Pardesü Seçeneklerinde Tarz Zamanı

Stilleri ve görünümleriyle ilgilenen kadınlar için vazgeçilmez olan dış giyim, hem yaz hem de kış aylarında iyi ve rahat olan malzemelerden yapılmış ürünlerle modaya yön vermeye devam ediyor. Pardesüler zamansız tasarımlara sahip oldukları için gardırobunuzun olmazsa olmazı olmaktadır.

Tek bir kıyafetle gün boyu rahat ve şık olmak istiyorsanız tercihiniz elbette güzel bir bitiş olacak. Bir kolye ve zarif bir topuk ile kombinlenebilir, özel gecenizde özel görünümünüzü dış giyimde de sergileyebilirsiniz. Ya da rahat spor ayakkabılar ve skinny kot pantolonlarla günlük görünümünüze biraz taze hava katabilirsiniz. Soğuk kış ayları için kışlık pardesü seçeneklerini inceleyerek birbirinden farklı tarzlar arasından seçim yapabilirsiniz.

Modern Kesimli Pardesüler Hayran Kalacaksınız

Günümüzde artık monoton ve gündelik olmayan zarif bilek boyu görünümler elde edebileceğiniz yaz veya kış pardesüleri tüylü, işlemeli, pileli, asimetrik, kot, pileli, kuşaklı, fermuarlı, düğmeli tarz çeşitlerini sayarak bitiremezsiniz. Uzun dış giyim pardesüler kombinlenerek her güne rahatlıkla kurtarıcı bir parça olarak tercih edilebilir. Gömlek yaka gibi desenler ile diğer kıyafetleriniz arasında öne çıkabilir. İster dar kesim olsun, tercihinize bağlı olarak tüm türleri çevrimiçi olarak bulabilirsiniz. Dilerseniz kemerli bir dış giyim seçebilir veya tercihinize göre renk ve desende kemer ile kombinleyebilirsiniz. Tamamen kim olduğunuzu yansıtacak detayları işleyebileceğiniz pardesü, her zaman kombininizin en önemli tamamlayıcısı olacak.

Baharlık Pardesülerde Kapüşonlu Modeller

Kapüşonlu pardesüler, bayanların ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde daha çok tercih ettiği modeller arasındadır. Her an yağmur ihtimalinin olduğu mevsimlerin vazgeçilmezidir. Ayrıca sonbahar için son bahar renklerini barındıran tonlarda pardesüler tercih ederseniz mevsime tam uyum sağlamış olursunuz. Peki, nedir bu sonbahar renkleri? Kahverengi, taba rengi, kiremit rengi, siyah, vizon gibi renkler sonbaharı anımsatan renkler olması sebebi ile daha uyumlu olacaktır. Pardesü kumaşın özelliğinde son derece mühimdir.

Yaz mevsimi hariç, diğer mevsimlerde hava güneşli dahi olsa giyeceğiniz pardesünün kumaşının su geçirmez bir yağmurluk kumaşından olması önemlidir. Yağmur olarak da nitelendirilebilen bu pardesüler, her an portmantonuzda hazır bulunması gerekir. Pardesüler de fiyat skalası oldukça geniştir. Markaların kendi belirledikleri fiyatlar vardır. Elbette ki temelde bu pardesüleri kumaşları fiyatlara etki eden temel noktadır.

Bir cevap yazın