Yeni Sezon Tesettür Pantolon Modası

Pantolon giymeyi seven ve bu parçanın rahat olmasından yana sık sık tercih eden kişiler için her sezon yeni modeller piyasaya çıkmaktadır. Yeni sezon tesettür giyimde pantolon seçenekleri oldukça fazladır. Bu sezon pantolon modellerinde fazla seçenek bulunması her tarzdan kişinin bu yenilikten yararlanmasını sağlamaktır. Tesettür Pantolon modellerinde bu sezon arkadan öne uzanan çiçek desenleri sonbahar havasını yansıtan pantolonlardandır. Bu pantolonlar genellikle kot kumaşı ile tasarlanmaktadır. Böylelikle günlük rahat kombin oluşturmada kolaylık sağlar.

 Yeni sezon tesettür pantolon modellerinden bir diğeri ise kadife bol paça uzun pantolonlardır. Kadifenin zarif görünümünü üzerinde taşımak isteyen hanımlar renk renk olan bu pantolonlardan kendi tarzına uyan modeli seçerek kombin oluşturmaktadır. Bu sezon en beğenilen renkler arasında bordo, siyah ve kahverengi bulunmaktadır. Bu renkler sonbahar temasını en iyi yansıtan renklerdir. Bu nedenle yeni sezon kıyafetlerinde de bu renkler sıklıkla kullanılmaktadır.

 Kadife Pantolon Kombin Önerisi

 Yeni sezon alt giyim ürünlerinden olan kadife pantolon, kombin yaparken modern ama günlük bir görünüm yakalamanıza yardımcı olur. Rahat kombin yapmak isteyen kişiler genellikle aynı kumaştan sweetshirt tercihi yapmaktadır. Bu iki parçanın da birbiri ile uyumlu olması takım görünümü kazandırmaktadır. Kadife pantolon kombininde daha modern bir çizgi yaratmak isteyen hanımlar ise siyah bol paça kadife pantolonun üzerine beyaz saten uzun gömlek giymektedir.

 Modern görünümü en iyi yansıtan beyaz gömlek ve kadife pantolon ikilisinin altına şık ve zarif topuklu ayakkabı seçimi yapılabilir. Üzerine alacağınız deri ceket ya da yapay kürk ceketler ise kombini tamamlayacak parçalardandır. Takı seçimi olan büyük boncuklar ile tasarlanan kolye seçimi yapabilirsiniz.

 Kot Pantolonlarda Yeni Sezon Modası

 Yeni sezon kot pantolon modelleri arasında üzerinde parlak taşlar işlenen kot pantolonlar en yaygın kullanılan modeller arasındadır. Aynı zamanda paça kısmının salaş ve yırtık olması da yeni sezon modasını yansıtmaktadır. Uzun bol paça kot pantolonun paça kısmında bulunan kalın dantel işlemeleri de kot pantolonun görünümünü tatlı bir havaya sokmaktadır. Bu üç kot pantolon modeli yeni sezon modasını yansıtan parçalar arasında en beğenilen modellerdir.

Kot Pantolona Eşlik Eden Şık Parçalar

Kot pantolon kombinlerinize eşlik edecek tunik modelleri ile yazın sıcak ve nemli zamanlarında ya da kışın soğuk ve kuru günlerinde şık ve rahat hissedebilmek sizin elinizde. Yeni trend olan pantolon alt giyim ürününe uygun olarak giyilebildiği için yapacağınız kombin bu şekilde 2 parçadan oluşur. Tesettür tunik denilince akla gelen bazı modeller ile gündelik hayatınızdaki işlemlerinizi çok daha rahat ve zorlanmadan yapabilirsiniz. Bu modellerin yanı sıra sade ve kaliteli bir şıklığı tunik modelleri ile yapabilirsiniz. Bu kıyafetler ile yapacağınız akşam davet organizasyonları ya da grup olarak katılabileceğiniz organizasyonlarda dikkat çeken ve şıklığı yakalayan isimlerden birisi olabilirsiniz. Bununla birlikte kışın soğuk günlerinde yaz havası yaşatan ve bahara hazırlayan renk uyumlarından birisi pembe ve fuşya renklerinden oluşan kombinlerin yapılmasıdır.

Her Mevsim Şıklık

Her mevsim şık olmanın birçok farklı çeşidi vardır. Kendi beğenilerinize göre seçimler yapabilirsiniz. Bu seçimleri yaparken tesettür giyiminin üretmiş olduğu trend moda kıyafetlerini inceleyebilirsiniz. Bu moda kıyafetlerinin yanı sıra aylık tekrarı bulunan tesettür dergilerini de takip etmenin sizlere büyük yararı olacaktır. Dergilerde gördüğünüz tesettür tunik kombinelerini kolayca kendi tarzınıza uygulayabilirsiniz. Bu kıyafet parçasını kombinleyebilmek için ayrıca saatlerinizi harcamanıza gerek kalmadan etek ya da tesettür pantolon alt giyim ürünleri ile uyumlu hale getirebilirsiniz. Daha çok genç kesimin severek kullandığı ürünler arasında yer alsa da kendini genç hisseden her yaştan insan şıklığı yakalayabilir.

Elbisenize Uygun Ceket Olarak Kullanın

Yaptığınız kombinde dolabınıza uygun olan ceket bulamadığınız zamanlarda hemen yardımınıza tunik modelleri yetişebilir. Sade renk bir tesettür tunik parçası ile giymiş olduğunuz elbise kombinini dış giyim ürünü ile tamamlayabilirsiniz. Yazın sıcak renkler ile güneşin sıcaklığını hissedebilirsiniz. Aynı zamanda kışın soğuk ve kara günlerinde ise bakır ve gri tonlarının uyum sağladığı modellerini de tercih edebilirsiniz. Üretildiği kumaşında önemi bu noktada çok fazladır. Polyester kumaşından üretilmiş modelleri yazın sizleri bunaltan havaya maruz bırakırken, pamuklu kumaştan üretilen modelleri ile bu havadan sizleri korur.

 

Hanımlar İçin En Şık Pantolon Çeşilteri

 

En başta işe giderken mutlaka en çok tercih edilen giyimler arasında yer alan tesettür pantolon modelleri aynı zamanda dışarı çıkarken farklı bir yere gitmek adına da değişik seçenekler altında tercih edilebilmektedir. Bunlar içerisinde giyilecek yere göre değişebilen seçenekleri altında keten ve kot ile birlikte kumaş pantolonlar bulunmaktadır. Özellikle iş yerleri için daha çok kumaş ya da kot pantolonları tercih edilebilirken keten pantolonlar arkadaşlarla kafeye giderken veya alışverişe çıkmak için yine gezmek adına hanımlara en fazla giydikleri pantolon modelleri içerisinde yer almaktadır. Bütün bu nedenlerden dolayı da her sene yeni modelleri çıkar çıkmaz tüm hanımlar farklı pantolon seçeneklerini kendi beden ve boylarına göre takıl almakta ve değişik zamanlar için dolaplarına beklemektedirler. Özellikle dar paça likralı tayt pantolon modelleri bu sene anıların en fazla ilgi gösterdiği seçenekler arasında yerini almış görünüyor. Piyasaya çıkar çıkmaz büyük bir talep alan bu tesettür pantolon seçenekleri farklı renkleri altında harika bir uyum sağlamış şekilde satın alınabilmektedir.

 

En güzel modeller kapsamında farklı pantolon çeşitleri

 

Özel sektörde çalışanlar adına en fazla tercih edilebilecek dar model cepte kot pantolon modelleri özellikle koyu mavi renkleri kapsamında bu yılı oldukça güzel bir izlenim yaratmaktadır. Çevresine yapılan taşlama sayesinde daha güzel bir izlenim yaratılmış bu özel kot pantolonlar oldukça kaliteli bir malzeme yapısında tasarımı gerçekleştirildiğinden dolayı uzun yıllar rahatça giyme imkanından sağlamaktadır. Tabii rengarenk seçenekleri altında orijinal paça salaş tesettür pantolon modellerinin de güzel bir bluz ya da gömlek ile beyti harika bir kombin yaratabileceğini ve gezmeye giderken en doğru tercihlerden biri olabileceğini eklemek gerekir. Aynı zamanda son dönemlerde çok fazla ilgi gören bilek boy pantolon seçenekleri de özellikle koyu renkli rengi eşliğinde güzel bir görsel sunmaktadır.

En güzel tesettür pantolon çeşitleri için Alışverişe Başla

Değişik modeller altında şık pantolon seçenekleri

 

Keten pantolonlar arasında cepli boru paça seçenekleri de daha ciddi ve aynı zamanda daha şık bir izlenim yaratmak istenen zamanlarda özellikle önemli bir iş toplantısı gerçekleştirileceği zaman bu tesettür pantolon seçenekleri büyük bir ilgi görmektedir. Bol ya da dar pantolon seçenekleri kapsamında birbirinden değişik renk ve modeller ile uyum sağlamış en güzel giyim örneklerini Modaselvim bünyesinde bulabilir ve üstelik çok uygun fiyatlar altında birden fazla seçeneğe satın alarak farklı zamanlarda giyme şansını elde edebilirsiniz. Tüm hanımlar için büyük bir öneme sahip olan seçenekleri en yeni ve trend modeller eşliğinde site içerisinde sizleri bekliyor.

 

Tesettür Pantolon Modelleri Nasıl Kombin Edilir ?

 

ASORTİ - Sandy Pantolon 51004 Vizon (1) Tesettürlü bayanlar bilir, artık tesettür modası hızla gelişmiştir. Yeni ürünler, farklı seçenekler sunularak bayanların hem rahat her şık olmaları sağlanmaktadır. Günümüzde tesettür ürünlerin geniş seçeneklere sahip olması kolaylık sağlamaktadır. Özellikle günlük hayatta da şıklığı yakalamak isteyen bayanlar doğru seçimler yaparak, bunu başarabilir.

 

 TESETTÜR PANTOLONLAR İLE KOMBİN SEÇENEKLERİ

 

Tesettür pantolon modelleri farklıdır. Renkler, kesimler ve detaylar pantolon modelinin etkiliyor. Klasik pantolon modellerinde alt kısmında fermuar detayı dikkat çekmektedir. Bu pantolon klasik bir tarza sahip olduğundan gömlek ve bluzlarla uyum içerisinde olacaktır. Bol kesim pantolon modelleri ise bluzlarla kullanabilir.

 

Günlük kombin olarak bluz ve bol paça pantolon hem şık hem de rahat olacaktır. Bilek boy pantolon seçenekleri bayanlar tarafında sıkça tercih edilmektedir. Bilek kısmında düğme olan bu model de klasik bir tarza sahiptir. Bu tarz pantolon şık bir tunik ile çok şık duracaktır. Günlük kombin seçenekleri için pantolon ürünü vazgeçilmez bir parçadır. Özellikle de tesettür pantolon seçenekleri detaylarla ön plana çıkmaktadır. Fermuar, düğme gibi detaylar pantolon seçeneklerini arttırıyor.

 

 ÖZEL DAVETLERDE PANTOLONUN KULLANIMI

 

Genelde bayanlar günlük kombin modellerinde pantolon kullansa da, özel davetler de bazı pantolon modelleri tercih edilebilir. Klasik bir model pantolon ile kullanılan abiye bir tunik, bluz veya gömlek oldukça şık bir görüntü sunacaktır. Taşlı, dantelli veya palet bulunan üst giyim ürünleri klasik bir pantolon ile uyum sağlayacaktır. Pantolonlar renkleri ile de şıklığı yansıtabilir. Gri, siyah, bordo, saks gibi renkler pantolon seçeneklerinde sunuluyor. Kaliteli ve kullanışlı olan tesettür pantolon modelleri oldukça avantajlıdır.

 

Bir pantolon ile farklı kombin seçenekleri oluşturulabilir. Bunun için de şıklık bir bütün olarak ele alınabilir. Şık kesimi olan pantolon modelleri bayanlar için büyük önem taşıyor. Çünkü kullanışlı renk ve modeller aynı ürünle çeşitli seçeneklerin oluşmasını sağlıyor. Bilek boy pantolon modelleri şık bir bluz ile özel davete kullanılabilir. Aynı zamanda bu pantolon modeli sade bir gömlek ile de günlük kombin seçeneği olarak da tercih edilebilir. Doğru parçalarla farklı kombin modelleri oluşturularak, bayanlar her gün farklı bir şıklık yansıtabilir. Geniş ürün yelpazesi bu avantajı sunmaktadır.

 

Pantolon Modellerinde 2015 Modası

Hemen, hemen her gün yer ve zamana göre farklı türlerde giydiğimiz pantolonlar her geçenpantolon gün yenilenmekte. Gelişen dünya teknolojisi ile dünyanın herhangi bir yerinde yeni çıkan bir model veya renk iki hafta içerisinde tüm dünya pazarlarına girmekte ve sahiplerini bulmakta. Farklılık istiyor tabi ki insanlar hele bu hemen, hemen her gün giymek zorunda kaldığın bir ürün ise farklı model, farklı renk istemek son derece doğal oluyor kuşkusuz.

 

Her kesime hitap eden Pantolon modelleri ve renklerini bulmak biraz zaman alabiliyor çünkü o kadar fazla renk model giriyor ki pazara satıcılar bunları edinmekte haliyle zorlanıyor. Ama firmamız güçlü yurt içi ve yurtdışı bağlantıları ile sizin zevkinize hitap eden model ve renkleri kolaylıkla buluyor ve siz müşterilerimize sunuyor.

 

Spor pantolon deyince aklımıza kuşkusuz ilk olarak kot pantolonlar geliyor. Son derece rahat olan kot pantolonlar bay, bayan genç, yaşlı fark etmeksizin herkesin tercihi oluyor rahatlıktan dolayı. Giyeni gençleştiren bir edası olması da günlük yaşamımızda kot pantolonu vazgeçilmez bir hale getiriyor. Firmamız ise yurtiçi ve yurtdışında çıkan kot pantolonları zaman kaybetmeksizin sizlerin hizmetine sunuyor. Üstelik renk, model ve beden genişliği ile.

 

Kumaş pantolon denince akla hemen zorunluluk geliyor, genelde kurumsal firmalarda, devlet kurumlarında tercih edilen kumaş pantolonlar rahat olmamasına rağmen zorunluluk teşkil ediyor. Ama firmamızın sunmuş olduğu çeşitli model ve beden seçenekleri ile bu zorunluluk bir zevke dönüşüyor. Sizde gelin bu zorunluluğu zevke dönüştürün.

 

Dar pantolon. Son zamanların modasıdır genelde bayanlar tarafından tercih edilen bu Pantolon modelleri adından da anlaşılacağı gibi dar kesimdir. Birçok bayan bunları daha güzel gösteriyor diye tercih ediyorlar. Dar giyince daha rahat zayıflarım diye tercih edenlerde var tabi. Çocukluk yıllarından beri hayatımızda olan muhtemelen ölene kadar da hayatımızda olacak ürünlerin başında gelir pantolon. Kimi zaman zorunluluk için kimi zamanda zevk giydiğimiz pantolonların model ve renkleri doğru seçmek rahat edeceğimiz Pantolon modellerini tercih etmemiz son derece önemli. Yedisinden yetmişine hayatımızdalar.
Sende sana yakışan Pantolon modelleri ve bedenlerine sahip olmak istiyorsan, dünya ve ülkemizdeki son ürünleri erkenden almak istiyorsan sende gel. Yedisinden yetmişine hayatında olan şeyden zevk almaya bak.

Pantolon Çeşitlerinde Size Uygun Modeller

Son dönemde bir alışveriş yapmak, gardrobunuzu yenilemek isteyebilirsiniz. Sonbahar aylarında yeni sezon ürünleri de gelmeye başladığı için, artık yazın giyilen pantolonlar rafa kalkmaya başladı. Yazın giyilen, şort ve ya façalı kotlar artık kış aylarının yaklaşması ile birlikte yerini farklı pantolon türlerine bırakmaya başladı. Özellikle soğuk aylarda giyilen keten ve kadife kumaşlı pantolonlar yeni sezonun ürünleridir. Renk seçimlerinde de her sene daha canlı ve farklı renkler ortaya çıkmaktadır.

Daha öncelerde keten ve kadife pantolonlarda kahverengi ve siyahın tonları ağırlıklı olurken, bugün biraz daha yeşil tonları çok sık giyilmektedir. Tabi ayrıca kot pantolonlarda sonbahar ve kış aylarında giyilebilmektedir. Kotlarda renklendirmeli modeller olduğu gibi tek renk ve ya sade modellerde giyilebilmektedir. Her ikisi de modaya uygundur ancak oluşturacak kombin yani birlikte giyilecek ayakkabı ve üstün kıyafetlerde çok önemlidir. Özellikle pantolona uygun kemer ve ayakkabı pantolonun da kalitesini arttıracaktır.

Kot pantolonlar içerisinde levi’s, polo gibi markalar en çok tercih edilenlerdir. Bunlar marka takıntısı olanlar için genellikle vazgeçilmezdir. Keten ve ya kadife biraz daha resmi kıyafetler olduğundan ve genellikle işte giyileceğinden fabrika, altınyıldız, damat gibi markalardan alınabilir. Üstelik kadife pantolonlar eğer kaliteli değil ise çabuk yıpranacağından dolayı, iyisini almak gerekir. Özellikle bazı kalitesiz bayan pantolon markalarından alınan pantolonlar daha ilk yıkamada ya çeker ya da renk solmaları hemen başlar.

Yukarı da belirtilen ve onlar gibi kaliteli olan markalarda ise aldığınız bir pantolonu çok uzun yıllar giyme şansınız vardır. Üstelik genellikle modaya uygun kıyafetler ürettiklerinden, yeni sezonu oluşturan kreasyonları olduğundan buradan aldığınız her ürün emin olun ki modaya uygun olacaktır. Pantolonlarda fiyatta tabi önemlidir. Ancak kalite ve zaman faktörü de birlikte hesaplandığında bu markalardan aldığınız biraz pahalı olabilir ama en az 2 yıl giyebilirsiniz. Diğer basit ve ya çok ucuza satanları daha 1 yıl bile giymeden atmak zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden 1 liraya alıp 6 ay giyeceğinize, 2 liraya 2 yıl giymeniz daha hesaplıdır.