Kot Pantolona Eşlik Eden Şık Parçalar

Kot pantolon kombinlerinize eşlik edecek tunik modelleri ile yazın sıcak ve nemli zamanlarında ya da kışın soğuk ve kuru günlerinde şık ve rahat hissedebilmek sizin elinizde. Yeni trend olan pantolon alt giyim ürününe uygun olarak giyilebildiği için yapacağınız kombin bu şekilde 2 parçadan oluşur. Tesettür tunik denilince akla gelen bazı modeller ile gündelik hayatınızdaki işlemlerinizi çok daha rahat ve zorlanmadan yapabilirsiniz. Bu modellerin yanı sıra sade ve kaliteli bir şıklığı tunik modelleri ile yapabilirsiniz. Bu kıyafetler ile yapacağınız akşam davet organizasyonları ya da grup olarak katılabileceğiniz organizasyonlarda dikkat çeken ve şıklığı yakalayan isimlerden birisi olabilirsiniz. Bununla birlikte kışın soğuk günlerinde yaz havası yaşatan ve bahara hazırlayan renk uyumlarından birisi pembe ve fuşya renklerinden oluşan kombinlerin yapılmasıdır.

Her Mevsim Şıklık

Her mevsim şık olmanın birçok farklı çeşidi vardır. Kendi beğenilerinize göre seçimler yapabilirsiniz. Bu seçimleri yaparken tesettür giyiminin üretmiş olduğu trend moda kıyafetlerini inceleyebilirsiniz. Bu moda kıyafetlerinin yanı sıra aylık tekrarı bulunan tesettür dergilerini de takip etmenin sizlere büyük yararı olacaktır. Dergilerde gördüğünüz tesettür tunik kombinelerini kolayca kendi tarzınıza uygulayabilirsiniz. Bu kıyafet parçasını kombinleyebilmek için ayrıca saatlerinizi harcamanıza gerek kalmadan etek ya da tesettür pantolon alt giyim ürünleri ile uyumlu hale getirebilirsiniz. Daha çok genç kesimin severek kullandığı ürünler arasında yer alsa da kendini genç hisseden her yaştan insan şıklığı yakalayabilir.

Elbisenize Uygun Ceket Olarak Kullanın

Yaptığınız kombinde dolabınıza uygun olan ceket bulamadığınız zamanlarda hemen yardımınıza tunik modelleri yetişebilir. Sade renk bir tesettür tunik parçası ile giymiş olduğunuz elbise kombinini dış giyim ürünü ile tamamlayabilirsiniz. Yazın sıcak renkler ile güneşin sıcaklığını hissedebilirsiniz. Aynı zamanda kışın soğuk ve kara günlerinde ise bakır ve gri tonlarının uyum sağladığı modellerini de tercih edebilirsiniz. Üretildiği kumaşında önemi bu noktada çok fazladır. Polyester kumaşından üretilmiş modelleri yazın sizleri bunaltan havaya maruz bırakırken, pamuklu kumaştan üretilen modelleri ile bu havadan sizleri korur.

 

Bir cevap yazın