Hangi Özel Gün İçin Hangi Abiye Seçilmeli 

Kadınların özel günlerinde, evlilik, nişan, kına gibi özel davetlerde daha özenli elbiselere ihtiyaç vardır. En sevdiğiniz gece elbiseleri, kına gecesi gibi törenlerde giyilmek için üretilip tasarlanıyor. Çünkü tesettür abiye elbiseler daha çok o özel gecelerde tercih ediliyor. Bu tasarımların yanı sıra krep veya şifon benzeri kumaşlardan üretilen tesettür abiye modelleri de tasarlanıyor. Fakat kullanımları çok yaygın değildir.

Gece Elbisesi Hangi Noktalara Dikkat Edilerek Seçilir?

Öncelikle tesettür abiye seçimi yapılırken kullanım yeri ve zamanının belirlenmesi tavsiye edilir. Yani gece mi gündüz mü kına ile mi yoksa özel davetle mi giyileceğini belirlemek gerekir. Örneğin tesettür abiye düğün gibi sade bir tören için giyiliyorsa sade bir model seçmelisiniz. Aynı şekilde düz renkler de tercih edilebilir.

Örneğin bej ile siyahı kombinleyebilir ya da lacivert ve füme renkleri kombinleyebilirsiniz. Düğün, kına, özel kutlamalar ve daha fazlası için tesettür abiye ihtiyacınız olacaktır. Buna karşılık daha sade tesettür abiye elbiseler tercih edilebilir. Renk olarak çok koyu olanlar tercih edilebilir.

 Tesettür abiye elbise kombin oluştururken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta vardır. Ayakkabı çantası seçimi ve takı aksesuarı seçimi, giyeceğiniz tesettür abiye elbisesi tarzına uygun olmalıdır. Aksi takdirde, tesettür elbisesi korkunç görünebilir.

Tesettürlü Hanımların İlk Dikkat Etmesi Gereken Nokta

Tesettür abiyede dikkat edilmesi gereken ilk şey gece elbisesinin kumaşıdır. Yani sadece kumaşın rengi değil kumaşın cinsi de önemlidir. Ayakkabı ve çantalar tesettür abiye modeli ile uyumlu olmalıdır. Örneğin, abiye elbisenize benzer renkte ayakkabı ve çantalar seçebilirsiniz. Moda uzmanlarına göre tesettür abiye ile en uyumlu topuklu ayakkabılar, burnu kapalı ayakkabılar. Ayrıca aksesuar ve takı seçiminde aşırıya kaçmamak gerekir.

Aşırı takılar bir tesettür abiye elbisenin şıklığını ve kalitesini gölgeleyebilir. Bu konuda abiye giyime uygun takılar, aksesuarlar, ayakkabılar ve eşarplar her şeyin önüne geçecektir. Tesettür abiyelerdeki ince ayrıntılar, zariflik destekleyen unsurlardır. Minik ışıltıları, minik takılar, minik bronşlar ve çok kabarık olmayan elbiseler bu tarzı destekleyen ayrıntılardır. Elbette ki herkes aynı tarzda giyinmek zorunda değil. 

Tesettür Abiye Seçimi

Tesettür abiyeler 2020 yılında da birbirinden güzel tasarımlarla vitrinleri süslemektedir. Her zevke hitap eden 2020 yılının tesettür abiye modelleri hem sadelik hem de gösterişten yana olan bayanlar için birbirinden farklı stiller ile karşımıza çıkmaktadır.

Tesettür abiye seçiminde moda tasarımcılarının önerdiği dikkat edilmesi gereken en önemli kriterler kişinin fiziksel özellikleri ve abiyenin giyileceği mekan olmaktadır. Abiye seçiminde zorlanan bayanlar bu iki hususa dikkat ettiklerinde kendilerine uygun olacak abiye elbiseyi kolay bir şekilde bulabilmektedirler.

Tesettür Abiye Seçiminde Mekan

Son zamanlarda tesettür abiye modası kendini sürekli olarak yenileyerek geliştirmektedir. Buna bağlı olarak da her zevke ve tarza uygun pek çok model rahat bir şekilde bulunabilmektedir. Birbirinden güzel ve farklı tarzlarda karşımıza çıkan tesettür abiye elbiselerin seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalardan biri gidilecek olan davetin yapılacağı mekandır.

Sade ve kısa yapılan nişan törenlerinde ya da abartısız düzenlenmiş bir kır düğününde tesettür abiye seçiminde fazla gösterişli modellere gidilmemesi daha doğru olmaktadır. Bu nedenle daha sade ama şık tesettür abiyeler tercih edilmelidir. Sade, tül detaylı ve az ışıltılı bir abiye ile oldukça zarif ve hoş bir görünüm elde edilebilmektedir. Bunun yanı sıra gidilecek olan davet eğer daha gösterişli ve lüks bir ortamda yapılacak ise pul payetlerle ya da taşlarla işlenmiş A kesim ya da prenses model bir abiye oldukça dikkat çekici olacaktır.

Tesettür Abiye Seçiminde Fiziksel Özellikler

Tesettür abiye seçimi sırasında kişinin vücut yapısına ve ten rengine göre abiye elbise tercih etmesi gereklidir. Elbise seçiminde kişinin fiziksel özellikleri doğru abiyenin bulunması için son derece önemlidir. Şöyle örnek verebiliriz, kilo problemi yaşayan bayanlar kesinlikle kabarık eteklerden ve fırfırlı modellerden uzak durmalıdır.

Bunlar yerine A kesim modeller tercih edebilirler. Açık tenli bayanlar da kesinlikle pudra, açık uçuk mavi gibi tonlara yaklaşmamalıdır. Bu tonlar açık tende cansız ve silik bir görünüm verecektir. Bunların yanı sıra abiye elbise için tercih edilecek siyah, bordo ya da farklı bir koyu renk kişinin daha zayıf görünmesini sağlayacak önemli detaylardandır.

Abiye Seçerken En Kolay Adres

Güzellik. İnsanoğlunun en büyük kaygılarından biri. Her konuda seçim yaparak en çok dikkat ettiğimiz kriter. Ancak önemli bir detayı vurgulamak gerekir. Güzellik görecelidir. Birçok faktör beğeni algımız içerisinde yer edinir. Şüphesiz bunlardan birisi de inançtır. Bazı firmalar inancının gereklerini yerine getirirken giyim konusunda zorluk yaşayan siz değerli müşterilerimiz için tesettür giyimi konusunda son moda ürünler üretmektedir. Modaselvim bu konuda öncü firmalardan biridir. Siz inancınızın gereklerine uygun olarak giyinmenin rahatlığı içinde olurken üzerinizdeki son moda kıyafetlerle ışık saçacaksınız.

Giyim, Karakterimiz ve Yaşam Tarzımız Hakkında Bilgi Verir

Giydiğimiz kıyafetler karakterimiz ve yaşam tarzımız hakkında bilgi verir. Bu son derece önemli bir ayrıntıdır. Çünkü insan düşünceleri ve yaşam tarzı ile ilgili kendisini yansıtan kıyafetler giyerek fikrini özgürce savunmuş olur. Bu cesaret istediği kadar özgüven de istemektedir. Demokrasinin geldiği noktada giyim konusunda özgür tercihler yapılması tesettür giyim konusunda da farklı model ve seçeneklerin ortaya çıkmasında yardımcı olmuştur. Renk renk, beden beden ve model model çeşitleri ile zevkinize ve karakterinize en uygun ürünü seçip modern ve uygar bir kadın olarak inancınızın gereklerini yerine getirebilirsiniz.

Kadının Meta Olmadığını Tarzınızla Savunun

Günümüzde özellikle başta reklam sektörü olmak üzere birçok alanda kadının meta olarak sunulduğuna şahit oluruz. Hem inancınız gereği hem de bir felsefe olarak bu duruma karşı gelmek için düşünce tarzınızla örtüşen tesettür giyim modellerine göz atın. Fikirlerinizi giyim tarzınızla savunun. Son moda tesettür ürünleri ile fikirlerinizi savunurken daha güçlü olun. Modernlik, uygarlık, çağdaşlık gibi eleştirilere göz açtırmayın. Hem inancınızın gereğini yerine getirin hem de çağdaş ve modern bir kadın olarak fikirlerinizi özgürce savunun.

Çeşit Çeşit Abiye Modelleri İle Farkınızı Ortaya Koyun

Tesettür giyimde farklı bir yeri olan tesettür abiye modellerimiz ile kına, nişan, düğün gibi organizasyonlarda ne giyeceğim düşüncesine kapılmayacaksınız. Renk renk, model model çeşitleri ile tesettür abiye konusunda inanılmaz kalite ve inanılmaz fiyatı birleştiren Modaselvim ile zevkinize uygun bir abiye mutlaka seçebilirsiniz. Beden konusunda da çok geniş bir yelpazesi olan Modaselvim siz değerli müşterilerimizin bir tık uzağında.

Tesettür Abiyelerle Aksesuar Uyumu

tesettür abiye modelleriSatın alınırken büyük bir titizlikle incelenen tesettür abiye modelleri, her zaman görsel olarak en iyi etkiyi sunacak olan seçenek altında tercih edilir. Ancak bu genelde tek başına yeterli olmaz. Nitekim mutlaka değişik aksesuar modelleri farklı abiye çeşitleriyle değerlendirilmesi gerekmektedir. Böylece harika bir kombin yaratılabilir ve gidilecek mekanın konseptine uyumlu şekilde etkileyici bir görünüm yakalanabilir. Tabii organizasyon ve davetin türüne; giysiye ve kişisel isteklere bağlı olarak fakat aksesuarlar değerlendirilir. Ancak bu aksesuarların bazıları ortak şekilde vazgeçilmez unsurlardır.

 

 Abiyeler ile Ayakkabılar

 

Aksesuar olarak tesettür abiye modelleri için en önemli aksesuar çeşitleri şüphesiz ayakkabılardır. Genelde dolgu topuk, kısa veya uzun topuklu ile stiletto tarzı ayakkabılar böyle zamanlar için tercih edilir. Aynı zamanda genelde siyah başta olmak üzere koyu renkli ayakkabı modelleri organizasyonlar için ön plana çıkar. Tabii bu durum tercih edilecek abiyenin tarzına ve rengine bağlı olarak da değişkenlik gösterir. Ancak gri renk, kahverenginin değişik tonları ve siyah renk daha çok değerlendirilmektedir.

 

 Özel Çanta Modeli

 

Ayakkabı ile birlikte kullanılması gereken en önemli aksesuar seçenekleri olarak çantalar gelir. Mutlaka davet için daha zarif, elbiseye yakışır bir görünüm sunacak çanta modelleri tercih edilmelidir. Genelde elde taşınacak dikdörtgen ve askısız çantalar bir adım öne çıkar. Böylece daha hoş ve şık bir görünüm yakalanabilir. Renk olarak elbisenin ağır bastığı renkler çanta üzerinde olması daha özel bir uyum sağlar. Tabii alternatif olarak küçük çantaların üzerinde bulunan zincir askıları da kullanılabilir.

 

 Özel Tasarım Takı Çeşitleri

 

Takı modelleri şüphesiz abiyeler için vazgeçilmez aksesuar parçaları arasında yer alır. Özellikle başta küpe çeşitleri daha zarif ve küçük bir tasarım altında, klasik model üzerinden tercih edilerek kullanılmalıdır. Aynı zamanda yine zarif görünüme sahip olan kolye ve bileklik modelleri de kullanılabilmektedir.

 

 Kişisel İsteklere Göre Özel Aksesuarlar

 

Elbette kullanması gereken bu tür aksesuar çeşitlerinin yanı sıra, abiyelerle beraber kişisel isteklere uygun değişik tasarımlar da değerlendirilmektedir. Örneğin bu konuda şal, eşarp ve saat çeşitleri oldukça tarz bir görünüm yakalamak imkanı verebilir. Kişisel istekler baz alınmak suretiyle daha birçok değişik özel aksesuar modeli abiyeler ile birlikte kullanılabilir.

Tesettür Abiyelerde Yeni Sezon Seçenekleri

tesettür abiye modelleriHiç şüphesiz birbirinden değişik özel davet ve organizasyon söz konusu olduğu zaman, akla her daim ilk gelen giysi seçenekleri arasında tesettür abiye modelleri ön plana çıkar. Şaşaalı görünümleri ve birbirinden şık aksesuar ile birlikte desen seçenekleri dahilinde muhteşem bir izlenim ortaya çıkaran abiye çeşitleri, her sene yeni sezon kapsamında piyasaya çıktığı andan itibaren büyük bir ilgi görür.

 

Özellikle yaz ayları için düğün veya nişan ve sünnetle bunun gibi farklı organizasyonlar kapsamında abiye önemi çok daha büyük hale gelir. Göz alıcı bir izlenim yaratmak, gidecek organizasyonunda daha çok dikkat çekici bir görünüm ortaya çıkarmak için ilk tercih her daim abiye çeşitleri olur. Yeni sezon kapsamında da birbirinden güzel model yapıları altında harika abiye çeşitleri güven içerisinde bu tercih edebilir.

 

 Yepyeni modelleri ile birlikte abiye çeşitleri

 

Organizasyon ve davetlerin vazgeçilmez giysileri arasında yer alan tesettür abiye modelleri, yeni sezon ile birlikte keyifli bir alışverişin yolunu açmış durumdadır. Özellikle bu sene aksesuar ve desen açısından oldukça zengin bir görünüme sahip olan abiye çeşitleri arasında, güpürlü tül etek abiyeler oldukça dikkat çekiyor.

 

Üst kısmı parlak görünümler aldığında hazırlanmış ve etek bölümündeki tül detaylı özel bir izlenim yaratılmış bu elbise çeşitleri keyif de tercih edilebilir. Aynı zamanda etek bölümü ile birlikte kol kısımlarındaki noktaları dantel detaylı hazırlanmış abiye seçenekleri de bu yıl ön plana çıkıyor. Eteği dantel kuyruklu modeller, pul payetli şifon abiyeler ya da inci detayları ile tasarım haline getirilmiş giysiler de keyifle tercih edilebilir.

 

 Farklı modelleri ile yepyeni abiye çeşitleri

 

Birçok değişik model seçeneği kapsamında üretimleri gerçekleştirilmiş olan birbirinden kaliteli tesettür abiye çeşitleri, hanımlara bu yıl daha zengin bir fırsat kapsamında keyifli bir alışverişin yolunu açıyor. Özel tasarım altında hazırlanmış, değişik aksesuarlar ve desenleri ile bezenmiş olan abiyeler; bu yıl hanımların keyifle farklı davet ve organizasyonlara katılmasına fırsat tanıyor. Üstelik çok daha uygun fiyatları altında elde edilebilecek olan kaliteli kumaş yapısında üretimleri sağlanmış bu abiyeler, birçok güzel takı seçenekleri ile birlikte de harika bir uyum sağlıyor.

Tesettür Abiye Nerelerde Giyilir?

tesettür abiyeGöz alıcı renklere sahip olan tesettür abiye modelleri, farklı tasarım seçenekleriyle bayanların ilgisini çekmeyi başarır. Davetin teması, yeri ve saati dikkate alınarak seçilecek kıyafetler, uygun ayakkabı ve çantalarla kombinlenebilir. Satenden şifona, tülden kadifeye kadar geniş bir kumaş seçeneğine sahip elbiselerde güncel moda trendlerine uygun tercihler yapılarak mekânın en şık kişisi olunabilir.

 

 Abiye Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Abiye kıyafet seçilirken en önemli unsur kumaş tercihidir. Gidilecek mekânla uyumlu renk, desen, kesim veya kumaşlar elbisenin modeli kadar önemli detaylardır. Hem gündüz hem de geç saatlerde verilen davetler için en ideal kumaşlar arasında krep ve mat dokular sayılabilir. Sade desenler abartıya kaçmayacak kesimler ve hareket kısıtlaması yaratmayacak modellerde tercih edilebilir. Belden dökümlü kesimler, krep kumaşlar ve yaratıcı tasarımlarda kullanılabilir.

 

Kıyafetinin son derece özel olmasını isteyenler işlemeli kumaşlar veya tül kaplamalardan yana tercihte bulunabilirler. Özel davetlerde veya düğünlerde iki renkten oluşan takımlar daha şık bir görüntü için ideal seçenektir. Abiyelerle kullanılacak ayakkabı seçimi sadece rahatlığın değil aynı zamanda şıklığın da temsilcisi olacaktır.

 

 Kıyafeti Tamamlayan Ayakkabılar

 

Kadınlar için ayakkabı dendiğinde akan sular durur. Şıklığın olduğu kadar tarzın da temsilcisi olan ayakkabılar; ayak sağlığı, ayakkabının kaç saat kullanılacağı ve elbise seçimine uygun olarak belirlenir. Farklı tasarım ve kumaşa sahip olan tesettür abiye modelleri, özel üretilerek elbisenin kumaşıyla hazırlatılabilir. Özel günler için çok kullanılan bu yöntemle göz alıcı bir bütünlük yakalanabilir.

 

Seçilen kıyafetin şıklığını tamamlayan ayakkabı modelleri aynı zamanda duruşu da etkisi altına alır. Farklı kombinlerle kullanılacak değişik topuk yapıları, özel günlerde zevke uygun olarak seçilebilir. Modacı veya marka tercihine göre değişen stiller, günlük hayatın bir yansıması olarak gün boyu şıklığı yakalamak isteyenler tarafından ilgi görür. Kabarık etekler ve iki parçadan oluşan takımlar iş hayatında rahatlık ve şıklığı aynı anda yakalamak isteyenlerin ilk tercihi olarak düşünülebilir.

 

Çarpıcı tesettür abiye modelleri yerine sade tercihlerde bulunanlar, kullanacakları aksesuarlarla farklılığı yakalayabilirler. Klasik ya da gösterişli olan aksesuarlarla uyum içinde bağlanacak eşarplar ise tesettür giyimin vazgeçilmezleri arasında her zamanki önemini korumayı başarır.

 

Tesettür Abiyeler Nasıl Seçilmeli?

Özel gün ve davetlerde kadınların tarzlarını ortaya koymalarını ve gecenin en şık görünümüne sahip olmalarına yardımcı olan tesettür abiye modelleri, yeni sezonda iddialı ve gösterişli modelleri ile karşımızda duruyor. Sezonun sade ve durgun görüntüsüyle tamamen zıt bir çizgide ilerleyen abiye elbiselerde, yeni sezonda dikkat edilmesi gereken moda detayları ve yapılması gereken elbise tercihleri şöyledir:

 

Abiye elbiselerde renk kullanımı

 

Abiye elbise seçimlerinde kadınlar öncelikli olarak renk seçiminde dikkatli olmalıdırlar. Bu konuda göz önüne alınması gereken ilk husus, ten rengi ile uyumlu renklerin tercih edilmesidir. Açık ten rengine sahip kadınlar pudra ve açık renklerle hazırlanmış elbiseleri tercih etmeli, koyu cilt tonuna sahip kadınlar ise daha canlı ve göze çarpan renklerle kıyafetlerini seçmelidirler. Yeni sezon tesettür abiye modellerinde istenilen her renk kolaylıkla sezon yenilikleriyle beraber bulunuyor. Bu yüzden renk seçimlerinde şıklığı ön plana çıkartacak olan detayın cilt tonuyla uyum içerisinde olması olduğu unutulmamalıdır.

 

Abiye elbiselerde kullanılması gereken detaylar

 

Abiye elbiseler bu sezon oldukça hareketli ve gösterişli bir görüntüyle karşımızda bulunmakta. Elbiselerde kullanılan yoğun işlemeler, payetler, parlak kumaşlar, şifon ve dantel detaylar tesettür abiye elbiselerin olmazsa olmazları arasında. Özelikle yaka ve göğüs kısmında kullanılan parlak ve altın detaylı işlemeler, sezonun en popüler abiye trendlerinden birisidir. Baştan aşağı işlemeler ile süslenmiş abiye elbiseler de kadınların güzelliklerini tamamlamasına yardımcı olan sezon trendleri arasında bulunuyor.

 

Elbiselerin kumaşının parlaklığı ve gösterişi, yeni sezonda abiye elbiselerin trendleri arasındadır. Parlak kumaşlarla hazırlanmış abiye elbiseler, kıyafetlerde kullanılan parlak detaylar, şallarda ipek veya parlak kumaşların kullanılması, abiye kombinlerinde mutlaka yer alması gereken bir unsurdur. Mat kumaşlarla yapılan abiye seçimleri ne yazık ki görüntünüzü geri çeken demode bir görünüm ortaya çıkartacaktır.

 

Lazer kesimler

 

Abiye kombinleri ve elbiselerde lazer kesimle oluşturulmuş desenler bu sezon tercih edilebilecek bir detaydır Özellikle etek ve kollarda kullanılan lazer kesimlerle görüntünüzü daha da hareketlendirebilir, çeşitli aksesuar kullanımları ile kıyafetlerinizde ki hareketi arttırabilirsiniz. Lazer kesimli eşarplarda kombinlerde tercih edilebilecek ve vücudun üst kısmını hareketlendirmenize yardımcı olacak detaylardan birisidir.

 

2018 Tesettür Abiye Modası

Düğün, nişan ya da mezuniyet töreni gibi özel günlerin olmazsa olmaz kıyafeti olan abiyeler kapalı kadınlarında tercihi olmaktadır. Kapalı kadınların giyim tarzlarına göre tasarlanan tesettür abiye modelleri her sezon farklılıklar göstermektedir. Bu sezon 2018 yılında mağaza vitrinlerinde görmeye hazırlandığımız abiye modelleri nasıl? Bu sorunun cevabı için yazının devamını okuyabilirsiniz.

 

 Pelerinli Modeller Revaçta!

 

Kapalı kadınlarda özel günlerinde tercih ettikleri abiye modellerinde her zaman şık ve tarz sahibi kişiliklerini göstermek istemektedirler. Bunun bilincinde olan tesettür abiye tasarımcıları bu sezon şıklıklarından ödün vermek istemeyen kapalı kadınlar için sezonun hit parçası olan pelerin detaylı abiye modellerini tasarlamaktadır. Sezonun favori renkleri arasında yer alan gri, ekru ve mor renkler ile tasarlanan bu abiyeler pelerin detayları sayesinden de oldukça şık bir hava vermektedir. Bu sezon sıklık ile görmeye başlayacağınız pelerinli modeller hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?

 

 Geniş Kemerli Tasarımlar İle Farklı Olun!

 

Bel kısmı tamamen vücuda oturan, ayakucuna inen kısmı ise genellik ile vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde tasarlanan bu tesettür abiye modelleri, günlük hayatta da oldukça karşımıza çıkan kemerli yüksek bel pantolonlar gibi bu sezonun favori parçaları arasında kendine yer bulmaya başlamış durumdadır.

 

 Püskül Modası Her Yerde

 

Geçtiğimiz sezondan bu yana püskül detayı pek çok kıyafet parçasında görülmüştü. Bu sezonda özellikle kapalı kadınların abiye elbiseleri modellerinde sıklıkla karşımıza çıkan püskül detayları, sizlere şık bir hava katarken modayı yakından takip ettiğinizi de göstermektedir. Genellikle kol uçlarında abiye ile aynı renkte olan püskül detaylı modeller bu sene oldukça revaçta.

 

 3 Boyutlu Modeller Sezonun Hit Parçası

 

3boyutlu tasarımları ilk olarak tişörtlerde, daha sonra elbise ve gelinliklerde son olarak da kapalı kadınların giymesine olanak sağlayan abiye modellerinde karşımıza çıkmaya başlamıştır. Abiyelerin özellikle etek ve kol gibi kısımlarında karşımıza çıkacak olan bu 3 boyutlu desenler, özel günlerde pişti olmak istemeyen ve farklı kişiliklerini kıyafet tarzlarına da yansıtmak isteyen kapalı kadınların bu sezon ilk tercihi olacak gibi görünüyor. Bu 3 boyutlu tasarımlar genellikle çiçek ve kelebek gibi desenlerden oluşmakta.

 

Tesettürlü Düğün Modası

 

Tesettür abiyeleri özellikle genç kadınlar tercih ediyor. Bu nedenle beden sıkıntısı yaşamadan her modelden bu abiyeleri bulmak mümkün. Tesettürlü bayanlar özel günler için kıyafet sıkıntısı yaşadığı günler artık çok geride kaldı. Günümüzde pek çok modelde tesettürlü abiyeler mevcut. Bunlardan birini tercih ederek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Günümüzde kadınlar görünüşlerine daha çok önem veriyor. Bu durum moda dünyasının çeşitlenmesi ve kadınların her zaman bu çeşitliliğe büyük bir ilgi duymasından kaynaklanıyor. Ancak öyle kıyafetler var ki bunların modası hiç geçmiyor. Bunlardan biri de yöresel kıyafetler. Eski kıyafetler gün geçtikçe önemini kaybetse de yöresel kıyafetler hiçbir zaman önemini kaybetmiyor.

 

Son Trend Abiyeler

 

Tesettür modasında da abiyeler için son akımlar geçerli. Eski bindallılar yeni yorumlarla şekillenerek yeniden moda haline geldi. Özellikle tesettür kıyafetlerinde daha çok görülen bu durum eskiden bayanların daha kapalı giyinmesinden kaynaklanıyor. Çeşitli moda akımları başta kıyafetler olmak üzere pek çok konuyu etkiliyor. Örneğin takıların bile bir modası var.  Eski takı ve kıyafetleri kullanmak demode bir görünüm veriyor. Tesettür abiye şık görünümü ile de dikkat çekiyor.

 

Yöresel Kıyafetlerden Abiyelere

 

Bundan yirmi sene öncesine kadar düğün ve nişan gibi özel günlerde yöresel kıyafetler kullanılırdı. Hatta o dönemlerde gelinliklerin pek çoğu da yöresel kıyafetlerden oluşuyordu. Bir dönem etkisini yitiren bu kıyafetler günümüzde tekrar eski önemini kazandı. Örneğin bir kına kıyafeti olan bindallı artık yeniden kullanılarak kınaların vazgeçilmez kıyafetlerinden biri haline geldi. Örneğin bindallı denilen kına kıyafetlerine ferace eklenerek daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

 

Yöresel Kıyafetlere Yapılan Yeni Yorumlar

 

Bugün kullanılan tunik, ferace gibi kıyafetler aslında çok eskilere dayanıyor. Eskiden kullanımları ve görünümleri daha farklı olsa da bugün yapılan yeni yorumlarla bu kıyafetler moda dünyasına yeniden kazandırıldı. Bir pardösüyü değiştirmeniz çok mümkün olmayabilir ama bir tuniği farklı modellerle değiştirebilirsiniz.  Bu durum değişen moda akımlarını da etkileyerek eski tarzları yeni tarzlarla yorumlamaya itmiştir. Tesettür abiyeler şık yapısıyla özel davetlerin, günlerin de vazgeçilmezi haline gelmiş durumdadır.

Tesettür Abiye Modelleri Kapsamında Yeni Sezon Çeşitleri

Tüm hanımlar için ortak bir şekilde özellikle farklı davet ve organizasyonlar adına büyük bir öneme sahip olan tesettür abiye modelleri, değişik seçenekler altında yeni sezon kapsamında şıklığı ile ön plana çıkmaktadır. En fazla bu sene üzerindeki farklı desenler altında dikkat çeken değişik abiyeler, kişisel tercihler kapsamında ve ayrıca evdeki dolaplarda duran giysiler ile birlikte takılarla hoş bir uyum sağlayacak seçenekler satın alınabilir. Bu yıl en fazla ilgi gören abiye çeşitleri arasında ceket gibi gör bir görünümü kapsamında ve dar bir eteği bulunan seçenekler ön plana çıkmaktadır. Sanki ikili bir takım gibi görünen ve aynı zamanda bir abiye olan bu giyim örnekleri, birçok değişik organizasyon ya da davet için tüm yıl boyunca değişik yerlerde rahatlıkla giyme şansını yanında getirmektedir.

 

 Harika Modelleri Altında Yeni Sezon Abiyeler

 

Diğer yandan kolları volanlı ve dantelli bir şekilde hazırlanmış olan iki ayrı renk kapsamında üretimleri gerçekleştirmiş tesettür abiye çeşitleri de harika bir izlenim uyandırmaktadır. Alt kısmı daha çok parlak bir kumaş yapısı ile hazırlanmış olan bu dantelli ve kolları volanlı örnekler, genç hanımlar için özellikle ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda lazer kesimli bir üretim ile gerçekleştirmiş ve mükemmel bir şıklık sunan abiye modelleri de tercih edilebilir. Bu lazer kesim kısmı bir ceket görünümü de sunan abiyeler, farklı yaş kapsamındaki hanımların rahatlıkla seçebilecek türden bir model altında hazırlanmış görünüyor.

 

 Yaz Gelirken Birbirinden Güzel Abiyeler

 

Özellikle yaz ayları dendiği zaman hanımlar için tesettür abiye modelleri daha önemli hale gelir. Bunun temel nedeni ise değişik düğün ve nişan ile birlikte söz gibi farklı organizasyonların bütün bir yaz boyunca çok fazla olmasıdır. Hanımlar bu tür yerlere katılırken daha şık ve hoş bir görsen altına gitmek istediklerinden dolayı da bu konuda birbirinden farklı abiye çeşitleri büyük bir öneme sahip hale gelir. Yeni sezon kapsamında da birçok değişik modeller ile harika bir uyum altında tasarım haline getirildiği farklı abiyeler, Modaselvim bünyesinde çok uygun fiyatlar kapsamında sipariş verilebilir.

 

Yeni Nesil Abiye Modelleri

İçinde bulunduğumuz yılın tesettür abiye modelleri farklı ve uç tasarımları ile göz doldurmaya ve hanımların alışveriş listelerini doldurmaya devam ediyor. Bunların başında ceket görünümlü balık abiyeler yer almakta. Bu ürünler gövdeyi tamamen saran ve bire bir ceket görünümleri ile hem pratik hem de şık olmanın önünü açıyor. İsteyen herkes ceket görünümlü balık abiyelerini giyerek düğünlerde farklılığını zarafet ile birleştirme şansına sahip olabilir.

Abiye Modellerinde Farklı Kreasyonlar

 

Kolları dışa doğru dantelli bir şekilde açılan ve bu haliyle giyim üzerinde bir hareketlilik dalgası sağlayan volan kollu abiyeler de seçilebilecek bir diğer ürün. Volan kollu abiyelerde sim detayı da tercihe göre mevcut. Düz ve milimetrik kıyafetlerden hoşlanan müşteriler için ise lazer kesimli elbiseler var. Bilindiği üzere lazer artık tekstil firmaları tarafından daha ölçülü ve birbirine uyumlu çizgiler oluşturmak için kullanılıyor. Abiyelerinde de &100 oranında simetri isteyen hanımlar için lazer kesim kıyafetler bu ihtiyaca cevap veriyor.

 

Ceket görünümlü ürünlerin yanı sıra isteyenler için hırka görünümlü abiye modelleri de mevcut. Bu kıyafetler daha çok düğünden önce nişan ve kına gecelerinde giyilebilecek ürünler. Böylece tesettür giyim firmaları nişanda ve kına gecesinde ne giyeceğim derdine son veriyor. Yelek görünümlü modellerde ise güpür detayları dikkat çekiyor. Pelerinli abiyeler ise haşmetli ve mağrur görünmek isteyen hanımlar için adeta birer biçilmiş kaftan. Pelerinli modellerde de lazer kesim uygulamasına gidiliyor. Son olarak tercih edenler için şifon kuyruklu ürünler de yeni sahiplerini bekliyor.

 

 Abiye Modellerinin Alışverişteki Önemi

 

Birçok kadın için tesettür abiye eşin dostun bir araya geldiği ve herkesin adeta şıklık yarışına girdiği ortamlarda sıklıkla giyilen bir kıyafet türü. Bununla birlikte yapılan birçok araştırma ve anket gösteriyor ki hanımların alışverişlerin en fazla titizlik ve ihtimam gösterdiği kıyafet abiye olarak görülüyor. Bu türde tesettür abiye modelleri günlük alanda değil sadece düğünlerde, çeşitli organizasyonlarda ve katılım gerektiren davetlerde giyildiği için söz konusu özen iki katına çıkıyor. 2018 yılı ile birlikte abiye modellerindeki artış ve zenginlik ise hanımları tatlı bir telaşa ve seçim zorluğuna taşıyacak gibi görünüyor.

 

Tesettür Abiyelerde Kalitenin Önemi Nedir?

Elbette her giyimde kalitenin önemi oldukça büyüktür. Ancak konu bir yıl içerisinde çok az dönemlerde ve aynı şekilde çok önemli yerlerde giyilecek giysiler olduğu zaman, bu durum daha büyük bir önem arz etmektedir. Bunlar içerisinde verilebilecek en büyük örnek ise hiç şüphesiz güzel bir tesettür abiye modelidir. Kumaş yapısının tamamen kaliteli olarak dizayn edilmesi ve tüm farklı dış etkenlere karşı dayanıklılık göstermesi aynı zamanda yıkandığı vakitlerde de herhangi bir çekme veya solma gibi durumlar yaşatması oldukça önemlidir. Zira bilindiği üzere satın alınabilecek bir abiye modeli diğer giyimler açısından çok daha yüksek maliyetlere alınmaktadır. O yüzden bu konuda mutlaka farklı kumaş yapıları altında tamamen kaliteli olan ve uzun yıllar gelebilecek seçenekleri tercih etmek gerekmektedir.

 

Kaliteli bir abiye modeli almak için ne yapmak gerekir

 

Öncelikle kaliteli bir tesettür abiye modeli satın almanın en doğru yollarından biri şüphesiz bilindik markalar dahilinde bu ürünleri elde etmektir. Uzun yıllardan bu yana piyasaya sürdükleri ürünler kapsamında müşterilerini her daim memnun eden markalar kapsamında her yeri abiye çeşitleri rahatlıkla giyim giyilebilir. Tabii ikinci durumda ise bunu gerçekleştirmek adına yani büyük markalar elde etmek için doğrudan tesettür giyim konusuna odaklanmış kaliteli sitelerden alışveriş yapmak büyük bir önem arz eder. Bu sayede her kadın kendi beden ve boyuna uygun bir şekilde satın alabileceği tesettür abiye çeşitlerini rahatça özel davet ve organizasyonlarda güven içerisinde kullanabilir.

 

Abiyelerde kalitenin önemi

 

Güzel bir tesettür abiye modeli satın alırken bunun kaliteli olmasına dikkat edilmesinin önemli yanlarından biri de evde dolapları duran birçok değişik giysiler ile de harika bir kombin yapma imkânını, zengin seçeneği sayesinde sunmasıdır. Aynı zamanda farklı aksesuar seçenekleri ile de harika bir görsel yakalama şansı veren birbirinden kaliteli abiye çeşitleri, en harika renk ve model altında uyum sağlamış şekilde yeni sezon ile Modaselvim bünyesinde tüm hanımlar bekliyor. Uygun fiyatların sunulduğu ve moda uzmanlarının harikalar çıkardığı birbirinden özel yeni sezon abiye modelleri geçen yıl olduğu gibi bu sene de oldukça beğenilecek gibi görünüyor.

 

Tesettür Abiye Parçalarında Renk Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Tesettür abiye parçaları arasından yeni sezon modellerinde yer alan Osmanlı detayları oldukça şık görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Osmanlı esintileri yansıtılan bu abiyelerde detaylar tam anlamıyla göz kamaştırmaktadır. Tasarımcılar abiye parçalarında, geleneksel olan detayları modern ve günlük hayata uyarlayarak karşımıza çıkarmaktadır. Abiyelerde özellikle son birkaç sezondur Osmanlı ve geleneksel detaylar eklenmektedir. Bu eklemeler sıradan olan abiyeler ile arasına büyük bir fark koymaktadır.

 

Osmanlı motiflerinin yanı sıra, aynı zamanda kollarında ya da etek uçlarında eklenilen güpür detayları da elbiseye farklılık katmaktadır. Pek çok renkte ve kumaşta olan bu abiyeler en çok tercih edilenler arasında yerini almaktadır. Hem gündüz olan davetlerde hem de gece olan davetlerde rahatlıkla tercih edilmektedir. Aynı zamanda akşam davetleri için dantel detayları olan tesettür abiyeler de şık ve modern bir görüntü sağlamanız açısından etkili olacaktır.

 

Koyu Mürdüm Rengindeki Abiye Modellerinde Kombin Nasıl Yapılır?

 

Tesettür abiye seçimlerinde koyu mürdüm rengi oldukça şık durmaktadır. Zarifliği ile bilinen mürdüm rengi aynı zamanla Osmanlı dokuları ile birleşerek tam olarak geleneksel havayı yansıtmaktadır. Koyu mürdüm renginde tercih edeceğiniz motifli abiyenizi sade renk ve desende olan şalınızla destekleyebilirsiniz. Aynı zamanda tercih edeceğiniz topuklu ayakkabı ya da babet de süet koyu tonlarında olmalıdır. Böylelikle gün boyunca zarifliğiniz ile dikkat çekeceksiniz.

 

Koyu Pembe Rengindeki Abiye Modellerinde Kombin Nasıl Yapılır?

 

Pembenin koyu tonu olan bir renk ile abiye seçimi oldukça etkili bir tercih olacaktır. Özellikle tesettür abiye modellerinde koyu pembe ve fuşya renkleri ile incilerin birleşmesi oldukça göz kamaştırmaktadır. Pek çok modelde olan bu abiyeleri kombinlemek için rugan parçaları tercih etmeniz gerekmektedir. İncili koyu pembe abiyenizin altına siyah platform rugan ayakkabı tercihi, elbisenin formunu daha iyi göstermenizi sağlayacaktır. Bunun yanı sıra tül detayları olan abiyelerde de rugan en çok tercih edilen ayakkabı modelleri arasındadır. Çantanızı da ayakkabınız ile uyumlu olması açısından rugan tercih edebilirsiniz. Bu tip elbiselerde şal yerine eşarp tercihi daha güçlü bir kombin yapmanızı sağlayacaktır.

 

Mezuniyet Töreninde Giyilebilecek Abiye Modelleri Hangileridir?

 

Gençler için önemli bir gün olan mezuniyet töreni kıyafet tercihi ile de önemli bir gündür. Bu günlerde giyilebilecek tesettür abiye giyim modellerine bakıldığında öne çıkan modeller daha çok gösterişli ve bireyi ön plana alan modellerdir.

 

 Soft Renklerin Günü

 

Mezuniyet törenlerinde kullanılacak en önemli tesettür abiye modelleri soft renkli tesettür abiye modelleridir. Tasarım olarak değişik modeller kullanılabilirken renk olarak soft tonda olan modeller mezuniyet törenleri için ideal tercihlerdir. Bu noktada öne çıkan modellere de değinmek gerekirse soft renkli özel abiye modellerini şu şekilde ele alabiliriz. Ceketli dantel abiye elbise modelleri pudra rengi ile tasarımlı mezuniyet törenleri elbisesinde dikkat çekerken bunun yanında gülkurusu rengi ile ağaç desen pul payet abiye elbise tesettür giyimde zarafeti öne çıkartan modellerden biridir. Bayanların mezuniyet törenlerinde giyebileceği şık tasarımda tesettür abiye modellerinden bir diğeri de kendinden kemerli mika abiye elbisenin pembe renkli modelidir. Daha şık bir tasarım arayan bayanlar için ise gül desen flok baskılı abiye elbise modeli tam olarak mezuniyet törenlerine özel tasarlanmış bir modeldir.

 

 Mezuniyet Töreninin Unutulmaz Yapın

 

Mezuniyet törenleri bir dönemin sonunu temsil ettiği için bu günlerde çekilecek fotoğraf ve hatıra kayıtları unutulmaz anılar olacaktır. Bu yüzden bu törenlerde giyilen kıyafetler de yıllar boyu çerçevelerde boy göstereceği için özenle seçilmesi gerekir. Her dönem moda olan ve bayanların vazgeçilmezi olan klasik tesettür abiye modelleri bu törenler için ideal tesettür abiye modelleridir. Örnek olarak kolyeli inci detaylı elbise modelleri ideal bir alternatif olurken bu modelin bordo ve somon renkleri klasik renkler olarak tercih oluşturuyor. Aynı zamanda şifon abiye elbise pembe rengi ile dikkat çekerken bir diğer özel mezuniyet töreni elbisesi olan düğmeli güpür detaylı balık abiye ise daha zarif tarzda giyim seçeneği arayan bayanların tercihi oluyor. Klasik giyim tercih olarak öne çıkan bir diğer model ise taş baskılı mikro abiye elbise ve bebe yaka inci detay mika abiye elbiselerdir. Bu modellerle beraber uygun şekilde tasarlanmış olan ucu sivri olmayan topuklu ayakkabı ve klasik görünümlü kıyafetle uyumlu renklerde çanta tercihleri de ortamda bayanları şık gösterecek aksesuar tercihleridir. Başörtü olarak da şal yerine eşarp seçimi yapmak ve soft renkleri tercih etmek doğru olacaktır.

 

Düğün İçin Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

 

            Tesettür abiye arayışı düğün zamanı hemen hemen herkesin geçici sorunlarından biridir. Neredeyse bir ay öncesinden davet edildiğiniz düğüne giymek için abiye seçiminizde epey güçlük çektiğiniz de aşikârdır. Kimisinin rengini beğenmez, kimisinin deseni ya da detayları hoşunuza gitmez, beğendiklerinizin de size küçük gelir derken saatlerce abiye arar durursunuz. En sonunda belki de içlerinden çok da beğenmediğiniz modeli sırf abiye diye almak zorunda kalabilirsiniz. İşte bizde sizlerin bu duruma düşmemesi için düğünlerde gönül rahatlığı ile giyebileceğiniz modelleri paylaşacağız. 2017 sezonun yeni tasarım ve trend renkleriyle bileştirdiğimiz modelleri düğün kombin önerileri şeklin düğünlere de uygunluğunu göz önüne alarak sizlere aktaracağız.

 

 Düğünlerin favorisi Pudra Renkli Tesettür Abiye

 

Pudra rengi pembenin en güzel tonlarından biridir ve bayanları da oldukça naif göstermektedir. Hele ki bu renkle tasarlanmış tesettür abiye modelleri her bayanın üzerinde oldukça şık durmaktadır. İster kır isterse de salon düğünü hiç fark etmez gönül rahatlığı ile tercih edeceğiniz pudra renkli şifon abiye üzerine siyah tül ile kaplanan tesettür abiye ile zarif bir görüntü elde edebilirsiniz. Kesim olarak ben üzerinde birleştirilen etek, daha uzun ve daha zayıf görünmenizi sağlayacaktır.

 

 Ceketli Tesettür Abiyelerini Daha Önce Denediniz Mi?

           Tesettür abiye denildiği zaman genelde ilk akla gelen elbise modellerini farklı tasarımlarla tasarlayıp, ceketle bütün halinde sunmuşlardır. Brokar kumaşlardan tasarlanan ceketli tesettür abiye ile oldukça şık ve zarif olursunuz. Abiyelerde mor renk çok sık tercih edilmektedir. Mor renk bir tesettür abiyeyi krem ya da siyah bir çanta ile tamamlarsanız düğünün en şık kadını olursunuz.

 

 Desenli Tesettür Abiyeler İle Fark Yaratın

 

Çoğu abiyelerdeki pullar ve taşlar şık ve zarif durmaktadır. Fakat alışılmışların dışına çıkmak ve biraz daha farkı olmak istiyorsanız, kumaş üzerinde oynanan desenler ile kendinizi farklı hissedebilirsiniz. Düz kloş kesim elbisedeki belirgin desenler ile abiye havasını yakalayarak, düğüne renk katabilirsiniz. Siyah renginden asla vazgeçmem diyen bayanlar içinde bir alternatif sunacağız. Siyah sifon kumaş üzerine işlenen dantel detay ya da pelerin bulunan siyah tesettür abiye modellerini ister kır düğününde isterseniz de salon düğününde rahatlıkla giyebilirsiniz. Düğün için aradığınız tüm tesettür abiye modelleri Modaselvim online sitesinde sizleri bekliyor.

 

 

2017 Abiye Trendleri Nelerdir?

Tesettürlü muhafazakâr hanımların özel günleri ve etkinlikleri için olmazsa olmaz vazgeçilmez kıyafetleri tesettür abiye modelleri, her geçen yepyeni tasarımlarla piyasaya satışa sunuluyor. Modaselvim, düğünlerden, kına gecesine, mezuniyet kutlamalarından nikâh törenlerinde pek çok etkinlik için farkı tasarımlarda tesettür abiye modelleri sunuyor. Özel gün ve etkinliklerde şık ve itinalı bir görünüm elde etmek isteyen tesettürlü muhafazakâr bayanlar için tesettür abiyeler her geçen gün de çeşitlilik kazanıyor.

 2017 ‘nine Abiye Trendleri; Abiye Takımları

 

2017 sezonun abiye modelleri pek çok tesettürlü bayanın yüzünü güldürecek kadar şık tasarımları barındırıyor. Tesettür abiye modelleri arasında ilk göze çarpan model abiye takımlarıdır. Özellikle çeşitlilik arayan ve yeni bir stil yaratmak isteyen bayanların oldukça ilgisini çekiyor. Çekici ya da feminen görünmek için alışılagelmiş abiyeler yerine abiye takımları ideal bir tercih olacaktır. Çünkü bu modeller ile gittiğiniz etkinliklerde herkesi kendinize hayran bırakmamak elde değil.

 

Üst Kısmı Hareketli, Etek Kısmı Dökümlü Abiye Takımları

 

2017 abiye trendleri arasında yer alan abiye takımlarının bir kısmı üst kısmı hareketli alt kısmı ise dökümlü modellerden oluşmaktadır. Bu modellerin en güzel yönü her iki rengi de kullanılabiliyor olmasıdır. Sizlerde özel etkinlikleriniz için üst kısmı ayrı, etek kısmı ayrı bambaşka renkte olan abiye takımlarından birisini seçerek şıklığı yakalayabilirsiniz. Bu renkleri birbiriyle uyumlu olması da ayrı bir yük taşıyor.

 Peplum Kesimli Abiye Takımları

 

2017 tesettür abiye modelleri arasında dikkat çeken bir diğer model ise üst tarafı peplum kesimli abiye takımlarıdır. Etek kısmı yüksek kesim, üst kısmı da peplum kesimli abiye takımları vücut şeklinizi dengelemektedir. Ayak boyunuzun daha da yüksek olmasını istiyorsanız, o zaman mutlaka bu tarz modeli tercih etmelisiniz. Bunları dışında üst kısmı bluz yerine ceket tarzında olan abiye takımları da mevcuttur. Zarif ve detaylı bir takım istiyorsanız, o zaman etek ve ceketten oluşan abiye takımları tercih etmelisiniz. Gösterişi sevenler için de pullu ve payetli modelleri idealdir. A kesim etekli, dantel işlemeli ve detaylı modeller, 2017 tesettür abiye trendleri arasında yer almaktadır. Modaselvim online sitesinde birbirinden farklı tasarımlarda tasarlanmış abiye takımları sizleri bekliyor.

 

 

Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

 

C.M.N - File Broş ve Kemerli Abiye MSW8033 Mürdüm (1)          Tesettür abiye modelleri genellikle ayakucuna kadar olan modellerdir. Ayakucuna kadar uzun olan modeller tesettürlü hanımların tercihleri arasında yer almaktadır. Abiye modelleri genellikle düz kumaş üzerine yapılan işleme ve süslemelerden oluşmaktadır. Modeller ince ince işlenmiş süslemeler ile oldukça gösterişli yapıda ortaya koyulmaktadır. Modaya uygun tesettür abiyeler, özellikle kuyruklu ve işlemeli modellerden oluşmaktadır. Abiyeler uzun kollu ve uzun boylu olarak belirlenmektedir. Düz renkler üzerine işlemeler yapılarak modeller ortaya koymaktadır. Modeller kumaşları açısından da kullanışlı olmaktadır. Daha güzel gösteren kadifemsi ve esnek kumaşlar tercih edilmekte ve kullanılmaktadır. Süslemeler oldukça narin bir çizgide yapılmaktadır. Kol detay aksesuarı sayesinde özel tasarımlara da yer verilmektedir.

 

Genellikle boğaza kadar yükselen ve uzun kollu tercih edilen abiyeler dar ve uzun olarak tercih edilmektedir. Satensi renkleri ve koyu renklerden oluşan abiye modelleri, kalite bakımından da oldukça elverişli olmaktadır. Abiye modelleri tarlatanlı, tül tasarımlı ve iki renkli olarak da tasarlanmaktadır bu modellerde büyük ilgi görerek kullanılmaktadır. Tül tasarımlar eteklik kısmında yer almaktadır. Bu bölümde tarlatan kullanılarak etek kısmına hava katılması da sağlanmakta özel günlerde özellikler tercih edilerek kullanılmaktadır. Bu modeller genellikle alt eteklik kısmı daha keskin renkler, üst kısımlarda altın yaldızlı veya gümüş yaldızlı desenlerden oluşarak tasarlanmaktadır.

 

 

           Tesettür abiye modelleri bu şekilde iki kısımda tasarlanarak daha estetik bir duruş sergilemektedir. Modeller incelendiğinde pek çok model karşımıza çıkmaktadır. Tesettür modelleri, düz modellerde de olabilmekte ve diz hizasından başlayarak genişleme göstererek farklı modellerde de imza atmaktadır. Tesettür abiyeler düz kumaşlar ve sade renkler tercih edilerek sadece bel kısmına bir taş süslemesi koyularak da tasarlanmaktadır. Bu tasarımlar genellikle sade seçimler yapan bayanlar tarafından tercih edilmektedir.

 

Modeller incelendiğinde bazı modellerde eteklik alt ucundan tül çıkarılarak, kuyruk tasarımında da kullanılabilmektedir. Modaya uygun sade ve şık abiye modelleri geniş yelpazede yer almaktadır. Bu modeller özellikle düğünlerde ve nişan derecesine göre seçilmeye buna göre uygun kombinlerle süslemektedir. Tesettüre uygun kapalı abiyeler ile modeller bu tasarımlardan oluşmakta en tercih edilen modeller sırasında ilk sıralarda yerlerini almaktadırlar.

 

Tesettür Abiyeleri Nasıl Kombin Edilmeli ?

 

G.M.Z. Tesettür - Kendinden Kemerli Mika Abiye ZRM6095 Siyah (1)Tesettür giyim sektöründe pek çok yenilik yaşanmaktadır. Geniş ürün yelpazesi, farklı renk seçenekleri ve modeller bayanlar için sunuluyor. Her bayan özel davetlerde, nişan veya düğünlerde daha fazla şık olmak ister. Bunun için de tesettür abiye seçenekleri arasında kendi zevkine uygun bir seçenek tercih etmelidir.

 

TESETTÜR ABİYE ELBİSE KOMBİNİ

 

Geniş ürün yelpazesi sunulan tesettür abiyeleri her bayana hitap edecek tasarıma sahiptir. Önemli olan bu abiye elbiseyi tamamlaya bilmektir. Sade bir abiye elbise modelleri de günümüzde pek çok bayanın tercihi oluyor. Şık, güllü bir kemer detayı bile elbiseyi zarif ve gösterişli gösteriyor. Böyle bir sade elbise ile şık ve renkli bir eşarp, takı kullanılabilir. Öte yandan pul payetli, işleme detayına sahip olan bir şifon elbise ile daha sade ve sakin detaylar kullanılmalıdır. Çünkü bu abiye elbisesi görüntüsü ile zaten ön planda olacaktır. Üst kısmı tamamen dantelli, şık ve hoş görünümlü elbise modelinin alt kısmında ise düğme detayları bulunmaktadır. Bu tür elbise düğün, nişan gibi özel davetler için mükemmel bir seçim olabilir. Bu elbise modelinin farklı renkleri de bulunuyor. Rengine göre uygun bir eşarp kullanmak yeterli olacaktır. Önemli olan abiye kombin seçeneklerinde dengeyi ve uyumu sağlayabilmektir.

 

ABİYE MODELLERİNDE ÇİFT RENK DETAYI

 

Abiye modellerinde detaylar ve renkler geniş seçeneklerle tasarlanıyor. Özellikle son dönemlerde tesettür abiye modelleri tek renkten çok çift renk detayı kullanılıyor. Farklı iki rengin bir arada kullanmak ise şık hem de hoş bir görüntü yansıtacaktır. Yeni sezon abiye modellerinde özellikle altın renkte işlemler ve ana renklerin bir arada olduğu modeller göze çarpıyor. Siyah rengin diğer renkler ile kullanımı da oldukça fazladır. Siyah, bordo, siyah zümrüt,siyah kırmızı renk seçenekleri mevcuttur.

 

Somon ve mürdüm, pudra mor, şarabi gold, gümüş siyah, gülkurusu gibi seçenekler de dikkat çekiyor. Bu abiye modelleri oldukça zarif ve son derece şık bir görüntü veriyor. Her bayan nişan, özel davet veya düğün gibi davetlerde kolay bir şekilde şık olabilir. Bu elbiseleri detaylara ve renklere göre kombin ederek şık ve gösterişli olabilirler.

 

 Tesettüre Modern Yaklaşım

 

C.M.N - Bebe Yaka İnci Detay Mika Abiye ZRM6100 Ekru (1) Moda dediğimiz şey, sürekli değişen bir olgudur. Örneğin; kıyafet ve ayakkabı modelleri her sene yenilenmekte. Zamana ayak uydurmak zor. Değişen dünya koşullarında biz de bu değişime ayak uydurmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Değişen iklim, değişen teknoloji ve hatta değişen moda. Moda, hızla farklı şekillere bürünmekte. Bu da bizleri modaya ayak uydurmaya zorlamakta adeta. Çevremize baktığımızda da bu değişimden etkilenmemek mümkün değil. Her ne kadar istemiyorum, moda bana yakışandır desek de farkında olmadan bu akıma bizler de kendimizi kaptırıyoruz. Bu sebeple gerek mağazalardan, gerekse internetten farklı modeller araştırmaktayız. Zaten artan bu talebe rahatlıkla cevap verebilmek için yeterli ölçüde alışveriş imkanı sunulmakta.

 

Peki, özellikle kıyafette gördüğümüz bu moda akımında neler var? Kimlere hitap etmekte? Her kadın kendini güzel bulmak ister. Saç ve makyaj gibi; kıyafet de bu konuda önemli bir ölçüt olarak kabul edilmektedir. Pantolondan tutun da kazaklara, eteklere, çoraplara, elbiselere, abiyelere kadar her türlü kıyafeti bulmak artık mümkün. Özellikle genç kitleye hitap eden moda, artık kapalı bayanlara da fazlasıyla hitap etmektedir. Özellikle tesettür abiye konusunda moda evleri artık ciddi ölçüde çığır açmış durumda.

 

Düğün, nişan, mezuniyet gibi özel günler için tercih edilen bu tesettür abiye modelleri, birçok bayan tarafından tercih edilmektedir. Renk seçenekleri oldukça fazla, ancak koyu tonlara rağbet diğerlerine oranla biraz daha yüksek. Her zevke hitap eden farklı modeller bulmak da çok rahat artık. Bu modellerde özellikle kumaş üzeri dantel de talepler arasında. Dantel işleme, abiyelere şıklık katmak için kullanılan vazgeçilmez parçalardan biridir. Böylece daha zarif ve hoş bir görüntü ortaya çıkmaktadır.

 

Gençler kadar yetişkinler için de düşünülmüş özel ve güzel abiyeler bulunmakta. Ayak bileklerine kadar uzanan ve vücut hatlarını ön plana çıkarmayan özellikleri ile tercihler bu yönde daha yoğundur. Görüldüğü gibi her kesime uygun moda seçeneklerinden faydalanmak oldukça kolay. Genç olsun ya da yetişkin olsun. Her kadın için giyinmek ve çevreye hoş bir görüntü vermek gurur verici bir durumdur. Ufak dokunuşlarla ve süslemelerle her zaman bu görüntüye kavuşabilirsiniz.

Tesettür abiye modellerini bu linkten takip edebilirsiniz. https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise

 

Modern Tesettür Elbiselerde Şıklık Nasıl Yakalanır ?

 

G.M.Z. Tesettür - Bisiklet Yaka Dantelli Elbise KPRS81014 Mürdüm (1)Her bayan gittiği her yerde tarzı ve yaptığı kombin ile şık olmak ister. Özellikle de modern tesettür abiye seçenekleri bu noktada ideal bir seçim olacaktır. Farklı, şık ve kullanışlı renk ve detaylarla tamamlanan elbiseler yeni sezon ürünler arasındadır. Öncelikle kaliteli ve fark detayı yeni sezon ürünlerinde dikkat çekiyor.

 

 ELBİSELERLE ŞIKLIK NASIL TAMAMLANIR?

Renk renk çeşit çeşit tesettür elbise modelleri ön plana çıkıyor. Bayanlar elbise modellerini daha çok tercih ediyor. Özel davetlerde özellikle detaylar daha çok ön plana çıkar. Kemer detayı, düğme, sade ama şık detaylar ile her bayan uyum içerisinde olabilir. Renk olarak ise elbisenin bir ton koyusu veya açığı olan eşarp, çanta gibi tamamlayıcı aksesuarlar kullanılabilir. Rahat olmak her bayanın ortak amacıdır. Bu yüzden tercih edilen elbise modeli büyük rol oynuyor. Genelde dantel detayları elbiselerin havasını tamamen değiştirebilir. Kol ve elbisenin alt kısmında kullanılan dantel zarifliği de yansıtıyor. Bayanlar elbiselerde yumuşak geçişleri daha çok tercih ederler. Dolayısı ile şifon, dantel gibi detayların bir arada olduğu modeller de var. Eşarp rengi, ayakkabı, takı gibi faktörler ise bayanların genel görüntüsünü çok etkiliyor.

 

 ŞIKLIKTA RENK SEÇİMİ

Sadece elbisenin modeli ve detaylar şık olmak için yetmez. Bunun için tesettür abiye modelleri rengi de önemlidir. Modern tesettür elbiselerinde şıklığı yakalamak için renk seçimine dikkat etmek gerekir. Tasarımlarda renkler geniş seçeneklerle sunularak, bu konuda bayanların rahatça tercih yapılması da sağlanıyor. Siyah renk bayanların sıkça tercih ettiği bir renk olsa da, renkli seçenekler de var. Özellikle de bordo, pembe, saks rengi, gri, zümrüt gibi canlı renkler de sunuluyor. Renk seçimi tamamen bayanların zevki ile alakalıdır.

Güvenilir ve seçeneklerin bol olduğu adresten bir çok seçeneğe tek tıkla ulaşmak mümkün. Yapılan indirimler, kampanyalar özellikle abiyelerde büyük fırsatlara neden oluyor. Bayanlar çok uygun fiyat ile şık ve göz alıcı elbiseler alabilir. Elbiselerde özellikle kalite büyük rol oynuyor.

Özel davet, nişan, düğün gibi günlerde bayanlar yeni sezon elbiseleri ile kolayca şıklığı yakalayabilir. Yeni modellerde modern çizgiler ve şık detaylar göz alıcı tasarımlara dönüşüyor.

 

Kaliteli Tesettür Abiyeleri

 

Y.G.S - Beli Drapeli Balık Abiye YGS5039 Zümrüt (1)  Tesettür giyim sektörü hızla gelişmekte ve yepyeni ürünleri ile modaya da yön vermektedir. Farklı kesimler, kullanılan renkli detaylar da ürünlerin çeşitliliğini arttırıyor. Özellikle tesettür giyim modasında renkler ve kullanılan desenler ön plana çıkıyor. Aynı orantıda kumaşların çeşitleri de dikkat çekiyor. Özellikle de yeni tesettür abiye modelleri sadece detayları ile değil, aynı zamanda şık bir sadelikle sunulmaktadır. Her bayan özel davetlerde, düğün ve farklı organizasyonlarda daha şık ve zarif olmak ister. Abartıdan uzak zarif bir şıklık yakalamak isteyen bayanlar yeni tesettür abiyeler içerisinde tercih yapabilir.

 

Yeni tesettür abiye modelleri zarif detaylarla hazırlanarak, bir bütün olarak şıklığı yansıtıyor. Özellikle kumaşlarda geniş seçenekler bulunmaktadır. Kumaş bir giyim ürünü için en öneli ve ana detaydır. Kumaşın kalitesiz olması, elbisenin ne kadar şık olursa olsun olumsuz gösterecektir. Gerek duruşu, kumaşın parlaklığı, kırışması gibi detaylar kaliteye bağlıdır. Özellikle tesettür abiye elbiselerinde şifon, dantel, kadife, krep ve jakar kumaşlar kullanılmaktadır. Bu da ürünlerin ne kadar geniş yelpazeye sahip olduğunu gösteriyor. Öncelikle üst kısmı dantel, payet veya sim olan modeller gece davetleri için ideal bir seçim olabilir.

 

Bu elbiselerin alt kısmı geniş ve bazı modellerde de pilelidir. Öte yandan alt kısım ile üst kısımların farklı renklerde olan tesettür abiye modelleri de sıkça bu yeni sezonda karşımıza çıkıyor. Abiye modellerinde pul ve sim detayları da bulunmaktadır. Bu detay en sade elbiseyi bile daha gösterişli yapabilen bir faktördür. Verev kesim ve hafif balık elbise modelleri de tesettür abiyelerinde görmek mümkün. Özellikle de farklı kesimler abiyelere büyük fark katıyor. Şifonlu kuyruk detayı elbiselere en çok yakışan detaylardandı.

 

           Tesettür abiye modelleri kemer detayı, dantel, işleme gibi detaylarla da bir bütünlük sağlamaktadır. Bazı abiyelerde üst kısma ağırlık verilmiştir. Bolero görünümlü abiyeler yeni sezonda büyük ilgi gören ürünlerdendir. Öte yandan çiçek detayı olan, drape elbiseler de farklı renklerle sunulmaktadır. Renk detayına bakarsak bazı modellerde iki rengin bir arada kullanıldığını görmek de mümkün olacaktır. Tek renk elbiselerde pudra, siyah, bordo, lacivert gibi renkler ağırlıklı olarak hazırlanmıştır.

Çeşitli Tesettür Abiye Modelleri

 

C.M.N - Varak Dantelli Abiye Elbise ECH7049 Saks (1)          Tesettür giyim modasında yaşanan yenilikler abiye modellerini de etkilemiştir. Her zaman sadeliği ve şıklığı ile ön plana çıkan tesettür ürünleri, söz konusu abiye olunca şık ve zarif detaylarla sunulmaya başlanmıştır. Şıklığı ve zarafeti göz önlerine sermek isteyen bayanalar için yeni tesettür abiye modelleri tasarlanmıştır. Öncelikle kaliteli kumaşın kullanımı abiyelerin duruşunu, kumaşının parlaklığını da yansıtmaktadır. Bunun yanı sıra bu yeni ürünlerde ince bir şıklık detaylarla sergilenmiştir.

 

Detaylar deyince, abiye modellerinde kolye ön plana çıkıyor. Bu modeller birçok bayanın tercihidir, çünkü sade ama boyun kısmında kullanılan kolye ile zarif bir görüntü vermektedir. Kolye elbiseye birleşik olup, kumaşı ise kadifedir. Bu modellerde siyah, lacivert ve bordo renkler kullanılmıştır. Yeni sezon abiye ürünleri her bayanın gönlünü fethedecek tarzda tasarlanmıştır. Gerek renk uyumu gerek ise detaylar modern ve şık bir görüntü veriyor. Bir arada kullanılan renkler de abiyelerin modellerini etkileyen faktördür. Sunulan tesettür abiye modelleri içerisinde şifon da kullanılmıştır. Şifon kumaşından kullanılan yelek detayı abiye elbiselere bambaşka bir hava katmış. Yelek ile elbise birleşik bir şekilde sunulmaktadır. Son derece şık ve ince bir görüntüye sahiptir. Bu modeller için yeşil, siyah ve lacivert, bordo gibi renkler bulunmaktadır.

 

Özel davetlerde her bayan kendi tarzını yansıtmak isterken, şıklığından da vazgeçmek istemez. Dolayısı ile geniş ürün yelpazesi ile sunulan yeni sezon tesettür abiye modelleri her zevke uygun olarak hazırlanmıştır. İnci baskısı, kuyruk detayı, kemer detayı ve omuzlarda dantel de abiye elbiselerinde görmek mümkün. Kollarda, elbisenin üst kısımda yer alan pullar ve payetler de elbiseleri göz kamaştırıcı yapan hususlardır. Sadelik ile şıklığı birleştiren tesettür abiye modelleri bir birinden farklı renklerle bayanların beğenisine sunuluyor. İşlemeler yeni sezon modellerinde yer alan önemli detaydır. Çünkü modeli ile ön plana çıkan elbiselerde kullanılan bu işlemler zarifliği de yansıtmaktadır.

 

Kaliteli kumaşlar görüntüyü, duruşu ve elbisenin genel havasını etkileyecek olan en önemli faktördür. Aynı zamanda tesettürlü bayanlara sunulan avantaj sadece geniş yelpazesi değil, uygun fiyatlar ve sağlanan indirimlerdi. Bu yeni sezonda her bayan şıklığı ile dikkat çekerken, avantajlı alışveriş yapanın da keyfini yaşayacaktır.

Abiye modellerin tümü modaselvim.com ‘da.

Abiye Tesettür Modelleri

Y.G.S - ModaSelvimTesettür abiye modelleri yeni tasarım model ve ürün kalitesi ile göz kamaştırmaktadır. Renk tasarımları seçenekleri ve gösterişli süslemeleri ile tercih edilirken kalitesi ve duruşuyla da çok fazla seçilen bir tercih olmaktadır. Tesettür abiye modelleri pul işlemeli, pul payetli, kuyruk tasarımlı modelleriyle de çok fazla ön plana çıkmaktadır. İşlemeleri süslemeleri ile kemer ve kuyruk detaylı elbiseler detaylı kısımları ile göz önüne çıkmaktadır.

 

Omuzları ve kolları çeşitli detay ve süslemelerle dikkat çekerken broş, taş ve payet detayları ile kullanılmaktadır. Tesettür abiye modelleri son yıllarda çok daha fazla rağbet görmektedir. Bu yüzden çeşit ve modelleri çok fazla artmaktadır. Bu modeller sürekli yenilenmekte ve ihtiyaç ve isteklere cevap vermektedir. Bol etek detayı, düz etek detayı ve balık etek detayı ile dikkat çekmektedir. Renk seçenekleri ve beden seçenekleri ile kolay ve hızlı imkânlar sağlamaktadır. Dantel, gipür, şık taşlar ve payet detayları ile detaylanmıştır.

 

Çift renkli seçeneklerle de kolay kombinlenebilir modellerle de dikkat çekmektedir. Göğüs kısımları pul ve payetlerle süslenirken gold ve gümüş griler kullanılmaktadır. Etek kısımları ise düz renklerle tasarlanarak kombin seçeneklerini de kolaylaştırmaktadır. Tesettür abiye modelleri kemeri gül detayları ile süslenmiş, yandan iki kuyruk detayı ile süslenmiş, sarmaşık desenleri ile süslenmiş, yaprak detayları ile süslenmiş, broş fiyonk gipür taş gibi aksesuar kısımlarına uygun süslemeler ile çok fazla çeşitlidir.

 

Ayrıca ceketli modellerle omuz ve ceket detaylı ürünlerle de göz kamaştırmaktadır. Kurdele işlemeleri ile süslenmiş, nur işlemesi ile süslenmiş, pelerin modelli, bebe yakası ile süslenmiş, seyyar pelerinle süslenmiş, gold ceket detayları, gold işlemeleri ve payet detaylarla süslenmiş modellerle de ön plana çıkmaktadır. Kaliteli gösterişli ve olarak kumaşların yanı sıra gold detaylı ve gümüş gri detaylı olarak da tercih edilmekte, gold ve gri ayakkabılar ve şal aksesuarları ile kombinlenebilmektedir.

 

Renk seçimi olarak da çok fazla renk seçeneğini bir arada sunan modeller özel tasarım ve avantajlı fiyatlar sunarak tercih edilmektedir. İşleme ve modellerine göre tamamlanan ve gösteriş katan ürünler kuğu havası vererek vazgeçilmez seçenekler arasında yer almaktadır.

Tüm abiye modelleri: https://www.modaselvim.com/