En Modern Tesettür Abiye Modelleri Hangileridir?

tesettür abiyeTesettür giyim ürünleri arasında kadınların en fazla tercih ettiği ve her tesettürlü kadının giysi dolabında bulunan kıyafetlerden bir olan tesettür abiye modelleri, özel gün ve özel gecelerde tercih edilen en büyük kurtarıcı olmaktadır. Bunun en büyük sebeplerinden biri tesettür abiye modellerinin çok kolay ve rahat bir şekilde şık ve modern olmayı sağlamasından kaynaklanmaktadır. Her yeni sezonda eklenen yeni modeller ile birlikte tesettür giyimi tercih eden her kadın katıldığı özel davetlerde kendi stilini yansıtmasına yardımcı olmaktadır. Tesettür giyim modasının sol yıllarda daha çok gelişmesi ve tesettür abiye modellerindeki çeşitliliğin artması sayesinde bazı modeller bir takım özellikleri ile ön plana çıkmaktadır.

 

 Volan Kol Detaylı Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye tasarımları arasında en çok tercih edilenlerden bir tanesi şifon kumaştan üretilen modeller olmaktadır. Şifon kumaşın özelliği itibari ile tesettür abiye modeline kattığı dökümlü hareket hem şık hem de modern bir görünüm için yeterli olmaktadır. Bunun yanı sıra son yıllarda çok fazla moda olan volan kollar, tesettür abiye modellerinde de yer almaktadır. Volan kollar tesettür abiye modellerine şık bir görünüm katmaktadır. Volan kol tasarımına sahip abiye modellerinin her tarza uygun renklerini bulmak mümkün olmaktadır.

 

 Payet Detaylı Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye modellerinde payet uzun senelerdir kullanılan şık bir detaydır. Payet işleme detayları genellikle altın renkte işlenmektedir. Payet detaylarında kullanılan altın rengi özelliği açısından kullanıldığı her renk kumaş ile uyumlu olmaktadır. Genellikle payet detayları, tesettür abiye modelinin göğüs kısmında, kol kısmında ve etek kısımlarında yer almaktadır. Modern görünümün nedenini payet detaylar oluşturmaktadır.

 

 Balık Tesettür Abiye Modelleri

 

Balık tesettür abiye modelleri kadınlar tarafından çok fazla tercih edilen modeller arasında bulunmaktadır. Balık modelleri dabıl ve krep şifon kumaşlardan üretimi yapılmaktadır. Tesettür abiye modelinin omuz bölgesinde ve göğüs kısmında yer alan vatka gibi görünen güpür detayları ile birlikte bel bölgesinde bulunan şifon etek detayı abiye modelinin çok zarif ve şık olmasını sağlamaktadır. Özel davetlerde tesettürlü kadınlar en çok balık abiye modelini tercih etmektedir.

Bir cevap yazın