Klasik Ve Spor Ayrıntılar İle Hazırlanan En Yeni Tunik Modelleri

Tesettür modasına dair modeller arasından en çok tercih edilen ürünler arasında yer alan tunik modelleri, hem spor hem de klasik tasarımlar ile bu sezon bayanlara sunulmaktadır. Tunik kesimlerinde uygulanan farklı modeller ve sezonun trend renklerinin birleştirilmesi ile yaratıcı ürünler ortaya konmaktadır. Tüm bu yaratıcı modellere Moda Selvim aracılığı ile ulaşmanız mümkün hale getirilmiştir.

 

Ürün yelpazesinde yer alan çapraz bağcıklı tesettür tunik modeli sezonun en trend modelleri arasında bulunmaktadır. Bu model etek kısmında ön plandan diz üstü boyda, arka planda ize yere kadar uzanan bir tasarım ile meydana getirilmektedir. Göğüs kısmında ise metal materyal kullanımı ile detaylar eklenmektedir. Göğüs bölgesinde metal aksesuarlar içerisinden geçirilen çapraz ipler ile hareketli bir model yaratılmaktadır.

 

Günlük kullanımda spor ve şık bir görünüm elde edilmesine olanak sağlamaktadır. Bu modeli birçok farklı renk detayı ile edinmek mümkün hale getirilmektedir. Pudra, hardal, haki, mavi, pembe, bordo gibi renkler öne çıkan seçenekler arasında yer almaktadır. Sezon içerisinde modeli kullanan bayanlar, trend ve modaya uygun bir görünüm yakalama konusunda doğru bir seçim gerçekleştirmiş olmaktadır.

 

Gömlek Tasarımı İle Hazırlanan Tunik Modelleri Hangileridir?

 

Tesettür modasında öne çıkan diğer modeller ise kot kumaş kullanımı ile meydana getirilen modellerdir. Bu sezon kot kumaş kullanımı pantolon, tulum, etek ve tunik olmak üzere tüm ürünlerde ön plana çıkmaktadır. Özellikle tesettür tunik modellerinde kot tasarımlar trend ürünler arasında yer almaktadır. Kot tunik modelleri düz bir kesim ile oluşturulmuştur. Düz kesim tuniklerin etek bitiminde ise kısa fırfır detayları kullanılmıştır. Bu model ürünler özellikle, genç bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Diğer bir kot model ise gömlek formunda tunik kesimi ile oluşturulmuştur. Gömlek yaka dikimi ve manşet kullanımı ile tasarlanmaktadır. Kumaş olarak ise kot kullanımı yapılmaktadır. Modelin yine gömlek yaka kısmında kullanılan ip detayları ile ürün hareketlenmektedir.

 

Gömlek kesimi kullanılan diğer bir model ise yarım düğmeli tesettür tunik modelidir. Yarım düğmeli tunik modelleri, düğmelerin göğüs kısmında kullanımı ile tasarlanmaktadır. Tasarım detaylarında gömlek yaka kullanımı ve dökümlü kumaş ayrıntısı yer almaktadır. Kollarında ise beyaz boncuklar ve pırıltılı detaylar ile sağlanan işlemeler bulunmaktadır. Klasik giyimi tercih eden bayanlara yönelik hazırlanan eğilim modeller arasında yer almaktadır.

 

Bir cevap yazın