Ferace Modelleri Ve Özellikleri

feraceDış giyim kategorisinden önemli bir yere sahip olan ferace modelleri için sitemizi mutlaka ziyaret edin. Ana sayfamıza tıklamanız halinde ara butonundan aklınızdaki ferace modelinin özelliğini belirleyerek seçim yapmaya başlayabilirsiniz. Slayt halinde sizi karşılayan en yeniler, indirimdekiler, fırsat kampanyaları ve üyelere özgü kupon kodlarını da burada bulabilirsiniz.

 

Kendi parolanız ile giriş yapmanız halinde seçtiğiniz ürünler sepetinize eklenir. Belirli bir limite ulaşmanız halinde ise kargoyu bedavaya getirebilirsiniz Sitemizde sadece ferace modelleri bulunmamaktadır. Aynı zamanda tüm tesettür giyim kategorileri, çanta, aksesuar, abiye, spor ve deniz kıyafetlerinin en kaliteli modellerini inceleyebiliyorsunuz. Büyük beden ve hamile giyim kriterlerinde de aradığınız hemen her modeli bulabiliyorsunuz.

 

 Online Alışveriş ve Ürün Seçimi

 

Sitemizi kullanmak son derece basittir. Diyelim ki fermuarlı bir ferace beğendiniz. Bu ürün üzerine tıklayarak tüm detayları inceleyebiliyorsunuz. Görsellerimizde renk, aksesuar, yaka, kol, kumaş mevsim ve kalıp gibi tüm detayları bulabiliyorsunuz. Ayrıca aynı menü üzerinden beden seçeneklerini belirleyerek, fiziksel ölçülerinize en uygun modeli kolayca bulabilirsiniz.

 

En küçük başlayarak, S,M,L,XL ya da 38,40,42 şeklinde numerik artan kodlar bu seçimi de işinizi kolaylaştıracaktır. Diğer taraftan bel, basen göğüs, boy ve kilo gibi ayrıntıları yazarak doğru ölçüyü bulabileceğiniz ayrıştırılmış beden tablosunda da faydalanabilirsiniz. Ferace seçiminde doğru kombinasyonu yakalamanız için renk ve aksesuar uyumu da son derece önemlidir. Bunun içinde hali hazırdaki kataloglarımızı değerlendirebilirsiniz.

 

Baştan sona kolayca kullanmanız için tasarlanmış sitemizde yok yok. İletişim bilgileri, sosyal medya uzantıları ve bunlara ilaveten mesaj bildirim butonları da zengin içeriğimiz arasında yer almaktadır. Canlı destek bölümümüzden yardım alarak, kombinasyon fikirleri ve alışverişe dair her konuda detaylı bilgi de ayrıca mevcuttur.

 

 

Sitemiz sizlere ürünlerinde olduğu kadar alışveriş işlemlerinde de kolaylık göstermektedir. Kapıda ödeme, kredi kartı ve taksit işlemleri bunlardan sadece bir kaçıdır. Zahmetsiz ürün ve para iadesi, değişim ve stok bilgilendirme konularında da müşterilerimizin yanındayız. 2019 yılının bahar ve yaz aylarını en şık ferace modelleri ile karşılamak için tıklayın. Bizlere telefonla ulaşmak için ise iletişim hattımızı haftanın tüm günleri arayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın