Trençkot Modellerinde Bu Sezon En Moda Tasarımlar

 

 

Ara mevsimlerin en büyük kurtarıcılarından biri olan ve modern görünümü ile tamamlayıcı giysiler arasında yer alan tesettür trençkot modelleri, bu sezonda da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Hem ilkbahar hem de sonbahar aylarında rahatlıkla tercih edilebilen trençkot modelleri, her bedene uygun seçenekleri ve uygun fiyatları ile satışa sunulmaktadır.

 

Tercih edilen ince kumaş seçeneği ile aslında her mevsim kullanımı mümkün olan birbirinden şık ve modern trençkotlar, spor ve klasik kombinlerde rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Şık tasarımının yanı sıra hareket ederken de büyük bir rahatlık sağlayan trençkot modelleri, kullanılan detaylar ile çok daha modern bir görünüme kavuşturulmaktadır. Sade ya da rengarenk desenlere sahip kumaşlar tercih edilerek tasarlanan trençkot modelleri, diz üstü ya da diz altı modelleri ile sizlerin karşısına çıkıyor. Bu yıl trençkot modellerinde kullanılan işlemeli ve bağlamalı kemerler, moda tutkunu bayanların yoğun ilgisini çekmeyi başarmıştır. Cep ve düğme detayları ile şıklığına şıklık katan trençkotlar, her yerde modern tarzı ile dikkat çekmek isteyen bayanları bekliyor.

 

 Tesettür Trençkot Kombinleri Nasıl Yapılmalı?

 

Tercih edilen klasik kesimi ve canlı renkleri ile her dönem bayanların ilgi odağı olmayı trençkot modelleri, yine modern havası ile herkesi büyülüyor. Tüm hava şartlarına uyum sağlayacak kumaşlar kullanılarak tasarlanan ve zarif görünümü ile dış giyimin en önemli parçalarından biri olan tesettür trençkot modelleri, kombin tercihlerinde de büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

 

Genel itibari ile bej rengi kullanılarak üretilen trençkot modellerinde bu sezon farklı renk ve desenlere de sıklıkla rastlıyoruz. Trençkot satın alırken hangi kıyafetlerinizle birlikte kombine edeceğiniz göz önünde bulundurup, ona göre bir tercih yapabilirsiniz.

 

Trençkot’ seçiminin boya uygun olarak yapılması da çok önemli noktalardan biridir. Kısa boya sahipseniz eğer dizin altında trençkotlar seçerek daha uzun görünmeyi başarabilirsiniz. Her ne kadar kombin yapılması zor olsa da desenli trençkotlar da bu sene çok sayıda bayan tarafından tercih edilmektedir. Renkli ve desenli trençkotları şık bir etek ya da pantolon ile bütünleştirerek modern bir görünüm yakalamayı başarabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın