Mevsime Özel Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür için vazgeçilmez bir şart olan tunik, konforu reddedemeyen bayanlar tarafından tercih edilen uzun bir elbise. Yılın herhangi bir zamanında giyilebilecek tesettür tunik modelleri, hem günlük yaşamda hem de özel durumlarda kullanılabilir. Yarım veya uzun kollu, taranmış veya örme kumaşlara sahip tunikler, sadeliği ve şıklığı yansıtıyor. Pantolon ve eteklerde, renkli desenli tunikleri sıklıkla bulabilirsiniz.

 2019 Tesettür Tunik Modelleri

 Tesettür tunikleri tamamen farklı türde listelerle birleştirilir. Dantel detaylı, nakışlı, gizli düğmeli, balıkçı yaka, uzun veya kısa düzinelerce farklı modelden oluşan elbise modelleri mevcuttur. Tunikler, hem sporu hem de klasik kıyafetleri seven kadınlar için ideal bir üründür.

 Parlak kumaşlardaki sade ve zarif nakışlar sayesinde, tunik özel bir şıklık kazanıyor. Basit bir tuniği tercih eden kadın başörtülerinden farklı olarak, daha fazla parlamayı seven ve bir tunikte boncuk işi görmek isteyen kadınlar başörtüsü vardır. Bu nedenle, bazı tunikler boncuk işi ve nakış tasarımlarının bir kombinasyonuna sahiptir. Baskı tunik modelleri, sıklıkla tercih edilen başka bir tesettür tunik türüdür.

 Mevsim Ayakkabıları Ve Tunik Kombinleri

 Yıl boyunca tesettür tunik ürünler, yaz, kış, ilkbahar ve sonbahar aylarında başörtüsü olan kadınlara sunulmaktadır. Tunik kış mevsiminde yapılan kalın kumaşlar yazın ince kumaşlarla değiştirilir. Bu tunikler genellikle likradan yapılır.

 Hangi Tunik Daha Uygundur?

 Özel durumlarda püsküllü ve yaka detaylı modeller tercih edilebilir. Modayı yakından takip eden kadınlar, leopar, çiçek veya bel desenleriyle tunik elbise seçebilirler. Gündelik hayatta tunik giymek isteyen kadınlar tuniği kot veya kumaş pantolonla birleştirebilir. Ancak, seçilen pantolonun renginin tuniğin rengiyle eşleşmesine dikkat edilmelidir.

 Mesela buzlu mavi tunik altında beyaz desenler, bileğinde biten gümüş-beyaz, dar pantolonları seçebilirsiniz. Çiçek tunikleri başörtüsü çekiciliğini arttırırken, aynı zamanda siyah-beyaz çiçek desenleri olan bir tunik üzerinde ağır siyah bir şal kullanarak çok şık ve ağır bir kombinasyon yaratabilirsiniz.

 Trend Tunikler

 Tesettür ve modanın birleşmesinden sonra, moda dünyasında yeni olanaklar açacak modeller yaratıldı. Tasarımcılar Fransa’nın Hicap bölgesine girmesinden bu yana, yeni başörtüsü ürünleri ortaya çıkmıştır. Tunikler, yalnızca başörtüsü olan kadınlar için değil, tüm kadınlar için tercih edilen bir tesettür tunik ürünüdür. Bu nedenle, yediden yetmişe kadar her kadın, seçim tipine ve rengine göre yapılır.

 

Bir cevap yazın