Giyimde En Önemli Tercih Ferace

 

Tesettür giyimin gelişmesiyle birlikte bayanlar artık daha kolay bir şekilde tercih yapma imkanına sahip oluyor. Çeşit çeşit tesettür kıyafetler bayanların gardıroplarını süslüyor. Farklı renk ve desenlerde üretilen feraceler ise tesettürlü bayanların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Eskiden çok sınırlı olan tesettür kıyafetler yerini çok farklı model ve tarzlara bıraktı. 2017 ferace modelleri ise göz kamaştırıyor. Feracenin tek parça olması, modern bir görüntü yaratması ve kolay bir kombinleme unsuru olması tesettürlü bayanların feraceyi seçmesinin önemli nedenleri arasında yer alıyor.

 

En Trend Ferace Modelleri

 

Son derece rahat ve şık görünüme sahip olan feraceler tesettürlü bayanların ilk tercihi haline geldi. Özellikle pardösüye alternatif olan feraceler ilkbahar aylarının gelmesiyle birlikte tesettürlü bayanların vazgeçilmezi haline geldi.  En trend ferace modelleri arasında desenli ve renkli ferace modelleri önemli bir yere sahiptir. Tül detaylı ve güpür işlemeler kullanılarak tasarlanmış ferace modelleri tesettürlü bayanlara büyük bir şıklık yaratmaktadır. Düğme ve fermuar detaylı ferace modelleri ise modern bir görünüm isteyen tesettürlü bayanlar için oldukça önemli bir yere sahiptir. Yaldız süslemeli feraceler ile özel gün ve davetlerinizde göz dolduran bir tarza kavuşabilirsiniz.

 

Ferace Modellerinde Renk Seçimi

 

Feraceden vazgeçemeyen tesettürlü bayanlar lazer kesim feraceleri püskül ve dantel detaylarıyla hareketlendiriyor. Feraceler in eskiden tek renk ve düz modellerini görmek mümkünken şu an piyasada çeşit çeşit ve renk ren ferace modellerini de görmek mümkün hale geldi. Açık renkli ferace modelleri çok tercih edilmektedir. Mor, saks mavisi, gül kurusu çok tercih edilen ferace renkleridir. Koyu renklerden vazgeçemeyen tesettürlü bayanlar ise siyah, lacivert ve koyu yeşil ferace renklerini tercih etmektedir.

 

En Şık Ferace Kombinleri

 

Ferace tek parça giysiler olması nedeniyle kolaylıkla kombinlenebilen tesettür ürünleridir. Ayakkabı, çanta ve başörtüsü ile kolayca kombinlenen feraceler tesettürlü bayanlar için tam bir kurtarıcıdır diyebiliriz. Aradığınız desen desen, renk renk ve modern feraceleri mağazamızda kolayca bulabilirsiniz.  En şık ferace modellerimizi görmek ve zevkinize uygun ferace modellerini satın almak için zaman kaybetmeyin.

Bir cevap yazın