Tesettür Şıklığı

Müslüman kadınların İslam inanışına göre uygun bir şekilde giydiği elbisedir. Bu elbiseyi satan birçok mağazada bulunmaktadır. Modaselvim bu mağazalardan biridir.

Tesettür Elbise Modelleri

Çiçekli Elbise: Yaz aylarının vazgeçilmezi olan çiçek desenleridir. İrili ufaklı çiçekli desenleriyle hayran bırakan ve her kadının dolabında bulunmaktadır. Etekler, pantolonlar, gömlekler her tür kıyafetten çiçek desenleri bulunur. Çiçekli şifon elbise, günlük kullanım için oldukça rahat ve şık bir tercih olacaktır. Dijital baskı baskılı şifon kumaştan üretilmiştir ve dört mevsimine uygundur. Astarlıdır ve bisiklet yakalıdır.

Tesettür elbise, günlük şık olarak iki türe ayrılır. Beli lastikli terikoton kumaşın en önemli özelliği likrasız olmasıdır. Esneme yapmaz. Bu kumaş türünde elbise alırken iyi düşünülmeli ve elbise bedeni saptanmalıdır. Astarsız ve dört mevsimine uygundur. Aksesuar düğmeli elbise modeli de günlük elbise modellerden tercih edebilecek nahif duruşlu bir elbisedir. Kumaş likralıdır. Esnektir ve kullanışlıdır. Dört mevsime uygundur.

Çocuk Elbiseleri: Sadece kadınlar için değil çocuklar için de birçok model vardır. Pötikare elbise modeli, üç farklı renk modeliyle kız çocukları için zevkli bir tercihtir. Dört mevsim kullanıma uygundur. Kolsuz modeliyle kışın içine kazak giyilerek tercih edilebilir. Anne kız takımı olarak giyinmek isteyenler için de bazı elbiseler, çocuklar için de üretilmiştir. Şifon elbise hem anne hem kız için takım olabilecek bir elbise modelidir. Şifon kumaşıyla günlük veya özel günlerde giyilebilir. Astarsız ve beş renk seçeneğiyle tercih edilesi bir modeldir.

Tesettür Elbise Fiyatları

Pek çok kıyafet bulunan mağazadır. Birçok model de ve renkte, uygun fiyatlı, ucuz elbise vardır. Çizgili elbise, on beş farklı renk seçeneği ve aşırı uygun fiyatıyla alıcı beklenir. Keten kumaştan üretilmiştir. Mevsimlik bir elbisedir. Astarsızdır. 

Sadelikten yana olanlar ve tek renk elbise isteyenler için kolyeli elbise, altı fark renk çeşidiyle ve uygun fiyatıyla tercih edebilecek hoş bir elbisedir. Mira kumaştan imal edilmiştir. Dört mevsimlik bir kumaş olup, örme kumaşlar kategorisinde bulunur. Esnek bir yapıya sahiptir ve 0 polyester bir kumaştır. Ucuz elbise modaselvim mağazasında bulunmaktadır.

 

Bir cevap yazın