Tesettür Abiyenin Geçmeyen Modası

tesettür abiyeNişan, düğün ve özel organizasyonların vazgeçilmez kıyafetlerinden birisi de hiç şülhesiz ki tesettür abiyeler olmaktadır. Özel gün ve özel gecelerde şık olmak isteyen tesettürlü kadınların ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Bu neden ile tesettür abiye seçiminde bulunurken dikkat edilmesi gereken bazı altın kurallar bulunmaktadır.

 

 Tesettür Abiye Seçiminde Dikkat Edilecek Hususlar

 

Tesettürlü kadınlar abiyelerini seçerken ilk olarak kullanacağı mekana göre kumaş seçiminde bulunmalıdır. Nişan, kına ve düğün gibi organizasyonlarda tesettürlü kadınlar tül detaylı tesettür abiye modelleri ve ya şifon, saten kumaşları tercih edebilirler. Renk seçimi konusunda zorlanan tesettürlü kadınlar da hiçbir zaman modası geçmeyen gümüş, siyah, gri ve ya dore tonlarından yana seçimlerini yapabilirler. Bunun yanı sıra tesettür abiye modelleri de renk seçimini çok fazla etkilemektedir.

 

Çok hareketli tesettür abiye modellerinde çok dikkat çekici renkler tercih edilmese daha iyi bir karar olacaktır. Ancak sade abiye modellerinde gösterişli renkler tercih edilebilir. Tesettür abiyelerin renkleri modellerde önemli olduğu kadar gidilecek mekan içinde önemli olmaktadır.

 

Eğer tesettürlü kadınlar tesettür abiye modellerini açık hava da kullanacak ise canlı ve çarpıcı renkleri tercih edebilir. Eğer tesettürlü kadınlar abiye modelini kapalı ortamda kullanacak ise koyu renkler tercih etmelidir. Bu seçimler sizi bulunduğunuz ortamda en şık kadınların arasında olmanızı sağlayacaktır. Bunun yanı sıra son yıllarda tasarlanan modeller oldukça cesur parçalar içermektedir.

 

 Tesettür Abiyelerde Kumaş Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Tesettür abiyelerde kumaş seçimi gidilecek ortama göre seçilmelidir. Ancak bazı kumaşlar tesettürlü kadınları olduğundan daha da kilolu gösterebilir. Bu neden ile tesettürlü kadınlar abiyeleri seçerken vücut şeklini de göz önünde bulundurması gerekmektedir. Saten ve bol kıvrımlı modelleri balık etli kadınların tercih etmemesi gerekmektedir.

 

Kilo problemi olan bölgeleri tül detaylı modeller ile oldukça fit bir görünüm sağlayabilirler. Çok zayıf tesettürlü kadınlar da uçuş uçuş kumaşları tercih edebilirler. Özellikle balık model tesettür abiyeleri uzun boylu tesettürlü kadınların üzerinde görmek herkesi oldukça büyüleyecektir. Tesettür abiyenin modeline göre aksesuar seçiminde bulunulmalıdır. Taş detaylı tesettür abiye modellerinde aksesuar kullanmaya gerek kalmamaktadır.

Bir cevap yazın