Geçiş Mevsimine Uygun Tesettür Stili

tesettürSonbaharın tatlı günlerinde kadınların şıklığından ödün vermeden serin havalarda rahatlıkla tercih edilebilecek ürünlerin mağaza vitrinlerini süslediği bir dönem içerisindesiniz. Ürünlerde pastel tonların ağırlıklı olarak kullanıldığı sonbahar günlerinde geçiş mevsime özgü trençkotlar, feraceler ve tesettür kaplar kadınların tercihlerinde yoğun olarak kullandıkları ürünler arasında yer alıyor. Tesettür giyimin kilit parçaları olan ferace ve kaplar her kadının stil ihtiyaçlarını gidermeye oldukça elverişli ürünlerdir. Mevsim özelliklerine ve bulunulan şehrin hava koşullarına uygun olarak farklı kumaş tiplerinde tercih edilebilen son derece rahat tasarımlar olarak sunuluyor.

 

 Tesettür Giyimde Sonbahara Özgü Renkler

 

Geçiş mevsimlerinde kadınların en büyük sıkıntısı kıyafetlerde renk seçimi oluyor. Yeni sezon ürünlerinde içinizi ısıtacak tarzda sonbahara özgü renkler ön plana çıkıyor. Hem trençkot hem de tunik modellerinde baharat renklerinin ağırlıklı kullanıldığı ürünler tesettürlü kadınların ilgi odağı olacak gibi duruyor. Kusursuz bir sonbahar silueti yaratmak isteyen kadınlar için renk seçimi her zaman dikkate alınması gereken önemli detaylardır.

 

 Planların Naif Kurtarıcısı Feraceler

 

Tesettür giyim seçimlerini en çok süsleyen ürünler içerisinde feraceler sıkça tercih edilen tesettür giyim ürünleridir. Acil gidilmesi gereken ancak şık da olunması mecburi olan ortamlar için ferace modellerinin kurtarıcı özelliğinden yararlanabilirsiniz. Son derece şık tasarımlarda hazırlanan feraceler yanınıza ek bir hırka almadan kullanılabilecek geçiş mevsimine özgü bir üründür. Gerek abiye formunda gerekse spor kombinler için farklı tarzları tercih edebilirsiniz.

 

 Tesettür Giyimin Standartlarından Özgürleşin

 

Muhafazakar giyinmeyi seven kadınlar standart olan tesettür giyim ürünleri yerine daha modern kesimleri kullanmayı tercih ediyor. Özellikle kendi stilini yaratmayı seven kadınlar standart kalıplardan çıkarak biraz daha marjinal olan ürünlere ağırlık veriyor. Tesettür giyime uygun avangart kesimlere sahip olan giyim ürünleri sayesinde ileriye yönelik bir moda anlayışı benimseyen kadınlar özellikle en büyük değişimi tunik ve ferace modellerinde yaşıyorlar. Düz ve sıkıcı tasarımlardan ziyade biraz daha hareketli ve son derece klas kesimler daha çok ilgi görüyor. Yüksek zevkin detaycılığına önem verenler destekleyici ve güçlü olan tasarımları tercih ederek hem şık olmanın hem de uyumu daha rahat yakalamanın kolaylığını elde ediyorlar.

Bir cevap yazın