Tesettür Abiye Şıklığı Nasıl Arttırılır?

tesettür abiyeAbiye kıyafetler, doğası gereği yoğun detaylara ve gösterişli bir görünüme sahiptir. Ancak kadınlar kombin yaparken görünümlerini daha da göz alıcı yapmak ve gecenin en şık kadını olmak için çeşitli uygulamalara gidiyorlar. Ancak bu uygulamalar ne yazık ki kadınların şıklığını arka plana çekerek, karışık ve yorucu bir görüntüyü ortaya çıkartıyor. Tesettür abiye şıklığını arttırmak için kadınların uygulaması gereken moda önerileri ve stil detayları şu şekildedir:

 

 – Kıyafete Uygun Makyaj Yapmak:

 

Abiye kıyafetler yoğun detaylarla hazırlanmış ve gösterişli bir görünüme sahiptir. Bu nedenle yapılan makyajın da elbisenin ruhuna hitap etmesi ve görünümü tamamlaması gerekiyor. Yoğun detaylara sahip tesettür abiye modelleri ile elbiseyi taşıyacak yoğunlukta bir makyaj yapılmalıdır. Düz ve daha az detaylara sahip abiyelerde ise çok yoğun makyajdan kaçınmalı, elbise ile orantılı bir makyaj yapılmalıdır. Aksi takdirde elbise ile uyumlu görüntü yakalanamaz ve taşıdığınız abiye elbiseler ruhunuza hitap eden özellikleri dışarı yansıtmakta ne yazık ki yetersiz kalır.

 

 – Aksesuar Seçimleri:

 

Abiye elbiselerle birlikte kullanılan aksesuarların elbiselerle uyumu da şık bir görünümü arttırmanın diğer kilit noktasıdır. Birçok kadın ayakkabı konusunda nasılsa elbisenin altında görünmüyor diye alelade seçimler yaparak büyük hataya düşmektedir. Otururken, yürürken ve hareket halindeyken ayakkabılarınız istemesiniz de görünmektedir. Bu nedenle ayakkabı seçimleri mutlaka elbiseyi tamamlayıcı özelliklerde seçilmeli, şık bir görünümün tepeden tırnağa olması gerektiği unutulmadan kombin yapılmalıdır. Tesettür abiye modelleri ile birlikte kullanılan ayakkabılar bu sezon elbiselerin renkleri ile aynı tonlarda tercih edilmelidir. Geçtiğimiz sezon oldukça popüler olan nude tonlardaki ayakkabılar, yeni sezonda abiye kıyafetlerde tercih edilmemeli, ancak elbiselerle aynı tonda ise kullanılmalıdır. Abiye görüntüsünde tek renk görünümü sağlayacak ayakkabı modellerini kullanmak daha stil sahibi bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

 

Çanta ve diğer aksesuarlarda ise farklı renkler rahatlıkla kullanılabilir. Elbiselerin tonlarını tamamlayıcı renkler veya ışıltılı modeller abiye elbiselerin sahip olduğu özelliklere göre seçilebilir. Bu sayede birbirini tamamlayan bir görüntüye daha kolay sahip olur ve abiye şıklığınızı arttıran bir görünüm elde edebilirsiniz. Renk tonlarının kendi içerisindeki kontrast uyumu sayesinde daha şık bir görünüm kaçınılmaz bir şekilde sizin olur.

 

Bir cevap yazın