Etkileyici Kombinler İle Tesettür Tunikler

tesettür tunikTunik modelleri kolayca kombin yaratma konusunda en önemli giysi parçaları arasında yer almaktadır. Özellikle her sene geniş ürün yelpazesi ile piyasaya sunulması büyük beğeniyle karşılanıyor. Zira değişik model yapısı altında her beğeniye uygun tesettür tunik modelleri, tüm değişik pantolonlarla kolaylıkla bütünlük sağlayabilmektedir. Tabii pantolona ve tunik modelinin tasarımına bağlı olarak doğru giyim parçalarını bir araya getirmek, amaca uygun şekilde daha güzel bir kombin yaratma imkanı sağlamaktadır.

 

 Pantolon Çeşidine Göre Farklı Tesettür Tunikler

 

Genelde kot pantolonlar ya da keten ve kumaş pantolon çeşitleri üzerinden tesettür tunik modelleri kullanılır. Tabii uzun tunik çeşitleri tayt ya da değişik pantolon seçenekleriyle de kombin haline getirilmektedir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlar arasında tarz geliyor. Örneğin kot pantolonlar daha özgün tasarımlar olduğundan dolayı sportif ölçekli modern tunik çeşitleriyle güzel bir bütünlük sağlamak mümkün. Ancak klasik ve keten pantolon çeşitleri olduğu zaman daha sade ve minimalist bir tasarımla hazırlanmış tunikleri tercih etmek gerekir. Tabii keten pantolonları bu açıdan ayırmak gerekir. Özellikle hem sade modeller hem de modern tasarım altında hazırlanmış tunik seçenekleri ile kullanmak mümkün.

 

 Konsepte Uygun Pantolon ve Tesettür Tunik Kombini

 

Kolayca ve kısa süre içerisinde hazır hale gelme imkanı tanıyan tunikler, değişik pantolon seçenekleriyle her seferinde güzel bir kombin yaratmaktadır. Ancak gidilecek yerin konseptine uygun şekilde bir tercih gerçekleştirmek büyük öneme sahiptir. Örneğin davet ve organizasyonlar söz konusu olduğunda son dönemde tunikler oldukça fazla değerlendiriliyor.

 

Hem sade bir görüntü sunan hem de farklı desen ve aksesuarı olan modern yapıdaki tunikler bu konuda kullanılabilir. Keten veya kumaş pantolon üzerinden bütünlük sağlamak mümkün. Aynı zamanda günlük olarak kullanılabilecek daha cıvıl cıvıl ve renkli tunikler, özellikle kot pantolonlar üzerinden hoş bir uyum sağlayabilir. Tabii günlük olarak beyaz bir pantolon ile yine şıklık oluşturulabilir.

 

Uygun Fiyatlarla Özel Tasarım Tunik Modelleri

 

Yeni sezonla beraber her bütçeye uygun farklı tunik modelleri arasından tercih gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik kişisel istekler baz alınmak suretiyle, gardıropta bekleyen değişik pantolonlar ile uyum sağlayacak tunikler arasından tercih yapılabilir.

 

Bir cevap yazın