Düğünlerde Giyilen Tesettür Abiyeler Nelerdir?

tesettür abiyeAbiyelerin en çok giyildiği yerler düğünlerdir. Düğünlere giden tesettürlü bayanlar için tasarlanmış yılın moda renk ve modellerinde tesettür abiye çeşitleri vardır. Düğünlere uygun koleksiyonlarda mevsime göre model ve renkler farklılık gösterir. Yazın gökkuşağı renklerinde, fuşya, pudra, ekru, deniz yeşili, turkuaz kırmızı, sarı ve yeşilin farklı tonları kullanılmaktadır. Uçuş uçuş abiyelerden hoşlananlar için şifon kumaştan elbiseler bulunmaktadır. Astarlı ve astarsız olarak tercihe göre değişmektedir. Tesettür abiye olarak polyester kumaştan yapılmış kabarık abiye modelleri düğün için mükemmel seçimdir. Prenses model abiye zevkine uygun olarak karpuz kollu, tafta, çiçek detayları olan modeller vardır. Hakim yaka tesettür abiyelerde etek kısmı sade, kolları ve göğüs kısmı desenli modeller vardır.

 

 Gösterişli Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

 

Abiyelerde gösterişli seçimler yaparak bulunduğu ortama ışığını yansıtmak isteyen bayanlar için işçiliğe önem verilen modeller vardır. Zengin görünümlü üzerinde emek harcanmış altın renkli desen işlemeli modeller vardır. İnci zevkine sahip olanlar için kol uçları, yakası ve eteklerinde inci işlemeler olan modeller göz alıcı görünümdedir. Ayrıca en kaliteli Fransız güpür dantelinin olduğu abiyeler göz doldurmaktadır. Tesettür abiye seçiminde dar kesim modellerin yanında balık model ilgi çekmektedir. Payet işlemeleriyle hem düğün hem kına için ideal seçimdir. Gold renginden hoşlananlar için üzerinde fileden yapılmış işlemeli kumaş, kuplu olan, etek kısmı kloş şeklinde modeller vardır.

 

 Tesettür Abiyelerde Modern Tarzlar Nelerdir?

 

Asaletin rengi vizondan dar, sade aynı zamanda zarif, balık etek, peplum şeklinde kesime sahip, dantel aplikelerden detaylı modeller özel günlere uygundur. Kuyruklu modellerde düğün gibi özel günler içindir. Etek kısmı işlemeli olan, Kumaş olarak likralı olan, astarlı olmayan modellerde kuyruk detayı vardır. Serpme şekilde baştan aşağı parlak taşlarla süslenmiş siyah rengin hakim olduğu taşlı tesettür abiye modeli hem gösterişli hem de şıktır. Bulunduğu ortamda gözleri üzerine çekmek isteyenler için taşlı, pullu, payetli modeller idealdir. Önündeki dantel işlemeleriyle göğüsten bele kadar düğmeli, kemer aksesuarlı abiyelerde farklı renkler vardır. Bu senenin modası olan eteği kalem etek şeklinde olan, vücuda tam oturan abiyeler bulunmaktadır.

 

 

 

Bir cevap yazın