Tesettür Dış Giyim Modelleri

 Dış GiyimNakışlı tesettür kaplar tesettür dış giyim kataloglarında kendisine yer bulan ilk ürünler. Nakışların kendine özgü çağrışımları nostalji özlemi ile birleşince hanımlara hem modern hem de klasik çizgilerde kendilerini ifade etme imkanları bu kaplar vasıtasıyla veriliyor. Dar kalıp olarak üretilen bu kap modelleri için bir büyük beden almak çok daha rahat giyimlerin önünü açıyor. Son zamanlarda birçok farklı tesettür giyim ürününün de denenen ve müşterilerden de büyük oranda beğeni ile karşılaşılan poliviskon türü kumaşlardan üretilmekte olan kaplarda 50 bedene kadar uzanan geniş bir seçim şansı da söz konusu. Hakim yaka olan kap çeşitleri her yerde giyilebilir olma özellikleriyle de apayrı bir kullanım konforu vaat ediyor.

 

Birer kapşona sahip olan mevsimlik kaplar da bu senenin en çok siparişi verilen ve satış işlemleri tamamlanan ürünleri arasında yer alıyor. Yağmur yağmasının muhtemel olduğu havalarda ekstra bir bereye ihtiyaç duyulmadan bu ürünler giyilmekte ve yağmur başladığı anda gizli bölmesinden çıkarılan kapşonlar ile birlikte titiz bir şekilde önlemler alınmakta. Mevsimlik kaplarda kırmızı, bordo ve de indigo renkleri de mevcut. Cep detaylı kaplar da diğer seçenekler arasında bulunuyor. Hem küçük eşyaların taşınması için hem de dışarıdan bir aksesuar ayarında algılanması için bu cep detayları kap ve kaban modellerine ayrı bir hava katıyor. Çiçeği taşlı olan pepium kaplar da deyin yerindeyse kapış kapana giden bir diğer modeller. Kapların sol üst ve sağ alt kısımlarında bulunan çiçek detayları ile birlikte bu ürünler özellikle genç nesil tarafından tercih ediliyor.

 

 Tesettür Dış Giyimde Pardösü Modelleri

 

Kış kapıda iken şimdiden tesettür giyim alanında tanıtımları yapılan pardösü modellerine bir göz atmakta fayda var. Kot pardösüler kırışmayan ve ütü istemeyen tasarımları ile birlikte sadece şıklık değil pratiklik de sunuyor. Aynı zamanda bu ürünlerde akasya düğmesi adı verilen son derece özel tasarım biçimleri de yer alıyor. Dış yüzeyinde nakış barındıran pardösü modelleri de bu seneye damga vuran bir diğer pardösü çeşitleri. Kumaşının hafif olmasının yanı sıra soğuk hava etkilerine karşı dirençli bir görüntü sunuyor.

 

Bir cevap yazın