Şık Tasarıma Sahip Tesettür Kap Modelleri

tesettür kapNarin bir kumaş seçimi ile ön plana çıkan tesettür kap modelleri, kadınların dış giyimde tercih ettiği ürünlerden biridir. Rahatlığı ve kullanışlı oluşunun yanı sıra şık tasarımlarıyla da gözlerden kaçmayan güzellikler sunmaya devam ediyor. Her sezon yeni tasarımlarla kendini gösteren kaplar bu sezon da birbirinden şık modellerle vitrinlerde boy göstermeye devam ediyor. Tesettürlü bayanların yaz kış fark etmeksizin dolaplarının incisi olan şık modeller bu sezon yeni detaylarla moda dünyasına imzasını attı. Moda tasarımcılar da birbirinden şık kap modellerine yeni detaylar eklemeye devam ediyor. Modern tasarımların eşlik ettiği kap modelleriyle harika kombin önerileri oluşturmak da mümkün görünüyor. Yeni modelleri keşfedip kombin önerileri oluşturmak da stil sahibi kadınların ince zevkine kalıyor.

 

 Düğmeli Trenç Kap Modası

 

Bu senenin en şık ve yepyeni tasarımı olan ve birbirinden göz alıcı renk seçenekleriyle vitrinleri süsleyen trenç kap modelleri en şık tasarımlar arasında ilk sıradaki yerini aldı. Trenç kaplar trençkot ve kap karışımı bir detaya sahiptir. Trençkotlardan aldığı kumaş tasarımı ve düğme şıklığına kap modellerinden aldığı şıklığı ekleyerek tasarlanmıştır. Moda tasarımcıların en dikkat çeken özgün tasarımlarından biridir. Bele zarafet ve şıklık katan kemer aksesuarı bulunmaktadır. Özel günlerde ya da günlük hayatta fark etmeksizin doğru kombin yapılarak giyilebilecek modellerden biri olduğunu kabul etmek gerekmektedir.

 

 Lazer Kesim Süet Kap Şıklığı

 

Lazer kesim moda dünyasında her alanda kendini hissettirirken tesettür kap modasını es geçmedi. Farklı tasarım lazer kap modelleriyle stil sahibi kadınları bu sezon da buluşturmayı başardı. Süet lazer kapların kış sezonunu sıcak geçirmenizi sağlayan kumaş yapısı ve göz alıcı şıklığı dikkate şayan bir durumdur. Uygun fiyat seçenekleriyle kalitenin bir araya geldiği süet kaplar vitrinlerde bu sezon da kadınların gözdesi olmaya adaydır.

 

 Rengarenk Modelleriyle Kaşe Kap Modelleri

 

Kış sezonunda kadınların en büyük dostu kaşe kap modelleri bu sezonda birbirinden şık modelleriyle karşımıza çıkıyor. Sezonun en şık modelleri bu sene de kaşelerde kendini gösterdi. Düz kesim, geniş kesim, çiçek detay, düğme detay ya da kemer detay olmak üzere binlerce modelle vitrinlerde boy gösteriyor. Soğuk havalarda uzun süre dışarıda vakit geçiren stil sahibi kadınların tarzını zenginleştirecek önerilerle kaşe kaplar kendini gösteriyor.

Bir cevap yazın