Ferace İle Kombin Nasıl Yapılır?

feraceGiyimi ve kullanımı son derece kolay bir giyim parçası olan ferace modelleri İslami giyim tarzına sahip olan her bayanın ilgisini büyük ölçüde çekmektedir. Özellikle de tesettür giyim modasında kullanılan son derece modern ve farklı nitelikteki çizgiler sayesinde, parçalarda daha renkli detaylara yer veriliyor. Tesettürlü bayanların beğenisine sun ulan ferace modelleri artık çok daha farklı bir tarza stile sahip. Bu sayede tesettürlü bayanlarda zorlanmadan her yerde kendi tarzlarını oluşturabilme olanağına sahip durumdadır.

 

 Ferace İle Farklı Kombin Seçenekleri Oluşturmak

 

Her sezon son derece farklı ve dikkat çekici detaylarla bütünleşen birbirinden şık ferace modelleri ile farklı tarzlar yaratmak son derece kolaylaşmaktadır. Genellikle de yaz aylarında serin tutan kumaşlar tercih edilerek ferace üretimi gerçekleştirilmektedir. Desenli, çizgili, desenli ve sade bir şıklık sunan birbirinden güzel ferace modelleri sayesinde her tesettürlü bayan istediği şık görünüme kavuşabilme imkanına sahip olmaktadır. Ferace modelinin deseni, rengi oluşturulan kombini etkileyecektir. Bunun nedeni ise feracenin boydan uzun olan ve farklı detaylar oluşturan olan ana parçadır. Kombin yapılırken feracenin rengine uyumlu bir eşarp tercih etmek son derece şık ve farklı bir hava katabilir.

 

Ferace ile kombin oluştururken, karışık bir görüntü vermemek oldukça önemlidir. Bunun için de tercih yapılırken ferace rengini esas almak gerekir. Eğer tercih desenli ferace ya da çizgili ferace ise ve de çok fazla detay kullanılmışsa, bu durumda sade ve mat tonlarda bir eşarp tercih edilmesi gerekmektedir. Eğer sade ve detayları az olan bir ferace tercih edilmiş ise desenli ve çizgili bir eşarp seçilmesi gerekir. Klasik bir kombin oluşturulmak isteniyorsa daha çok düz renkler tercih edilmelidir.

 

  Yeni Sezon Ferace Modellerinin Farkı Nedir?

 

Yeni sezon için tesettürlü hanımların beğenisine sunulan ferace seçenekleri çok daha zengin model çeşitliliğine sahiptir. Yandan düğmeler, işleme detayı, fiyonk gibi pek çok ferace modellerine şıklık katan detaylara yer verilmektedir. Özellikle etek kısmına doğru genişleyen ferace modelleri tesettürlü hanımların en çok tercih ettiği modeller arasında yerini alıyor. Yaz aylarında daha ince kumaşlardan hazırlanan ferace modelleri sunuluyor. Daha çok bir dış giyim parçası olarak bilinmekte olan ferace modelleri, günümüzde pek çok şekilde kullanılmaktadır.

 

Bir cevap yazın