Ferace Rahatlığını Keşfedin

feraceTesettür giyim Türkiye’nin her yerinde görülen ve tercih edilen bir giyim şekli olarak kendisini göstermektedir. Özellikle denize kıyısı olmayan şehirler de daha fazla görülen tesettür giyimle alakalı her şehirde satış yapan mağazalar bulmak mümkün hale gelmiş durumdadır. İnternetin de hayatımıza girmesi ile çeşitli internet siteleri de tesettür giyim satışı yapmaktadır. Ayrıca son dönemler de çeşitliliğin artması, beden ve boy ölçülerinin net bir şekilde verilmesi, kargo imkanı sonucunda birçok ürüne ulaşma olanağı da artmıştır.

 

 Tesettür Giyim Seçenekleri

 

Tesettür giyim de özellikle uzun ve bol giysiler tercih edilmektedir. Tesettür giyim de yaz ve kış sezonuna göre kumaş tercihi yapılmalıdır. Özellikle yazın çok sıcak olduğu zaman uzun tercih edilme zorunluluğu bulunan tesettür giyim de kişilerin sıcakla ilgili problem yaşamaması için terletmeyen kumaşlar, serinlik veren ve hava alan kumaşlar tercih edilmelidir. Seçenek sayısı önceki yıllara göre artış göstermektedir. Özellikle dış giyim kısmında abaya, kap, ferace, pardesü, kaban, panço ve pelerin gibi seçenekler bulunmaktadır. Ancak bunlardan en kullanışlı olanını ferace oluşturmaktadır.

 

 Ferace Kullanım Avantajları

 

Ferace, yazlık ve kışlık olan üretim seçeneklerine sahip tek parça bir üründür. Alt kısmı etek şeklinde olduğu için uzun bir elbiseye benzemektedir. Bu açıdan büyük bir avantaj sağlamaktadır. Çünkü alt ve üst kombini gibi iki üç parçadan yapılması gereken bir uyum zorunluluğu bulunmamaktadır. Tek parça olduğu için çok daha hızlı bir şekilde hazırlanma olanağı sunmaktadır. En önemlisi yaz aylarında sıcak havanın verdiği bunalma hissi iyi bir kumaşla üretilmiş ferace de yaşanmamaktadır. İç göstermeyen ürünler içine herhangi bir üst giymeden de kullanılabilmektedir.

 

Yine kış ayları için de kalın kumaştan yapılan bir ferace tercih edildiğinde üstüne başka bir üst giyme ihtiyacı ortadan kalkmaktadır. Bu açıdan ferace işlevi yüksek bir ürün halini almaktadır. Bunun yanında dört mevsim ferace olarak geçen ve her mevsim kullanmaya elverişli ürün seçeneği de bulunmaktadır. Talebe yönelik üretim miktarının da fazla olduğu ürün çeşitlilik göstermektedir. Nakışlı, renkli, peluş, incili, kürklü gibi seçeneklerle de hem günlük hayatta hem de özel bir yere giderken kullanılabilmektedir.

Bir cevap yazın