Tesettür Abiyede Moda

Özel günlerde ve özel davetlerde çok fazla tercih edilen tesettür abiye, günümüzde renk ve desen seçeneğini arttırarak artık tesettürlü bayanların da işlerini kolaylaştırdı. Son derece modaya uygun olarak yapılan tesettür abiye, özellikle renkleri ile da dikkat çekiyor.

 

Asimetrik kesim olan önden ayak bileğinin üstünde olup arka kısmı yerde sürünen tesettür abiye modeli özellikle bayanların tercihi olmuş durumdadır. Asimetrik elbiseye bir de etek kısmına balık modeli eklenince daha bir ayrı hava katılmıştır. Üst kısım dantel olup alt kısım sade kumaştan yapılan elbiselerde oldukça dikkat çekilmektedir. Eskiden elbiselerin üzerine giyilen boleroların yerini şimdi tam kol ve ya dantel kol özelliği katılarak daha rahat ve şık görünmesi sağlanmıştır. Sitede istediğiniz modelde en güzel tesettürlü abiye elbiselerini bulabilmeniz mümkündür.

 

 Günümüz modasında tesettür abiyede tercih edilenler

 

Düz renk mavi bir elbisenin kol ve yaka kısmına zıt renk olan pembe dantel eklenerek elbise hareketlendirilmiş ve hem günlük hayatta hem de özel davetlerde kullanılabilecek hale getirilmiştir. Ayrıca salaşlığın moda olduğu günümüzdü alt kısım dar kesim etek, üst kısıma salaş bir model eklenerek elbiseyi hem daha rahat hem de daha şık bir hale getirmiştir.

 

Salaş olan elbise modellerini de abiye elbise olarak kullanabilmeniz mümkündür. Bir davete gittiğiniz zaman klasik abiye giyildiği gibi salaş ve geniş olan abiyeler de çok tercih edilir ve günümüzde moda haline gelmiştir. Modaya ayak uydurmak artık tesettürle bayanlar için de çok kolay. Mağazalar artık internet üzerinden tesettür abiye satışını yaparak ve tesettür abiye çeşitlerini arttırarak tesettürlü bayanların da istediği modeli bulabilmesine yardımcı olmuştur.

 

Özellikle payetli şifon abiyelerin moda olduğu ve uygun fiyata alabileceğimiz birçok modeli ve rengi günümüz modasına uygun olarak tasarlanmıştır. Şifon kumaşın üzerine alt kısmı şifon olup üst kısımlarına da payetler eklenerek ayrı bir hava katılmıştır. Daha rahat edilmesi için eteğin altına astar eklenmiştir. Hafif bir elbise olduğu için kullanımı çok rahat bir abiyedir. Özel gün ve davetlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir abiye türüdür.

 

Bir cevap yazın