Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

Mavi ve kırmızı rengin uyumlu bir görünüm ortaya çıkartabilmesi için özel olarak şalınızı veya aksesuarlarınızı beyaz ile siyah renklerde kullanmanız son derece büyük bir öneme sahip oluyor. Eşofman takımlarında binlerce kişinin isteğine uygun şekilde hizmet verilmeye devam edilen internet sitesine yönelik arama yapılması ve kısa sürede şık bir kombin elde edilmesi mümkün oluyor.

https://www.modaselvim.com/kombin-elbise

Binlerce kişinin eş zamanlı olarak sitedeki tüm içerikleri inceleyebileceği, özel fırsatları da doğrudan tesettür kombin aracılığıyla değerlendirebileceği şekilde satış yapılmaktadır. Şal ve eşofman takımı gibi birçok üründe sonbahar ile yaz kreasyonuna yönelik arama yapabilir, ayrıca genç tesettür ürünlerini de ayrı kategoride listeleyerek uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.

Tesettür Kombin Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Direkt olarak renk uyumunun sağlanması, siyah beyaz renklerin bir arada kullanıldığı çantalarla ve topuklu ayakkabılarla desteklenmesi mümkün olmaktadır. Yedi gün yirmi dört saat boyunca ulaşıma uygun durumda olan, herkes için binlerce ürün türüyle hizmet vermeye devam eden Eylül Tesettür adresinde ürün seçiminizi yapabilirsiniz. Tesettür ikili takım için herkes tarafından yararlanılabilecek şekilde pek çok abiye modeli bulunuyor. Özellikle en çok ilgi gösterilen ürünler arasında mor ile siyah renkli olanlar yer alıyor.

Tesettür Kombinde Renk Uyumu Nasıl Olmalı?

Kırmızı bir şal, beyaz bir mont ve siyah bir topuklu ayakkabının kullanım süreci için son derece avantajlı şekilde marka belirlenebilmektedir. Mavi, yeşil, kırmızı ve turuncu gibi renklere sahip olan ürünler, tek renk veya iki renkli kombinler halinde çok daha şık bir görüntünün ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Direkt olarak hangi kategoride arama yapmak istediğinize bağlı olarak, yeni seozn ürünlerinde indirimlere erişim olanağı bulunmaktadır.

Trikolar, kap kaban modelleri için seçiminizi yaparken, renk uyumuna ve hangi sezona yönelik ürün tercih edeceğinize dikkat etmeniz son derece büyük bir öneme sahipdir. Özellikle de kendini kanıtlamayı başaran Eylül Tesettür bünyesinde direkt olarak 19 TL ile 39 TL aralığında fırsat ürünleri arasından da kombine özel parçalar seçebilirsiniz. Sadece şal veya tesettür giyime yönelik dış giyim modelleri için değil, indirimli eşofman takımlarını da bulabiliyorsunuz.

 

En Başarılı Tesettür Kombin Fikirleri Hangileri ?

Günümüz moda çizgisine uygun olarak yenilenmiş olan tesettür giyim parçaları, tüm giyim tarzlarına aynı anda yanıt vermektedir. En başarılı modacıların elinden çıkmış olan tesettür giyim parçaları ile yeni sezona oldukça başarılı bir giriş yapabilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen Tesettür Kombinler Hangileri?

Şık bayanlar için çok özel kombin fırsatları sunan tesettür giyim parçaları, bu yıl en iddialı görünümleri ile vitrinlerdeki yerini almıştır. Hayatınızın her anı için kendi stilinizi yansıtabileceğiniz kombinler oluşturma fırsatına sahipsiniz.

Günlük hayatta rahatlığın ön planda tutulduğu tesettür giyim kombinlerinde tunik modelleri ön planda yer almaktadır. Bir çok sayıda alternatifin bir arada yer aldığı tesettür tunik modelleri günlük hayatta daha çok cepli ve kapüşonlu modelleri ile tercih edilmektedir. Spor parçalarla rahatlıkla kombine edilebilen tesettür tunikler, rahatınızı bozmadan şık görünmenizi sağlamaktadır.

İkili Tesettür Takımlar Nasıl Kullanılır?

Hiç zahmete katlanmadan şık olmanın en basit çözümünü sunan tesettür ikili takım modelleri, zengin model seçeneğiyle sizlerin karşısında yer alıyor. Hem spor hem de klasik alternatiflerinin yer aldığı ikili tesettür takım modellerini her alanda rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Tesettür ikili takımlar günlük kullanımda daha çok pantolonlar ile tercih edilmektedir. Üstün bir konfor sunan tesettür ikili takımlar ile iddialı görüntünüzden vazgeçmeden rahatlığı yakalayabilirsiniz. Özel günler için modern çizgilerde tasarlanan tesettür ikili takımlar da her bayan için kurtarıcı bir rol oynamaya devam ediyor.

Günlük Tesettür Kombinlerde Neler Tercih Edilecek?

Günlük hayatta konfordan vazgeçmek istemeyenler için birbirinden iddialı ve özel modelleri bir arada bulabilmek mümkün. Günlük kombinlerde en pratik ve rahat parçalar içerisinde feraceler yine ilk sırada yer almaktadır. Tesettür ferace modellerini en uygun renkte ve tarzda parçalar ile birlikte tercih ederek konforlu bir gün geçirebilirsiniz.

Günlük tesettür kombinlerde salaş pantolonlar da en favori parçalar içerisinde yer alıyor. Salaş tesettür pantolon modelleri her mevsim için uygun tasarımlara sahiptir. Son derece cool bir görünüme sahip olan salaş tesettür pantolonlar ile iddialı kombinlere imza atabilirsiniz.

Günlük tesettür kombin fırsatları ile siz de her zaman şıklığınızla bakışları üzerinize çekme fırsatı elde edebilirsiniz.

Yeni Sezonun En Tarz Tesettür İkili Takımları Hangileri ?

Her kadının zevki göz önünde bulundurularak hazırlanan tesettür giyim modası, 2020 yılında da tüm bakışları üzerine çekmeyi başarıyor. Modern ve zarif çizgileri ile moda dünyasında kendine yer edinen tesettür giyim modelleri ile her zaman ve her yerde özgün tarzınız ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Özel Günler İçin Nasıl Kombinler Yapabilirsiniz?

Tesettür giyim modasında özel günleriniz ve davetleriniz için de çok özel parçalar yer almaktadır. Göz alıcı detaylar ile süslenmiş olan tesettür giyim parçaları, kendi tarzınıza uygun kombinleri kolaylıkla hazırlamanızı sağlıyor.

Tesettür abiye modelleri en yeni tasarımları ile özel günler için en kolay kombin fırsatlarını sunmaktadır. Tek parça kullanılarak zahmetsiz şıklığı yakalayabileceğiniz tesettür abiye modelleri, kaliteli içeriklerde kumaşları ile de dikkat çekmektedir.

Bu Senenin En Şık İkili Takımları Hangileri?

Her yıl modaya uygun olarak yenilenen tesettür ikili takımlar, her yaş grubu için çok özel seçenekler sunuyor. Kış aylarında da popülerliğini devam ettiren ikili takım modelleri ile hayatınıza renk katabilir ve konforu en üst seviyede yaşama fırsatı yakalayabilirsiniz.

İkili tesettür takım modelleri iş yaşantısı içerisinde de çok fazla tercih edilmektedir. Zarif duruşu ile bakışları üzerine çeken tesettür ikili takım modelleri, mevsimine en uygun renkler ve desenler ile tasarlanmaktadır.

Salaş ve cool tasarımları ile günlük hayatınızda da size eşlik eden ikili tesettür takımlar, her zaman enerji dolu bir görünüm yakalamanıza olanak tanıyor.

En Özel Günlük Kombin Seçeneklerinde Neler Var?

Günlük hayatınızı kolaylaştıracak çözümler sunan tesettür kombin fırsatları, her stile ve tarza tek tek yanıt vermektedir. Salaş pantolon ile kullanabileceğiniz tesettür ikili takımlar, günlük hayatınızda çok daha rahat hareket etmenizi sağlamaktadır.

Kombin yapmakla zaman kaybetmemenizi sağlayan tesettür ikili takımlar, en iyi kumaşlar tercih edilerek tasarlanmaktadır. Sunduğu ekstra konfor ile vazgeçilmezler arasında yer alan ikili tesettür ikili takımlar, her zaman şıklığınızla ön planda yer almanızı sağlıyor.

Günlük tesettür kombin fırsatları ile her zaman hayran bırakacak bir görüntü elde etme fırsatını kaçırmayın. Bu sezonun en tarz ikili tesettür takım modellerine uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

En Trend Tesettür İkili Takım Modelleri

tesettürTesettür giyim parçalarında her bir ürün farklı modellerde üretildiği için kombin yapmak oldukça zordur ve epey zaman harcatır. Çoğunlukla abiye elbiseler giyildiği zaman abiye elbiseyi kombinlemek ve en uyumlu parçaları bir araya getirmek daha zor olmaktadır. Tesettürlü kadınların kombin yaparken yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırmak için moda tasarımcıları ile firmalar ortak işbirliği ile ikili takım kombinleri üretmektedir.

 

Tesettür ikili takım modelleri sayesinde tesettürlü kadınlar hem daha şık bir görünüm elde edebilmekte hem de günlük yaşamda dâhil her alanda kolay kombin imkânı bulabilmektedir. Bu durum tesettür abiye modellerinde de söz konusudur. İkili takım tesettür abiye modelleri her yaş grubuna uygun olacak modeller ile üretilmektedir. Avantajı çok olan ikili takım modelleri son derece çeşitlidir.

 

 Dantel Detaylı İkili Takım Modelleri

 

Tesettür ikili takım dantel detaylı modeller özel likralı kumaş yapısı ile üretilmektedir. Özel likralı kumaştan üretilen bu ikili takım modelleri 2018 yılı modasına aittir ve renk olarak birçok çeşidi bulunmaktadır. Dantel detaylı ikili takımların en büyük avantajı kendinden kombin olmasıdır. Her türlü özel gün ve özel gecelere uyum sağlayan dantel detaylı ikili takımlar kombin yapmakta zorlanan tesettürlü kadınlar için oldukça ideal olmaktadır. Bu takımlar ipek eşarp modelleri ile birleşince ortaya harika bir kombin çıkarmaktadır.

 

 Tunik Ve Hırka İkili Takım

 

Dijital baskı 2018 modasının en trend baskı çeşitlerinden bir tanesidir. Çok fazla popüler olan dijital baskı modelleri tesettür giyim alanında da oldukça kullanılmaktadır. Dijital baskı ikili takım modelleri tunik ve hırkadan oluşmaktadır. İkili takım hırkası isteğe bağlı olarak önü açık ve ya kemer ile kullanılabilmektedir. Bu ikili takım modeli pantolon ile kombinlendiğinde harika bir uyum oluşturmaktadır. Tunik ve hırka ikili kombinin de genellikle hırka sade renkte olmaktadır.

 

 Yelek ve Tunikten Oluşan İkili Takım

 

Uzun kollu ve volan detaylı tunik ile şal yaka yelek ikili kombini çok şık durmaktadır. Yelek ve tunikten oluşan ikili takımın en önemli özelliği yeleğin yaka kısmı olmaktadır. Yaka kısmı gösterişli ve hareketli gösterilen yelek modeli kombine modern bir görünüm kazandırmaktadır.

 

Farklı Desen Ve Yazılarla Desenli İkili Takımlar

 

Birçok değişik seçenek altında üretimleri gerçekleştirilen tesettür ikili takım modelleri her ne kadar hanımların ortak bir beğenisi olarak her sene büyük bir ilgi görse de, özellikle son zamanlarda değişik desenler halinde tasarımları gerçekleştirilen modeller daha fazla ön plana çıkmaktadır. Bunlar içerisinde en çok iç kısımda farklı ve sevimli hayvan figürlerinin bulunduğu ya da değişik tasarımlar haline getirilmiş olan çiçekler ile bezenmiş ikili takımlar da oldukça güzel bir görünüm sağlamaktadır. Farklı tercihleri göre ve tüm hanımların kendi beğenileri altında seçim yapabileceği yeni sezon içerisindeki değişik ikili takım modelleri arasında bu şekildeki desenler altında hazırlanmış giyim örneklerini uygun fiyatlar kapsamında satın alabilirsiniz

 

Farklı yazıların desene haline getirildi ikili takım

 

Özellikle yeni moda kapsamında tesettür ikili takım içerisindeki iç kısımda bulunan giysinin üzerine değişik yazıların baskılı halde eklenerek güzel bir desen haline getirilmiş olan modelleri büyük bir beğeni toplamaktadır. Değişik kelimeler ve cümleler ile aynı zamanda farklı dillerde hazırlanmış olan yazılı tasarımlar hanımların modern bir görünüm altında bu sene en çok tercih ettiği desenlerden biri olarak ön plana çıkmaktadır. Genç adımların daha çok ilgisini çektiğini de söylemek mümkündür. Havalı ve aynı zamanda daha karizmatik bir görünüm sergileyen bu ikili takımlar hem estetik bir izlenim sunarken aynı zamanda özgür bir tarz yaratmaktadır. Ceket kısmı ile de harika bir kombin yaratmış olan bu birbirinden değişik yeni sezon kapsamındaki ikili takım modellerinden kendi zevkinize göre tercih yapma şansını elde edebilirsiniz.

 

En harika desenler ile ilgilidir

 

Birçok değişik desen altında üretimleri gerçekleşmiş olan ve kaliteli bir kumaş yapısı ile hazırlanmış birbirinden farklı ve güzel tesettür ikili takım çeşitlerini bu şekilde tercih edebilirken aynı zamanda sade bir tasarım ile düz renk altında hazırlanmış modellerini de satın alma şansını elde edebilirsiniz. Bütün bu zengin seçenekleri ise Modaselvim içerisinde bulabilir ve uzun yıllar giyme şansını uygun fiyatlar altında yakalayabilirsiniz. Değişik renk ve modellerin yanı sıra en güzel baskılı desenler halinde mükemmel bir kombin yaratmış olan ikili takımları keyifli bir alışveriş ile elde edebilirsiniz.

 

İkili Takımlarda Ceket Kısmı Renkleri

 

Birbirinden değişik modeller altında her sene yeni çeşitler ile piyasaya sürülen tesettür İkili takım çeşitlerini tüm hanımların ortak bir beğenisi haline getiren en önemli parçası hiç şüphesiz ceket bölümüdür. İnce ve zarif bir görünümü olan ve hafif bir saydam özelliğe sahip bu ceketler birçok farklı renk altında tasarımları yapılmakta ve görsel olarak harika bir izlenim sunmaktadır. Yeni sezon itibariyle de iç kısımdaki elbisesi ile birlikte mükemmel bir kombin yaratma imkanı veren bu ceketler, birçok değişik renk kapsamında hanımların kendi kişisel zevklerine bağlı olarak satın almalarına olanak tanıyabilmektedir. Diz kapaklara kadar inen ve önü açık bir şekilde kullanılarak harika bir görsel estetik veren bu ceket çeşitleri ile birlikte ikili takımlar mükemmel bir uyum göstermektedir.

 

İkili takım ceketlerinde farklı renkler

 

Bu sene oldukça fazla bir biçimde tasarımları yapılmış olan birbirinden güzel tesettür ikili takım modellerinin ceketleri kapsamında hem soğuk havalarda koruma imkanı verirken aynı zamanda büyük bir şıklık da katmaktadır. Bunu sağlayan en önemli etken ise hiç şüphesiz farklı renk tasarımlarıdır. İç kısımları genel olarak beyaz renk ile hazırlanmış giyimlerin dış bölümde ise oldukça farklı ve zengin bir seçenek kapsamında renk ile yapılarak mükemmel bir uyum yakalanmaktadır. Bu renkler altında yeni sezon içerisinde en başta siyah ve lacivert olmak üzere indigo rengi ile birlikte pudra rengi ve saks mavisinin yanı sıra haki renkleri ön plana çıkmaktadır. Ayrıca değişik modelleri altında bordo ve pembe renklerinde de bulmak mümkündür. Tüm bu zengin renk skalası altında bütün hanımlar kendi zevklerine göre uygun bir ikili takım modelini seçip keyifli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

 

Birbirinden güzel ikili takım modelleri

 

Uzun yıllar güven içerisinde kullanım ile birlikte mükemmel bir görsel de veren oldukça zengin bir seçenek kapsamındaki birbirinden harika tesettür ikili takım modellerini Modaselvim içerisinde bulabilir ve trend olan modeller altında üretimleri gerçekleştirmiş şekilde satın alabilirsiniz. Özellikle çok uygun fiyatların müşterilere sunulduğu bu kaliteli site bünyesinde farklı ikili takım modellerinden alarak dolaplarınızı süsleyebilir ve değişik yerlerde keyifle giyebilirsiniz.

Tesettür ikili takım kombinleri bu linkten inceleyebilirsiniz: https://www.modaselvim.com/kombin-elbise

İkili Takımlarda Model Çeşitliliği Nasıldır

 

Bazı bayanlar kombin yapmakta zorlanmaktadır. İkili takımlar kombin yapmakta zorlananlar için en kolay ve en pratik çözüm olmaktadır. Üstelik şık ve zarif görünümü ile görüldüğü her yerde dikkatleri üzerine çekmektedir. Eteklerle, tuniklerle, pantolonlarla oluşturulmuş tesettür ikili takım modelleri hem genç hem de olgun yaş bayan stiline uygun model çeşitliliğine sahiptir. Modaselvim ikili takımlarda uygun fiyatı ve kaliteli ürünleri ile farkını göstermektedir. Yüzde yüz garantili alışverişlerin yapıldığı bu mecrada müşteri memnuniyeti ön planda tutulmaktadır. Kredi kartı ile ödeme, kapıda ödeme gibi çeşitli ödeme alternatifleri sunulmaktadır. Yapılan kampanyalarla karlı alışverişler yapma imkanı bulunmaktadır. Tüm tesettür giyim ihtiyaçlarının bir arada bulunduğu bu alanda indirimlerle tüm tesettür giyim ihtiyaçları karlı şekilde alınabilmektedir.

 

Pantolonlu İkili Takım Modelleri Nasıldır?

 

Takımlarda pantolonlu modeller kullanışlı olduğu için günlük kullanıma uygundur. Takımın diğer parçalarını oluşturan tunik ve hırka şık görünümü ile her ortama uygun olmaktadır. Tesettür ikili takım olarak Modaselvim hem rahat hem de zarif ürünleri stoklarında barındırmaktadır. Sade dar paça pantolon üzerine pastel renkli çiçek desenli tunik kullanılmıştır. Bu takım tek renk olan kolları ve eteklerinde dantelleri ile hareket katılmış bisiklet yaka bir hırka ile tamamlanmaktadır. Böylece takım halinde alınan bu ürünle tüm kombin pratik bir şekilde uygun fiyata tamamlanmaktadır. Aynı zamanda bu takıma uygun olan şal ve ayakkabı modelleri de vardır.

 

İkili Takım Elbiselerde Sevilen Modeller Nasıldır?

 

Elbiselerin üzerinde yer alan ceketler takım olmaktadır. Tesettür ikili takım modellerinde kolsuz elbise ve üzerindeki ceket yeni modeller arasında bulunmaktadır. Bu ceket aynı zamanda hırka yerine de kullanılmaktadır. Etek ve ceketin renkleri aynı seçilerek modelin devamlılığı sağlanmaktadır. Elbisenin üst kısmında yer alan dantel işlemeler elbiseye şıklık katmaktadır. Baştan aşağıya düz kedim olan bu elbiseler tüm vücut hatlarını kapatmaktadır. Üstelik elbisenin üzerinde yer alan kolyesi ile aksesuar ihtiyacıda karşılanmaktadır. Böylece ayrıca bir aksesuar almaya gerek kalmamaktadır. Kolye istenirse çıkarılabilen özelliğe sahiptir. Pembe, bordo, yeşil, mavi gibi farklı renk seçeneklerinde elbise takımları bulunmaktadır. İstenirse hırkasız şekilde kullanılabilir.

 

Modaselvim’de Tesettür İkili Takım

 

Ortak bir şekilde tüm hanımların beğenisini toplayan ve bütün bir yıl içerisinde birçok farklı gidilecek olan yerlerde rahat bir şekilde tercih edilen tesettür ikili takım modelleri adından da anlaşılacağı üzere iki farklı parçadan oluşmaktadır. Bunlar iç kısmında bulunan ve oldukça güzel bir elbise tarzı görünümü olan parça ile birlikte onun üzerine harika bir renk ve model uyumu yakalanmış saten tarzı bir ceket ile bir bütün haline getirilmiş giyim çeşitleridir. Özel bir davet ile birlikte yaz aylarında gerçekleştirilen düğün ve nişan gibi yeni özel organizasyonlar içerisinde hanımların en çok tercih ettiği giyimlerden biri olarak ön plana çıkan bu güzel giysi çeşitleri, bu sene de birbirinden değişik modelleri ile büyük bir talep almaya devam ediyor.

 

 Farklı seçenekler altında ikili takımlar

 

Ayak bileklerine kadar inen ve ayakkabıların da yarısını kapatan bir tasarım eşliğinde üretimleri gerçekleştirilmiş olan birbirinden güzel tesettür ikili takım modellerinin üst kısmına da giyilen ceketi sayesinde harika bir izlenim uyandıran bu güzel giysi çeşidi, yeni sezon içerisinde oldukça senin gibi bir seçenek ile tüm hanımların beğenisine sunulmuş durumdadır. Kişisel tercihler baz alınarak farklı model ve renkleri altında tercih edilebilecek olan bu ikili takımlar iç kısımdaki elbisenin değişik desenler eşliğinde tasarımlarının yapılması ile birlikte ceketin de buna göre hazırlanması suretiyle giyilebilmektedir. Bu da hanımlara hiç uğraşmadan hoş bir kombin yaratma imkanı tanır. Hem ağırbaşlı ve güzel bir izlenim yaratırken aynı zamanda sadeliği de yanında getiren bu güzel ikili takımlar bu yüzden hanımların her daim ilgisini çekmektedir.

 

 İkili takım ürünleri

 

İç kısmındaki giysinin biraz üstünde kalacak şekilde tasarım ile gerçekleştirilen ceket modeliyle birlikte harika bir görünüm sunan tesettür ikili takım modellerini bu yıl geçen seneye oranla çok daha zengin bir fırsat kapsamında model ve renk ile bulabilir ve Modaselvim bünyesinde çok uygun fiyatlar altında satın alma şansını elde edebilirsiniz. En güzel kreasyonların yer aldığı bu kaliteli site bünyesinde arzu ettiğiniz tüm farklı ikili takım seçeneklerinden biri ya da birkaçını tercih ederek bütçenize uygun bir şekilde satın alma imkanını yakalayabilirsiniz.

 

Tesettür İkili Takımlarda En Yeni Modeller

 

Tesettür ikili takım modelleri günlük hayatta ya da özel günlerde ve gecelerde giyilebilen takımlardır. Bu takımlar kişinin istek ve zevkine göre birbirinden farklı parçalardan oluşabilir, iki parçadan oluştukları için de adlarına tesettür ikili takım adı verilmiştir. Takımlar istenirse elbise ve üzerine aynı bilek boyuna ve kesime sahip, kumaş tonu ve desenleri birbiri ile uyumlu ve dışarıdan bakıldığında göz yormayacak bir ferace ile, ister ince diz üstünde biten bir tesettür kap ve altına alınacak geniş paça ya da balon paça pantolonlar ile istenirse de daha klasik tarzı benimseyen tesettürlü kadınlar için elbise ve pardösü ile ikili şekilde kombin edilebilir. Kombinde yer alacak tesettür ikili takım parçaları tamamı ile sizin zevkinize ve beğeninize göre seçilmeli ve tercih edilmelidir.

 

Tesettür Ürünlerinin Satışı

 

Tesettür giyim sektörünün bir sorunu ise ürünlerin satışının yaygın yapılmaması ve tesettür giyime özel büyük mağazalar kurulamamasıdır. Eşarp ve başörtüsü yaygın olarak satılırken diğer tesettür giyim ürünleri ancak büyük şehirlerdeki tesettür mağazalarında ya da alışveriş merkezleri içerisinde bulunmaktadır. Ürünlerin satışının yapılacağı yeni yerler keşfedilmesi ve bu esnada da internetten alışveriş döneminin başlaması tesettür giyim sektörü için de bir umut ışığı olmuştur. Tesettür giyimi tercih eden kadınların internet üzerinden satış yapan butikleri ve web sayfalarını keşfetmesi çok zor olmamış, sitelerin güvenilir olduğuna ikna olduktan sonra da alışveriş yapmak artık tercihten ziyade onlar için bir alışkanlık haline gelmiştir. Bu alışveriş yapılan web sitlerinden birisi de modaselvim.com sitesidir. Site üzerinde birçok ayrı ürün grubundan onlarca çeşit ürün bulunmakta ve ürünler detaylı çekilen fotoğrafları ve gerçek ölçülerde mankenlerin kullanılması ile tüketiciye en doğru şekilde tanıtılmaktadır. Şeffaf bir politika ile çalışan bu siteler satışta bulunan tüm ürünleri için kumaş bilgileri, beden bilgileri ve kullanım koşulları gibi bilgileri satış öncesi tüketici ile paylaşır.

 

İnternet Alışverişinde Avantajlar

 

İnternetten alışveriş yapmanın en güzel avantajı elbette ki yorulmadan ve saatlerce mağazalarda ve butiklerde dolaşmadan istenilen ürünü bulmaktır. Ayrıca sitelerde yer alan uygun fiyatlar da oldukça caziptir.

 

Tesettür İkili Takımlar

 

   Tesettür modası batı akımının öncül olduğu bir moda anlayışının hakim olması sebebi ile moda dünyasında yer almamış ve bu döneme kadar da böyle bir iddiada bulunmamış bir giyim sektörüdür. Fakat son yıllarda kadınların iş hayatında ve bununla da doğru orantılı olarak toplumda daha fazla yer alması, her konuda söz sahibi olması ve en önemlisi de kendine güvenen bireyler haline gelmiş olması onları her konuda başarılı kıldığı gibi moda akımı oluşturma konusunda da başarılı kılmıştır. Tesettürlü kadınların kendi moda çizgilerini yaratmaları ve bunu da birbirleri ile paylaşmaları sayesinde tesettür modası da tıpkı batı modası kadar ilerlemiş ve kendi içinde kendine göre çok büyük yollar kat etmiştir. Bu sayede tesettür giyiminde kullanılan kumaşların dokusu ve rengi bile değişikliğe uğramış ve bu değişim birçok parça ürüne yansımıştır.

 

 Tesettür Elbiseler ve Takımlar

 

           Tesettür ikili takım adı verilen ürünler birbiri ile kombine şekilde kullanılabilen ve uyumlu olan ürünlerin birleştirilmesi ile oluşur. Bu ikili takımlar bir ferace ve bir elbise, bir pantolon ve bir tunik, bir etek ve bir ceket veya da başka ikili ürünlerin kombini ile oluşur. Tesettür ikili takım ürününü beraber şekilde alabileceğiniz gibi ayrı ayrı olarak da satın alabilirsiniz. Bu sayede tüm ürünleri hem birbiri ile kombin şekilde hem de ayrı ayrı olarak kullanma şansınız olacaktır. Tesettür ikili takım aynı zamanda 4 mevsim kullanılabilen ve yazlık ya da kışlık çeşitleri olan ürünlerdir. Ürünleri tesettür giyim mağazalarında, tesettür giyim ürünü satan sanal butiklerde ve tesettür giyim ürünü satan web sitelerinden satın alabilirsiniz. Bu web sitelerinden biri ise hali hazırda hizmet veren bir site olan modaselvim.com sitesidir. Sitenin içerisinde birçok ürün çeşidi ve farklı kategori mevcuttur. İstediğiniz ürün için siteye ulaşıp soru sorabilirsiniz.

 

 Sitede Her şey Mevcut

 

Sitede yer alan ürünler ve kategoriler içerisinden kendinize en uygun olanı seçmeli ve beğendiğiniz ürünü satın alamdan önce iyice incelemelisiniz. Size uygun olduğunu düşündüğünüz parçayı satın almak için internet üzerinden siteye giriş yapıp satın al butonuna tıklamanız yeterlidir.

www.modaselvim.com

 

 

Takımlarda Şıklığın Adresi

 

Tesettür ikili takım adı verilen ürünler tesettür giyiminde yer alan alt parçalar ile üst parçaların birbirleri ile uyumlu olanlarının kullanılması ile ortaya çıkan ürünlerdir. Tesettür giyiminde üst parçalar bazen dize kadar bazen diz üstü bazen de bileğe kadar uzanmaktadır. Bu durum da her üstün başka bir alt parça ile kullanımını zorunlu kılmaktadır. Bunun için tesettür ikili takım adı verilen ürünler satılmakta ve kombin yapma konusunda tereddütte kalan ya da vücut tipine göre doğru ürünü bulamayan tesettürlü kadınlar için kolaylık sağlanır. Bu ürünleri direkt olarak deneyip tesettür ikili takım olarak satın alabileceğiniz gibi aynı zamanda ayrı ayrı parçalar satın alarak kendi ikili takımınızı kendiniz de ortaya koyabilirsiniz. Zevkinize güveniyor ve tarz sahibi olduğunuza inanıyor iseniz bu ürünleri gerek web sitemizden gerekse sosyal medya butiğimizden hızlı şekilde satın alabilir ve kendi takımınızı yaratabilirsiniz. İkili takım alırken ya da ikili kombin yaparken parçaların ayrı ayrı kullanımını da göz önüne almanız size fayda sağlayacaktır. Bu konuda internet üzerinde birçok takım ve kombin örnekleri bulunmakta ve sizlere fikir vererek yardımcı olmaktadır. Ürünlerin aynı zamanda kaliteli parçalar ve uygun fiyatlı ürünler olmasına da dikkat ederseniz hem çok fazla ve gereksiz para harcamaktan kurtulursunuz hem de aldığınız ürünleri uzun zaman kullanarak tarzınızı koruyabilirsiniz.

 

Alışveriş Dönemi Başladı

 

Yeni bir sezonun başlaması ile yeni bir alışveriş dönemi de başlamış oldu. Havalar soğudukça dolaba giden elimiz artık birçok ürün seçeneğinin bulunduğu web siteleri nedeni ile bilgisayar başına gider oldu. Siz de bu sene dolabınızda eksik olan tüm ürünleri Modaselvim adresindeki yüzlerce seçenek arasından satın alabilir ve yüksek kalitesi sayesinde yıllarca kullanabilirsiniz. Ürünlerde yapılan sezon sonu ve yılsonu kampanyalarından faydalanıp uygun fiyat avantajı ile alışveriş yapabilirsiniz.

 

Ürünler Çok Hızlı Teslim Ediliyor

 

Ürünlerin hızlı teslimat özelliği sayesinde bugün satın aldığınız bir ürün saatler içinde paketlenip kargoya teslim edilebiliyor. Ürünün faturası da ürün ambalajı içine koyularak kargoya verilen paketler is en geç 2 iş günü içerisinde sizlere teslim ediliyor.

 

Rengarenk Elbiseler Yüzünüzde Çiçekler Açsın

 

Tesettür kıyafetler içinde, tesettür ikili takım davet ve dışarı için en sık giyilen elbise türüdür. Durum böyle olunca, tasarımcıların en çok üzerine durduğu modeller de, yine bu tarz elbiseler arasında yer almaktadır. Davetler ve ev ziyaretlerinde göz kamaştırıcı modeller sunan modeselvim.com, tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünen uzman kadrosu ile yine moda öncüsü tasarımlara sahip gibi görünüyor. Klasikleşmiş tasarımlar yerine, her yaşa hitap eden tasarımlar geniş bir ürün yelpazesi sunarak, müşteri beklentilerine cevap vermektedir. Davetler için özel tasarlanan iki parçalı göğüs bölgesinde dantel detaylı elbiseler, fark edilmenizi sağlayacak en ciddi modeller arasındadır. Bunun yanında günlük kullanım için de birçok model sunulmaktadır.

 

Takım Elbise Hiç Bu kadar Güzel Durmamıştı

 

Göğüs bölümünde kullanılan zincir detayları ve kuşak detaylı modellere sıklıkla rastladığımız elbiseler, dijital baskılı elbise ile şık ve ışıl ışıl bir görüntü sunmaktadır. Belki de en güzel tesettür ikili takım modeli, müberra kolu nakışlı ikili takımlar olacaktır. Modern bir görüntünün yanında, etkileyici motiflerin nakış olarak detaya eklenmesi, göz alıcı bir şıklık sunmaktadır. Genellikle gençlerin beğenisini kazanan modeller, her yaş grubunun ilgisini toplamaktadır. İkili takımlar en yoğun olarak gençler arasında ilgi toplamaktadır. Bunun farkında olan tasarımcılar, biraz daha canlı modeller ve asimetrik kesimlere yoğunluk vermektedirler. Belden kuşak ya da ip detaylarına yer veren cesur tasarımlar ile, tüketicinin beğenisine sunulmaktadır.

 

Cıvıl Cıvıl Modeller İle Bastığınız Yerlerde Çiçek Açtırıyoruz

 

En çok önem verilen ayrıntı olarak, şık model ve tasarımlara sahip olmak isteyen seçici bir kitleye, beğenebilecekleri bir elbise sunabilmek çok ciddi bir iştir. Bu nedenle tesettür ikili takım elbiselerde model çeşitliliğini en üst düzeyde tutmak önemlidir. Çünkü ikili takımlar hem gündelik yaşamın akışı içerisinde, hem de davetlerde sık şekilde kullanımı olan tasarımlardan oluşur. Bunun yanında her yaşa cevap verecek tasarım ve temalara sahip olması, cesur modeller yaratmak ise en büyük risktir fakat bu riskin alınması da gereklidir. Farklılık ve yenilik yaratmak alınması gereken bir riskti ve mükafatı da riskle doğru orantılıdır.

 

Şıklık Yarışında İkili Kombin

 

Yeni sezonun girmesiyle yepyeni ürünler vitrinleri dolduruyor. Bu sonbahar – kış sezonuna girerken tesettür ikili takım için yepyeni renkler ve modeller siz moda tutkunlarını bekliyor. Tesettür ikili takım denilince akla standart tunik ceket ve pantolon gelmesin. Bu sezon kreasyonlarında yepyeni modelleri irdeleyeceğiz şimdi.

 

 Sonbahar Sezonuna Hakim Modeller

 

Sonbahar da sizleri bolca koyu tonlar beklemekte. Mor ile yeşilin, bordo ile beyazın eşsiz uyumunu yakalayabileceğimiz bu sezon birbirinden şık alternatifler ile gümbür gümbür geliyor. Tesettür ikili takım da modaya bu sene yön veren model uzun yelekler olsa gerek. Hem her ortamda şıklığı yakalamanıza yardımcı oluyor hem de rahat kullanımı sayesinde istediğiniz kombini yapabiliyorsunuz. Aynı ton ve renkte yelek pantolon takımını içerisine giyeceğiniz geniş yaka bir gömlek ile klasik bir hale getirebilir, penye ile günlük tercihlerde kullanabilirsiniz.

 

Dantel ve Osmanlı figürlerinin hakim olduğu tesettür modası günlük kullanım için de çok şık bir yer almaktadır. Paça ve kol kenarlarına yapılan işlemeler hem göz dolduruyor hem de günlük giyime şıklık katıyor. Seçeceğiniz parçaları kalın kolyeler veya vücut tipine göre ince veya kalın deri kemerler ile kombinlemeniz mümkün.

 

İkili takımlarda pantolon ceket olarak ağır vatkalı modeller yerini artık daha zarif ve boncuk işlemeli modellere bıraktı. Tek renk seçenekleri klasikliğinden çıkan bu takımlarda birbirine zıt iki renkli takım kullanmak artık daha trendi yakalamak için tercih sebebi. Desen ve çok karmaşık olmayan bluz ve ayakkabılar ile zıt renkli takımlar giyiminize canlılık katıyor.

 

Etek ve ceketten oluşan takımlar artık yavaş yavaş tarih olma yolunda. Artık fazlaca klasikleştiği için çok tercih edilmeyen bu takımlar yerini daha çok etek ve geniş bluzlara bıraktı. Genel olarak iri desenli modellerin tercih edildiği bu takımlar günlük kullanımda hem ağır bir hava yaratmadan şık olmanızı sağlıyor hem de rahat bir giyim stili oluşturuyor.

 

 Dönemin Renkleri

 

Bu sezonda dediğimiz gibi daha çok uyumdan ziyade zıtlık baş göstermekte. Birbirine zıt iki rengi uyumlu bir şekilde kombinleyerek modanın nabzını tutabilirsiniz. Mor, yeşil, hardal tonları, turuncu, lacivert sezona hakim renkler. Tek ve uyumlu renk modeller artık demode kalmakta.

 

Tesettür Giyim Satış Noktası

 

Tesettür ikili takım adı verilen ürünler tesettür giyim ürünlerinden seçilen herhangi iki takımın birbirine kombin edilmesi ya da üretim aşamasında bu iki parçanın birbiri ile uyumlu olabilecek bir şekilde dikilerek ürünün üretilmesidir. Tesettür ikili takım kişilerin zevk, tercih ve beden ölülerine göre de farklı parçalardan oluşabilir. Bu tesettür ikili takım kullanım alanları ise genelde günlük hayatta dışarı çıkarken, özel davetlerde ve çeşitli aksesuarlar ile de zenginleştirilerek özel günlerde kullanılabilir. Tesettür giyim batı modasının etkisi altında kalamadığı için bünyesinde doğu motifleri olan büyük kabartma ve baskılar, otantik desenler, soluk renkler ve mat kumaşlara yer vermiştir. Elbette ki doğu modası da takip edilebilecek ve binlerce moda akımcısı olan zengin bir moda sektörüdür ancak özellikle gençlerin son dönemlerde batı modasının izinden gitmesi ve bizim moda ve trend anlayışımızda olmayan bir takım parçaları kullanmak istemeleri tesettür giyimi de etkilemiştir. Fakat tesettür giyim modacıları ve tasarımcıları tarafından bu fikirler doğru şekilde kullanıldığında ortaya hem batı hem de doğu figürlerini içeren, hem yaşlılara hem de gençlere hitap eden hem doğunun hem de batının gıpta ederek baktığı bir tesettür modası çıkartılabilir. Her zaman denildiği gibi moda insanın kendine yakışanı giymesidir ve tesettürlü kadınların da bu konuda her zaman hakları vardır.

 

 Tesettür Giyimde Satış Ağı

 

Tesettür ürünlerin tasarlanması ve üretilmesinden sonra ise sonraki aşama ve aynı zamanda bu konudaki en büyük faktör olan satış aşamasıdır. Ürünlerin satışı için tesettür giyim mağazalarının yanı sıra sanal ortamda kurulan tesettür butikler ve tesettür giyim sayfaları birçok kişi tarafından ziyaret edilmekte ve yüzlerce ürün hergün satışa çıkmaktadır. Bu sitelerden birisi olan modaselvim sitesi de istediğiniz ürünü dakikalar içerisinde bulabileceğiniz zengin ve kaliteli içeriğe sahip aynı zamanda da uygun fiyatlı ürünlerin bulunduğu bir web sitesidir.

 

 Ürünlerde Uygun Fiyat Garantisi

 

Sitenin outlet kısmında bulunan 365 gün indirimli ürünler ile yıl sonu indirimlerini takip edip oldukça uygun fiyatlı ürünler satın alabilirsiniz. Hem güzel hem de kaliteli ürünlerin bulunduğu web sitesi bir tık uzaklıkta.

 

Tesettür Giyimde İkili Takımlar

Tesettür ikili takım ürünler birbiri ile uyumlu parçaların kombin edilmesi ile oluşurlar. Bu parçalardan biri alt biri üst olmakta ve tercih edilen parçalara kullanım alanlarına göre sınıflandırılabilmektedir. Günlük kullanacağınız tesettür ikili takım modelleri ve parçaları için düz kesim bir pantolon ile bir tunikten oluşan ikili bir takım kullanabilirsiniz. Ürünlerin rengi ve kumaş dokuları birbirleri ile uyumlu olmalı ve birbirini boğmamalıdır. Örnek olarak kış mevsiminde kullanım için bir günlük tesettür ikili takım oluşturmak isteniyor ise siyah ya da lacivert pantolon ya da etek tercih edilmeli üst kısım için ise tercih edilen renk siyah ise siyahtan daha açık antrasit, füme, gri, açık gri gibi tonlarda bir üst parçanın seçilmesi hem spor hem de klasik bir görüntü sağlayacaktır. Günlük hayatta aksesuar kullanmayı seven kadınlar için ise bu tür bir kombinin üzerine ise siyah ya da metal renkli aksesuarların kullanımı uygun olup, eğer stil sahibi iseniz ve çizgilerin dışına çıkan bir tarzınız var ise siyah ve tonlarının kombin yapıldığı tüm takımlarda parlak renkler, neon renkler ve canlı renklerde aksesuar kullanılabilir. Bu ürünlerin her birini ayrı ayrı şekilde tasarlayarak almanız sizin için de oldukça fazla vakit kaybı olacağından sosyal medya hesaplarında bulunan sanal butiklerden ya da internet üzerindeki tesettür giyim satışı yapan web sitelerinden aynı anda tüm parçalar seçilebilir ve sepete eklenip satın alınabilir.

 

 Kombini İnternetten Yapın

 

Ayrıca internet birçok kişinin ürün satın aldığı ve satın aldığı ürünleri sergiledikleri ve diğer tesettürlü kadınlara da fikir verdikleri platformlardır. Bu sayede biraz internet ve sosyal medya turu ile siz de kendinize özgü kombinler belirleyebilir ve bunlara uyumlu olabilecek parçaları Modaselvim web sitesinden satın alabilirsiniz. Site üzerinde ikili takımlar için oldukça fazla seçenek bulunmakta ve yeni ürünler köşesinde ise son yılın trend parçaları bulunmaktadır.

 

 

İnternet üzerinden alışveriş yapılan sitelerde neredeyse en kolay aşama satın alma aşamasıdır. Bu sayede hem hiç yerinizden kalkmadan bir sürü ürün almış olursunuz hem de satın alırken güvenli ödeme yaparsınız.