Gardıroptan Eksik Olmayan En Trent Kap Modelleri

tesettür kapHer mevsim tesettür kombinleri kaplarla tamamlanır. Farklı boylarda kap çeşitleri vardır. Ara boy veya uzun kaplar yapılan kombine ve mevsime göre seçilmektedir. Klasik ve spor giyim tarzına uygun şekilde kap seçimi yapılır. Belden kuşaklı ya da fermuarlı olan rahat ve kullanışlı olmasıyla herkesin beğenisini kazanır.

 

 Kaplarda Spor Tarz Seçimler

 

Kot pantolon ve spor ayakkabı ile sokak stiline uygun kap modellerin başında etek kısmı ip büzgülü model gelmektedir. Önden düğmeli ve yanlarda büyük cepleri olan modelde kapüşon vardır. Fermuarlı modellerde spor tarzı benimseyenlerin alternatifidir. Pamuklu kumaş ve polyester kumaşın kullanıldığı kap modelleri boydan geniş kesimli şekildedir. Bu yüzden büyük bedenlerde rahat şekilde kullanır. Çizgili kaplar spor tarzda sevilen modellerdendir. Poliviskon kumaştan olan çizgili kaplar kış aylarında kullanılır. Doğal kumaşa sahip tesettür kap modelinde soğuk havalarda hanımlarım yanından ayıramayacağı türdendir. Astarsız şekilde olan bu kap ayak bileklerine kadar uzundur.

 

 Desenli Koton Kap Modelleri

 

Birkaç rengin karışık şekilde kullanıldığı çizgilerden oluşan desenlere sahip kaplar çok şıktır. Bu şıklığı desenin yanında kollarındaki güpür detaylar oluşturur. Ceket yaka olan bu modelin beli kuşaklı şekildedir. Ara boy olan bu kap modeli gençlerin favorileri arasındadır. Bu senenin modası olan renkli leopar desenler kaplarda da yerini almıştır. Mor, pembe, gri, kahve, mavi gibi birçok renk çeşidi olan bu kaplar sivri yakadır. Tesettür kap modelleri içinde viskon kumaştan olan model trend olmuştur. Otantik desenli kapların yanında kaz ayağı desenli olanlarda vitrinlerde yerini almıştır.

 

 V Yakalı Klasik Kap Modelleri

 

Son dönemde moda olan jakarlı kaplar V yaka şeklindedir. Ayrıca çift yönlü şekilde payetlere sahip klasik kaplarda V yakalı kaplar arasındadır. Kürk detayları olan siyah vizon ürün ise klasik kombinlerde şık bir tamamlayıcıdır. Cepleri, kolları ve yakasında yer alan kürk kapta zengin görünüm sağlar. V yakalı olan inci detaylı kaplar yüzde yüz krep kumaştan yapılmıştır. Etek boyu ve kolları incilerle kaplanmış bu kap özel davetlerde elbiselerin ve pantolonların kombininde yer alır. Kimono tarzı kaplarda V yakalı şekildedir.

Bir cevap yazın