Bahar Aylarının Vazgeçilmezi

Bahar aylarında dalgalanan hava sıcaklıkları için en iyi çözüm hem şık hem de rahatlığın adresi ve vazgeçilmezi adı trençkot tüm giysilerin üzerine rahatlıkla kombin edilir. Kumaşının hafif olması ve aynı zamanda rüzgarı tutması, dış etkenlerden yağmur, rüzgar gibi koruması konusunda oldukça başarılı bir dış giyim ürünü olarak tanımlanır.

Trençkot Nasıl Kullanılır?

Dış giyim ürünü olarak bilinen ve oldukça yaygın kullanılan dış giyim ürünü bir çok kumaş türünden imal edilebilir. En çok kullanılan kumaş türleri pamuk, polyester ve dokuma kumaştan üretilmektedir.

Bu kumaşlar hafif yağmurlu ve rüzgarlı havalarda dış etkenlerden korur ve geçirmezlik özelliği taşımaktadır. Renk ve kumaşlar oldukça zengin ürün yelpazesi vardır. Son dönemlerde spor- şık olarak tabir edilen giyim tarzına uygun olarak kot kumaşlarından da trençkot çeşitleri yaygın şekilde kullanılmaktadır.

 

https://www.modaselvim.com/trenckot

Nasıl Kombin Edilir?

Trençkot tüm giyim tarzlarına uygundur. işyerine uygun takımlar üzerine daha koyu renk ve kumaşı biraz daha ağır ürünler tercih edilmektedir. Günlük hayatta istek halinde kumaşı pamuklu ve içinde rahat edilecek kadar hafif giyim olarak da kullanılabilir. Gençlerin çoğunlukla jean tarzı giyim stillerini tercih ettikleri düşünülürse kot kumaşlarından oldukça şık dış giyim kombinleri elde edilecektir.

Mevsim şartlarına göre kış aylarında daha koyu renkler tercih edilirken ilkbahar ve sonbahar aylarında biraz daha açık renkler çoğunlukla kullanılmaktadır. Kombin yapılan giysilere göre şekillendirilmesi en kolay dış giyim türüdür.

Renklerin Uyumu ve Çeşitleri

Hanımların tercih ettikleri renklere bakılacak olursa; ağırlıklı krem, kahverengi, gri, ekru ve kombinler içerisinde bir pantolon takım siz konusu olduğunda söz konusu giysi boyu diz hizasında kullanılmakla birlikte bir döpiyes tarzı giyim söz konusu olduğunda bilek hizasında da trençkot tercih edilmektedir.

Modaselvim sitesi içerisinde tüm tercihlere uygun çeşitler mevcuttur.

Trençkotlar aynı zamanda fermuarlı veya düğmeli çeşitleri de oldukça tercih edilmektedir. Diz üstü modeller de kombinleri tamamlayan oldukça şık görüntüye sahne olacaktır. İlkbahar aylarında renklerin daha açık pastel tonlarda kullanılması çoğunlukla tercih edilmektedir. Sonuç olarak tüm kişiye özel ihtiyaç ve istekler doğrultusunda ürünlere erişmek mümkündür.

 

Bir cevap yazın