Tercih Edilecek Şık Kombinlerde Neler Var?

Hiçbir uğraşa gerek olmadan, rahat bir şekilde kombin yapma imkanı veren tesettür kombin modelleri, moda uzmanların ve üretici firmaların son dönemlerde hanımlara sunduğu en önemli giyim örnekleri arasında yer almaktadır. Pek fazla düşünmeden ve başka giyişleri giymeye de gerek olmadan direkt olarak bu tesettür ikili kombin modellerini giymek suretiyle doğrudan bir kombin yaratmak artık mümkündür. Üstelik günümüzde artık o kadar fazla tesettür kombin seçeneği piyasaya sunulmakta ki, tüm hanımların kendi kişisel zevklerine bağlı kalarak satın alabileceği birbirinden özel modeller oldukça fazladır. O yüzden yeni sezon içerisinde tüm hanımlar geçen yıl olduğu gibi aynı şekilde tesettür ikili kombin modelleri arasından keyifli bir alışveriş fırsatını değerlendirebilir.

 

Farklı modeller altında tesettür kombin çeşitleri

 

Özellikle bu sene bluzu katlı ikili tesettür kombin modelleri oldukça ilgi görmeye devam ediyor. Bluzun uç kısmı kat kat hazırlanmış olan görünümüyle oldukça şık bir izlenim yaratan bu model, aynı zamanda hoş eteği kapsamındadır mükemmel bir kombin ortaya çıkarmaktadır. Aynı zamanda yine varaklı tasarım altında üretimi gerçekleştirilmiş tesettür ikili kombin modelleri oldukça şık bir görsel sunmaktadır. Alt kısımda tayt şeklindeki hoş pantolonu ve arkası uzun bırakılmış üst bölümü kapsamında güzel bir izlenim ortaya çıkmaktadır. Daha karizmatik ve daha tarz bir elbise isteniyor ise burada asimetrik kesim özelliği bulunan ve bu sayede oldukça farklı bir görsel sunan yeni sezon giyimler de oldukça veri toplamayı sürdürüyor.

 

Farklı seçenekler altında birbirinden özel tesettür kombin örnekleri

 

Özellikle konu tesettür kombin olduğu zamanlar bu bağlamda dolaplarını birden fazla seçenek ile süslerler. Hem alt hem de üst kısım kapsamında birbiri ile mükemmel bir şekilde renk ve model uyumu altında rahatça kombin yapma şansını yanında getirmektedirler. Üstelik sadece günlük bir yere giderken ya da daha farklı seçenekler altında değil aynı zamanda özel davet veya organizasyonlar için de günümüzde bu tesettür ikili kombin modelleri oldukça fazla tercih edilmektedir. Daha birçok farklı ve zengin seçenek kapsamında Modaselvim bünyesinde birbirinden özel kombinler tüm hanımlar bekliyor.

 

Tesettür İkili Kombin Nasıl Oluşturulmalı?

 

 

Tesettür modeller yeni sezona girerken tesettür kombin konusunda kararsızlık yaşayan birçok bayan müşteri olduğu görülmekte. Giysi seçimlerinde tesettür ikili kombin bulmak ve birbirine yakıştırmak için ise modacı ya da tasarımcı olmaya gerek yok. Hali hazırda birçok mağaza ve internet satış noktası hanımlar için tesettür kombin modelleri geliştirip satışa sunmuş durumda. Bunlardan ilkini etek ve bluz ikilisi oluşturuyor. Özellikle davetli olan ciddi partilerde, iş toplantılarında ve yemeklerinde klasik ana akıma bağlı olarak giyilen bu tesettür ikili kombin hem klasik hem de estetik bir ölçü sunuyor. Daha sportif kombinler arayan hanımlar için ise çizgili ikili tesettür kombin modelleri mevcut.

 

Alt ve üst noktaları birleştiren çiçek desenli elbiseler ile doğallığı tam tamına yansıtmak Bu sene reyonlarda ve internet online sitelerinde dikkatleri çeken bir diğer ürün ise fermuar detaylı pantolonlu ikili kaşe takım. Özellikle çalışan bayanlar için iş yerinde ne giyeceğim sorusunun yanıtı olarak en çok dikkat çeken güzide ürünler arasında kendisine çoktan hatırı sayılı bir müşteri kitlesi oluşturmuş durumda. Triko ve etek ikilisinden oluşan tesettür kombin modelleri ise özellikle düğünde ne giyeceği konusunda kararsızlık yaşayan hanımların gardırobunu süsleyen bir diğer ürün. Fermuar detaylı pantolonlu ikili kaşe takım da tesettür ikili kombin konusunda yönlendirilmek istenen alışveriş sever hanımların bakabilecekleri diğer modeller arasında yer alıyor. Meraklıları için ayrıca ek olarak etek ve pantolon kombini de mevcut. Sadece özel gecelerde giyilecek kadar şık ve zarif olan parça detaylı etek ve bluz ikilisi de kataloglarda sahiplerini bekliyor.

 

 Tesettür İkili Kombin Seçilirken Dikkat Edilecekler Neler?

 

Hanımlar tesettür kombin alışverişlerinde birçok noktaya dikkat etmelidir. Örneğin renk uyumu tesettür ikili kombin alışverişlerinde ve seçimlerinde oldukça önemli bir noktayı oluşturmaktadır. Örneğin kırmızı bir bluzun altına kırmızı ya da kırmızının tonlarında bir etek seçilmesi çok daha uyumlu kombinlerin oluşması açısından basit ama etkili bir yöntemdir. Bununla birlikte oluşturulan kombinlere ek olarak aksesuar desteği sağlanmalıdır. Kombinlere uygun bir şekilde kolye, küpe, ayakkabı ve çanta seçilmesi mühimdir.

 

Tesettür Kombinlerde En Yeni Modeller

 

Tüm hanımlara ortak bir şekilde büyük bir avantaj sunan ve farklı giysileri bir araya getirmek suretiyle kombin yaparken zaman kaybetmek yerine hazır olarak sunulan tesettür kombin modelleri sayesinde ayrı bir avantaj sağlamaktadır. Bu yüzden her sene olduğu gibi yeni yıl içerisinde de piyasaya sunulmuş olan birbirinden güzel tesettür ikili kombin seçenekleri arasından her hanım kendi zevkine göre bir seçim yapabilir. Özellikle bu yıl varak baskılı bir tasarım altında üretimleri gerçekleştirilmiş tesettür kombin modelleri mükemmel bir görsel sağlamaktadır. Alt kısımda vücuda yapışan bir pantolon ile birlikte diz kapakları kadar inen üst bölüm sayesinde estetik bir görsel sağlayan tesettür ikili kombin sayesinde hanımlar gitmek istekleri farklı yerlere şık bir görünüm altında katılma şansını elde edebilmektedirler.

 

 Birbirinden değişik modelleri altında tesettür kombin seçenekleri

 

Yine yelek kısmı varaklı bir tasarım altında üretimleri gerçekleştirilmiş olan ve farklı renkleri bulunan birbirinden güzel tesettür kombin giyimleri, ayrıca hoş bir izlenim yaratmakta ve bütün değişik yaş kriterlerine sahip hanımların ortak bir şey de giyebileceği seçenekler arasında yer almaktadır. Yine kolyeli bir tasarım altında hazırlanmış olan tesettür ikili kombin modelleri de özellikle siyah rengi altında harika bir izlenim yaratmaktadır. Yine üçlü bir tasarım olarak salaş kombin modellerini tercih edebilir ve şık kuşak eklemesi sayesinde de daha güzel bir izlenim imkanını keyifli bir biçimde yakalayabilirsiniz.

Tesettür kombin tüm modelleri ve fiyatlar Alışverişe Başla

 Yeni sezon kapsamında en harika tesettür kombin modelleri

 

Yeni sezona giriş yapılır yapılmaz birbirinden farklı tesettür kombin modelleri piyasaya çıktığı gibi hanımlar hemen kendi zevklerine göre alışverişe başladı. Özellikle geçen yıla oranla Moda Selvim bünyesinde daha zengin bir seçeneğin siteye eklendiği andan beri hanımlar daha keyifli bir alışverişin tadını çıkarmaktadır. Üstelik çok uygun fiyatlar kapsamında tercih edilebilecek büyük birbirinden güzel tesettür ikili kombin seçenekleri ile birlikte 3’lü kombin modelleri de yeni site bünyesinde sizleri bekliyor. Keyifli bir alışveriş yaparken uzun yıllar kaliteli malzemesi sayesinde gelebilecek olan bu harika kombinler sürekli moda uzmanları tarafından özel olarak hazırlanmış şekilde siteye eklenmiş durumdadır.

 

Kış Sezonunda Günlük Kombinler

 

Kışlık kombin yapmak her ne kadar çoğu kadına daha zor gibi görünse de giyim kodlarını bildikten sonra aslında oldukça basit ve zevkli bir iştir. Kışın pardösü ve kabanlarınızın altına yapacağınız ikili kombin sayesinde hem gündüz hem de gece oldukça şık görünebilirsiniz.

 

 Pantolon Kazak kullanarak ikili kombin nasıl yapılır?

 

Kış her ne kadar daha soğuk renkleri akıllara getirse de siz bu düşünceye uymak zorunda değilsiniz. Öyle ki her mevsim gibi kışın da bordoları, haki tonlarını ve kiremit rengini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Renkli pantolonunuzun üzerine düz renkte ya da geometrik desenli bir kazak ya da tunik seçebilirsiniz. Kot pantolonun rahatlığını sevenler de bu sezon çok şanslılar çünkü kot pantolonlar yeni sezonda dar püsküllü paçaları, inci ve taş detayları ile karşımıza çıkıyorlar. Hem spor hem de klasik ayakkabılar ile giyebileceğiniz bu pantolonları daha şık görünmek adına botlarla birlikte de kullanabilirsiniz. Eğer klasikten vazgeçmem ben bol paça pantolon giyerim diyorsanız gömlek ve yelek ile kombinleyeceğiniz bol paça pantolonunuz ile çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

 Tunik Pantolon kullanarak ikili kombin nasıl yapılır?

 

Tunik hem son derece şık hem de rahat bir parçadır. Üstelik yeni sezonda rengarenk kadife asimetrik kesim tuniklerden lazer kesimlere sahip şık tuniklere, kolları güpürlü ve İspanyol kesimlerden volan yaka detayına kadar birçok farklı tarz ve kesimde tunik seçmeniz mümkün. Eğer spor bir tarz elde etmek isterseniz pantolonlarınız ile daha düz bir tunik kullanabilirsiniz. Ancak şık bir görüntü ve sezon modasına uyum sağlamak adına kadife tunikler kumaş pantolon ve topuklu çizme / ayakkabılar ile oldukça tarz duruyorlar.

 

 Yelek Pantolon / Yelek Etek kullanarak ikili kombin nasıl yapılır?

 

Kap ve pardösülere göre daha hafif olmaları ve nedeniyle tesettür giyimin kodları arasında yer alan yelekleri bu kış da hem pantolonlarınızla hem de etekleriniz rahatlıkla kullanabilirsiniz. Size bu kombinleri yapmada yardımcı olacak parçalar ise gömlek ya da kazak olacak. Gömlek ya da kazağınızı eteğinizin ya da pantolonunuzun üzerine de bırakabilirsiniz içine de sokabilirsiniz. Seçim sizin!

 

Yeni Sezon En Şık İkili Kombin Seçimleri

 

Birbirinden değişik ikili kombin çeşitleri elbette hanımlar adına hem harika bir görsel güzellik sunarken aynı zamanda büyük bir rahatlık ve kolaylık da sağladığı bilinmektedir. Ancak tabii ki her ikili kombin çeşitleri giyilmeyeceği gibi tamamen kaliteli bir malzeme yapısında üretimleri sağlam bir şekilde ve uzun yıllar giyme imkanı veren seçenekler de tercih edilmelidir. Burada hiç şüphesiz kişisel tercihlerde ön plana alınarak seçim yapılmalıdır. Yeni sezon kapsamında piyasaya sunulmuş olan en güzel ikili kombinler arasından bu sene keyifli bir tercih yapma fırsatı da verildiğini söylemek gerekir. Özellikle Modaselvim içerisine giriş yaptığınız andan itibaren en harika ikili kombinleri bulabilir ve farklı renk ile modeller kapsamı içerisinde eklenmiş bir şekilde dolaplarınızı süsleme şansını elde edebilirsiniz.

 

 Yeni sezon en trend ikili kombinler

 

Bu sene moda olan ve hanımların büyük bir talep gösterdiği ikili kombin çeşitleri arasında tasarım eşliğinde hazırlanmış pantolonlu ikili takım harika bir görsel sunmaktadır. Genel olarak koyu renklerin ön plana çıktığı bu giyim örneği kapsamında başta siyah olmak üzere indigo ve antrasit ile bordo renkleri de tercih edebilmektedir. Diğer yandan etekli olan ikili kombinler arasında da yine üst kısmındaki bluz çeşidinin ucu ve etek uçlarının parçalı bir halde tasarım haline getirilmiş modelleri de hem tarz bir görünüm vermesi hem de klasik bir izlenim yaratması ile hanımlar tarafından büyük bir beğeni eşliğinde karşılanmış durumdadır.

 

Büyük bir keyif içerisinde ikili kombin alışveriş yapabilir

 

Büyük markalar dahilinde ve kaliteli bir kumaş yapısı içerisinde öğretimleri sağlanmış olan birbirinden güzel renk ve modelleri altındaki ikili kombin çeşitleri kapsamında çok uygun fiyatlar ile satın alarak uzun yıllar giyme şansını kullanabilirsiniz. Özellikle bordo ve taş rengi ile birlikte mor renklerinin mükemmel bir uyum sağladığı ikili kombin modelleri kapsamında kendi zevkinizi de baz alarak güzel bir renk uyumu içerisinde Modaselvim içerisinden satın alabilir ve arzu ettiğiniz her yerde keyifle giyme şansını kullanabilirsiniz. Tüm farklı seçenekler altında piyasaya sunulmuş olan birbirinden güzel ikili kombinler bu güvenilir site bünyesinde seni bekliyor.

 

İkili Kombin Nasıl Oluşturulur?

 

Tesettür giyimde kadınların şıklığını ortaya çıkartmak ve günümüz trendleri ile birlikte tarz bir görünüm yaratmak için moda dünyası kadınlara birçok seçenek sunmaktadır. Dünya trendleri ile hazırlanmış tesettür kıyafetler doğru kombinlendiğinde sokak modasında kıskanılacak bir tarza sahip olabilirsiniz. Tesettür giyim parçalarında ikili kombin oluştururken dikkat edilmesi gereken püf noktaları ve stil detayları ise şöyle:

 

Renk uyumları

 

           İkili kombin oluştururken göz önüne alınması ve en çok dikkat edilmesi gereken konu parçalar ve desenler arasındaki renk uyumlarıdır. Trend renklerle ve desenlerle oluşturulmayan kombinler, kullandığınız parçalar ne kadar iyi olursa olsun istediğiniz görüntüyü oluşturmanıza engel olacaktır. Bu yüzden kombin oluştururken renk ve desen seçimleri oldukça önemlidir. Trend renkleri bir arada kullanırken parçalar arasında uyum oluşturulmalı, çizgi ve desen görünümleri bir ahenk oluşturularak kullanılmalıdır. Tek renk kombin oluşturulacaksa da parçaların renk tonları mutlaka birbirini görmeli, ton farklılıklarına yol açacak parçalar kesinlikle kombinlerde kullanılmamalıdır.

 

İkili kombinler için Alışverişe Başla

Tercih edilen parçaların uyumu

 

           İkili kombin oluştururken kadınların göz ardı ettiği diğer bir nokta da kullanılan parçaların kendi aralarındaki uyumudur. Özellikle kumaş ve doku uyumu konusunda kadınlar özenli davranmamakta ve yanlış parçaları bir arada kullanarak hayal ettikleri şık görünümden tamamen uzaklaşmaktadırlar. Kombin oluştururken şallardan kabanlara kadar tüm parçaların kumaşları uyumlu olmalı, bütün bir görüntü ortaya çıkartılmalıdır. Bu sayede demode ve uyumsuz bir görüntüden tamamen uzak, şık bir stil yaratabilirsiniz. Kombinlerde kullanacağınız çeşitli aksesuarlar ile de görüntünüzü destekleyebilir, mevsim trendlerini ve göz alıcı kombinleri aynı anda ortaya çıkartarak sezon şıklığında her zaman hayal ettiğiniz trend görünümü zenginleştirebilirsiniz.

 

Moda Selvim ile şık kombinler

 

Moda Selvim binlerce ürün seçeneği ve trend kombin seçenekleri ile kombin oluştururken yaşadığınız zorlukları ortadan kaldırıyor. Hazır ikili kombinler arasından dilediğinizi tercih ederek kombin oluşturmak için harcadığınız zamandan tasarruf edebilir, şık ve trend görünüme kolaylıkla sahip olabilirsiniz. En yeni sezon trendleri ve dünya moda akımlarının esintilerini taşıyan kombinler ile Moda Selvim, sizi hayal ettiğiniz şıklıkla buluşturarak sokak modasına yön vermenizde yardımcı oluyor!

 

Yeni Sezon İkili Kombin Önerileri Nelerdir?

 

Hazır tesettür kombinler her zaman için tesettürlü kadınların kurtarıcı kombin seçenekleri arasında yer almaktadır. 2017-2018 tesettür modasında yeni sezon modeller arasında ikili kombin seçenekleri de yer almaktadır. Tesettürlü bayanlar için çok özel olarak hazırlanan bu modellere Modaselvim online alışveriş sitesinden hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.

 

Aynı zamanda hazır tesettür kombin modellerini çok uygun bir şekilde satın alabilirsiniz. İkili kombin seçenekleri sayesinde her davette ya da günlük yaşamda şık bir tarz oluşturmak mümkündür. Özellikle şıklığına çok önem veren tesettürlü bayanların yeni sezona uygun olan ikili kombin modelleri arasından tercihte bulunarak asil görünümlerini ortaya koymaları mümkün olmaktadır. Kaliteli ürün olması sayesinde de uzun ömürlü olarak kullanım sağlamak mümkündür. O halde yeni sezona ait olan ikili kombin modellerini aşağıda bulabilirsiniz.

 

 – Lazer Kesim Pantolonlu İkili Kombinler

 

Lazer kesimin tesettür kıyafetlere uygulanması sayesinde ortaya çıkan ikili hazır kombin modelleri en fazla satılan modeller arasında yer almaktadır. Özel davetler için bile giyilme imkanı sunan bu model tesettür kadınların çok zarif bir görünüme kavuşmasını sağlamaktadır. Gülkurusu, siyah ve indigo renklerinde lazer kesim ikili kombin seçeneklerini çok kolay bir şekilde kullanabilir ve istediğiniz ortamda giyebilirsiniz.

 

 – Beli Nakışlı İkili Kombin Modelleri

 

Kombin yapma konusunda zorluk yaşayanlar için ikili kombin seçenekleri çok uygun olmaktadır. Bu modeller arasında yer alan ve çok beğenilen beli nakışlı hazır kombin modelleri farklı renk seçenekleri ile satışa sunulmaktadır. Nakışın yeni sezonda da yeni modellerde uygulanması ortaya çok şık tasarımların çıkmasına neden olmaktadır.

 

 – Peplum İkili Kombin Modelleri

 

Tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği peplum modellerini ikili takım olarak düşündüğünüzde ortaya çok şık modeller çıkmaktadır. Siyah ve bordo renk seçeneğinden ten renginize en uygun olan modeli çok uygun fiyata satın alabilirsiniz.

 

 – Çapraz Bağcıklı İkili Kombin Modelleri

 

Siyah, şarabi ve bordo renkleri ile çapraz bağcıklı ikili kombin modelleri tesettürlü bayanların beğenisini kazanmaktadır. Altında pantolon kullanılması sayesinde de çok rahat bir kullanımı bulunmaktadır. Aynı renklerin kombin edilmesi sayesinde ortaya çıkan ikili kombin için yine aynı renklerde şal ya da eşarp tercih edebilirsiniz.

 

En Güzel İkili Kombin Çeşitleri

 

Tüm hanımların ortak bir şekilde giysi çeşitlerinden en çok istedikleri olmazsa olmaz seçenekler, harika bir kombin ortaya çıkmasıdır. Bunu tek bir giysi üzerinde sağlayan ikili kombin modelleri de yine hanımları büyük bir kolaylık sunmaktadır. Özellikle yeni sezon itibariyle piyasaya soğumuş olan birbirinden güzel bu ikili kombinleri farklı renk ve modelleri altında tercih edebilir ve en uygun fiyatlar ile Modaselvim bünyesinde satın alma şansını değerlendirebilirsiniz. Daha açık renkler ve naif görünümler altında vücudu saran kombin kapsamında üretimleri sağlanmış olan ikili kombinler hanımların kendi kişisel tarihlerine göre seçim yaparak satın alacağınız şekilde site bünyesine konmuş durumdadır. Bu bağlamda en güzel seçenekleri site kapsamında bulabilir ve birden fazla çeşidi de satın alarak dolaplarınızda bekletebilirsiniz.

 

 En şık ikili kombin modelleri

 

Özellikle hanımların bir misafirliğe giderken en fazla tercih ettikleri giyim örnekleri arasında yer alan ikili kombin çeşitleri Modaselvim bünyesinde bulabileceğiniz zengin seçenekler altında sunulmuş durumdadır. En çok da dantel detayları ile üretimleri gerçekleştirmiş olan birbirinden güzel ikili kombinler farklı renkleri altında da yine satın alınabilir. Kol başlarında ve bel kısımlarında bulunan dantel detayları sayesinde samimi ve sıcak bir görüntü veren ve aynı zamanda hoş bir izlenim yaratan görseli sayesinde büyük bir keyif içerisinde diyebilirsiniz. Aynı zamanda tunik pantolon olarak tasarım yapılmış ikili kombin seçenekleri de tek renk bir şekilde harika bir izlenim yaratmakta ve aynı zamanda sunduğu görsel güzelliğin yanı sıra rahat bir hareket etme imkanı vermektedir.

 

 Değişik ikili kombin modelleri

 

Her sene piyasaya sunulan ve hanımların büyük bir ilgiyle yaklaştıkları birbirinden güzel ikili kombin modelleri bu sene yine aynı zenginlik içerisinde sunulmuş durumda ve farklı zevklere dayanarak Modaselvim bünyesinde bulabilirsiniz. Piliseli modelleri ile tasarım yapılmış seçeneklerinin yanı sıra dantelli giyimlerin ardından aynı zamanda eşofman takımları olarak da alt ve üst tek renk veya farklı renkleri altında üretmeleri sağlanmış şekilde bulabilir ve büyük bir keyif içerisinde giyme şansını kullanabilirsiniz. Çok uygun fiyatlar ile bütçenizi zorlamadan en güzel ikili kombinleri bu site bünyesinde sipariş verebilirsiniz.

 

İkili Kombin Seçimleri Nasıl Yapılmalı

 

Tesettür giyimde kombin oluştururken bir arada kullanılan parçalar, kimi zaman yapılan yanlış seçimlerden dolayı demode ve uyumsuz bir görüntü ortaya çıkmasına neden olur. Bu yüzden ikili kombin oluştururken bazı püf noktaları göz önüne alınmalı ve seçimler moda detaylarına uygun bir şekilde gerçekleştirilmelidir. İkili kombinler hazırlanırken dikkat edilmesi gereken noktalar şöyledir:

 

Etek-Bluz kombinleri

 

Etek-Bluz kombinlerinde yapılan yanlış seçimlerin en başında yanlış ürünlerin kullanılması geliyor. Parçalar arasında sadece renk uyumlarına dikkat edilmekte ve parçalar kendi içinde ne yazık ki yanlış kullanılmaktadır. Etek-Bluz kombini yaparken öncelikli olarak kadınların dikkat etmesi gereken nokta parçaların günümüz trendlerini taşıyıp taşımadığıdır. Etek-Bluz kombinlerinin her zaman risk taşıyan ve şıklığı anında gölgeleyebilecek detayları barındırdığı unutulmamalıdır. Etek-Bluz kombinlerinde öncelikli olarak renkler göz önüne alınmalı ve parçaların arasındaki uyum sağlanmalıdır. Eğer parçalar tek renk kullanılacaksa parçalar arasında ton farklı olmaması gereklidir. Ton farkları seçtiğiniz parçalar ne kadar iyi olursa olsun şıklıktan sizi uzaklaştıracaktır. İkili kombin oluştururken dikkat edilmesi gereken diğer bir konu ise ürünlerin kendi arasındaki uyumudur. Bu uyum öncelikli olarak kumaştan başlasa da parçaların tarzları birbirini görmeli ve tamamlayıcı özellikte olmalıdır. Spor bir etek ile klasik bir bluzu kombinlemek büyük bir stil hatası olacaktır.

 

Pantolon-Bluz kombinleri

 

Pantolon-Bluz kombinleri daha geniş seçenekleri ve rahat bir kullanımı sunsa da yapılan yanlış tercihler kadınların şıklığını geriye çekmektedir. Pantolon-Bluz kombinleri hazırlanırken daha geniş seçeneklere sahip olsak da dikkat etmemiz gereken konular daha fazladır. Kazak, bluz, tunik, hırka, ceket gibi farklı üstleri pantolonlar ile kombinlerken günümüz trendleri göz önüne alınmalı, seçilen parçaların trend unsurlar barındırması gerekmektedir. Bu sayede kusursuz bir pantolon-bluz kombini oluşturulabilir.

 

Moda Selvim ikili kombin oluştururken yaşadığınız tüm sıkıntıları ortadan kaldırıyor! Özel ikili kombinleri ile zahmetsiz bir şekilde hayal ettiğiniz görüntüye kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Moda detaylarına takılmadan, günümüz trendlerine zahmetsizce sahip olabileceğiniz Moda Selvim’de, tek yapmanız gereken en beğendiğiniz ikili kombine anında sahip olmak. Şıklığın ve rahatlığın adresi olan Moda Selvim, kusursuz ve trend kombinleri ile sokak şıklığındaki iddianızı sürdürüyor!

 

İkili Kombin Nerelerde Giyilir

 

Genel olarak adı üstünde kombin şekilde geçtiğinden dolayı aslına bakılırsa tüm hanımlar bu giyimleri arzu ettikleri her yerde rahat bir şekilde giyme şansını elde edebilirler. Üstelik bunu gerçekleştirirken farklı modeller ve renkler altında değişik bir şekilde tasarımları yapılmış olan ikili kombin çeşitleri de her yerde yine keyifle giyme şansı edilebilir. Bu bağlamda yeni sezonu itibariyle piyasaya sunulmuş olan en güzel bu ikili kombinler arasından farklı giyim örnekleri bulunabilir. Bunlar içerisinde eşofman takımları ile birlikte tunik seçenekleri kapsamında oldukça yoğun bir talep alındığını söylemek gerekir. Ayrıca yine dantel detayları ile harika bir görsel sunan birbirinden güzel ikili kombinler de bu sene itibariyle ön plana çıkmaktadır.

 

İkili kombinleri gideceği yerler

 

Her ne kadar birbirinden değişik ikili kombin çeşitleri arzu edilen her yerde rahat bir şekilde gelirse de, yine de bu kapsamda bazı yerlerde çok daha yoğun bir şekilde tercih edilebilmektedir. Bunlar içerisinde özellikle misafirliğe giderken ya da eve misafir geldiği zaman mutlaka hem rahatlık sunma açısından hem de görsel bir şıklık elde etme kapsamında mükemmel bir kombin yaratan bu giyim örnekleri hanımlar tarafından çok fazla talep görmektedir. Kişisel tercihlere göre aynı zamanda alışverişe giderken veya arkadaşlarla buluşup bir kafede oturmak için de yine ikili kombinler farklı renk ve model seçenekleri kapsamında tercih edilebilmektedir. Hatta bir yıl içerisinde birçok değişik organizasyon ve özel davetler için de mükemmel bir kombin imkanı veren bu giyim örnekleri arasında özellikle de tunik seçenekleri büyük bir önem taşımaktadır.

 

En güzel ikili kombinler sizleri bekliyor

 

Birbirinden harika modeller eşinde üretimleri gerçekleştirdim şuan ikili kombin seçenekleri arasında Modaselvim sitesine giriş yaparak kaliteli bir malzeme kapsamında hazırlanmış çeşitleri olabilir ve büyük bir keyif içerisinde alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Tüm hanımların kendi isteklerine bağlı kalarak diledikleri her yerde rahat bir şekilde giyebilecekleri bu ikili kombinler, özellikle yeni sezon kapsamında büyük bir beğeni toplamaya devam ediyor. Çok uygun fiyatlar altında ve kaliteli kumaş yapıları kapsamında uzun yıllar yeme imkanı bu kaliteli site bünyesinde sizleri bekliyor.

 

İkili Kombinlerin Vazgeçilmezleri

 

Tesettür giyim, modanın her geçen gün değişmesine karşı beklenenden daha hızlı uyum sağlamıştır. Moda değişme hızı kadar tesettür giyim markalarının sayısı artmış ve bunun yanında tesettür giyimde kalite de artmıştır. Kaliteli yerli ve ithal kumaşlar kullanılarak birçok tarz biz kadınların beğenisine sunulmaktadır. Bu sayede tesettür giyimde kombin yapmak artık hiç de zor değildir.

 

Tesettür Giyimde Kombin 

İkili kombin denilince akla tek bir kombin değil artık birden fazla kombin gelmektedir. Çünkü değişen ve gelişen moda sayesinde ihtiyaçlar artmış ve bu durum beraberinde çeşitliliği arttırmıştır. Tesettür giyimde farklı parçaları bir araya getirerek kendi kombinlerimizi yapabildiğimiz gibi markaların ve tesettür giyim sitelerinin bizim için yaptığı kombinleri de tercih edebiliriz. Şimdilerde bizi kombin yapma zahmetinden kurtaran ve geçen yazın da modası olan ikili takımlar bayanlar tarafından tam not almayı başarmıştır. Tunik – pantolon ikilisi, etek – bluz ve etek – ceket ikili kombin tercih ederler için tesettür giyimin gözde parçaları haline gelmiştir.

 

 Her Sezona Uygun Kombinler

 

Günlük giyimde ikili kombin tercih edebileceğimiz gibi özel ortamlar için de ikili kombin seçimlerimizle şık olabiliriz. Farklı renkler, farklı desenler, inciler, danteller, lazer kesimler kullanılarak ikili kombinlerde şıklık ikiye katlanmış ve özel zamanların özel kombinleri olmuştur. Her sezona uygun kumaşlar ile üretilen ürünler sayesinde hem yaz hem kış aylarına uygun ikili kombin oluşturmak mümkün hale gelmiştir. Kışın kadife kumaşlar ve dantelleri tercih ederek özel zamanların şıkkı olmayı başarabiliriz. Günlük giyimde de şıklığı yakalayabilmek için örgü ikili takımlar kullanabiliriz. Yaz aylarının vazgeçilmezi hafif ve serin tutacak kumaşlar olmalıdır. Geçen yaz sezonunda ikili takımlarda bu ayrıntıya dikkat edildi ve oldukça serin, pamuklu kumaşlardan ikili takımlar hemen hemen bütün bayanların tercihi haline geldi. Her birimizin gardırobunda en az bir çeşit olması gereken takımlardı. Uzun bluz ve geniş pantolonlardan oluşan bu ikili kombin günlük giyimde giy çık rahatlığını bize sunarken desenli ve lazer kesim olanlar da özel zamanların tamamlayıcısı görevini üstlendiler. Moda Selvim online hizmet vererek şıklığa kolay ulaşmamızı sağladığından siteyi ziyaret etmekte fayda var.