Pardesünün Sihirli Görüntüsüne Sahip Olun

tesettür pardesüGiyinmek özellikle kadınlar için oldukça önemli bir iştir. Kadınlar sadece vücut hatlarını örtmek için değil şık bir görüntü sağlamak içinde giyinlerine oldukça önem verirler. Her kadın giyinir fakat her kadın şık olamaz. Alımlı olmak için tesettürlü kadınların dikkat ettiği basit ama önemli kurallar bulunmaktadır. Çoğunlukla alımlı olan tesettürlü kadınlar vücut hatlarını çok iyi tanımaktadır. Vücut hatlarına uygun seçimler yapıldığında tesettür giyim ürünü kendisini daha çok gösterecek olup kıyafetin yansıtmak istediği detaylar kendisini daha rahat gösterecektir.

 

 Tesettür Dış Giyimde Büyük Rol Oynayan Pardesü Modelleri

 

Tesettür giyim tarzını benimseyen kadınların vazgeçemediği dışarı kıyafetlerden birisi de tesettür pardesü modelleridir. Tesettür pardesü modelleri içinde yer alan farklı detaylar sayesinde diğer dış giyim ürünlerinden ayrılarak kadınlar tarafından daha çok rağbet görmektedir. Pardesü modellerinin özgün oluşu ve herkes tarafından kullanılmıyor olması bu tesettür dış giyim ürünü daha da farklılaştırmaktadır.

 

Sıradan bir görüntüden uzak olan pardesü modellerinin vurguladığı özel noktalar bulunmaktadır. Çoğunlukla bu vurgular kumaş türleri olarak göze çarpar. Omuz kısımlarında kullanılan deri parçalar pardesünün farklı noktalarında da kullanılmaktadır. Omuzların kısımlarının yanı sıra cep kısımlarında, göğüs kısmında da aynı kumaş farkları kullanılarak sıra dışı bir görünüm oluşturulur. Tesettür pardesü modellerinde yer alan detaylar fermuar ve ya yaka kısımları ile de gösterilebilir. Büyük yakalar, sivri yakalar ve ya büyük düğme detayı pardesü modellerinde öne çıkan detaylar arasında bulunmaktadır.

 

 Pardesü Seçimlerinde Dikkat Edilecek Noktalar Nelerdir?

 

Tesettürlü kadınlar dışarıdan nasıl gözüktüğüne çok önem vermektedir. Tesettür pardesü modelleri bir dış giyim ürünü olduğundan dolayı satın alırken daha dikkatli ve özenli davranmaktadır. Tesettürlü kadınlar için bebe yaka masumluğu daha çok simgelediği için bebe yaka diğeri giyim ürünlerinde olduğu gibi pardesü modellerinde de çok fazla kullanılmaktadır.

 

Yakalar üst üste binmiş gibi görünürken özel farklı bir kumaştan yapılarak yaka daha büyük bir şekilde tasarlanır. Tesettür pardesü modellerinde yer alan bu tür detaylar hem daha alımlı hem de daha zarif bir hava katarken asil bir duruş ile tesettürlü kadınları oldukça memnun eder.

 

Bir cevap yazın