Yaz Sezonu Tesettür Elbise Modası

Yaz sezonu pek çok hanım için beklenen zamandır. Yeni tasarım elbiselerin vitrinlerde tekrar yerini alması ile birlikte yaz tesettür modası da başlamaktadır. Yazlık tesettür elbise modellerinde pek çok detay bulunmaktadır. Özellikle elbisenin etek kesiminin pileli, volanlı ya da uçuş uçuş olması seçeneklerin artmasını sağlayarak her ortam için uygun bir tesettür elbise modeli sunmaktadır. Aynı zamanda belinin kemerli ya da kuşaklı olması da yaz sezonu tesettür giyim elbise modellerinin vazgeçilmez detaylarındandır.

Beli Kuşaklı Salaş Yazlık Tesettür Elbise Modeli

Beli kuşaklı salaş kesim tesettür elbise modellerinde etek kısmı bol şekilde ayarlanmıştır. Eteğin bol kesim olması ile üst bedenin tam vücudu sarması elbisedeki orantıyı ön plana çıkartmaktadır. Aynı zamanda belinde kuşak bulunan bu elbise modeli yaz sezonu tesettür giyim elbise modeller arasında en beğenilen modellerden biridir. Yazlık yerlerde tercih edilen bu elbise modelinin üst kısmının düğmeli ve kollarının balon kol olması da sevilen detaylardandır.

Klasik Yazlık Tesettür Elbise Modeli

Yaz düğünleri sezonun en kıymetli zamanlarıdır. Bu nedenle hanımların elbise tercihleri de ona göre uygun olmalıdır. Klasik tesettür elbise modellerinin yaz modasında bu sene fitil kumaş baş göstermektedir. Özellikle ince kumaş, kırmızı renk fitil kumaş tesettür elbiselerin kol detaylarında bulunan işlemler yaz aylarını simgelemektedir. Bu elbise modellerinde etek kesimi balık formunda ayarlanmıştır. Yaka kısmı bisiklet yaka olan bu elbise modellerinde renk seçeneği de oldukça fazladır. Renklerin yaz aylarına uygun olması da hanımların tercih etmelerinin bir nedenidir.

Pileli Yazlık Tesettür Elbise Modeli

Yaz aylarının vazgeçilmez elbise modellerinden biri pileli etek elbiselerdir. Pileli etek aynı zamanda uçuş uçuş bir hava vermektedir. Böylelikle yaz ayları için en uygun tesettür elbise modellerinden biridir. Zımbalı ya da ince deri kemerler ile birlikte kullanılan bu elbise modeli üzerinde pek çok işleme ve baskı bulundurmaktadır. Çoğu pileli elbise modellerinde omuzlardan başlayan işlemeler kol ucuna kadar devam etmektedir. Bu da elbisenin şık ve salaş havasını birlikte harmanlayarak güzel bir görüntü oluşturmaktadır. Esnek kumaş olması da bu elbisenin rahatlığını ön plana çıkarmaktadır.

 

Bir cevap yazın