En Şık Tesettür Abiyeler

tesettür abiyeFarklı modeller ile yaz mevsimi için birbirinden farklı tesettür abiye modelleri mağazalardaki yerini almış durumda. Her tesettürlü kadının kişisel zevkine uygun modellerin bulunduğu 2019 yeni sezon için kadınlar seçim konusunda tatlı bir zorluk yaşayabilirler. Özellikle yaz mevsiminde canlı renklerin hakim olduğu bu yılın tesettür abiye modelleri bu sayede daha şık bir izlenim de vereceklerdir.

 

Bordo renge sahip olan yaka abiye modelleri bunlar içerisinde en şık elbiseler arasında yeri almış bulunmaktadır. Omuzları düşük olarak tasarlanmış olan bu model abiyelerin etek kısımları ise daha çok kabarık bir tasarım ile oluşturulmuştur. Bu abiye modeli ile genç tesettürlü kadınlar adeta prenses havasına bürünmektedir. Bordo rengi dışında farklı renkler ile de tüm tesettürlü kadınlar kendi bedenlerine uygun bu model abiye modelini satın alabilirler.

 

 Yaz Mevsimi İçin Tesettür Abiye Modelleri

 

Yaz geldi ve tesettür abiyeler için kadınlar büyük bir araştırma içerisine girdi. Arka arkaya olacak düğünler, nişan ve ya özel organizasyonlar adına birbirinden farklı tesettür abiye modelleri için internet üzerinden resimlere bakılarak satın almaya çalışılmaktadır. Özellikle bu sene omuz kısımlarını açıkta bırakan abiye modelleri tesettürlü kadınların en fazla ilgi göstereceği elbise modellerinin başında gelmektedir.

 

 

Farklı çiçek desenleri ve ya geometrik şık desen modelleri ile üretilmiş olan abiyeler 2019 yılı yeni sezonda tesettürlü kadınların ilgisini çekecek modeller arasındadır. Bunun yanı sıra dantel detaya sahip olan abiye modellerinin de yine bu sezon kadınların ilgi odağı haline gelecek abiyeler içerisinde olduğu söylenebilir. Bel, göğüs ve ya kol kısımlarına özel olarak yaptırılan dantel detayları ile bu abiye modelleri tesettürlü kadınlara ayrı bir hava katacak.

 

 Farklı Tesettür Abiye Modelleri

 

Dantel detayına sahip tesettür abiyeler bu yıl oldukça fazla ve bu sebepten ötürü birkaç örnek daha vermek mümkün olmaktadır. Boyun kısmından bilek kısımlarına kadar dantel ile kaplanmış ve kapatılmış tesettür abiye modelleri en özel organizasyonlarda tesettürlü kadınları bulunduğu ortamda gözde yapacak elbiselerden birisi olmaktadır. Siyah rengin dantel detaylı abiyeler üzerinde çok daha şık bir görüntü oluşturmaktadır. Bu model abiyeye şık bir siyah ayakkabı ile kombin yapılmalıdır.

Bir cevap yazın