Tesettür Abiyeler Nasıl Seçilmeli?

Özel gün ve davetlerde kadınların tarzlarını ortaya koymalarını ve gecenin en şık görünümüne sahip olmalarına yardımcı olan tesettür abiye modelleri, yeni sezonda iddialı ve gösterişli modelleri ile karşımızda duruyor. Sezonun sade ve durgun görüntüsüyle tamamen zıt bir çizgide ilerleyen abiye elbiselerde, yeni sezonda dikkat edilmesi gereken moda detayları ve yapılması gereken elbise tercihleri şöyledir:

 

Abiye elbiselerde renk kullanımı

 

Abiye elbise seçimlerinde kadınlar öncelikli olarak renk seçiminde dikkatli olmalıdırlar. Bu konuda göz önüne alınması gereken ilk husus, ten rengi ile uyumlu renklerin tercih edilmesidir. Açık ten rengine sahip kadınlar pudra ve açık renklerle hazırlanmış elbiseleri tercih etmeli, koyu cilt tonuna sahip kadınlar ise daha canlı ve göze çarpan renklerle kıyafetlerini seçmelidirler. Yeni sezon tesettür abiye modellerinde istenilen her renk kolaylıkla sezon yenilikleriyle beraber bulunuyor. Bu yüzden renk seçimlerinde şıklığı ön plana çıkartacak olan detayın cilt tonuyla uyum içerisinde olması olduğu unutulmamalıdır.

 

Abiye elbiselerde kullanılması gereken detaylar

 

Abiye elbiseler bu sezon oldukça hareketli ve gösterişli bir görüntüyle karşımızda bulunmakta. Elbiselerde kullanılan yoğun işlemeler, payetler, parlak kumaşlar, şifon ve dantel detaylar tesettür abiye elbiselerin olmazsa olmazları arasında. Özelikle yaka ve göğüs kısmında kullanılan parlak ve altın detaylı işlemeler, sezonun en popüler abiye trendlerinden birisidir. Baştan aşağı işlemeler ile süslenmiş abiye elbiseler de kadınların güzelliklerini tamamlamasına yardımcı olan sezon trendleri arasında bulunuyor.

 

Elbiselerin kumaşının parlaklığı ve gösterişi, yeni sezonda abiye elbiselerin trendleri arasındadır. Parlak kumaşlarla hazırlanmış abiye elbiseler, kıyafetlerde kullanılan parlak detaylar, şallarda ipek veya parlak kumaşların kullanılması, abiye kombinlerinde mutlaka yer alması gereken bir unsurdur. Mat kumaşlarla yapılan abiye seçimleri ne yazık ki görüntünüzü geri çeken demode bir görünüm ortaya çıkartacaktır.

 

Lazer kesimler

 

Abiye kombinleri ve elbiselerde lazer kesimle oluşturulmuş desenler bu sezon tercih edilebilecek bir detaydır Özellikle etek ve kollarda kullanılan lazer kesimlerle görüntünüzü daha da hareketlendirebilir, çeşitli aksesuar kullanımları ile kıyafetlerinizde ki hareketi arttırabilirsiniz. Lazer kesimli eşarplarda kombinlerde tercih edilebilecek ve vücudun üst kısmını hareketlendirmenize yardımcı olacak detaylardan birisidir.

 

Bir cevap yazın