Kilolu Kadınlar İçin Tesettür Abiye Seçimi

tesettür abiyeTesettür giyim modelleri günden güne genişlemekte, şık ve zarif modelleri ile birbiriyle yarışmaktadır. Özel gün ve özel gecelerde çoğunlukla tercih edilen tesettür abiye modelleri her kesime ve her zevke hitap edecek modeller tasarlanmaktadır. Tesettür abiye seçerken zorlanan kadınlar bazı ayrıntılara dikkat ederek çok daha şık bir görünüme kavuşabilir. Kilolu bayanların tesettür abiye seçimleri daha çok önem taşımaktadır.

 

 Siyah Ve Lacivertten Vazgeçilmeli

 

Özel gece ve günlerde tesettür giyime kadınlar daha çok önem verir. Şık görünüme gölge düşürecek ayrıntıların yok edilmesi gerekir. Tesettür abiyenizi doğru kombinler ile bulunduğunuz ortamda çok daha şık ve dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Kadınların en büyük kabusu fazla kilolarıdır. Kendi tarzlarını oluşturmakta ve her istediğini bulmakta zorluk çekerler. Kilolu kadınlar doğru tesettür abiye tercihlerinde bulunmadıklarında en şık kıyafette giyilse kişinin üzerinde kötü bir görüntü oluşturabilmektedir. Bu sebeple kişinin kendi vücudunu ve hatlarını tanıyarak kilolarını kapatacak abiye modelleri seçmesi gerekir.

 

Göz alıcı görünmenin en önemli noktası kişinin vücut yapısını iyi bir şekilde bilmesidir. Vücudunu tanıyan kadınlar, hangi bölgenin kamufle edilmesi gerektiğini iyi bilirler ve ona uygun abiye modeli seçilir. Kiloyu en iyi kapatan renk olan siyah ve lacivert genelde kilolu kadınların daha zayıf görünmesini sağlaması için tercih edilmektedir. Kilolu kadınların bu yargıdan kesinlikle kurtulması gerekir.

 

Tesettür giyimde bir renge bağlı kalmak zamanla karamsarlığa neden olur. Siyah ve lacivert yerine çok açık renklerden uzak durarak açık kahverengi, bordo, zümrüt yeşili gibi renkler tercih edilmeli. Bu renkler sayesinde hem şık hem de zayıf görünürsünüz. Bunun yanı sıra tesettür abiye seçiminde hem alt hem de üst kısmına uyum sağlayacak zıt renkler de tercih edebilirsiniz.

 

 Vücut Hatlarına Göre Seçim Yapılmalı

 

Tesettürlü kadınlar vücut tipini iyi bilmesi gerekir. Hangi bölgelerin daha kilolu hangi bölgelerin az kilolu olduğunu bilerek tesettür abiye seçimlerini yapması gerekir. Armut tipi vücudu olan bir kadın A kesim tesettür abiye modellerini tercih ederek şık bir görünüm sağlayabilir. Bunun yanı sıra alt bölge kilolu üst bölge zayıf ise belden oturtmalı abiye modeli seçerek kalça kısmındaki kiloları gizleyerek daha zayıf bir görünüm sağlamış olur.

 

Bir cevap yazın