Bahar Aylarının Vazgeçilmezi Tesettür Trençkotlar

Tesettür trençkotlar bahar aylarında korunmanız amacıyla üretilmiş olup kimisi daha ince kimisi daha kalındır. Tesettür giyimde seçmiş olduğunuz kombinler ve renk uyumlarına göre trençkot tercih edebilirsiniz. Her çeşit ve her renkten trençkotlarla gününüzü kurtarabilir ve şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Bahar aylarının renklerine uygun rengarenk trençkotlar ve modelleri ile kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Sizlerde bu bahar aylarında trençkot giymek ve kullanmak istiyorsanız modaselvim.com adresimizden alışverişinizi yapabilirsiniz. Beğenmiş olduğunuz trençkotları sitemizden rahatlıkla bulabilir ve sepete ekleyip güvenilir bir şekilde sipariş edebilirsiniz.

Trençkotlarda Kumaş

Kumaşlarımız en kaliteli ürünler ve sizi bunaltmayan ürünlerdir. Kolay yırtılan veya sağlamlığı az olan kumaşlarımız bulunmamaktadır. Her boydan istediğiniz tarzda trençkotlarımız bulunur ve sizde gönül rahatlığı ile giyebilirsiniz. Kumaşlarımız bahar aylarına uygun ne kalın ne de çok incedir. Tercihinize göre ince trençkotlarımızda bulunmaktadır. Hafif soğuklardan koruması için biraz daha kalın trençkotlarımız mevcuttur.

Trençkot Kullanımı

Yapmış olduğunuz kombin ve renklere göre hafif soğuklardan sizi koruyucu ve kurtarıcı bir üründür. Üzerinize kombin yapamadan ne giyeceğinizi bilemediğiniz anda anında trençkotunuzu üzerinize atmanızla tüm havanız değişmektedir.

Spor ve daha şık trençkotlarımızla gününüze ve modunuza göre giyinebilirsiniz. Bu sebepten dolayı trençkotlarımız arasından en uygun modeli seçmeniz sizin işinize yarayacaktır. Sitemizde bulunan her bedene ve tarzınıza uygun modeller kullanılmak için sizleri beklemektedir. Kendinizi bu hafif serin havalardan korumak için trençkotlarınızı kullanabilirsiniz. Üşümeden veya baharın sıcaklığından bunalmadan rahat edebileceğiniz şık, spor, tarz modellerimiz bulunmaktadır.

Trençkot Modelleri

Tesettür giyimde en önemli unsur ve kurtarıcı olarak kullanılan trençkotlarımız belden ipli büzgülü, diz üstü, diz altı, bilek hizası, kot, düğmeli, nakış detaylı, cep detaylı, ekose detaylı, fermuarlı olarak bir çok rengarenk trençkotlarımız mevcuttur. Her zevke her tarza hitaben trençkotlarımızın modelleri vardır. İstediğiniz gözünüze hitap eden, bedeninize uygun bir ürün seçerek kendinizi çok kolayca şıklaştırabilirsiniz.

Trençkotlarımız daha çok tesettürlü hanımlar tarafından kullanılmakta olup aynı zamanda tesettürsüz hanımlarımızın da tercih edebileceği bir çok ürünlerimiz bulunmaktadır. Bir tıkla ürünlere ulaşıp tercihinizi yapabilirsiniz. Bizleri tercih ederek kalitenin adresine ulaşabilirsiniz.

 

İlkbahar Trençkot Modası

İlkbahar ayları için tasarlanan dış giyim ürünlerinden biri trençkotlardır. Modeli, kesimi ve rahatlığı ile en sevilen dış giyim ürünlerinden biri olan bu parçalar trençkot kategorisi içerisinde yer almaktadır. Trençkot ürünleri arasında bu sezon en çok kullanılan kumaş jean kumaş çeşididir. Jean kumaş ile tasarlanan trençkotlar rahatlığı ve kullanım olanakları ile sevilen ürünlerden biridir. Şapka detayı bulunan bu trençkotlar, boydan boya fermuarlıdır. Günlük kombinlerin vazgeçilmez ürünlerinden biri olan jean kumaş trençkot bu sezonun tercih edilen ürünlerindendir.

https://www.modaselvim.com/trenckot

Trençkot Modasında Jean Kumaş Rahatlığı

Modaya uygun olarak giyinmek isteyen kişiler için rahatlık da ön planda yer almaktadır. Sezon içerisinde kullanılan parçalardan biri jean kumaş trençkotlardır. Bu trençkotlar farklı renklerde tasarlanarak kombinler için uygun hale getirilmiştir. Sezonun beğenilen kombinlerini oluşturan jean kumaş trençkotlar, fermuar detayı ile günlük kombinlerin en sık kullanılan ürünleri arasında girmeyi başarmıştır. Kollarının uzun ve düz kesim olması de bu parçanın sadeliğini göstermektedir. Hem sade hem de rahat olan bu trençkotlar hanımlar tarafından tercih edilmektedir.

Farklı Renklerde Tasarlanan Jean Kumaş Trençkotlar

Trençkot modasını yakından takip eden kişiler için tesettür parçalar en iyi seçenekleri oluşturmaktadır. Tesettür giyimin vazgeçilmez ürünlerinden biri olan trençkot modaya uygun şekilde tasarlanırken aynı zamanda renk seçenekleri ile göz kamaştırmaktadır. Açık renklerden hoşlanan hanımlar için bej ve açık mavi jean kumaş trençkotlar önerilmektedir. Aynı zamanda çoğu kişi tarafından kombin oluşturulan parçalardan biri koyu renk trençkotlardır. Jean kumaşın koyu renk olması oluşturulan kombinlere spor şıklığı kazandırmaktadır.

Jean Kumaş Tesettür Trençkotlar İle Kombin Oluşturma

Herkes için ürün önerisi sunan trençkotlar sezonu jean kumaş modasını da üzerinde taşımaktadır. Jean kumaş ile tasarlanan ürünlerin tamamı kendi içerisinde şık parçalardır. Bu sezon salaş kesim örme kumaş beyaz renk tunikler ile bol paça koyu renk pantolonlar en iyi ikili kombini sunmaktadır. Bu kombinin üzerine dış giyim ürünlerinden biri olan koyu renk trençkotlar tercih edilmektedir. Günlük hayatta kullanmak üzere oluşturulan bu rahat kombin aynı zamanda spor şıklığını yansıtan en iyi parçalardan biridir.

 

Dış Giyimde Trençkotla Tarzınızı Konuşturun

Kadınlar için giyim ve kıyafetler, her zaman oldukça önemlidir. Bazı günler klasik kombinler yapmak isterken, bazı zamanlarda da farkınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Tarzını ön plana çıkarmak isteyen kadınların en çok önem verdikleri konulardan biri de dış giyim parçalarıdır. Giydiğiniz dümdüz bir kombini bile anında apayrı bir tasarıma ve tarza dönüştüren dış giyim parçaları, fark yaratmak isteyen kadınların tercihleri arasında yer alır. Dış giyimde de ilk akla gelen aksesuarların başında ise kuşkusuz ki trençkotlar gelir. Bu dış giyim çeşidi hemen hemen her mevsimde kullanılabilir olması ve hem şık hem de spor kombinlenebilmesi sebebi ile pek çok kadın tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir.

Kumaşlarına Göre Trençkot Seçimleri Nasıl Yapılabilir?

Trençkotlar, 4 mevsim kullanılabilen parçalar olduğu için kadınlar tarafından oldukça sık tercih edilen ürünlerdir. Bahar ve yaz aylarında tercih edilen modeller astarsız ve ince olurken, daha soğuk aylarda tercih edilen modeller ise hem astarlı hem de daha kalın olup sıcak tutan modeller olmalıdır. İnternet sitemizde her mevsime uygun, sizlerin tarzınızı ortaya çıkaracak modelleri inceleyebilir ve gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

Bedeninize Uygun Modelleri Keşfedin

Şık gözükmenin en temel noktası modayı kendi bedeninize uyarlamaktan geçmektedir. Moda olan her şey herkesin bedenine ve giyim tarzına uygun olmayabilir. Şık olmak isterken, kendi bedeninize uymayan ürünler kombinlemeniz, sizleri şıklıktan uzaklaştırabilir. Bu nedenle, 36 bedenden 52 bedene kadar geniş bir beden aralığına sahip olan internet sitemizde, sizlere en uygun trençkot modelini kolaylıkla seçebilirsiniz.

Stilinizi Trençkotlarla Tamamlayın

Dış giyimin olmazsa olmaz parçaları arasında yer alan trençkotlar, sizlere istediğiniz stile kolaylıkla ulaşmanızda yardımcı olacak parçalar arasında yer almaktadır. Bahar ve yaz gibi sıcak aylarda da rahatlıkla tercih edebileceğiniz ince kumaşlı ve daha açık renkli trençkot modelleri, tarzınızı tamamlamaya yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, özellikle kış aylarında tercih edebileceğiniz kapüşonlu, kürk kapüşonlu ve astarlı modeller içinde internet sitemizi incelemeye ne dersiniz? İster açık renk, isterseniz de daha koyu renklerle sitemizde yer alan modeller, dört mevsimin vazgeçilmez parçalarından olmaya hazırlar.

 

 

Bahar Aylarının Vazgeçilmezi

Bahar aylarında dalgalanan hava sıcaklıkları için en iyi çözüm hem şık hem de rahatlığın adresi ve vazgeçilmezi adı trençkot tüm giysilerin üzerine rahatlıkla kombin edilir. Kumaşının hafif olması ve aynı zamanda rüzgarı tutması, dış etkenlerden yağmur, rüzgar gibi koruması konusunda oldukça başarılı bir dış giyim ürünü olarak tanımlanır.

Trençkot Nasıl Kullanılır?

Dış giyim ürünü olarak bilinen ve oldukça yaygın kullanılan dış giyim ürünü bir çok kumaş türünden imal edilebilir. En çok kullanılan kumaş türleri pamuk, polyester ve dokuma kumaştan üretilmektedir.

Bu kumaşlar hafif yağmurlu ve rüzgarlı havalarda dış etkenlerden korur ve geçirmezlik özelliği taşımaktadır. Renk ve kumaşlar oldukça zengin ürün yelpazesi vardır. Son dönemlerde spor- şık olarak tabir edilen giyim tarzına uygun olarak kot kumaşlarından da trençkot çeşitleri yaygın şekilde kullanılmaktadır.

 

https://www.modaselvim.com/trenckot

Nasıl Kombin Edilir?

Trençkot tüm giyim tarzlarına uygundur. işyerine uygun takımlar üzerine daha koyu renk ve kumaşı biraz daha ağır ürünler tercih edilmektedir. Günlük hayatta istek halinde kumaşı pamuklu ve içinde rahat edilecek kadar hafif giyim olarak da kullanılabilir. Gençlerin çoğunlukla jean tarzı giyim stillerini tercih ettikleri düşünülürse kot kumaşlarından oldukça şık dış giyim kombinleri elde edilecektir.

Mevsim şartlarına göre kış aylarında daha koyu renkler tercih edilirken ilkbahar ve sonbahar aylarında biraz daha açık renkler çoğunlukla kullanılmaktadır. Kombin yapılan giysilere göre şekillendirilmesi en kolay dış giyim türüdür.

Renklerin Uyumu ve Çeşitleri

Hanımların tercih ettikleri renklere bakılacak olursa; ağırlıklı krem, kahverengi, gri, ekru ve kombinler içerisinde bir pantolon takım siz konusu olduğunda söz konusu giysi boyu diz hizasında kullanılmakla birlikte bir döpiyes tarzı giyim söz konusu olduğunda bilek hizasında da trençkot tercih edilmektedir.

Modaselvim sitesi içerisinde tüm tercihlere uygun çeşitler mevcuttur.

Trençkotlar aynı zamanda fermuarlı veya düğmeli çeşitleri de oldukça tercih edilmektedir. Diz üstü modeller de kombinleri tamamlayan oldukça şık görüntüye sahne olacaktır. İlkbahar aylarında renklerin daha açık pastel tonlarda kullanılması çoğunlukla tercih edilmektedir. Sonuç olarak tüm kişiye özel ihtiyaç ve istekler doğrultusunda ürünlere erişmek mümkündür.

 

Sonbahara Uygun Trençkot Modelleri

Sonbahar aylarında kullanılan en uygun dış giyim parçalarından biri trençkotlardır. Trençkot modası hakkında detaylı bilgiye sahip olan kişiler kendi tarzına uygun trend parça seçimlerini de oldukça kolay yapabilmektedir. Sitemiz içerisinde dış giyim alanında sunulan trençkot modelleri pek çok kişi için avantaj sağlamaktadır. Tarzı ve kullanım kolaylığı ile sonbahar aylarında içinizi sıcak tutacak trençkot modellerinden biri kahve ve taba renklerinde tasarlanan üstte pelerin detayı bulunan trençkot modelleridir. Bu modellerde kol ucu kısımlarında toka detayı bulunmaktadır.

https://www.modaselvim.com/trenckot

Taba Renk Trençkot Modası İle Kombin Hazırlama

Taba renk trençkotlar, sezonun beğenilen dış giyim ürünlerinden biridir. Tarzını bu yöne çevirmek isteyen kişiler oldukça modern olan bu dış giyim ürünlerine yönelmektedir. Taba renk beli kemerli ve kol ucu kısımlarında toka bulunan trençkotlar ile kombin oluşturmak isteyen kişiler genellikle sade parça seçimleri yapmaktadır. İspanyol paça koyu renk jean pantolonlar ile balıkçı yaka ekru renk bluzlar bu alanda en başarılı ürünler arasındadır. Üzerine alınan taba renk trençkotlar ile şıklığı tamamlayacak taba renk botlar sonbahar havasını net yansıtmaktadır.

Kahverengi Trençkot Modelleri İle Kombin Oluşturma

Trençkot modellerinde sıklıkla tercih edilen renklerden biri kahverengi ve diğer tonlarıdır. Bu tonlar üzerinden alışverişe başlamak isteyen kişiler kombin önerilerini de dikkate alarak yan parça seçimleri yapmaktadır. Üst giyim alanında saten gömlek sonbahar aylarında hem şıklık hem de zarafet kazandırmaktadır. Bu gömleğin altına boru paça kumaş pantolon kombini yapılmaktadır. Üzerine alınan omuzlarında pelerin detayları bulunan trençkotlar belindeki kuşak ile son sezonun en şık görünümünü kombin olarak sunmaktadır.

Trençkot Seçimleri Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Trençkot sezonun en rahat ve modern kesimli ürünlerinden biridir. Pek çok kişinin severek tercih ettiği sonbaharı yansıtan bu parçalar arasında seçim yapmak oldukça büyük özen istemektedir. Trençkot alışverişlerinde küçük detaylar çok önemlidir. Kişinin bedenine tam uyacak modeli seçmesi ve renk seçimlerinin yapacağı kombinler ile uyumlu olması bu alanda dikkat edilmesi gerekilen detaylardan biridir. Aynı zamanda sezonu takip ederek tarzına yönelik alışveriş yapmak isteyen kişiler trend ürünleri yakından incelemektedir.

 

Tesettür Kabanda Yenilikler

 

2018 yılı tesettür kaban da devrim niteliğinde gelişmelerin yaşandığı bir yıldır. Kadınların tesettürde sorun yaşadığı en önemli parça tesettür kabanlardır. Bunun çeşitli nedenleri vardır; en başta model azlığı gelir, tesettür kaban diğer tesettür parçalara göre gelişimi zaman almıştır. Ayrıca kabanların büyük tasarımları kimi zaman kabanı ağırlaştırmış ve kadınların hareket kabiliyetini azaltmıştır. Kabanların taşınması zor olduğu kadar şıklık elde edilmesi de zordur. Lakin son yıllarda özellikle son dönemde tesettür kabanda tekstil ilerleme göstermiştir birçok yenilik yapılmıştır.

 

Tesettür Kabanda Yeni Modeller

 

 

           Tesettür kaban da yeni modeller daha çok uzun kesimlidir. Bundan ziyade orta kesimlerde mevcuttur. Uzun kesim kabanlar geçen yıl bilek üstünde biterken bu yıl bileklerin biraz daha aşağısına inmiştir. Bunun nedeni dünya modasında da kabanlarda uzun kesimin bu yıl ön plana çıkmasıdır. Uzun kesim kabanların raflarda yerini almasıyla bayanlarında en çok tercih ettiği model haline gelmiştir.

 

Orta kesim kaban modelleri daha çok trençkot tarzındadır. Bazen diz hizasında olan bu kaban modeli bazen diz üstüne de çıkmaktadır. Lakin ortak noktaları bellerindeki kuşaklardır. Bu tarz kabanlarda son dönemde hakim yaka ön plana çıkmıştır.

 

 Kol kesimi

 

En çok tercih edilen kesim bu yıl balon kol modelidir. Balon modelin özünü bileklerde biten lastikler oluştur. Bu kullanım açısından farklı tarzlar oluşturur. Bu tarz kollar serbest bırakılarak, içe kıvrılarak, bombe yapılarak kullanılabilir. Geçen senin dirseklerden dar bileklere genişleyen modelleri de hala varlığını sürdürmektedir.

 

 Yaka Kesimi

 

Hakim yakalar orta boy kabanlarda tercih edilirken uzun kabanlarda yakasız veya bebe yaka tercih konusudur. Bunlar arasında en çok kullanılan yaka son dönemde bebe yakadır. Bu yaka tarzı kabana daha modern bir hava katmaktadır.

 

 Tesettür Kabanda Yeni Renkler.

 

Tesettür kabanda bu döneme dek koyu renkler kullanılmıştır. Örneğin geçen seneler de en çok kullanılan renklerin başında siyah ve lacivert gelmekte idi. Bu yıl ise daha yumuşak ve daha açık renkler kullanılmıştır. Bu renklerin başında açık gri, açık pembe, açık sarı gelmektedir. En çok tercih edilen renk şüphesiz bu yılında modası olan gridir.

 

Trençkot Modellerinde Bu Sezon En Moda Tasarımlar

 

 

Ara mevsimlerin en büyük kurtarıcılarından biri olan ve modern görünümü ile tamamlayıcı giysiler arasında yer alan tesettür trençkot modelleri, bu sezonda da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Hem ilkbahar hem de sonbahar aylarında rahatlıkla tercih edilebilen trençkot modelleri, her bedene uygun seçenekleri ve uygun fiyatları ile satışa sunulmaktadır.

 

Tercih edilen ince kumaş seçeneği ile aslında her mevsim kullanımı mümkün olan birbirinden şık ve modern trençkotlar, spor ve klasik kombinlerde rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Şık tasarımının yanı sıra hareket ederken de büyük bir rahatlık sağlayan trençkot modelleri, kullanılan detaylar ile çok daha modern bir görünüme kavuşturulmaktadır. Sade ya da rengarenk desenlere sahip kumaşlar tercih edilerek tasarlanan trençkot modelleri, diz üstü ya da diz altı modelleri ile sizlerin karşısına çıkıyor. Bu yıl trençkot modellerinde kullanılan işlemeli ve bağlamalı kemerler, moda tutkunu bayanların yoğun ilgisini çekmeyi başarmıştır. Cep ve düğme detayları ile şıklığına şıklık katan trençkotlar, her yerde modern tarzı ile dikkat çekmek isteyen bayanları bekliyor.

 

 Tesettür Trençkot Kombinleri Nasıl Yapılmalı?

 

Tercih edilen klasik kesimi ve canlı renkleri ile her dönem bayanların ilgi odağı olmayı trençkot modelleri, yine modern havası ile herkesi büyülüyor. Tüm hava şartlarına uyum sağlayacak kumaşlar kullanılarak tasarlanan ve zarif görünümü ile dış giyimin en önemli parçalarından biri olan tesettür trençkot modelleri, kombin tercihlerinde de büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

 

Genel itibari ile bej rengi kullanılarak üretilen trençkot modellerinde bu sezon farklı renk ve desenlere de sıklıkla rastlıyoruz. Trençkot satın alırken hangi kıyafetlerinizle birlikte kombine edeceğiniz göz önünde bulundurup, ona göre bir tercih yapabilirsiniz.

 

Trençkot’ seçiminin boya uygun olarak yapılması da çok önemli noktalardan biridir. Kısa boya sahipseniz eğer dizin altında trençkotlar seçerek daha uzun görünmeyi başarabilirsiniz. Her ne kadar kombin yapılması zor olsa da desenli trençkotlar da bu sene çok sayıda bayan tarafından tercih edilmektedir. Renkli ve desenli trençkotları şık bir etek ya da pantolon ile bütünleştirerek modern bir görünüm yakalamayı başarabilirsiniz.