Sezonun Beğenilen Pardesü Modelleri

Yeni sezon güncel ürünleri takip etmek isteyen pek çok kişi internet kanallarına göz atmaktadır. Pardösü modelleri bu anlamda herkesin tarzını yansıtacak şekilde hazırlanmaktadır. Kategoriler içerisinde yer alan pardesü modelleri sade tarzı ile günlük kullanım için en uygun parça seçimlerinden biridir. Son dönemde desensiz sade bej renklerinde tasarlanan pardösü modası bohem estetik anlayışını da ön plana çıkarmaktadır. Bu tarz pardesü seçenekleri pek çok farklı kot pantolon ve etek ile beraber kombinlenerek güzel bir form yakalamaktadır.

Gösterişli Pardösü Modelleri İle Şık Kombinler Oluşturma

Gösterişli pardösü modelleri sezonun modasını da ön plana çıkarmaktadır. Bordo ve kırmızı renklerde hazırlanan bu ürünler başlıca sezonun gösterişli tarzını yansıtmaktadır. Ürünlerin tamamı kumaş dokusu ile estetik bir görünüm sunmaktadır. Fermuarlı ve düğmeli şekilde tasarlanan bu pardösü modellerinin yaka kısmı da boncuk ve parlak taş işlemelidir. Balon kol detayı bu tarz pardösü modellerinde kullanılan en modern görünümlerden biridir. Özellikle sade kombinlerin üzerine giyilen bu pardösü seçenekleri ile sezonun tüm esintisi hissedilmektedir.

Siyah Renginin Hakim Olduğu Yeni Sezon Pardösü Seçenekleri

Siyah renginin halim olduğu yeni sezon pardösü modelleri tarzı ile gören kişileri kendisine bağlamaktadır. Yeni sezon renkleri ile oluşturulan bu tarz sadeliği de ön plana çıkarmaktadır. Bohem görünümden hoşlanan kişiler için hakim yaka ve balon kol pardösü seçenekleri bu sezonun vazgeçilmez ürünleri arasına girmektedir. Son model ürünler ile kombin oluşturmak hem kolay hem de tarzdır. Siyah renk balon kol ve taş detaylı pardösü çeşitleri ile sezonun hitlerini yakalamak mümkündür. Tüm tesettür giyim kategorilerinde bu pardösü çeşitleri kullanılmaktadır.

Uygun Fiyatlı Pardösü Modelleri İle Tarz ve Şık Bir Kombin Oluşturma

Uygun fiyatlı pardösü modelleri ile anında kombin oluşturmak mümkündür. Özellikle şık ve tarz bir görünüm elde etmek isteyen kişiler pardösü renklerine ve işlemlerine göre kombinlerini oluşturmaktadır. Hazırlanan her kombin görünümü renkleri ve kumaş dokuları ile beraber tarzı öne çıkarmaktadır. Tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından biri olan bu pardösü seçenekleri de herkesin zevkini yansıtacak düzeyde özel olarak hazırlanmış satışa çıkarılmıştır.

Kış Aylarının Vazgeçilmezi Tesettür Pardesü Modelleri

Kış aylarının vazgeçilmezi olan tesettür pardesüler birbirinden farklı renk ve modelleriyle dolaplarınızı renklendiren özel giyim parçalarından biridir. Sıcak tutması, soğuktan korumasıyla beraber şık görünümü sayesinde kombinlerinizi tamamlamaya yardımcı olan pardesü modelleri hem gündelik hem de özel günler için tercih edebileceğiniz dış giyim ürünleri arasında yer alır.

Kaşe, kürklü, fermuarlı, düğmeli ve kuşaklı modelleriyle kullanıcılara birbirinden farklı seçenekler sunan tesettür pardesü modelleri ile sizler de kış aylarınızı daha şık, konforlu ve sıcak geçirebilirsiniz. Yıkanabilir özelliği ve kaliteli kumaş yapısı sayesinde uzun ömürlü olarak kullanılabilecek olan tesettür pardesü modelleri ile sizler de şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Birbirinden Şık Kaşe Tesettür Pardesü Modelleri

Kaşe kumaşlardan imal edilen pardesüler sıcak tutması yanı sıra kombinlere modern, soft bir şıklık katmaktadır. Kapşonlu kaşe pardesü modelleri düğmeli, fermuarlı ve kuşaklı seçenekleri ile hem tam bir koruma hem de kıyafetlerinize büyük bir şıklık katmaktadır. Çeşitli beden ve renk seçeneğine sahip olan kaşe pardesü modellerini gece giyimi için kolaylıkla kombinleyebilir bununla beraber spor ve gündelik giyiminiz için de tercih edebilirsiniz. 

Simli Tesettür Pardesü Modelleri

Sim detaylı pardesü modelleri hem şık hem de rahat pardesü modelleri arasındadır. Parlak ve şık yapısıyla hem gündelik hem de gece hayatında kullanılabilecek olan bu pardesü modelleri çeşitli tasarımlarıyla her yaştan kullanıcıya hitap etmektedir. Eğer gündelik ve özel günler için simli bir pardesü modeli arıyorsanız kaşe kumaştan hazırlanan simli pardesü modellerini tercih edebilirsiniz. 

Nakış Detaylı Tesettür Pardesü Modelleri

Nakış işlemeli tesettür pardesü modelleri klasik, şık giyim tarzından hoşlanan kişilerin genellikle tercih ettiği pardesü çeşitleri arasındadır. Etnik görünümü sayesinde son derece şık duran nakışlı pardesü modelleri her alanda rahatlıkla giyilebilecek, birbirinden değişik renk seçenekleri sunan tesettür pardesü modelleri arasındadır.

Buket kumaştan imal edilen nakış pardesü çeşitleri hava alan kumaş yapısı sayesinde terletmez, rahatlıkla yıkanabilir ve sürekli olarak kullanılabilir. Sezonluk olarak da edilebilecek olan bu pardesü modelleri çeşitli renkleri sayesinde her kombin ile rahatlıkla kullanılabilir. Dilerseniz balon kollu nakış detaylı tesettür pardesü modellerini tercih edebilir hem daha bol hem de daha salaş bir tesettür kombini yaratabilirsiniz.

Pardesü Seçiminde Zorlanmaya Son 

Tesettür giyimde en önemli kıyafet kesinlikle dış giyim ürünleridir. Dış giyim deyince aklımıza vücudu belli etmeyen bir dış giyim ve tepeden tırnağa vücudu saran parçalar geliyor. Bu nedenle dış giyim seçimi çok önemlidir ve özellikle vücut hatlarını açığa çıkarmayan ürünlere öncelik verilmelidir. Pardesü seçerken kalıbın önemi büyüktür. Hem kusurlarınızı kapatacak hem de hatlarınızı kapatacak modeller üretilmektedir. Ek olarak pardesülerde renk seçiminde son derece önemlidir. Göz alıcı renkler yerine sade renkler tercih edilmelidir örneğin; vizon, taş rengi, kahve, siyah gibi renkler her yıl revaçta olan renklerdendir.

Armut Vücut Tipine Uygun Pardesü

Tesettür giyiminde ürün seçerken birinci öncelik vücut hatlarını ortaya çıkarmaması ve transparan olmamasıdır. Kilolu armut tipi bayanlar ceket seçerken A kesim ürünler almaya dikkat etmelidir. Yani etek alta doğru salaş duracağı için kalçalar ve basenler ceketin altında görünmeyecektir. Baş ve boyun bölgesinde kilo sorunu yaşayan kızlar için Mevlana kaban veya kloş etekli bir pardesü ideal bir seçim olacaktır.

Büyük Göğüslü Ve Geniş Bedenli Kadınlar

Geniş bedenli kadınlar, bu sorunu gizlemek için üst kısmı geniş ve benzer bir şekle sahip modelleri tercih etmelidir. Özellikle göğüs bölgesinden kilolu bayanlar düğmeli modelleri tercih etmek yerine fermuarlı modelleri tercih etmelidir. Çünkü bu tarz modeller genişlik problemini minimuma indirecektir. Ayrıca kalın kumaşlardan ziyade ince kumaşlardan yapılan gömlek modelleri daha uygun olacaktır.

Kadınlar Tesettür Giyimde Pardesü Seçimi

Kısa boylu kişiler, bol bir model de olsa dış giyim seçerken dikkatli olmalıdır. Kalça bölgesinde bir şişmanlık sorunu varsa, A kesim veya alta doğru çok daha fazla geniş olan Mevlana stili bir kesim tercih edebilirler. Kilo sorunu yaşayan kısa boylu kadınlar fazla kilolu bölgenin daha yumuşak geçişine dikkat etmelidirler.

Her Sezon Değişen Ve Gelişen Pardesü Modelleri

Her yaştan kadına yenilik ve rahatlık sunuyor. Kilo problemi olan kadınlara kolaylık sunan modacılar, oversize kaban tasarımları ile sezonun yeniliğini vurguluyor. Sezonun tasarımlarına baktığımızda düğmeli, fermuarlı ya da bütün giyilen çok sayıda model görüyoruz. Tesettür giyimin dış giyim özelliği gösterişsiz ve sade olduğu için bu şekilde seçim yapmak gerekiyor. Sizde en çok yakışacağını düşündüğünüz bir pardesü ile rahat edebilirsiniz. 

Pardesü Seçeneklerinde Tarz Zamanı

Stilleri ve görünümleriyle ilgilenen kadınlar için vazgeçilmez olan dış giyim, hem yaz hem de kış aylarında iyi ve rahat olan malzemelerden yapılmış ürünlerle modaya yön vermeye devam ediyor. Pardesüler zamansız tasarımlara sahip oldukları için gardırobunuzun olmazsa olmazı olmaktadır.

Tek bir kıyafetle gün boyu rahat ve şık olmak istiyorsanız tercihiniz elbette güzel bir bitiş olacak. Bir kolye ve zarif bir topuk ile kombinlenebilir, özel gecenizde özel görünümünüzü dış giyimde de sergileyebilirsiniz. Ya da rahat spor ayakkabılar ve skinny kot pantolonlarla günlük görünümünüze biraz taze hava katabilirsiniz. Soğuk kış ayları için kışlık pardesü seçeneklerini inceleyerek birbirinden farklı tarzlar arasından seçim yapabilirsiniz.

Modern Kesimli Pardesüler Hayran Kalacaksınız

Günümüzde artık monoton ve gündelik olmayan zarif bilek boyu görünümler elde edebileceğiniz yaz veya kış pardesüleri tüylü, işlemeli, pileli, asimetrik, kot, pileli, kuşaklı, fermuarlı, düğmeli tarz çeşitlerini sayarak bitiremezsiniz. Uzun dış giyim pardesüler kombinlenerek her güne rahatlıkla kurtarıcı bir parça olarak tercih edilebilir. Gömlek yaka gibi desenler ile diğer kıyafetleriniz arasında öne çıkabilir. İster dar kesim olsun, tercihinize bağlı olarak tüm türleri çevrimiçi olarak bulabilirsiniz. Dilerseniz kemerli bir dış giyim seçebilir veya tercihinize göre renk ve desende kemer ile kombinleyebilirsiniz. Tamamen kim olduğunuzu yansıtacak detayları işleyebileceğiniz pardesü, her zaman kombininizin en önemli tamamlayıcısı olacak.

Baharlık Pardesülerde Kapüşonlu Modeller

Kapüşonlu pardesüler, bayanların ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde daha çok tercih ettiği modeller arasındadır. Her an yağmur ihtimalinin olduğu mevsimlerin vazgeçilmezidir. Ayrıca sonbahar için son bahar renklerini barındıran tonlarda pardesüler tercih ederseniz mevsime tam uyum sağlamış olursunuz. Peki, nedir bu sonbahar renkleri? Kahverengi, taba rengi, kiremit rengi, siyah, vizon gibi renkler sonbaharı anımsatan renkler olması sebebi ile daha uyumlu olacaktır. Pardesü kumaşın özelliğinde son derece mühimdir.

Yaz mevsimi hariç, diğer mevsimlerde hava güneşli dahi olsa giyeceğiniz pardesünün kumaşının su geçirmez bir yağmurluk kumaşından olması önemlidir. Yağmur olarak da nitelendirilebilen bu pardesüler, her an portmantonuzda hazır bulunması gerekir. Pardesüler de fiyat skalası oldukça geniştir. Markaların kendi belirledikleri fiyatlar vardır. Elbette ki temelde bu pardesüleri kumaşları fiyatlara etki eden temel noktadır.

Pardesü Modelleri 

Tesettürlü kasınlar için birçok farklı mevsimde veya sezonda giyilebilen ve sıklıkla tercih edilen giyim elbiseleri içinde yer alan pardesü ürünleri, kadınların şık bir görüntü kazanmasını sağlayan giyim tarzı olmaktadır. Birçok kadın her zaman pardesü stili tarzları ile her yere gidebilmekte ve son derece zarif ve şık görünmektedir. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan pardesüler, her kadının ihtiyacını karşılayan ve şık bir giyim tarzınapar sahip olmasını sağlayan giyim ürünü olmaktadır. 

Pardesü Modellerimiz 

Pardesü modelleri farklı uzunluklarda ve farklı kumaş özelliklerinde olmaktadır. Bunun sonucunda da pardesü çeşitleri, birbirinden farklı renk yapısı ve farklı görünümleri ile çok fazla tercih edilen giyim tarzı olmaktadır. Değişik mevsimlere uygun olarak üretilen modelleri ile iklim şartlarından etkilenmeyen ve her zaman giyilebilen pardesü tam anlamı ile rahatlık ve konfor sağlamaktadır. Ayrıca; giyim tarzı olarak pardesüler, kadınların beklentilerini karşılayan ve tüm stilleri ile farklı beden yapılarına uygun olan ölçüleri sayesinde çok fazla tercih edilen ürünler arasında olmaktadır. 

Farklı şekilde kesim tarzlarına ve kalıplarına sahip olan pardesü modelleri, kaliteli kumaşlardan üretilerek her kadının uzun süre kullanması sağlanmaktadır. Günümüz modanın pardesü modelleri, klasik tarzlarda üretildiği gibi canlı ve spor modelleri ile de dikkat çekmektedir. Bu anlamda modern birçok şık modele sahip olan pardesü modelleri farklı tarz ve stillerle karşımıza çıkıyor.

Pardesü Kullanımı

Kadınların vazgeçilmez ürünü olan pardesü birçok kişinin günlük hayatında giydiği, aynı zamanda farklı aktivitelerde ve özel gecelerde de kullanım sağladığı ürünler olmaktadır. Pardesü giyim tarzı olarak içine giyilen kıyafet ile tam bir uyum sağlamak zorundadır. Bu noktada kadınlar için pardesü kıyafetler, farklı kombin tarzları ile uyum sağladığı zaman daima şık ve gösterişli bir görüntü sağlamaktadır. Farklı bir stil sergilemek isteyen kadınlar için çok farklı seçenekler bulunmaktadır. Kaliteli tekstil ürünleri içinde olan pardesü modelleri, hem kullanım olarak hem de görünüş olarak kadınlarda çok büyük değişimler yaratmaktadır. 

Günlük hayatınızda veya özel günlerinizde tüm kombininize uyum sağlayacak bir şekilde giymiş olduğunuz pardesüler daha şık ve zarif görünmenizi sağlamaktadır. 

Moda Selvim Güvencesiyle Pardesü Modelleri

Pardesü, dış giyim ürünleri arasında yüksek tercih nedenlerinden biridir. Her mevsim kullanılabilme özelliği, moda renkleri, özel kesimleri ve muhteşem dikişleriyle son derece şık ve zarif durmaktadır. Moda Selvim pardesüleri ise ayrıca özenli kalıpları, şık ve modern kesimleriyle beğeni kazanmaktadır. Kullanıcılarının sosyal alanda yüksek konfor kazanmasına ve etrafındakiler tarafından gıptayla izlenmesini sağlamaktadır.

Pardesü Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Dış giyim ürünü pardesü rahat ve şık olması beklenmektedir. Modacılar tarafından özenle tasarlanarak, eşsiz modeller üretilmektedir. Rahat ve bir o kadar da şık kalıpları, modanın en son modelleri ve muhteşem renkleriyle seçilmeyi beklemektedir. Pardesü modelleri bir birinden özel tasarımlarla kullanıcılarına sunulmaktadır. Astarlı, kürk detaylı, kot kumaşlardan üretilerek dört mevsim kullanılabilen astarsız pardesüler ince detaylarla satışa sunulmuştur. Fermuar detaylı mürdümler, düğmeli şık modeller sizlerin seçimlerini beklemektedir.

Modaselvim.com adresinden zaman sınırsız seçim yapabilir hemen sipariş verebilirsiniz. Zamanda adresinize ulaştırılacaktır. Kapıda ödeme, hızlı kargo, kolay değişim ve belirlenen tutarda kargo bedava avantajlarıyla alışveriş yapabilirsiniz. Pardesü kumaşı dökümlü, kolay ütülenebilmeli, bedeni sarmalı ve uygulanan modeli tam olarak gösterebilmelidir. Yıkanabilir özellikli pardesü modelleri ayrıca beğeni kazanmaktadır. Kuru temizleme uyarasına özen gösterilerek uzun yıllar hiçbir deformasyona izin vermeden kullanılabilmektedir.

Pardesü Fiyatları Ve Ödeme Yöntemleri

Pardesü alış verişlerinizi güvenle internetten yapabilir, kapınıza kadar getirilmesini sağlayabilirsiniz. Uygun fiyata sipariş vereceğiniz pardesü modelleri şık tasarım ürünleri olarak reyonları süslemektedir. Pardesü fiyatları kullanıcılarının memnuniyetini kazanabilmek için olabildiğince uygundur. Siz de 7/24 pardesülerinizi muhteşem modeller arasından seçerek kendiniz ve sevdikleriniz için satın alabilirsiniz. Siparişlerinizi modaselvim.com adresinden güvenle verebilirsiniz. Tasarımcıların hayal gücünü yansıtan şahane modeller, rahat kalıplar ve şıklık, zarafet, timsali olarak satılmaktadır.

Firma güvencesiyle satın alacağını pardesü uzun yıllar keyifle size hizmet verecektir. İster kürk detaylı ister nakışlı modellerden seçebilirsiniz. Arzu ettiğiniz şekilde cepleri fermuarlı, brit detaylı, taşlı ve nakışlı bir birinden özel tasarım örneklerinden gözlerinizi alamayacaksınız. Seçtiğiniz ürünler isteğinize bağlı olarak kapıda ödeme, ücretsiz kargoyla da gelebilecektir. Gerektiğinde kolay değişim avantajınız da bulunmaktadır. Modaselvim.com adresini vakit kaybetmeden ziyaret ederek alışverişinizi güvenle yapabilirsiniz.

 

 

Pardesü Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Pardesü hem erkek hem de kadının ortak kullandığı bir kıyafettir. Pardesü denilince akla omuzdan ayaklara kadar olan bol ve uzun kollu giysilerdir. Pardesüler hem kış aylarında tercih edilmektedir hem de serin yaz akşamlarında giyilmektedir. Genellikle tesettürlü hanımların dışarı kıyafetlerini kombin amacıyla pardesü kullanmaktadır. Pardesülerin her kıyafetin üzerine yakışması için çok geniş bir renk yelpazesi vardır. Yani piyasada her renk pardesü bulmak mümkündür.

Pardesülerin bir kısmı ceplidir bir kısım da desenlidir. Fakat bunlar haricinde hiçbir deseni ve cebi olmayan düz pardösüler de bulunmaktadır. Daha çok genç ve orta yaşlı kesimin tercihi cepli ve renkli pardösülerdir. Pardösüler kendi içerisinde Kışlık ve yazlık olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.

Kışlık pardesüler biraz daha kalın olması beklenirken yazlık pardesüler daha ince ve açık renklidir. Bunun nedeni mevsimsel açıdan üşümeler veya terlemeleri engellemektir.

Pardesü Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Serbest piyasada pardösüye yoğun talep olmaktadır. Bu nedenler çok fazla çeşidi ve türü bulunmaktadır. Bu kadar tür ve çeşit arasında en doğrusunu alabilmek için dikkatli olunması gerekir. Özellikle pardesünün vücut hatlarınızı kesinlikle belli etmeyecek rahatlıkta olmalıdır.

Şıklığın korunması ve modaya uyulması için pardesünün ne çok sık ne çok geniş olması gerekir. Tam ortasında ve kendinize yakıştırdığınız çeşidi seçmelisiniz. Seçeceğiniz giysinin üzerinizde bir ağırlık oluşturmamalı daha çok işinizi kolaylaştıracak şekilde olması lazımdır.

Kaliteli ve dayanıklı bir pardesü seçerseniz uzun yıllar kullanmanız mümkündür. Özellikle dikim tarzı ve dikiş yerlerinin sağlamlığına dikkat edilmelidir. Düzgün dikilmemiş olanların üzerinizde ki duruşu normal olmayacaktır. Pardesülerin genelinde rastlanan kalıp hatalarıyla karşılaşmamak için güvenilir markalarla çalışın. Makalede yazan uyarılara detaylıca bakarsanız muhtemelen bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Pardesü Temizlenirken Nelere Dikkat Edilmeli?

Pardesüler uzun ve esnek kumaşlar olabileceği için kesinlikle diğer kıyafetleriniz gibi yıkamamanız gerekir. Öncelikle pardesünüzün etiketinde yazan yıkama tekniklerine dikkat edin. Eğer çamaşır makinesinde yıkanamaz diyorsa kuru temizleme gibi yöntemleri deneyebilirsiniz.

Yıkadığınız veya kuru temizlemeye gönderdiğiniz pardesünüzü ütülemek isterseniz de dikkatli olmalısınız. Pardesünüzün üzerine ince bir bez serin ve ütülemeye başlayın. Böylece pardesünüzün yanma ihtimali ortadan kalkar.

 

 

 

 

 

Pardösü İle Özel Giyim Tercihleri

 

C.M.N - ModaSelvim           Bayan giyim için özel bir tercih olan pardesü modaselvim adresi ile işlevsel tercihleri dönüşüyor. Web adresinde sunduğu birbirinden cazip pardesü modelleri ile bayanlara özel giyim alternatifi oluşturan modaselvim.com özel renkleri ve tasarımlarıyla bayanlara her ortama ve her atmosfere göre giyim seçeneği oluşturuyor.

 

Vodafone demin fırsatları bununla da kalmıyor birbirinden cazip fırsatlarla hesaplı ve güvenli alışveriş seçeneği sunuluyor. Bu fırsatlara yakından baktığımızda bedava Kargo seçeneğini öne çıkartabiliriz. 95 TL ve üzeri alışverişinizde ücretsiz kargo seçeneği sunan modaselvim.com kapıda ödeme seçeneği ile güvenli alışveriş sunarken kredi kartı ödeme seçeneğiyle size pratik alışveriş dediğin okunuyor. Aynı zamanda yurt dışına da göndereyim kanı sağlayan modaselvim yurtdışındaki bayanlar içinde tesettür giyim fırsatları sunuyor.

Özel madde başlığı halde tasarlanmış olan web adresinde aradığınızı kolayca bulabilecek şekilde tamamlayabilirsiniz.

 

Modaselvim pardesü modelleri eşarp çanta ayakkabı ve kolye gibi aksesuarlar ile konsept hale getirilerek özel kombinler oluşturulabilir. Bunun yanında kolye Kemer ve fermuar gibi özel tasarım ve detayları ile giyim konseptinizi özel tercihi dönüştürebilirsiniz. Öne çıkan pardesü modellerini yakından baktığımızda olarak her mevsime ve her tarza uygun pardesü modelleri görebiliyoruz.

 

Fermuar detaylı pardesü yanında Kemerli pardesü size günlük hayatta kullanabileceğiniz üretecekler oluşturuyor. Bunun yanında Petrol renkli zümrüt renkleri bordo renkli ve pastel tonlarda birbirinden özel pardesü modelleri ile size özel seçim fırsatları sağlıyor. Fermuarlı kaşe pardesü ile sonbahar-kış döneminde giyebileceğiniz özel bir tek sınav modaselvim günlük giyim içinde kot pardesü seçeneğiyle özel ve modern bir konsept buluşturuyor.

 

Çizme ve bot ile tercih edilebilecek bir konsept olan kapşonlu yağmurluk pardesü tarafı da size Sonbaharda ve yağmurlu havalarda kullanabileceğiniz özel bir tercih oluşturuyor aynı zamanda fermuarlı perdesinin bordo rengi ile şık Bir dereceye sahip olabilirsiniz. Gizli düğmeli pardesü ile bütün bir giyim tercihine sahip olurken omuz düğmeli pardesü ile resmi ortamlarda giyebileceğiniz özel giyim tercihine kavuşabilirsiniz.

 

Örgü pardesü modelleri sunarken kürk kapüşonlu pardesüler de sonbahar kış kıyafetleri içinde özel bir tercih oluşturuyor. Fermuarlı pardosünün açık ve koyu tonları ile birçok seçeneğe sahip olurken modern tasarımı ile dikkat çeken kapitone pardesü kemer detayı ile ve cep detaylı ile işleri seni bir tasarım oluşturuyor.

 

Modaselvim.com ‘un sunduğu diğer tercihleri baktığımızda çift taraflı perdesi ile işlevsel bir tercihte seni öne çıkıyor cep detaylı ve fermuar detaylı tasarımları zenginleştiren pardesü şal yaka pardesü ile konseptler sunuyor. Koyu kırmızı pardesü ile özel davetlerde ve özel günlerde tercih edebileceğiniz bir seçenek sunan pardesü modelleri moda selvim ile zenginleşerek Haki renkli modellerle şık tercihler sunuyor. Saç rengi ve Siyah rengiyle dikkat çeken şal yaka

Partisi’nin yanında düğmeli pardesü modeli de bayanlar için her mevsim giyilebilecek tercih olarak dikkat çekiyor. Hakim yaka pardesü ile özellikle ofis ortamında giyilebilecek geleceksin modeller arasında deri ve cep detaylı modellerle Evet verecekler sunuluyor.

 

Renkleri ve tasarımlarıyla dikkat çeken gizli düğmeli pardesü ve gizli fermuarlı pardesü de bütün tasarımları özel tercih oluşturuyor. Düğme detaylı pardesü ile çektirecek sunan modaselvim bel bağcıklı pardesü ve bel Kemerli paydası ile pardesü modellerine ek tercihler soruyor. Birbirinden özel pardesü modelleri ve birbirinden cazip fırsatlarla size özel alışveriş sunan modaselvim.com bayanların her mevsim gelebileceği ve her ortamda giyebileceği birbirinden özel konsepti sunarak bayanlara şık ve zarif giyim tercihleri sunuyor.

 

Tesettür Giyimde Pardesüler

pardesüGünlük yaşantısında tesettür giyimi tercih eden bayanların bu giyimde ilk tercih ettikleri giysileri pardösülerdir. Bu pardösüler mevsimine göre kalın ve ince şekilleriyle bayanların üst giyiminde çok şık dururlar. Özellikle yaz modelleri ve tasarımlarıyla giyim dünyasında çok değişik bir tarz oluşturan Pardösüler, Günümüzde birçok bayan tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca bedenine göre pardösü arayanlarda mevsimlik pardösü modası ile birçok renkte ve modelde üretim sağlanmaktadır. Büyük tesettür mağazalarında her bütçeye uygun ve modelde pardesüler bulunmaktadır.

 

Sonbahar ve kış ile mevsimlerinde hareketlenen tesettür giyim reyonlarında bayanların tercihlerine göre cepli ve fermuarlı modellerde öne çıkmıştır. Bir de büyük bedenleri tercih edenler için tasarlanan pardesüler bulunmaktadır. Rahat kullanımlarıyla birlikte tozu ve kötü hava şartlarına dayanıklı modelleri ile şık tasarıma sahip bu giysiler örtünmek amacında olan bayanların ilk tercihleri arasında bulunmaktadır. Aslında yaz mevsiminde tercih edilen bu pardösüler ince yapısıyla ter yapmaz ve rahatlıkla bedeninizi kapatır. Özellikle kullanacağınız alanda size özel tasarımları da takip ederek kendinizi farklı yapabilirsiniz. Böylelikle giyim dünyanızda yeni bir tarz oluşturmuş olursunuz. Her özel gün öncesinde şık bir elbise telaşını ortadan kaldırmış olursunuz.

 

Her yaştan bayanın belli bir dönemde tercih ettiği bu giysiler hem modern çizgileriyle hem de değişik tasarımlarıyla bayanların dikkatini çekiyor. Özellikle önde figürlü ve desenli modelleriyle dikkat çeken pardösüler, Kullanım alanlarıyla kadınlara avantajlar sunmaktadır. Özel günlerde ve gecelerde giyilebilen tarzda yapılan pardösülerde bulunan renklerle paralel olarak üstüne giyilen başörtüsü veya özel örtüler sayesinde bir takım oluşturabilir ve uyumlu bir çanta ve ayakkabı ile bu gecelerde fark edilebilirsiniz.

 

Genç bayanlarında artık tercih etmeye başladığı pardösüler sunduğu imkânlarla tercih edilmektedir. Her ortama uyum sağlama ve rahatlığı ile her durumda giyilebilme imkânı ile bayanların rahat bir giyim için tercih ettiği bir elbisedir. Bu elbiselerin her boyda ve renkte bulunması da seçme şansını artırıyor. Özellikle tesettür giyimi hayat tarzı olarak benimseyen bayanlar için çok önemli olan bu giysi günümüzde değişik model ve şıklıkta alıcılarına sunulmaktadır. Kendinize uyan pardösü modellerini de bu ürünleri satan mağazalarda bulabilirsiniz.

Pardesü Giyim

Tesettür giyimde en ünlü dış giyimlerden biri pardesü giyimdir. Kapalı bayanların uzun pardesü giyimyıllardan beri tercihleri içerisindedir. Kapalı bayanlar iç kıyafetlerinin üstüne dışarı çıkarken giyerler. Son zamanlarda birçok dış giyim çeşitler, çıksa da onun yerini tutamaz. Son yıllarda piyasada çok çeşitli modellerini her yerde görmekteyiz. Modellerin şıklığı göz doldurarak insan hangisini alacağın karar veremez.

Read more