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Elimize ilk aldığımızda çok kolay bir şekilde hazırlanmış gibi gelen elbiselerin ne gibi hazırlık döneminden geçmiş olduğunu da gördük. Küçük bir pamuk tanesinin geçirdiği birçok aşama ile son haline gelen elbiseler her zaman dolabımızda yerini alacaktır.

Tarzınızı Yansıtan Giyim

elbiseÇoğu bayanın günlük, iş ve ya özel zamanlar için tercih ederek kullandığı hiç şüphesiz ki Elbise şıklığı asil duruşu ile vücudun en estetik görünen halini yansıtır. Kadınların genel tercihi ve vazgeçilmezi olan elbise her tarzın kendine özgü tasarımını yansıtır. Dışarı çıkacağınız zamanlarda bir arkadaşınızla buluşmak istediğiniz anlarda, ani gelen buluşma tekliflerinde aslında en büyük kurtarıcıdır.

 

Yazın yaygın olarak kullanılan kısa elbiseler bile kış aylarında alttan basic bluz ve kalın opak kilotlu çoraplarla çok güzel kombinler oluşturup tarz halini alır. İşin en güzel yanı saatlerce alt üst kombini yapmak zorunda kalmayacak olmanız aslında. Altı desenli kısa ve kalın elbiseler bu yıl ne kadar moda olsa da hiç bir zaman kullandığınız giymekten çok hoşlandığınız elbiselerinizi hiç rafa kaldırmamış olmanız aslında. Modası geçmeyen şeylerden biride düz basic şekilli ve desenli elbiseler.

 

Nerde olursanız olun güzelliğinize sade bir hava katarak en büyük kurtarıcınız olur. Düz ve bol kesim elbiseler kalın puf botlar bu yıl her yerde görebileceğiniz kombin akımı olacak. Cep detaylı bol elbiseler de boyunluk ve bere ile tamamlandığında tatlı ve sempatik bir hava vermekte. Soğukları yoğun geçmeyen bir kış geçirdiğimiz için elbise düşünceniz ve kullanma eğiliminiz biraz daha artış gösterecek malumdur ki. Uzun elbise modaları biraz daha günlük hayatta değil de özel anlarda kullanılmakta. Özellikle kapalı bayanlar için vazgeçilmez olan elbiseler her yerde kullanılmakta. Kullandıkları feracelerin altına mantoların altına dahi rahatlıkla giyilmektedir.

 

Kendine has tarzı olanlara wamp türde elbiselerden asil sade şık elbiseler her alanda tüketilmekte. Eskiden mağazalarda fiyatların yanına yaklaşmak dahi mümkün değil iken şimdilerde 10 TL den başlayan fiyatlarla bile şık elbiseler bulabilmek mümkün. İnanılmaz fiyat gibi gelebilir. Artık cadde mağazalarda reyonlarda eski sezon ürünlerinden en yeni trend ürünlere varana kadar pek çok elbise seçeneğini uygun fiyata bulmak mümkün. Artık internet üzerinden bile satın alabileceğiniz çok uygun birbirinden çeşitli elbise modelleri var. Tek bilmeniz gereken vücut ölçünüz ve tek tıkla kapınıza kadar gelme avantajına sahipsiniz.

 

Senin Elbisen, Senin Seçimin

elbiseElbise, tarih boyunca kadınların tercih ettiği bir kıyafet çeşididir. Aslında erkeklerin de kadınlarda tercih ettiği kıyafet elbisedir. Çünkü elbise feminenliği vurgular, kadını dişi gösterir. Günümüzde yayılmakta olan maskülen akım taraftarı bayanları ayrı tutarak söylemek gerekirse kadını kadın gibi gösteren biraz da giydiği elbisedir. Tabii ki erkek takımlarıyla bile seksi olmayı başaran kadınlar da var. Ancak her kadın bunu başaramaz ama her kadın giydiği elbiseyle kadınlığını vurgular.

 

Elbise denilince alt başlıklarla dolu bir kavramdan bahsediyoruz. Günlük elbise, abiye elbise, mini elbise, yazlık elbise gibi alt başlıkları çoğaltabiliriz. Her kadın farklıdır. Bu yüzden her kadının seçtiği elbise de farklı olacaktır. Giyilecek yere, mevsime, kişinin zevkine ve o anki duygu durumuna göre elbise tercihleri farklılık gösterir. Bu zengin elbise seçeneklerini ayrı ayrı inceleyelim.

 

Yazlık elbiseler. Yaz mevsiminde bilindiği gibi ince kumaştan elbiseler kullanılıyor. Yazın insanlar daha enerjik oldukları için elbiselerinde de sıcak, canlı renkleri tercih ediyorlar. Çiçekli elbiseler ilkbahar ve yaz mevsiminin vazgeçilmezlerinden. Bu sene vintage modası yazlık elbiselerde de kullanıldı.

 

Kışlık elbiseler. Kışın kalın, yünlü kumaşlardan üretilen triko elbiseleri her yerde bulabilirsiniz. Daha çok pastel tonlarının tercih edildiği kışlık elbiseler, çorap çizme ve postallarla kombinleniyor. Abiye elbiseler. Abiye çok fazla çeşidin bulunduğu bir kategoridir. Prenses, balık, straplez, uzun, kısa gibi birçok abiye modeli mevcut. Abiyelerde ışıltıyı yakalamak için sıkça sim, taş ve payet kullanılır. Tüller, tüyler, danteller abiyenin şıklığına şıklık katar.

 

Günlük elbiseler. Herkesin tercih edeceği günlük elbiseleri farklıdır. İş yerine giderken resmi, alışverişe giderken rahat bir elbise seçilecektir. Pamuklu kumaşların yanı sıra kadife, şifon, kot kumaşından yapılan elbiseler de günlük kullanıma uygundur. Ekose, pötikare, çizgili ya da etnik desenler elbiselerde sıkça kullanılan desenlerdendir.

 

İddialı elbiseler. İddiayı seven kadınlar elbette elbiselerinin de iddialı olmasını isteyeceklerdir. Bunun için en iyi seçenek deri elbiseler ya da deri aksesuarlarla kombinlenmiş elbiseler olacak. Ayrıca bu sene gardıroplarımızda yerini alan gömlek ve ceket elbise modelleri de oldukça dikkat çeken modellerden. Elbiselerde kullanılan geometrik pencereler ise elbisenin havasına hava katmakta.

 

Alımlı Güzellikler

osmanli-islemeli-elbise-32242-mor-43412-83-OGeçmişten günümüze süre gelen bir kıyafettir. Elbiseler uzun kollu, kısa kollu, askılı, abiye olmak üzere birçok çeşidi bulunmaktadır. Halk dilinde giydiğimiz tüm kıyafetler elbise olarak adlandırılır. Ama elbise boyundan, omuzdan başlayarak diz üstü, diz altı ve ayak bileğine kadar öreten kıyafetlerdir. Zamanımızda o kadar çok çeşit ve modeli bulunmaktadır ki: Saten, ipek, şifon, yazlık, kışlık olarak değişik modelleri bulunmaktadır. Geçmişe dönülüp bakıldığı zaman asla modası geçmeyen ve günümüze uyarlanan şık tasarımlarıyla değişik modelleri ile yaşamımızın içindedir.

 

Kadınların kullandığı ve tercih ettiği ve aynı zamanda şık modelleri ile yaşamımızda büyük rol oynamaktadır. Rahat olması, cazibeli, şık, ilgi çekici olması biz bayanlar için öncelik taşımaktadır. Kapalı ve tesettürlü bir bayanın bile tercih ettiği elbiseler çoğunluktadır. Her göze ve zevke hitap eden elbiseler her renkte ve modeldedir. İnternete şöyle bir baktığımızda o kadar çok sitede o kadar çok elbise modeli görmekteyiz ki buda en çok tercih edilen bir kıyafet olduğunu ortaya koymaktadır.

 

Her bedene uygunluğu ve rahatlığı da biz bayanlar için çok önemlidir. Bir düğünde, yemekte, bir arkadaş ortamına girerken tercih edilen kıyafetlerdendir. Aksesuarlarla tamamlanan basit bir elbise bile çok şık görünebilir. Elbise küçük yaşata giyilmeye başlanır. Bu zamanda uzun modelleri ile uçuşan şifon elbiseler, rengârenk cıvıl cıvıl renkleri ile toplumumuzu renklendirmektedir.

 

Bayanlar genelde rahatlığı tercih eder. Spor modelleri ile bile rahatlık hissettiren elbiseler hayatımızda yer almaktadır. Bir bayana o kadar çok yakışan bir kıyafettir ki elbiseler, bunu kabul eden bayanlarımız da çok nadir maalesef; Bir pantolon yerine askılı bir elbise bayana o kadar çok cazibe katıyor ki sizde kabul edersiniz.

 

Elbise alırken vücut tipimize uygunluğuna, onu tamamlayan aksesuarlara, markasına, mevsime uygunluğuna, şıklığına, bütçeye uygun olup olmadığına dikkat edilmelidir. Her kadın alışverişi sever. Moda kadına yakışandır. Alışveriş yaparken bilinçli ve kendimize uygun olan kıyafetler tercih edilmelidir. Boyumuzu kilomuzu göz önünde bulundurarak uygun kıyafetler seçmeliyiz. Deneyerek ve içimize sinerek almalıyız ki uzun vade kullanabilelim. Günümüzde internetten alışveriş yapan o kadar çok kullanıcımız var ki indirimleri takip ederek en güzel, en şık, en kaliteli ürünü en az fiyata alabilmektedir.

Tesettür Elbise Modasının Kalbi Burada Atıyor

tesettür elbiseTesettür modası gün geçtikçe zenginleşiyor ve Moda Selvim yılın moda çizgilerine sahip yüzlerce elbise modeliyle tesettür giyiminde şıklıktan ödün vermeyen bayanların daima ilk tercihi oluyor. Şıklığınıza şıklık katacak tesettür elbise modellerinden bahsetmeden önce tesettür nedir ne değildir biraz ona değinelim istedik. Arapça’dan dilimize kazandırılmış olan “tesettür” kelimesi en basit anlatımıyla bayanların kapalı bir biçimde giyinmesini ifade eder. Ama burada dikkat edilmesi gereken nokta tenimizi gelişigüzel örtünmek değil, dinimize uygun biçimde kapanırken vücut hatlarımızın belirgin olmasını da engellemeye çalışmaktır. Bu nedenle tesettür modasının her aşamasında vücuda yapışmayan, hatları göstermeyen kumaşlar, kesimler ve kalıplar kullanılmaktadır.

 

Tesettür elbise modellerindeki yaratıcı kombinler ile günün her saatinde şık ve zarif görünmeyi başarabilirsiniz. Düz ya da zigzag desenlere sahip siyah beyaz elbise modelleri hem her ortamda rahatlıkla giyilebilir hem de gayet modern bir duruş sergiler. Zaten şık görünmek isteyen her tesettürlü bayanın gardırobunda asaleti simgeleyen siyah ve beyaz renklerde birden fazla elbise olmalıdır. Krep şifon kumaştan imal edilen renkli ve desenli elbiseler özellikle bahar ve yaz ayları için oldukça şık seçimler olacaktır. Poliviskon kumaşlar, varaklı dantel modeller ise abiye tesettür elbise modellerinde çok beğenilenler arasında yer almaktadır.

 

Tesettür elbise siteleri arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Moda Selvim’de konfeksiyon ürünlerinin yanı sıra özel tasarım elbise önerilerine de yer verilmiştir. Farklı olmayı seven, kendine özgü bir tasarımla şıklığını çevresine göstermek isteyen bayanlar özel günlerde, davetlerde tasarım elbiselerle kendini çok daha iyi ifade edebilir. Özel tasarım elbiseleri biraz daha pahalı buluyor ve bütçenizi aşacağını düşünüyorsanız hazır elbiselerde yapacağınız ufak tefek değişikliklerle de kendinize özel bir çizgi yakalayabilirsiniz.