Tesettür Abiye Parçalarında Renk Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Tesettür abiye parçaları arasından yeni sezon modellerinde yer alan Osmanlı detayları oldukça şık görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Osmanlı esintileri yansıtılan bu abiyelerde detaylar tam anlamıyla göz kamaştırmaktadır. Tasarımcılar abiye parçalarında, geleneksel olan detayları modern ve günlük hayata uyarlayarak karşımıza çıkarmaktadır. Abiyelerde özellikle son birkaç sezondur Osmanlı ve geleneksel detaylar eklenmektedir. Bu eklemeler sıradan olan abiyeler ile arasına büyük bir fark koymaktadır.

 

Osmanlı motiflerinin yanı sıra, aynı zamanda kollarında ya da etek uçlarında eklenilen güpür detayları da elbiseye farklılık katmaktadır. Pek çok renkte ve kumaşta olan bu abiyeler en çok tercih edilenler arasında yerini almaktadır. Hem gündüz olan davetlerde hem de gece olan davetlerde rahatlıkla tercih edilmektedir. Aynı zamanda akşam davetleri için dantel detayları olan tesettür abiyeler de şık ve modern bir görüntü sağlamanız açısından etkili olacaktır.

 

Koyu Mürdüm Rengindeki Abiye Modellerinde Kombin Nasıl Yapılır?

 

Tesettür abiye seçimlerinde koyu mürdüm rengi oldukça şık durmaktadır. Zarifliği ile bilinen mürdüm rengi aynı zamanla Osmanlı dokuları ile birleşerek tam olarak geleneksel havayı yansıtmaktadır. Koyu mürdüm renginde tercih edeceğiniz motifli abiyenizi sade renk ve desende olan şalınızla destekleyebilirsiniz. Aynı zamanda tercih edeceğiniz topuklu ayakkabı ya da babet de süet koyu tonlarında olmalıdır. Böylelikle gün boyunca zarifliğiniz ile dikkat çekeceksiniz.

 

Koyu Pembe Rengindeki Abiye Modellerinde Kombin Nasıl Yapılır?

 

Pembenin koyu tonu olan bir renk ile abiye seçimi oldukça etkili bir tercih olacaktır. Özellikle tesettür abiye modellerinde koyu pembe ve fuşya renkleri ile incilerin birleşmesi oldukça göz kamaştırmaktadır. Pek çok modelde olan bu abiyeleri kombinlemek için rugan parçaları tercih etmeniz gerekmektedir. İncili koyu pembe abiyenizin altına siyah platform rugan ayakkabı tercihi, elbisenin formunu daha iyi göstermenizi sağlayacaktır. Bunun yanı sıra tül detayları olan abiyelerde de rugan en çok tercih edilen ayakkabı modelleri arasındadır. Çantanızı da ayakkabınız ile uyumlu olması açısından rugan tercih edebilirsiniz. Bu tip elbiselerde şal yerine eşarp tercihi daha güçlü bir kombin yapmanızı sağlayacaktır.

 

Bir cevap yazın