Abiye Tercihlerinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

tesettür giyim abiyeAbiye kullanımı bayanların en özel gördüğü günler içindir. Abiyelerin için de mükemmel ve kusursuz bir görüntü olması beklenmektedir. Fakat, yapılan hatalar ve yanlışlar sonucunda istenilen sonuçlara ulaşmak mümkün değildir. Tesettür giyim abiye modelleri için çok fazla seçenek ve model içerir. Bu modeller arasından beden yapısı ile uyumlu olanlar tercih edilmelidir. Genel olarak tek parça tercihler yapılır. Fakat, beden yapısı müsait ise, iki parçadan oluşan modellerinde kullanımı rahatlık ile yapılabilir. Uzun boylu ve zayıf olan bayanlar için nerede ise, tüm modeller uygun olacaktır. Fakat, kilo problemi olan ve kısa boylu olan bayanlar, tek parça ve mutlaka düz olan modelleri tercih etmelidirler. Kullanımı zor olsa d topuklu ayakkabılardan da faydalanmaları gerekmektedir. Bu şekilde özel günlerde şık görünmek mümkün olacaktır.

 

 Abiye Modelleri İle Eşarp Uyumu Nasıl Olmalıdır?

 

Tesettür giyim abiye modellerinde eşarp kullanımı çok önemlidir. Abiyeler için hazırlanan eşarpların alınması en doğrusu olacaktır. Renk tonları mutlaka aynı olmalıdır. Daha sonra alınan eşarplarda renk uyumu yakalamak zor olacaktır. Bunun yanı sıra, bone kullanımında da aynı renklerin tercih edilmesi gerekecektir. Abiye modeline göre eşarp modeline karar verilebilir. Abiye sade ise, abartılı ve süslü eşarplar yapılabilir. Abiye detaylı ve hareketli ise, sade bir eşarp kullanımı yapılmalıdır.

 

 Tesettür Abiye Modellerinde Renk Seçimleri Nasıl Yapılmalıdır?

 

Tesettür abiye modellerinde renk seçimleri göz ve ten rengine uygun olarak yapılmalıdır. Açık tenli bayanlar mutlaka koyu renkli modelleri tercih etmelidir. Koyu ten rengi olan bayanlar ise, açık renkleri tercih etmelidirler.

 

 Abiye Alışverişi İçin Öneriler

 

Tesettür giyim de her ürün normal giyim tarzına göre daha yüksek fiyatıdır. Bunun nedeni ise, daha fazla kumaş ve malzeme kullanımıdır. Aynı şekilde, işçilik de artmaktadır. Bu durumun üzerine mağaza satışlarında mağaza giderleri de eklenir. Bu sebep ile mağaza satışlarında fiyatlar yüksektir. Bu duruma çözüm bulmak ve istenilen beden ve modellere ulaşmak için online alışverişler uygun olacaktır. Online alışverişler sayesinde her açıdan tasarruf sağlamanız mümkündür. Mağazalarda yaşanan beden sıkıntısına da bu şekilde çözüm bulunabilir.

Bir cevap yazın