Tesettür Abiye Modasında Neler Var?

Özel günlerde ve gecelerde tercih edilen bu tesettür giyim çeşidi göz alıcı ve şık detaylara sahip olarak bayanların tercihleri arasında bulunmaya devam ediyor. Kişinin kendi vücudunu tanıyarak vücut yapısına göre aynı zamanda kendisinin zevk ve tercihlerine hitap eden bir model seçmesinde yarar vardır. Bu senenin tesettür abiye modası genellikle sadelikten yanadır.

 

 Tesettür Abiye 2018

 

Bu sezon tesettür abiye seçiminde bulunulacağı zaman kadınların dikkate alması gereken iki husus vardır. Bunlardan biri kişinin kendi cilt tonuna uygun olan bir renk seçimi ikincisi ise tesettür abiye modelidir. En önemli nokta kişinin kendi vücut tipine ve özelliklerine göre ne yakışacağını ve ne tarz giyinmesi gerektiğini bilmesidir. Kışlık veya yazlık modeller sade ve aynı zamanda şık gözükmek isteyen bayanlara daha çok hitap ediyor. Sade renkteki abiyelerin üzerine işlenen küçük taşlar ya da tüller bu yılın modası olarak biliniyor.

 

 Tesettür Abiyede Renk Seçimi

 

Kişinin cilt tonuna uygun bir tercihte bulunması çok önemlidir. Esmer tene sahip olan kadınlar turkuaz, mavi, mor ya da bordo renk tonlarını tercih etmelilerdir. Kumral tene sahip olan kadınlar ise daha çok altın tonları, gümüş tonları, kahverengi ya da şeftali tonlarından yana tercihlerini belirlemelidir. Eğer kişi sarışın ise gül kurusu, pudra rengi gibi tonlar tercih edilerek şık bir görünüme sahip olabilir. Bunun dışında siyah tonları, krem tonları, fuşya tonları da her ten rengine uyum sağlar.

 

 Tesettür Abiyede Model Seçimi

 

Bu konuda kişinin kendi vücut tipini tanıyarak tercihte bulunmasında fayda vardır. Vücut hatları dikkate alınarak vücut tipine uygun ve doğru orantıda kesime sahip olan modeller tercih edilmelidir. Kum saati vücut tipine sahip olan bayanlar balık elbise modeli ya da basen bölgesinden oturtmalı modelleri tercih etmelidirler. Elma tipli bir vücuda sahip olan bayanlar ise işlemeleri boyun bölgesinde olan tesettür abiye modellerini tercih etmelilerdir. Bu sayede dikkati o bölgede toplarlar. Armut vücut tipine sahip olan bayanlar ise bel bölgesinde kullanacakları aksesuarlar ile sofistik bir görünüme kavuşabilirler. Bu gibi noktalara dikkat edilerek yapılan kombinler daha şık bir görünüme sahip olmayı kolaylaştıracaktır.

Bir cevap yazın