Dış Giyimde Yapılan Hatalar

Tesettürlü bayanların sıkça yaptıkları hatalar, aslında çok basit olan şeylerdir. Özelik ile dış giyim de yapılan basit hatalar şık olmak için harcanan tüm çabaların önüne geçecektir. Bu neden ile dış giyim konusunda dikkatli ve bilinçli olarak alışverişler yapılmalıdır. Ferace, kap gibi dış giyim ürünlerini alır iken boy ölçüleri fazlası ile önemlidir. Dış giyim ürünlerinin altından görünen etek ya da pantolonlar, kollarından sarkan iç kıyafetlerin kol payları ve omuz ölçüleri. Bunların hepsine dikkat edilmelidir. Ferace ve kapların altından, sağından ya da solundan içi giyime ait bir parça görülmemelidir. Omuz ölçülerinin de tam oturması gerekir. Alt taraftan görünen etek ya da pantolon payları karmaşık ve çirkin bir görüntüye neden olur. Bu sebepler ile boy ve kalıp olarak tam ölçülü olan dış giyim ürünlerinin giyilmesi gerekir.

 

 Dış Giyim Ürünleri İçin Nereden Alışveriş Yapılır?

 

Birçok tesettürlü bayan için dış giyim ürünlerini bulmak, beğenmek ve almak zordur. Fiyatlarındaki pahalılıklarda tamamen kafa karıştıran bir durumdur. Daha fazla seçenek ve daha uygun fiyatlı ürünler için sanal alışverişlerin tercih edilmesi fazlası ile avantaj sağlayacaktır. İnternet üzerinden satış yapan firma ve üreticiler, mağazalara göre çok daha büyük kitlelere hitap ettikleri için her bedeni ve istenilen her modeli bulmak mümkün olacaktır. Ferace modellerinde de birçok model ve beden satışı yapılmaktadır. Mağaza satışları ile kıyaslanır ise, fiyatları da oldukça uygundur. Bu nedenler ile online alışverişler tercih edilmelidir. Bu sayede hem zamandan hem de maddi açıdan büyük avantaj sağlanır.

 

 Dış Giyim Kombini Nasıl Yapılır?

 

Dış giyim konusunda bir kombin yapılması gerekiyor ise, bu kombin eşarp, ayakkabı ve çantalar ile yapılmalıdır. Eğer dış mekanlarda bir gezi organizasyonu gibi bir faaliyet var ise, mutlaka bu üçlü arasında kombin yapılmalıdır. İç giyimler için istenilen parçalar tercih edilebilir. Eğer iç mekanlara da katılım yapılacak ise, kullanılan her parçanın birbirine uygun olması gerekir. Dış giyimlerin model ve kumaşına uygun olan parçaları kullanmak, daha şık bir kombin uyumu sağlayacaktır. Kumaş uyumları ile alakalı bilgiler internet üzerinden araştırılabilir.

 

 

Bir cevap yazın