En Çok Tercih Edilen Yaz Sezonu Tesettür Giyim Parçaları

Yaz sezonunun gelmesi pek çok tasarımcının yeni ürün çıkarmasını sağlamaktadır. Çıkarılan bu ürünler hanımların beğenisine sunularak yeni moda akımı d başlatılmaktadır. Yaz sezonu tesettür giyim parçaları arasında en çok tercih edilen ürünler ise yazlık tunik ve pantolonlardır. Hem rahat hem de kullanışlı olan bu modeller, renkli kumaş ve desenli kumaş seçenekleri ile vitrinlerde, askılarda yerini almaktadır.

https://www.modaselvim.com/outlet-urunler

Yeni Sezon Yazlık Tesettür Tunik

Yeni sezon yazlık tesettür tunik modelleri, ince kumaş, bisiklet yaka şeklinde tasarlanmıştır. Kesimi bol olan bu tunikler, kişiyi sıcak yaz günlerinde terletmeyerek rahat hareket sağlamaktadır. Canlı renklerde tasarlanan bu tuniklerde genel olarak sarı ve pembe renkleri kullanılmıştır. Kollarının hafif kısa ve kol uçlarının volanlı olması da tunikte dikkat çekici özelliklerden biridir.

En çok tercih edilen yaz sezonu tesettür giyim ürünleri arasında yer alan tunik modellerinden bir diğeri ise desenli kumaş beli kemerli tunik modelleridir. Bu tarz desenli tunik modellerinin belinde bulunan kemer tuniğin havasını değiştirmektedir. Her yaştaki hanıma uyacak bu modeller sezonun en beğenilen tunikleri arasında yer almaktadır.

Yeni Sezon Yazlık Havuç Pantolon Modeli

Yeni yaz sezonunun gelmesi ile birlikte alt giyim ürünlerinde de bir hareketlilik fark edilmektedir. Yaz aylarında tesettürlü hanımların en rahat ettiği kesim havuç pantolon kesimidir. Tasarlanan çoğu pantolon modeli de bu şekildedir. Beli kalın ve büyük tokalı kemerler ile havuç pantolon yaz sezonuna damga vurmaktadır. Beyaz, siyah, kırmızı ve sarı renklerinde tasarlanan bu model pek çok üst giyim ürünü ile rahatlıkla kombinlenebilmektedir.

Yaz Sezonu Rahat Etek Modelleri

Yaz aylarında tesettürlü hanımların en çok tercih ettiği kıyafet parçalarından bir diğeri rahat eteklerdir. İnce kumaştan tasarlanan pileli ve ön kısmı düğmeli olan etek modelleri her sezon olduğu gibi bu sezonda vazgeçilmez bir rol oynamaktadır. Bu etek modellerinin beline takılan farklı model kemerler ise eteğin havasını arttırmaktadır.

Haki, kırmızı ve pembe renklerin kullanıldığı bu etek modellerinde etek ucu kısımlarında da yama işlemeleri bulunmaktadır. Etek ucu kısımların kesik model bırakılması da bu tarz etekleri etnik bir havaya sokmaktadır.

 

Bir cevap yazın