Size Özel Tesettür Giyim Modelleri

Tesettür giyim, özen isteyen ve kombinlemesi zor bir giyim tarzıdır. Birden fazla parçanın bir arada giyileceği için her parçanın birbiriyle uyum içinde olması gerekir. Tesettür giyimde tesettüre uygun biçimde giyinilerek de şık olunabilir. Giyim modellerinde tesettüre uygun çok fazla giyim tarzına uygun model bulunuyor. Farklı model ve renkler içinde çok çeşit olduğu için kolay kombinlemeimkanı bulunuyor.

Tesettür Giyimde Kombin

Tesettür giyimde her parçayı birbiriyle kombinlemek gerekir. Özel günlerde giymeye uygun klasik tarz giyinmeyi sevenler için etek-ceket kombinleri çok tercih ediliyor. Fermuarlı ve çiçek desenli kısa ceket altına düz renk uzun etek modeli çok şık bir kombin modeli oluşturuyor. Modeldeki farklı renk seçeneği ile de herkesin zevkine uygun renkler bulunuyor. Tunik modellerinde lazer kesim modeller uygulanması görsel olarak ürünlerin daha gösterişli ve şık olmasını sağlıyor. Etek tercih etmeyenler için uzun lazer kesim tunik ve altına dar paça pantolon modelleri oldulça şık bir kombin oluşturuyor. Kombinelere uygun şal veya eşarp modellerinde de bir çok model yer alıyor. Pantolon tunik modellerinde de birden fazla renk seçeneği bulunuyor. Renk seçeneğinin çok olması herkese hitap edebilmesini sağlıyor.

Daha spor ve günlük hayatta kullanılabilecek bir çok tesettür kombin modeli de bulunuyor. Bu modeller de oldukça şık ve gösterişli kombinlerdir. Günlük giyilebilecek uçları dantelli uzun tunik altına bol paça, paçalarında dantel detayı bulunan pantolon tunik modeli de oldukça fazla tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Bu modelde de açık renkten koyu renge birçok renk seçeneği bulunuyor.

Tesettür Giyimde Modeller

Tesettür giyimde birçok giyim modeli bulunuyor. Klasik veya spor giyime uygun birçok giyim seçeneği yer alıyor. Pantolon modellerinde birçok çeşit yer alıyor. Tunik altına uygun dar paça pantolon seçeneklerinde her model yer alıyor. Etek modellerinde de her kombine uyacak etek çeşitleri yer alıyor.

Model seçimlerinde giyim tarzına ve vücut yapısına uygun ürünler tercih edilmelidir. Her model her vücut tipine uymaya bilir. Balık etek modelleri zayıf bayanlarda oldukça şık oluyor. Kilolu bayanlar vücut hatlarını belli etmeyen modelleri tercih etmeli. Ürünlerde renk, model seçenekleri çok fazla bulunuyor. Bütün bunların yanında ürün kalitesi de çok önemlidir. Kaliteli ürünler daha kaliteli ve gösterişli durur.

 

Bir cevap yazın