Özel Günlere Özel Seçimler

tesettür abiyeAbiye modasında değişim bitmiyor, birbirinden farklı tasarımlar kreasyonlara durmaksızın ekleniyor. Moda tutkunlarının ilgiyle ve dikkatle takip ettiği bu gelişmeler gardroplarında en farklı ve güzel modellere yer açılacağının şimdiden habercisi. Klasik çizgiden sıkılan, tarzını modern parçalarla yansıtmayı, güçlü görünmeyi seven kadınların tercihleri, abiyeler söz konusu olduğunda haliyle daha özenli ve üzerine çalışılmış oluyor. Günlük giyimde tarzınızı ve çizginizi belirlemeniz kolay olsa da tesettür abiye seçimi söz konusu olduğunda aynı sonuç ne yazık ki her zaman kolay olmuyor. Artan koleksiyonlar ve sizin yapacağınız ufak müdahaleler ise bu alanda da tarzınızı bulabilmenize ve ruhunuza dokunan parçaları rahatlıkla seçebilmenize yardımcı oluyor.

 

 Kıyafetiniz Güçlü Görünsün İstiyorsanız İhtiyacınız Olan Şeyler Neler?

 

Özel gün ve davetlerde görüntünüz güne damga vursun istiyorsanız dikkat etmeniz gereken ufak tefek ipuçları var. Öncelikle kesimi kusursuz bir tesettür abiye seçmelisiniz. Kusursuz kelimesi kafanızda büyümesin. Bariz hatalar olmadığı müddetçe abiye üzerinizde akacak ve duru bir görüntü yakalayacaksınız zaten. Üzerinize tam oturan, pot durmayan ancak fazla da daraltılmayan abiyeler seçmeniz, kaliteli bir duruş sergilemeniz için oldukça önemli.

 

Bu yüzden hazır giyim tercih ediyorsanız gerekli düzeltmeleri terzinizde yaptırın, eğer diktiriyorsanız provalara gitmeyi ihmal etmeyin. Güçlü görüntünün sırrı iyi kesimden geçtiği kadar doğru parçalarla abiyenizi zenginleştirmekte de yatar. Son zamanların en trend parçası olan pelerinler bu noktada yardımınıza koşuyor. İster tül ister tesettür abiye kumaşınızla aynı olan pelerinler, uzun da kullansanız, kısa olanları da tercih etseniz omuzlarınızı daha geniş gösterip, sizi kendinden emin, güçlü bir duruşa kavuşturacak. Bu sebeple beklentiniz bu duruşu yakalamaksa bunu aksesuarlarla sağlamaya çalışmayıp sadece bu tarz bir parçayı edinerek işinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.

 

 İşin Sırrı Kollarda Gizli

 

Hem sade hem zarif görünmeyi önemseyenler için dozunda bir gösteriş yakalamak pek kolay değildir. Ya fazla sıradan ya da fazla gösterişli parçalar arasından abiye tercihlerini yapmaları beklenir. Ancak sıradan kategorisinde değerlendirilen abiyeler eklenen kol detayıyla bu sorun tamamen ortadan kaldırılabiliyor artık. İsterseniz volanlı, isterseniz de karpuz kol abiyeler tercih ederek elbisenizin naif ve zarif yönlerini sergileyebilirsiniz.

Bir cevap yazın