Tesettür Abiye Modellerinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

tesettür abiyeBayanlar için önemli olan günlerinde kullandıkları abiyeler, benzersiz ve kusursuz olmalıdır. Fakat kullanılacak olan abiye modellerinde istenilen şıklığı yakalamak için bazı detaylara dikkat edilmelidir. Bunlardan ilki, kaliteli bir kumaş ve işçiliktir. Alınan abiye modeline bakıldığında zarif bir görüntü olmalıdır. Giyildiğinde potluk olmamalıdır. Diliş izi, kesim hatası olmamalıdır. Bunun yanı sıra vücut tipinize uygun olması gerekmektedir. Üç farklı vücut tipi vardır.

 

Kalp, armut ve kum saati olarak vücut tipleri değişmektedir. Kum saati bir vücut yapısına sahip olan bayanlar her abiye modelini rahatlık ile tercih edebilirler. Fakat armut tipi olan bayanlar, mutlaka A kesim abiye modellerini tercih etmelidir. Kalp tipi olan bayanlar ise, düz kesim modelleri tercih etmelidir. Bu şekilde olan detaylara dikkat etmek şık ve kusursuz görünmek için yeterli olacaktır.

 

 Tesettür Abiye Modelleri İçin Nereden Alışveriş Yapılır?

 

Tesettür abiye modelleri için mağazalarda zaman öldürmek yerine, online alışverişlerden faydalanmak gerekmektedir. Bunun nedeni ise, online satış yapan firmalarda daha çok model ve renge ulaşılabilir olacağıdır. Aynı zamanda beden aralığı ile alakalıda sorun yaşanmamış olur. Tüm bunların yanında daha uygun fiyata bir abiye alınmış olacaktır. Tesettür abiye modelleri mağazalarda tahmin edilen rakamlardan daha yüksek rakamlara satılmaktadır. Sanal satış yapan mağazaların müşteri potansiyeli çok fazladır. Bu sebep ile de abiye fiyatları mümkün olduğu kadar uygun olmaktadır.

 

 Tesettür Abiye Modelleri İle Türban Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

 

Tesettür abiye modellerinde türban kullanımı çok önemlidir. Doğru modelin yapılması özel günler düşünülür ise, hayati tehlike taşımaktadır. Bu neden ile yapacak olan kuaföre bırakmadan önce kendinizin karar vermesi ve modeli belirlemesi daha doğru olacaktır. Öncelik ile abiye ile birebir aynı renkte bir eşarp kullanılması gerekir. Bu neden ile abiye alınır iken eşarbında alınması gerekir. Bunun yanı sıra abiye modeline göre bir türban modeli belirlenmelidir. Abiye modeli çok taşlı ve ışıltılı ise, yapılacak olan türban sade olmalıdır. Abiye modelinde sadelik var ise, türban modeli taşlı ve ışıltılı tercih edilmelidir. Abiye modellerinde çok fazla hareketlilik yok ise, kısa duvaklar ile hareket katılabilir.

Bir cevap yazın