En Özgün Tunik Modelleriyle Sezonda Yerinizi Alın

tesettür tunikBazen renk bazen de tasarım, tuniklerinizi kıyafetinizin star parçası yapar. Sezonda tunik modasında da öne çıkan bu iki unsur birleşmiş durumda. Yani hem tasarım hem de canlı renklerle göz dolduracak ve birbirinden güzel tuniklerle tarzınızı ortaya koyacaksınız. Tesettür tunik seçimlerinizi şekillendirirken sizin için en doğru parçayı belirlemeli ve size uygun tasarımlarla ancak şık ve modern görünebileceğinizi bilmelisiniz.

Tesettür tunik modelleri ve fiyatları için: https://www.modaselvim.com/tunik

 Danteller Yeniden Bizlerle

 

Abiye kıyafetlerin vazgeçilmez parçası olan danteller günlük giyime de uyarlandığından birbirinden güzel sonuçlar ortaya çıktı. Tesettür tunik tasarımlarında özellikle tuniklerin uçlarına yapılan bu işlemeler hem zarif hem de tatlı bir görüntüye imza atılmasını sağladı. Karpuz kollar, uzun bırakılan bilekte manşetler ile bütünleşen dantel işletmeleri, asimetrik kesim tuniklerin uçlarına uygulanırsa tam bir görsel şölen sunulmuş oluyor. Tüm bunlara sarı, yosun yeşili, bebek mavisi, pudra pembesi gibi soft renklerden tasarlanan tunikler eklendiğinde kusursuz görüntüye kavuşmuş oluyorsunuz. Dantel işlemeli tunikleri sokak stilinizde jeanlerle kombinleyerek kullanabileceğiniz gibi klasik pantolonlarla kombinleyerek özel günlerde de tercih edebilirsiniz.

 

 Kimonolar Her Kombinle Göz Dolduruyor

 

Bu sezonun belki de en kurtarıcı parçası kimono şeklindeki tunikler olacaktır. Hem salaş görünümü hem de kumaşına göre özel günlere ya da günlük kullanıma uyarlanabilme kolaylığı ile dolabınızda elinizin en sık gittiği, son derece kullanışlı parçalardan biri kimono tunikler olacak şüphesiz. Tesettür tunik modasının kurallarını baştan yazan bu parçada eğer saten ya da şifon kumaş tercih eder ve bir kemerle kullanırsanız sizin için davet kıyafeti, keten ya da pamuklu kumaştan yapılmış yine benzer şekilde kemer kullanılarak kombinlenecek tunikler ise günlük kulllanım için uygun bir tercihe dönüşecektir.

 

 Transparan Parçalarla Zenginleştirilen Tunikler

 

Tunik seçimlerinizde yelpazeyi genişleten en farklı ve şık tasarımlardan biri de tuniklerin uçlarına eklenen transparan ya da pencereli parçalardır. Diz kapaklarına dek uzanan tuniklerin uçlarına farklı şekillerde eklenen pencereler ya da tül ve kumaş karışık parçalar, kıyafetinizi bambaşka noktalara taşıyacaktır. Siz de dolabınızı yenilerken belki en fazla yer kaplayan parça olan tuniklerde, yapacağınız tercihlerinizi bu trendleri göz önünde bulundurarak yapabilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın