Yaz Sezonu Tesettür Giyim Kombineleri

Tesettürlü olan bayanların kendilerini çok daha rahat hissettikleri tarzlardan biri olan da Yaz sezonu tesettür giyim modeli, rahat hissettirdiği şekilde şık olmayı da ön plana çıkaran tarzlardan biridir. Şık olmayı ada şık görünmeyi yalnızca abiye ya da klasik giysi modellerinde aramayan ve modern bir görünüme sahip olmak isteyen bayanlar için özellikle de sıcak yaz günlerinde daha fazla rahat edebilmeleri için yaz sezonu tesettür giyim kombineleri bulunmaktadır.

Özellikle de son birkaç sezondur yazlık kombine kıyafetlere daha çok ağırlık veren markaların birbirinden tarz ve trend olan pantolon, gömlek modelleri çok parçaya bölünmeden tek bir parça halinde görünümü ile şıklık ve rahatlık sağlamaktadır.

Kış aylarında tesettürlü bayanların kat kat elbise giyip sıkıldıkları elbiselere artık güle güle demenin vakti ve zamanı gelmiş bulunmaktadır. Çünkü yaz ayı yaklaşıyor. Bu nedenle trend ve en son moda olan kıyafetleri tercih edecek keyifli bayanların özellikle de kapalı, rahat, şık, Tarz olarak kendilerini kombineler sayesinde rahat ve mükemmel yaz sezonu bekliyor.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Kombin Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Yaz mevsiminde giyinmek ya da güzel bir kombin oluşturmak hemen her bayan için çok zorlayıcı unsurlardan biridir. Özellikle de yaz aylarının şiddetli sıcaklarına meydan okumayı bir uğraş olarak bilen bayanlar için bu çok daha meşakkatli olmaktadır.

Tabuları Yıkmanın Zamanı Geldi Artık

Bayanların en büyük korkularından biri, şıklıkları uğruna rahatlarından taviz vermeleridir. Rahat hissettirmeyen ve terleten kıyafetleri seçmek ile belki şık olabilirler fakat bu durum, yaz aylarında bayanların kabusu olmaktadır.

İşte Tam da bu noktada rahat hissettirecek spor kombinelerin oluşturulması, bayanları az da olsa rahatlatacaktır.

Yaz sezonu tesettür giyim ile ilgili güzel bir kombin oluşturmak isteyen bayanların özellikle de daha çok spor kıyafetleri tercih etmeleri ve bu şekilde kendilerini daha rahat hissetmeleri mümkündür. Yeter ki şık olmak uğruna terleten ve yoran elbise seçimini yapmasınlar.

Kapalı bir bayanın yaz aylarında özellikle de bir davete gidecekleri zaman takı toka ile kombine oluşturdukları kıyafetleri kendilerini daha çok ön plana çıkarmaları mümkün olabilecek sade ya da normal gündelik hayatlarını çok daha rahat ve hafif aksesuarlarla istedikleri kombini oluşturabilirler.

 

Yaz Sezonu Tesettür Giyim

Kısaca tesettür giyim, kapalı hanımların tercih ettiği giyim ürünlerinin tümüne verilen isimdir. Modaselvim tesettür giyimde hanımların vazgeçilmez tutkusu haline gelmiştir.Müşterilerine pek çok elbise ve dış giyim seçenekleri ile keyifli alışveriş imkanı sunmaktadır. İnternetten alışveriş olanağı ve hızlı teslimat ile de müşteri memnuniyetine azami önem vermektedir.Satış sonrası da müşterilerine bir telefon kadar yakın olmayı ilke edinmiştir.

Tesettür giyim, Anadolu’ nun çeşitli yörelerinden izler taşıyan kendine has bir moda ortaya çıkarmıştır. Modaselvim’in beğenilip tercih edilmesinin sebeplerinden birisi budur. Müşterilerinin ihtiyaçlarına ve zevklerine hitap eden ürünleri imal etmesidir. Tesettür giyimde abiye, nişan, kına ve buna benzer özel günler için giyim tasarlayan modaselvim aynı zamanda günlük giyim modelleri ile de beğeni kazanmaktadır.

Yaz sezonu tesettür giyim ürünleri merakla beklenen modaselvim yine müşterisini şaşırtmayı başardı. Birbirinden renkli, şık ve zarif modelleri ayrıca avantajlı fiyat seçenekleri ile hanımların ilgi odağı oldu. 2020 ilkbahar- yaz sezonu tesettür giyim modellerinde tiril tiril elbiseler, şık abiyeler, sportif tunik modelleri ve yüzlerce farklı seçenekler tüketicinin beğenisine sunulmuştur.

Yaz sezonu modellerinde ince viskon kumaşlar, likralı kumaşlar ya da benzer yazlık kumaşlar kullanılarak son derece zevkli elbiseler, tunikler, feraceler üretilmiştir.Rengarenk fırfır detaylı tunikler, çiçek desenli tiril tiril elbiseler; şık feraceler seçim yapmayı zorlaştırmaktadır. Hanımlar bu yaz modaselvim’in sunduğu kıyafetler arasında tercih yapmakta zorlanacaklar. Her zevke hitap eden feraceler, abiyeler hanımların tutkusu haline gelecektir.Genç tesettür kombinleri, pantolon kombinleri zarif detay ve aksesuarları ile hanımları cezbedecektir.

Yaz sezonu tesettür giyimde ağırlık verilen bir başka grup olan tesettür kombinleri her daim hanımların ilgisini çekmektedir. Tesettür kombin; kısaca aksesuarlarıyla birlikte bütün bir kıyafete verilen isimdir. Tesettür giyimde kombin diğer kıyafetlere göre daha zordur.Çünkü hem şık hem de tesettüre uygunluğa dikkat etmek gerekmektedir.Bu sebeple hanımlar hazır satışa sunulan bu tarz kombinlere ilgi göstermektedir, tercih etmektedirler .Modaselvim’in yaz sezonu tesettür giyim modellerinde bolca kombinlere yer verilmiştir.Sadece kombinler değil sayısız ürün çeşitliliği ile modaselvim bu yaza damgasını vuracak.Büyük beden seçeneği ve uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile de hanımların modada vazgeçilmez adresi olmayı sürdürecektir.

 

 

 

Yaz Sezonu Tesettür Giyim

Yıllardır birbirinden rahat, modaya uygun, bütçenize göre koleksiyonlar yapıyor, beğenilerinize sunuyoruz. Bereketli yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde sizler için bir çok seçeneği bir araya getiriyoruz. Rahat ya da günlük giysiler, şık abiyeler, etek, tunik ya da tulumlarla bu yaz sezonu tesettür giyim konusunda fikir verebilecek pratik bilgiler ve memnuniyet oranında en sık dönüşler aldığımız kumaş türleri hakkında sizlere ipuçları vereceğiz.

Yaz Sezonu Tesettür Giyiminde Birbirinden Güzel Renk Seçenekleri

Bu yıl en çok evde rahatlığın adresi, yazı baskılı ikili tesettür takımları tercih ediliyor. Hem rahat olması hem kumaşının kaşındırmaması, sizleri ferah hissettirip pamuklu yapısı ile asla boğmuyor. Bu yılın favori renkleri arasında gül kurusu, mint, mürdüm ve bordo var.

Kombin takımlarınızı en güzel taçlandıran aksesuarımız ise, tabi ki eşarplarımız. Yaza bomba gibi düşecek renklerle yine bu mevsimi şahlandırıyoruz. İpek tafta üzerine pudra, vizon, petrol, mor, mavi, gül kurusu, haki, somon rengi yine yaza damgasını vuracak. Gerek dokusu, gerek renkleriyle sizi mest edecekler. Yine zengin renk seçeneği ile şallarımız aklınızı başınızdan alacak, uygun fiyat garantisi ile sizlere hizmet vereceğiz.

Hem Rahat Hem Şık Olmak Mümkün Mü?

Hem şık hem rahat olmak ister miydiniz? Şık olurken rahat olmak mümkün değilmiş mi gözüküyor? O halde sizi memnun edecek seçeneklerimize göz atmanızı öneririz çünkü beli lastikli tesettür takımlarımız hem işe, hem günlük hayatınızda giymek için inanılmaz uygun. Dört mevsim giyilebilmek için elverişli, tam bir moda ürünüdür. Ürün renkleri ve geniş beden seçenekleri ile sizi her zaman şaşırtmaya devam ediyoruz.

Bugün ne giysem diye düşünmek zorunda kalmayacağınız kadar şık, uygun, zarif görünmenizi sağlayacak, detaylarıyla sizi kendine çekecek yaz sezonu tesettür giyim, aklınızı başınızdan alacak.

Daima Yanınızdayız

Avantajlı yaz sezonu tesettür giyim fiyatlarından yararlanmak ve kampanyalardan haberdar olmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Üstelik 95 tl ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava’dır. Sizlere kaliteli ve daha iyi hizmetler sunabilmek adına çok çalışıyoruz. Sipariş ve destek hattından bizlere her konuda ulaşabilir. Sipariş vermek için resmi internet sitemizi ya da mobil uygulamamızı kullanarak verebilirsiniz. Facebook ve instagram hesabımızdan güncel yaz sezonu tesettür giyimlerimizi inceleyebilirsiniz.

 

Yaz Sezonu Tesettür Elbise Modası

Yaz sezonu pek çok hanım için beklenen zamandır. Yeni tasarım elbiselerin vitrinlerde tekrar yerini alması ile birlikte yaz tesettür modası da başlamaktadır. Yazlık tesettür elbise modellerinde pek çok detay bulunmaktadır. Özellikle elbisenin etek kesiminin pileli, volanlı ya da uçuş uçuş olması seçeneklerin artmasını sağlayarak her ortam için uygun bir tesettür elbise modeli sunmaktadır. Aynı zamanda belinin kemerli ya da kuşaklı olması da yaz sezonu tesettür giyim elbise modellerinin vazgeçilmez detaylarındandır.

Beli Kuşaklı Salaş Yazlık Tesettür Elbise Modeli

Beli kuşaklı salaş kesim tesettür elbise modellerinde etek kısmı bol şekilde ayarlanmıştır. Eteğin bol kesim olması ile üst bedenin tam vücudu sarması elbisedeki orantıyı ön plana çıkartmaktadır. Aynı zamanda belinde kuşak bulunan bu elbise modeli yaz sezonu tesettür giyim elbise modeller arasında en beğenilen modellerden biridir. Yazlık yerlerde tercih edilen bu elbise modelinin üst kısmının düğmeli ve kollarının balon kol olması da sevilen detaylardandır.

Klasik Yazlık Tesettür Elbise Modeli

Yaz düğünleri sezonun en kıymetli zamanlarıdır. Bu nedenle hanımların elbise tercihleri de ona göre uygun olmalıdır. Klasik tesettür elbise modellerinin yaz modasında bu sene fitil kumaş baş göstermektedir. Özellikle ince kumaş, kırmızı renk fitil kumaş tesettür elbiselerin kol detaylarında bulunan işlemler yaz aylarını simgelemektedir. Bu elbise modellerinde etek kesimi balık formunda ayarlanmıştır. Yaka kısmı bisiklet yaka olan bu elbise modellerinde renk seçeneği de oldukça fazladır. Renklerin yaz aylarına uygun olması da hanımların tercih etmelerinin bir nedenidir.

Pileli Yazlık Tesettür Elbise Modeli

Yaz aylarının vazgeçilmez elbise modellerinden biri pileli etek elbiselerdir. Pileli etek aynı zamanda uçuş uçuş bir hava vermektedir. Böylelikle yaz ayları için en uygun tesettür elbise modellerinden biridir. Zımbalı ya da ince deri kemerler ile birlikte kullanılan bu elbise modeli üzerinde pek çok işleme ve baskı bulundurmaktadır. Çoğu pileli elbise modellerinde omuzlardan başlayan işlemeler kol ucuna kadar devam etmektedir. Bu da elbisenin şık ve salaş havasını birlikte harmanlayarak güzel bir görüntü oluşturmaktadır. Esnek kumaş olması da bu elbisenin rahatlığını ön plana çıkarmaktadır.

 

En Çok Tercih Edilen Yaz Sezonu Tesettür Giyim Parçaları

Yaz sezonunun gelmesi pek çok tasarımcının yeni ürün çıkarmasını sağlamaktadır. Çıkarılan bu ürünler hanımların beğenisine sunularak yeni moda akımı d başlatılmaktadır. Yaz sezonu tesettür giyim parçaları arasında en çok tercih edilen ürünler ise yazlık tunik ve pantolonlardır. Hem rahat hem de kullanışlı olan bu modeller, renkli kumaş ve desenli kumaş seçenekleri ile vitrinlerde, askılarda yerini almaktadır.

https://www.modaselvim.com/outlet-urunler

Yeni Sezon Yazlık Tesettür Tunik

Yeni sezon yazlık tesettür tunik modelleri, ince kumaş, bisiklet yaka şeklinde tasarlanmıştır. Kesimi bol olan bu tunikler, kişiyi sıcak yaz günlerinde terletmeyerek rahat hareket sağlamaktadır. Canlı renklerde tasarlanan bu tuniklerde genel olarak sarı ve pembe renkleri kullanılmıştır. Kollarının hafif kısa ve kol uçlarının volanlı olması da tunikte dikkat çekici özelliklerden biridir.

En çok tercih edilen yaz sezonu tesettür giyim ürünleri arasında yer alan tunik modellerinden bir diğeri ise desenli kumaş beli kemerli tunik modelleridir. Bu tarz desenli tunik modellerinin belinde bulunan kemer tuniğin havasını değiştirmektedir. Her yaştaki hanıma uyacak bu modeller sezonun en beğenilen tunikleri arasında yer almaktadır.

Yeni Sezon Yazlık Havuç Pantolon Modeli

Yeni yaz sezonunun gelmesi ile birlikte alt giyim ürünlerinde de bir hareketlilik fark edilmektedir. Yaz aylarında tesettürlü hanımların en rahat ettiği kesim havuç pantolon kesimidir. Tasarlanan çoğu pantolon modeli de bu şekildedir. Beli kalın ve büyük tokalı kemerler ile havuç pantolon yaz sezonuna damga vurmaktadır. Beyaz, siyah, kırmızı ve sarı renklerinde tasarlanan bu model pek çok üst giyim ürünü ile rahatlıkla kombinlenebilmektedir.

Yaz Sezonu Rahat Etek Modelleri

Yaz aylarında tesettürlü hanımların en çok tercih ettiği kıyafet parçalarından bir diğeri rahat eteklerdir. İnce kumaştan tasarlanan pileli ve ön kısmı düğmeli olan etek modelleri her sezon olduğu gibi bu sezonda vazgeçilmez bir rol oynamaktadır. Bu etek modellerinin beline takılan farklı model kemerler ise eteğin havasını arttırmaktadır.

Haki, kırmızı ve pembe renklerin kullanıldığı bu etek modellerinde etek ucu kısımlarında da yama işlemeleri bulunmaktadır. Etek ucu kısımların kesik model bırakılması da bu tarz etekleri etnik bir havaya sokmaktadır.