Tesettür İkili Kombinlerde Gömlek Kombini Nasıl Yapılır?

Tesettür ikili kombin parçaları arasından gömlek, tesettür kombin yaparken oldukça fazla tercih edilmektedir. 2018 yılının en çok öne çıkan parçaları arasından olan gömlek modelleri arasında farklı fazla tarz modeller bulunmaktadır. Özellikle dantel işleme ve nakış detaylı gömlekler 2017 yılında olduğu gibi bu yıl da tesettür kombin yaparken çok fazla tercih edilecektir. Nakış ve dantel detayları olan bu gömleklerde genellikle yaka kısmında, kol kısmında ya da yakanın aşağı kısmında bulunmaktadır. Bu nakışlı gömlekler ile farklı tesettür ikili kombin yapılmaktadır. Özellikle rahatlıkları bakımından diğer parçalardan daha fazla tercih edilenler arasında yerini alıyor. Bu nakış detaylı gömlekler genellikle kot etekler ile kombinlenmektedir. Tesettür kombin yaparken parçaların birbirleri ile uyum içerisinde olmaları çok önemlidir. Bundan dolayı mavi gömlek altına açık ya da koyu renk kot etek oldukça sade ama rahat bir kombin yapmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda üzerine kısa hırka giyerek kombininizi daha rahat bir hale getirebilirsiniz.

 

Dantel Detayları Olan Gömlek Modelleri Nelerdir?

 

Tesettür ikili kombin yaparken farklı parçaların birbirleri ile uyum sağlaması için farklı tarzlara yönelmek kombini daha şık hale getirecektir. Bu senenin moda parçalarından olan dantel ve nakış detaylı gömlek modelleri bahar ayları için tesettür kombin yaparken fazla bir şekilde seçilmektedir. Kombinlenme şekline göre her yere uygun hale getirilebilen bu gömlekler ile hem modern hem de rahat farklı kombinler yapabilirsiniz. Bu dantel detayları olan gömleklerin uzun ve kısa modelleri bulunmaktadır. Daha rahat kombinler için uzun dantel detaylı gömlekler tercih edilmektedir. Bu uzun gömlekleri pantolonlar ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Aynı zamanda kısa dantel detayları olan gömlekleri de uzun kot etekler ile günlük kullanım için uygun hale getirebilirsiniz.

 

Tesettür Gömleklerde Dantel Kullanımı Nasıldır?

 

Tesettür ikili kombin yaparken kullanılan gömleklerde genellikle dantel detayları kolları favori kısımlarına ve gömlek yakalarında yapılmaktadır. Bu gömleklerin bazı modellerinde dantel ve ya işleme kısmı çıkarılabilir yapılmaktadır. Böylelikle bir gömleği farklı tarzlarda ve şekillerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda dantel ve nakış detayları gömlek üzerine de yapılmaktadır. Bu sene bahar aylarında bu gömlekler ile pek çok farklı kombin görebilirsiniz.

 

En Güzel Tesettür Kombin Önerileri

Muhafazakar olarak giyinen kadınların tesettür giyim alışverişi yapabileceği pek çok online alışveriş sitesi bulunmaktadır. Bu kadar çok alternatif olması sayesinde tesettür kombin yapılabilmesi için de kolaylık yaşanmaktadır. Her kadının sahip olabileceği ve şık kombin detayları sayesinde 2018 kış sezonunun en trend ve en stil sahibi kadını olmak mümkündür. Hatta online alışveriş sitelerinde yer alan tesettür ikili kombin modelleri ile stilinizi güncelleyerek farklı stillere merhaba diyebilirsiniz.

 

Ne giysem sorusunun cevaplarını kolayca bulabilmek için Modaselvim.com adresinde binlerce farklı ve güzel seçeneği satın almak mümkündür. Hayatınıza yeni bir bakış açısı getirebilmek adına tesettür ikili kombin seçeneklerine mutlaka göz atmanız gerekmektedir. Kış mevsimine en çok yakışacak ve tesettürlü kadınları son derece havalı gösterecek tesettür kombin önerileri aşağıda yer almaktadır.

 

Asimetrik Kesim Tesettür Kombin Modelleri

 

Kıyafet kombinleri yapmak için uzun uğraşlar harcamanıza artık gerek yok. Tesettür ikili kombin seçenekleri arasında yer alan asimetrik kesim modeller bu sezon oldukça ilgi çekmektedir. Tesettürlü kadınların gönlünü çelmeyi başaran bu modeller asimetrik olarak kesilmesi sayesinde dar paça pantolon ile birlikte ortaya harika bir kombin örneği çıkarmaktadır. Ofislerde ve gündelik sokak stillerinde tercih edilmesi mümkün olan tesettür ikili kombin modellerini indigo, şarabi, lacivert, mürdüm, bordo, saks mavisi renkleri ile satın almak çok doğru olacaktır.

 

Salaş Bluzlu Kombin Modelleri

 

Salaş tarzı seven kadınların tercih edebileceği bu kombin modeli 2018 sezonunda da oldukça tercih edilmektedir. Hem klasik hem de şık olmak isteyen tesettürlü kadınların çok beğendiği bu model sayesinde başarılı bir tesettür kombin yapmak mümkündür. Gül kurusu, haki, taba rengi, siyah, vizon ve mürdüm bu model için çok uygun olmaktadır.

 

Gold Baskılı İkili Kombin Modelleri

 

Baskılı modeller her zaman için iddialı olmayı başarmaktadır. Tesettür modellerinde kullanılan gold baskısı da kadınların giyim stillerine ayrı bir hava katmaktadır. Tesettür ikili kombin modelleri ile kendisine güzel bir tarz oluşturmak isteyen tesettürlü kadınların gold baskılı kombinlerini haki, mor, siyah, lacivert, bordo ve mürdüm renklerinde tercih etmesi mümkün olmaktadır. Bu sayede tesettür kombin yapmak için ideal olan tarzı kolayca yakalamak mümkündür.

 

Tesettür İkili Kombin Yaparken

 

Tesettür modasının ilerlemesi ile birlikte, bu tarz giyimi tercih eden bayanların da alışveriş seçenekleri çoğaldı. Tesettür tasarımı yapanlar ve bu tasarımları üreten firmalar renk, desen, model skalalarını genişletti. Böylece tek bir renge ve modele bağlı kalmadan, daha şık görüntülerin oluşmasına imkan sağlandı. Bu noktada ise başka bir sorun ortaya çıktı. Her model ve renk birbirini tamamlamadığı için, tesettür kombin yaparken rüküş olma ihtimali doğdu. Bu noktada bayanların dikkat etmesi gereken birkaç ayrıntı söz konusu. Diğer parçalar ile birlikte düşünüldüğünde tesettür ikili kombin birbirine en rahat uyarlanacak parçalardır.

 

 Tunik Kombin

 

Tesettür ikili kombin arasında kuşkusuz en çok tercih edileni tuniklerdir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta tunik ile birlikte kullanılacak pantolonun birbiri ile uyum göstermesidir. Düz renk pantolonlar genelde bütün tunikler ile uyum sağlar. En rahat kombinlenecek renk ise krem ve siyah tonlarda olanlardır. Tesettür kombin yaparken tunik ve pantolon faklı renklerde ise, başa takılacak eşarbın düz olması daha şık bir görüntü oluşturur. Aynı renklerde seçilen tunik ve pantolon kullanılacaksa, baş kısmı daha hareketli olabilir.

 

 Başka Alternatifler

 

Tesettür ikili kombin oluştururken alternatifler tuniklerle sınırlı değildir. Etek ve gömlek ile de tesettür kombin yapmak oldukça yaygındır. Burada ise şıklığa en çok etkisi olan konu etek seçimidir. Fiziğe göre etek seçimi yapmak doğru görünüşü yakalamanın altın kuralıdır. Örneğin zayıf bayanlara enine çizgili etekler yakışacakken, kilolu olanlar bu modellerden uzak durmalıdır. Tesettür ikili kombin etek ve bluz ile yapılacaksa, yine renklerin ve desenlerin nasıl kullanıldığına da dikkat edilmesi doğru görüntüyü yakalama açısından önemlidir. Desenli bir gömlek seçilmiş ise, onu düz bir etekle tamamlamak daha doğru olacaktır. Eğer tam tersi etek desenli ise, gömleğin düz olmasına özen gösterilmelidir. Bluz ve etek seçmenin tesettür kombin yaparken çok klasik bir görüntü oluşturduğunu düşünenler, çizgili formlardan yararlanarak daha spor bir görüntüye ulaşabilir. Örneğin modern kesimli düz renk bir eteği, çizgili bir bluzla tamamlamak daha çağdaş bir görünüme ulaşılmasını sağlar. Tamamı düz renklerden seçilmiş bir kombin ise, aksesuarlar ile hareketlendirilebilir.

 

Kış Sezonunda Günlük Kombinler

 

Kışlık kombin yapmak her ne kadar çoğu kadına daha zor gibi görünse de giyim kodlarını bildikten sonra aslında oldukça basit ve zevkli bir iştir. Kışın pardösü ve kabanlarınızın altına yapacağınız ikili kombin sayesinde hem gündüz hem de gece oldukça şık görünebilirsiniz.

 

 Pantolon Kazak kullanarak ikili kombin nasıl yapılır?

 

Kış her ne kadar daha soğuk renkleri akıllara getirse de siz bu düşünceye uymak zorunda değilsiniz. Öyle ki her mevsim gibi kışın da bordoları, haki tonlarını ve kiremit rengini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Renkli pantolonunuzun üzerine düz renkte ya da geometrik desenli bir kazak ya da tunik seçebilirsiniz. Kot pantolonun rahatlığını sevenler de bu sezon çok şanslılar çünkü kot pantolonlar yeni sezonda dar püsküllü paçaları, inci ve taş detayları ile karşımıza çıkıyorlar. Hem spor hem de klasik ayakkabılar ile giyebileceğiniz bu pantolonları daha şık görünmek adına botlarla birlikte de kullanabilirsiniz. Eğer klasikten vazgeçmem ben bol paça pantolon giyerim diyorsanız gömlek ve yelek ile kombinleyeceğiniz bol paça pantolonunuz ile çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

 Tunik Pantolon kullanarak ikili kombin nasıl yapılır?

 

Tunik hem son derece şık hem de rahat bir parçadır. Üstelik yeni sezonda rengarenk kadife asimetrik kesim tuniklerden lazer kesimlere sahip şık tuniklere, kolları güpürlü ve İspanyol kesimlerden volan yaka detayına kadar birçok farklı tarz ve kesimde tunik seçmeniz mümkün. Eğer spor bir tarz elde etmek isterseniz pantolonlarınız ile daha düz bir tunik kullanabilirsiniz. Ancak şık bir görüntü ve sezon modasına uyum sağlamak adına kadife tunikler kumaş pantolon ve topuklu çizme / ayakkabılar ile oldukça tarz duruyorlar.

 

 Yelek Pantolon / Yelek Etek kullanarak ikili kombin nasıl yapılır?

 

Kap ve pardösülere göre daha hafif olmaları ve nedeniyle tesettür giyimin kodları arasında yer alan yelekleri bu kış da hem pantolonlarınızla hem de etekleriniz rahatlıkla kullanabilirsiniz. Size bu kombinleri yapmada yardımcı olacak parçalar ise gömlek ya da kazak olacak. Gömlek ya da kazağınızı eteğinizin ya da pantolonunuzun üzerine de bırakabilirsiniz içine de sokabilirsiniz. Seçim sizin!