Kış Sezonunda Günlük Kombinler

 

Kışlık kombin yapmak her ne kadar çoğu kadına daha zor gibi görünse de giyim kodlarını bildikten sonra aslında oldukça basit ve zevkli bir iştir. Kışın pardösü ve kabanlarınızın altına yapacağınız ikili kombin sayesinde hem gündüz hem de gece oldukça şık görünebilirsiniz.

 

 Pantolon Kazak kullanarak ikili kombin nasıl yapılır?

 

Kış her ne kadar daha soğuk renkleri akıllara getirse de siz bu düşünceye uymak zorunda değilsiniz. Öyle ki her mevsim gibi kışın da bordoları, haki tonlarını ve kiremit rengini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Renkli pantolonunuzun üzerine düz renkte ya da geometrik desenli bir kazak ya da tunik seçebilirsiniz. Kot pantolonun rahatlığını sevenler de bu sezon çok şanslılar çünkü kot pantolonlar yeni sezonda dar püsküllü paçaları, inci ve taş detayları ile karşımıza çıkıyorlar. Hem spor hem de klasik ayakkabılar ile giyebileceğiniz bu pantolonları daha şık görünmek adına botlarla birlikte de kullanabilirsiniz. Eğer klasikten vazgeçmem ben bol paça pantolon giyerim diyorsanız gömlek ve yelek ile kombinleyeceğiniz bol paça pantolonunuz ile çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

 Tunik Pantolon kullanarak ikili kombin nasıl yapılır?

 

Tunik hem son derece şık hem de rahat bir parçadır. Üstelik yeni sezonda rengarenk kadife asimetrik kesim tuniklerden lazer kesimlere sahip şık tuniklere, kolları güpürlü ve İspanyol kesimlerden volan yaka detayına kadar birçok farklı tarz ve kesimde tunik seçmeniz mümkün. Eğer spor bir tarz elde etmek isterseniz pantolonlarınız ile daha düz bir tunik kullanabilirsiniz. Ancak şık bir görüntü ve sezon modasına uyum sağlamak adına kadife tunikler kumaş pantolon ve topuklu çizme / ayakkabılar ile oldukça tarz duruyorlar.

 

 Yelek Pantolon / Yelek Etek kullanarak ikili kombin nasıl yapılır?

 

Kap ve pardösülere göre daha hafif olmaları ve nedeniyle tesettür giyimin kodları arasında yer alan yelekleri bu kış da hem pantolonlarınızla hem de etekleriniz rahatlıkla kullanabilirsiniz. Size bu kombinleri yapmada yardımcı olacak parçalar ise gömlek ya da kazak olacak. Gömlek ya da kazağınızı eteğinizin ya da pantolonunuzun üzerine de bırakabilirsiniz içine de sokabilirsiniz. Seçim sizin!

 

Bir cevap yazın