Yaz Sezonu Tesettür Giyim

Kısaca tesettür giyim, kapalı hanımların tercih ettiği giyim ürünlerinin tümüne verilen isimdir. Modaselvim tesettür giyimde hanımların vazgeçilmez tutkusu haline gelmiştir.Müşterilerine pek çok elbise ve dış giyim seçenekleri ile keyifli alışveriş imkanı sunmaktadır. İnternetten alışveriş olanağı ve hızlı teslimat ile de müşteri memnuniyetine azami önem vermektedir.Satış sonrası da müşterilerine bir telefon kadar yakın olmayı ilke edinmiştir.

Tesettür giyim, Anadolu’ nun çeşitli yörelerinden izler taşıyan kendine has bir moda ortaya çıkarmıştır. Modaselvim’in beğenilip tercih edilmesinin sebeplerinden birisi budur. Müşterilerinin ihtiyaçlarına ve zevklerine hitap eden ürünleri imal etmesidir. Tesettür giyimde abiye, nişan, kına ve buna benzer özel günler için giyim tasarlayan modaselvim aynı zamanda günlük giyim modelleri ile de beğeni kazanmaktadır.

Yaz sezonu tesettür giyim ürünleri merakla beklenen modaselvim yine müşterisini şaşırtmayı başardı. Birbirinden renkli, şık ve zarif modelleri ayrıca avantajlı fiyat seçenekleri ile hanımların ilgi odağı oldu. 2020 ilkbahar- yaz sezonu tesettür giyim modellerinde tiril tiril elbiseler, şık abiyeler, sportif tunik modelleri ve yüzlerce farklı seçenekler tüketicinin beğenisine sunulmuştur.

Yaz sezonu modellerinde ince viskon kumaşlar, likralı kumaşlar ya da benzer yazlık kumaşlar kullanılarak son derece zevkli elbiseler, tunikler, feraceler üretilmiştir.Rengarenk fırfır detaylı tunikler, çiçek desenli tiril tiril elbiseler; şık feraceler seçim yapmayı zorlaştırmaktadır. Hanımlar bu yaz modaselvim’in sunduğu kıyafetler arasında tercih yapmakta zorlanacaklar. Her zevke hitap eden feraceler, abiyeler hanımların tutkusu haline gelecektir.Genç tesettür kombinleri, pantolon kombinleri zarif detay ve aksesuarları ile hanımları cezbedecektir.

Yaz sezonu tesettür giyimde ağırlık verilen bir başka grup olan tesettür kombinleri her daim hanımların ilgisini çekmektedir. Tesettür kombin; kısaca aksesuarlarıyla birlikte bütün bir kıyafete verilen isimdir. Tesettür giyimde kombin diğer kıyafetlere göre daha zordur.Çünkü hem şık hem de tesettüre uygunluğa dikkat etmek gerekmektedir.Bu sebeple hanımlar hazır satışa sunulan bu tarz kombinlere ilgi göstermektedir, tercih etmektedirler .Modaselvim’in yaz sezonu tesettür giyim modellerinde bolca kombinlere yer verilmiştir.Sadece kombinler değil sayısız ürün çeşitliliği ile modaselvim bu yaza damgasını vuracak.Büyük beden seçeneği ve uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile de hanımların modada vazgeçilmez adresi olmayı sürdürecektir.

 

 

 

Bir cevap yazın