Her Kıyafet İçin Sadece Birkaç İyi Seçilmiş Aksesuar Kullanın

tesettürBirçok insan kıyafetlerinde çok fazla kombinleme hatasını yapar. Bu hatalarda takı, bir saat, bir eşarp ve güneş gözlüğü takıyorsanız, hiçbir aksesuar vurgulanmayacaktır. Bu yüzden kişiliği vurgulayan bazı temel aksesuarlar tercih edilmelidir.

 

Gösterişli mücevherler, küpeler, kolyeler, bilezikler veya yüzükler tesettür elbise modelinizin önüne geçer. Bir seferde çok fazla yüzük takmak yerine, bir kolye ve bir yüzük arasında seçim yapmaya çalışın. Bir seferde çok fazla aksesuar takmak istiyorsanız çok parlak olmadıklarından emin olun. Mücevherinizin rengini eşleştirerek özenle seçilmiş gibi görünmesini sağlayın. Örneğin, altın renk tonları, sıcak tonlarda bir eşarp ile birlikte kullanılabilir veya görünümünüzün tutarlı görünmesini sağlamak için altın bir saat takabilirsiniz.,

 

 Elbiselerde Aksesuar Kullanımı

 

Göz alıcı aksesuarları daha basit kıyafetlerle birleştirin. İyi seçilmiş bazı aksesuarlar eklerseniz temel kıyafetler farklı kombinlere dönüştürülebilir. Eğer siyah, beyaz, bej, haki, lacivert gibi nötr renklerde tesettür elbise giyiniyorsanız, bir dokunuş yapmak için aksesuarların renkleriyle uyumunu göz önünde bulundurun.

 

Lacivert bir elbise üzerine kırmızı veya neon pembe kemer ekleyin. Bir haki yeşil kıyafet üzerine sarı eşarp veya turuncu veya sarı ayakkabılar giyinin. Beyaz bir bluz üzerine çok renkli kolye veya küpeler ekleyebilirsiniz.

 

 Her Şeyi Eşleştirmekten Kaçının

 

Mavi beyaz bir tesettür elbise mavi kemer ve mavi ayakkabılarla eşleştirmek cazip gelebilir. Bununla birlikte, kıyafetinize uyan her şeyin biraz çocuksu olabileceğini unutmayın. Renkleri ve aksesuarları karıştırmak yerine, sade ve küçük detaylar olmasına dikkat edin.

 

Size gösterilecek orijinal kombinasyonlara karar vermek için bir renk kataloğu kullanın. Örneğin, mor bir tunik tesettür elbise giyerseniz, mor bir fular seçmekten ziyade hardal sarısı veya anason yeşili aksesuarı eklemeyi deneyin. Sarı, morun tamamlayıcı rengi olduğundan, bu iki rengi birleştirirseniz kıyafetiniz daha iyi görünecektir.

 

 Siyah Beyaz Giyinmek

 

Siyah ve beyaz desenli bir üst giyiyorsanız, kıyafetinizi aydınlatmak için inci kolye ve mavi kolyeler tercih edin. Kıyafetinizin modası geçmiş olsa da, kasıtlı olarak aksesuarlarla hareketlendirmek çok eğlenceli olabilir. Kırmızı bir kemer, güneş gözlüğü ve kırmızı bir fular da ekleyebilirsiniz. Daha çok örnek kıyafet görmek için online satış sitelerinin ürün sayfalarına göz atılabilir.

 

Bir cevap yazın