Kış Aylarının Vazgeçilmezi Tesettür Pardesü Modelleri

Kış aylarının vazgeçilmezi olan tesettür pardesüler birbirinden farklı renk ve modelleriyle dolaplarınızı renklendiren özel giyim parçalarından biridir. Sıcak tutması, soğuktan korumasıyla beraber şık görünümü sayesinde kombinlerinizi tamamlamaya yardımcı olan pardesü modelleri hem gündelik hem de özel günler için tercih edebileceğiniz dış giyim ürünleri arasında yer alır.

Kaşe, kürklü, fermuarlı, düğmeli ve kuşaklı modelleriyle kullanıcılara birbirinden farklı seçenekler sunan tesettür pardesü modelleri ile sizler de kış aylarınızı daha şık, konforlu ve sıcak geçirebilirsiniz. Yıkanabilir özelliği ve kaliteli kumaş yapısı sayesinde uzun ömürlü olarak kullanılabilecek olan tesettür pardesü modelleri ile sizler de şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Birbirinden Şık Kaşe Tesettür Pardesü Modelleri

Kaşe kumaşlardan imal edilen pardesüler sıcak tutması yanı sıra kombinlere modern, soft bir şıklık katmaktadır. Kapşonlu kaşe pardesü modelleri düğmeli, fermuarlı ve kuşaklı seçenekleri ile hem tam bir koruma hem de kıyafetlerinize büyük bir şıklık katmaktadır. Çeşitli beden ve renk seçeneğine sahip olan kaşe pardesü modellerini gece giyimi için kolaylıkla kombinleyebilir bununla beraber spor ve gündelik giyiminiz için de tercih edebilirsiniz. 

Simli Tesettür Pardesü Modelleri

Sim detaylı pardesü modelleri hem şık hem de rahat pardesü modelleri arasındadır. Parlak ve şık yapısıyla hem gündelik hem de gece hayatında kullanılabilecek olan bu pardesü modelleri çeşitli tasarımlarıyla her yaştan kullanıcıya hitap etmektedir. Eğer gündelik ve özel günler için simli bir pardesü modeli arıyorsanız kaşe kumaştan hazırlanan simli pardesü modellerini tercih edebilirsiniz. 

Nakış Detaylı Tesettür Pardesü Modelleri

Nakış işlemeli tesettür pardesü modelleri klasik, şık giyim tarzından hoşlanan kişilerin genellikle tercih ettiği pardesü çeşitleri arasındadır. Etnik görünümü sayesinde son derece şık duran nakışlı pardesü modelleri her alanda rahatlıkla giyilebilecek, birbirinden değişik renk seçenekleri sunan tesettür pardesü modelleri arasındadır.

Buket kumaştan imal edilen nakış pardesü çeşitleri hava alan kumaş yapısı sayesinde terletmez, rahatlıkla yıkanabilir ve sürekli olarak kullanılabilir. Sezonluk olarak da edilebilecek olan bu pardesü modelleri çeşitli renkleri sayesinde her kombin ile rahatlıkla kullanılabilir. Dilerseniz balon kollu nakış detaylı tesettür pardesü modellerini tercih edebilir hem daha bol hem de daha salaş bir tesettür kombini yaratabilirsiniz.

Bir cevap yazın