En Trend Tesettür İkili Takım Modelleri

tesettürTesettür giyim parçalarında her bir ürün farklı modellerde üretildiği için kombin yapmak oldukça zordur ve epey zaman harcatır. Çoğunlukla abiye elbiseler giyildiği zaman abiye elbiseyi kombinlemek ve en uyumlu parçaları bir araya getirmek daha zor olmaktadır. Tesettürlü kadınların kombin yaparken yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırmak için moda tasarımcıları ile firmalar ortak işbirliği ile ikili takım kombinleri üretmektedir.

 

Tesettür ikili takım modelleri sayesinde tesettürlü kadınlar hem daha şık bir görünüm elde edebilmekte hem de günlük yaşamda dâhil her alanda kolay kombin imkânı bulabilmektedir. Bu durum tesettür abiye modellerinde de söz konusudur. İkili takım tesettür abiye modelleri her yaş grubuna uygun olacak modeller ile üretilmektedir. Avantajı çok olan ikili takım modelleri son derece çeşitlidir.

 

 Dantel Detaylı İkili Takım Modelleri

 

Tesettür ikili takım dantel detaylı modeller özel likralı kumaş yapısı ile üretilmektedir. Özel likralı kumaştan üretilen bu ikili takım modelleri 2018 yılı modasına aittir ve renk olarak birçok çeşidi bulunmaktadır. Dantel detaylı ikili takımların en büyük avantajı kendinden kombin olmasıdır. Her türlü özel gün ve özel gecelere uyum sağlayan dantel detaylı ikili takımlar kombin yapmakta zorlanan tesettürlü kadınlar için oldukça ideal olmaktadır. Bu takımlar ipek eşarp modelleri ile birleşince ortaya harika bir kombin çıkarmaktadır.

 

 Tunik Ve Hırka İkili Takım

 

Dijital baskı 2018 modasının en trend baskı çeşitlerinden bir tanesidir. Çok fazla popüler olan dijital baskı modelleri tesettür giyim alanında da oldukça kullanılmaktadır. Dijital baskı ikili takım modelleri tunik ve hırkadan oluşmaktadır. İkili takım hırkası isteğe bağlı olarak önü açık ve ya kemer ile kullanılabilmektedir. Bu ikili takım modeli pantolon ile kombinlendiğinde harika bir uyum oluşturmaktadır. Tunik ve hırka ikili kombinin de genellikle hırka sade renkte olmaktadır.

 

 Yelek ve Tunikten Oluşan İkili Takım

 

Uzun kollu ve volan detaylı tunik ile şal yaka yelek ikili kombini çok şık durmaktadır. Yelek ve tunikten oluşan ikili takımın en önemli özelliği yeleğin yaka kısmı olmaktadır. Yaka kısmı gösterişli ve hareketli gösterilen yelek modeli kombine modern bir görünüm kazandırmaktadır.

 

Bir cevap yazın