Moda Selvim Tesettür Elbiseler

Elbiseler hemen hemen her ortamda giyilebilecek bir kıyafettir. Özel günlerinizde ya da günlük tercih edebileceğiniz tesettür elbise modelleri Moda Selvim de vardır. 

Moda Selvim Tesettür Elbise 

Elbiseler her dolapta olması gereken parçadır. Renk renk ve değişik modeller de birden çok tesettür elbise vardır. En uygun fiyata hem şık hem de kaliteli tesettür elbiseler Moda Selvim de mevcuttur. Piyasaya göre en uygun tesettür elbise fiyatlaru Moda Selvimdedir. Giyim kategorisinin alt kategorilerinden biri de tesettür elbiselerdir. Triko, şifon, viskon,ve kadife olmak üzere daha birçok çeşit mevcuttur.  

Moda Selvim Tesettür Elbise Çeşitleri

Bunlar; yarım fermuarlı triko elbise, kazayağı desenli triko elbise, kolları fırfırlı tesettür elbise, piliseli sandy elbise, peplum tesettür şifon elbise, kapüşonlu triko elbise, bağcıklı triko tesettür elbise, yaprak desenli viskon elbise, simli kadife tesettür elbise, aksesuar detaylı tesettür elbise, pul detaylı tesettür elbise,garnili tesettür elbise, a pileli tesettür elbise, aksesuar düğmeli elbise, nervürlü tesettür elbise, dijital baskılı şifon elbise, kolu nakışlı tesettür elbise, kemerli şifon tesettür elbise, nakış detaylı elbise, ekose jile elbise, balon kol tesettür elbise olmak üzeredir. 

Bunlar; çiçek desenli viskon elbise, kemerli ekose jile elbise, iki renkli tesettür elbise, piliseli triko tesettür elbise, kolları pilise detay elbise, piliseli şifon elbise, puantiyeli tül elbise, beli lastikli şifon elbise, yarım düğmeli kot tesettür elbise, pötikare desenli gofre elbise, önden bağlamalı tesettür elbise ve düğmeli triko jile olmak üzeredir.  

Moda Selvim Büyük Beden

Moda Selvimin büyük bedenler için de birden fazla tesettür elbise çeşidi vardır. Herkese uygun kıyafetler Moda Selvim büyük beden kategorisinde mevcuttur. 

Moda Selvim Büyük Beden Elbise Modelleri

Bunlar; kolları fırfırlı tesettür elbise, piliseli sandy elbise, puantiye desenli viskon elbise, beli bağcıklı tesettür triko takım, yırtmacı düğmeli tesettür elbise, çizgili tesettür elbise, fırfırlı ponpon şifon elbise, volanlı tesettür elbise, yakası bağlamalı viskon elbise, dantel detaylı elbise, pile detaylı tesettür elbise, eteği düğmeli tesettür elbise, yazı baskılı tesettür elbise ve volan kollu simli elbise olmak üzeredir.  

Moda Selvim

Çok daha fazlası için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Şıklığı

Müslüman kadınların İslam inanışına göre uygun bir şekilde giydiği elbisedir. Bu elbiseyi satan birçok mağazada bulunmaktadır. Modaselvim bu mağazalardan biridir.

Tesettür Elbise Modelleri

Çiçekli Elbise: Yaz aylarının vazgeçilmezi olan çiçek desenleridir. İrili ufaklı çiçekli desenleriyle hayran bırakan ve her kadının dolabında bulunmaktadır. Etekler, pantolonlar, gömlekler her tür kıyafetten çiçek desenleri bulunur. Çiçekli şifon elbise, günlük kullanım için oldukça rahat ve şık bir tercih olacaktır. Dijital baskı baskılı şifon kumaştan üretilmiştir ve dört mevsimine uygundur. Astarlıdır ve bisiklet yakalıdır.

Tesettür elbise, günlük şık olarak iki türe ayrılır. Beli lastikli terikoton kumaşın en önemli özelliği likrasız olmasıdır. Esneme yapmaz. Bu kumaş türünde elbise alırken iyi düşünülmeli ve elbise bedeni saptanmalıdır. Astarsız ve dört mevsimine uygundur. Aksesuar düğmeli elbise modeli de günlük elbise modellerden tercih edebilecek nahif duruşlu bir elbisedir. Kumaş likralıdır. Esnektir ve kullanışlıdır. Dört mevsime uygundur.

Çocuk Elbiseleri: Sadece kadınlar için değil çocuklar için de birçok model vardır. Pötikare elbise modeli, üç farklı renk modeliyle kız çocukları için zevkli bir tercihtir. Dört mevsim kullanıma uygundur. Kolsuz modeliyle kışın içine kazak giyilerek tercih edilebilir. Anne kız takımı olarak giyinmek isteyenler için de bazı elbiseler, çocuklar için de üretilmiştir. Şifon elbise hem anne hem kız için takım olabilecek bir elbise modelidir. Şifon kumaşıyla günlük veya özel günlerde giyilebilir. Astarsız ve beş renk seçeneğiyle tercih edilesi bir modeldir.

Tesettür Elbise Fiyatları

Pek çok kıyafet bulunan mağazadır. Birçok model de ve renkte, uygun fiyatlı, ucuz elbise vardır. Çizgili elbise, on beş farklı renk seçeneği ve aşırı uygun fiyatıyla alıcı beklenir. Keten kumaştan üretilmiştir. Mevsimlik bir elbisedir. Astarsızdır. 

Sadelikten yana olanlar ve tek renk elbise isteyenler için kolyeli elbise, altı fark renk çeşidiyle ve uygun fiyatıyla tercih edebilecek hoş bir elbisedir. Mira kumaştan imal edilmiştir. Dört mevsimlik bir kumaş olup, örme kumaşlar kategorisinde bulunur. Esnek bir yapıya sahiptir ve 0 polyester bir kumaştır. Ucuz elbise modaselvim mağazasında bulunmaktadır.

 

Tesettür Elbiseleri ve Fiyatları

Tesettür kıyafetleri, genel olarak normal kıyafetlerden daha pahalı olmak zorundadır. Çünkü tesettür kıyafetlerinde oldukça büyük işçilik ve emek vardır. Daha büyük ve salaş parçalardan oluşan bu kıyafetlerde daha fazla kumaş kullanılmaktadır. Kumaş kullanımının fazla olması da işçiliği arttırmaktadır. Bu neden ile tesettür kıyafetlerinin normal giyim ürünlerine göre biraz daha pahalı olması gayet normaldir.

 

Fakat mağazalarda normal denilebilecek fiyatlardan çok daha yüksek fiyatlara satılmaktadır. Bunun nedeni, iş yeri giderlerinin de ürün etiketlerine yansıtılmasıdır. Bu durumlarda tesettür elbise fiyatları bayanlara oldukça yüksek gelmektedir. Online alışverişler, her açıdan olduğu gibi bu alanda da daha uygun olmaktadır. Moda Selvim gibi markalar kaliteyi uygun fiyatla buluşturarak satışını yapmaktalar.

 

 Tesettür Kıyafetlerinde Kombin Nasıl Yapılmalıdır?

 

Genel olarak kombinler için seçilen kıyafetler vücut yapısı ile uygun olmalıdır. Tunik ile pantolon, etek ile de bluz ve gömlekler tercih edilmelidir. Bu şekilde yapılan kombinler günlük hayatınız için oldukça şık olacaktır. Diğer şekilde elbise ve tulumlar için aksesuarlar ve eşarplar kombinlenmelidir. Eşarp kullanımı ise bağlama teknikleri ile kombinlenebilir. Yaz mevsiminde genel olarak şallar daha çok kullanılmaktadır. Çene altında toplanmadan, serbest bırakılan şallar, sıcak havada bunalmanızı ve terlemenizi önleyecektir. Birçok farklı renk ve model şallar için Moda Selvim sayfasını tercih edebilirsiniz. Tesettür elbise fiyatları için de oldukça uygun olan bir sayfadır. Her beden ürünlerinde satılı yapılmaktadır.

 

 Tesettür Elbise Modelleri Nasıl Tercih Edilmelidir?

 

Elbise seçimleri, yaz aylarında daha fazla önem taşımakta. Giyim tarzı ne olur ise olsun bayanların yaz aylarında vazgeçilmezi elbise ve tulumlardır. Tesettür elbise seçimleri de yaz modasına uygun olarak yapılmalıdır. Yaz modasında rengârenk elbiseler bu yılda eğilim. Fakat vücut ölçülerine ve yapısına uygun giyinmek gerekiyor. Boy kilo orantısı göz önünde bulundurularak tercihler yapılmalıdır. Kısa boylu hanımlar mutlaka düz kesim modelleri tercih etmelidir. Uzun boylu ve kilo bayanlar ise belden kuşaklı olan modelleri kullanabilir.

 

Bölgesel kilo sorunu yaşayan bayanlar ise sorunlu olan bölgelerini geride bırakacak koyu renkleri tercih etmeliler. Diğer bölgelere renk katarak ön plana çıkarmaları daha şık bir görüntü oluşturacaktır. Tesettür elbise fiyatları genel olarak yaz dönemlerinin başlarında indirime girebilir. Online satış yapan firmaları takip ederek, alışverişlerinizi daha uygun fiyatlara yapabilirsiniz.

 

Elbise Ve Tulum Alırken Dikkat

Yaz aylarına girmemiz ile vitrinlerde elbise ve tulumları görmeye başladık. Her kadının sevdiği ve içinde rahat ettiği elbiseleri alırken bazı detaylara dikkat edilmesi gerekir. Hemen hemen her bayan, görüp beğendiği elbiseyi almak ister. Fakat bu yanlış bir durumdur. Elbise ve tulum alır iken uygunluğuna öncelik verilmelidir. Vücut yapısına uygun olmayan modeller kesinlik ile tercih edilmemelidir. Boy kilo orantısına göre modeller seçilmelidir.

 

Renk uyumlarını yakalamak da oldukça önemlidir. Birçok bayan bu kurallara dikkat etmeden giyindiği için kendini sürekli mutsuz hissediyor. Elbise ve tulumlar seçilir iken kilo orantınıza bakmanız, sadece elbise bedeninizi bulmanız demek değildir. Elbiselerin üzerindeki renkler ve desenler sizi daha kilolu ya da daha zayıf gösterebilir. Eğer kilolu bir bayansanız kesinlik ile enine desen içeriği olan modelleri tercih etmemelisiniz. Bölgesel kilo probleminiz var ise sorun olan bölgelerinizi geri plan bırakacak modeller tercih edilmelidir. Sorunlu bölge üzerinde koyu ve düz renkleri, diğer bölgelerde ise canlı renkleri kullanmanız doğru olacaktır.

 

 Elbise Fiyatları Pahalı Mıdır?

 

Her tesettürlü kadın bu düşünce ile alışveriş yapmaktadır. Tesettür elbise fiyatları genel olarak yüksek olduğu düşünülür. Genel olarak bakıldığında normal elbise fiyatlarına göre biraz yüksek fiyatlıdır. Fakat bu olması gereken fiyatıdır. Çünkü tesettür elbise fiyatları yapılan bütün işlemlerin ücretini içermektedir. Normal bir elbiseye göre iki kat daha fazla kumaş harcanmaktadır. Kumaşın fazla olması da işçiliğin fazla olması anlamına gelir. Bu neden ile tesettür elbise fiyatları oldukça normaldir.

 

Sadece mağazalarda olması gereken fiyattan çok daha yüksek fiyatlara satılıyor. Bunun nedeni de, mağazalarda personel gideri, kira ödemeleri gibi yapılan ödemelerde, ürünlerin etiketlerine ekleniyor. Bu neden ile mağazalarda fiyatlar normalden çok daha fazla oluyor.

 

 Elbise Nereden Alınır?

 

Bayanlar aradıkları her modeli bulamadığın şikayetçidir. Mağazalarda seçenek, model ve bedenler oldukça sınırlıdır. Bu neden ile alışveriş yapamayan bayanlar, sanal yolları tercih ediyor. Moda Selvim de olan bütün model elbise ve ürünler, bayanların oldukça dikkatini çekiyor. Yorulmadan, her aradıkları bulabilen bayanların en çok kullandığı yöntem online alışverişlerdir. Bu şekilde hem daha uygun fiyatlara alışveriş yapıyorlar hemde aradıkları bütün modelleri bulabiliyorlar.

 

2018 Elbise Fiyatları


Tek parça elbiseler bayanların olmazsa olmaz kombine parçalarının başında gelmektedir. Yazlık elbiseler olduğu gibi soğuk kış günlerinde giyilen boydan elbiseler de bulunmaktadır. Tesettür elbise modellerinin yanı sıra tesettürlü olmayan bayanlar içinde pek çok seçenek bulunmaktadır. Moda trendlerinde olan değişim her zaman için elbise modellerine de yansımaktadır. Her geçen sene, her sezon yeni moda elbiseler ortaya çıkmaktadır. Bazen geçmişten günümüze kadar gelen elbiseler ile modern dokunuşların buluştuğu elbise modelleri de ortaya çıkmaktadır. Elbise modelleri farklılık gösterdiği gibi elbise fiyatları da farklılık göstermektedir. Elbisenin modeline, kumaş türüne, boyuna, türüne, kalitesine göre fiyatı değişmektedir.

Tesettür Elbise Fiyatları

Tesettür elbiseler çok fazla çeşitliliğe sahiptir. Tek renk modellerin yanı sıra iki veya daha fazla rengin buluştuğu elbise modelleri mevcuttur. Kalın, triko kumaş ile üretilmiş olan elbiseler daha çok kış ayları için uygunken ince, pamuklu, şifon tarzda kumaş ile üretilen elbiseler ise daha çok yaz ayları için tercih edilmekte ve kullanılmaktadır. Tesettür elbise fiyatları da yine kumaşının kalitesine, ürünün diğer özelliklerine göre değişmektedir. Kaliteli kumaş ve kaliteli işçilik ile üretilen elbiseler sıradan kumaş ve sıradan işçilik ile üretilen elbiselere göre daha fiyatlıdır. Uzun ömürlü olması, kullanışlı ve rahat olması için kaliteli ürünleri tercih etmelisiniz.

2018 Tesettür Elbise Modelleri ve Fiyatları

2018 tesettür elbise modelleri arasında ince, pamuklu ve şifon kumaş ile üretilen yazlık elbiseler dikkat çekmektedir. Bu kumaş ile üretilen tesettür elbiselerin günlük kullanım için uygun olanları olduğu gibi özel davetler için uygun olan modelleri de mevcuttur. 2018 tesettür elbise fiyatları ise yine değişkenlik göstermektedir. Seçeceğiniz elbisenin kumaşına, boyuna, kalitesine göre fiyatta değişiklik meydana gelmektedir. Giyeceğiniz elbiseden memnun kalmak istiyorsanız mutlaka kaliteli kumaş ve kaliteli işçilik ile üretilen tesettür elbiseleri tercih etmelisiniz. Elbise fiyatlarında sezonluk olarak indirimlerde meydana gelebilmektedir. Yazlık, ince kumaşlar ile üretilen elbiseler sezon sonunda indirime girmektedir. Aynı şekilde kalın, triko kumaş ile üretilen elbiseler de kış sezonu sonunda indirime girmektedir.

 

Uygun Fiyata Tesettür Elbise Nasıl Alınır?

Tekstil sektöründeki gelişmelerle birlikte tesettür elbise fiyatları konusu da oldukça büyük bir rekabete uğramıştır. Özellikle, sezon sonu ve sezon başında gerçekleştirilen kampanyalarla birlikte oldukça uygun fiyatlara tesettür elbise bulmak mümkündür. Tesettür elbise fiyatları konusunda hem daha uygun fiyatlara sahip olmak için hem de modaya uygun kıyafetleri seçebilmek için bazı kampanyalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Mağaza takibi, fiyat kampanyaları, alışveriş kriterleri ve sezonluk ürünler hakkında bilgi sahibi olarak oldukça uygun fiyatlarda aradığınız tüm modellere ulaşabilirsiniz.

 

 İnternet Üzerinden Uygun Fiyata Tesettür Elbise Nasıl Alınır?

 

İnternet üzerinden pek çok site aracılığı ile uygun fiyatlı tesettür elbise modellerine sahip olabilirsiniz. Üstelik sezon sonu indirimleri olmadan da sitelerin uygulamış olduğu kampanyalarla hem markalı hem de modaya en uygun elbiseleri tercih edebilirsiniz. Modaselvim sitesi tesettür elbise alışverişi yapabileceğiniz güvenilir sitelerden birisidir. Özellikle, outlet ürünler ve sezon sonu ürünleri rahatlıkla görüp, pratik bir şekilde alışveriş yapacağınız dijital ortamda normal mağaza koşullarına göre oldukça avantajlı fiyatlar söz konusudur.

 

Çeşitlilik bakımından da farklı tesettür modellerine sahip olmak isteniyorsa mutlaka internet üzerinden alışveriş seçeneklerini değerlendirmek gerekir. İstediğiniz ürünü sepete ekle seçeneğini kullanarak, farklı ödeme türlerinden size uygun olanı seçip güvenilir bir site aracılığı ile kargoyla kapınıza kadar getirtebilir, zaman ve ekstra masraflardan da tasarruf edebilirsiniz.

 

 Özel Günlerde Uygun Fiyata Tesettür Elbise Nasıl Alınır?

 

Özel günlerde tesettür elbise fiyatları oldukça büyük kampanyalara dahil olmaktadır. Kadınlar günü, sevgililer günü ya da bayram alışverişlerinde gerek mağazalarda gerekse internet üzerinden alışveriş yapan sitelerde farklı kampanyalar uygulanabilmektedir. Bu kampanyaları takip ederek, uygun fiyatlarda tesettür elbise modellerine ulaşabilirsiniz.

 

Mağazalarda da uygulanan bu kampanyalar %50 indirim seçeneklerine kadar uygulanabilmektedir. Bu kampanyalar dahilinde hem yeni sezon ürünleri indirimli şekilde alabilir hem de normal şartlarda ödeyeceğiniz tutarların çok altında bir tutarla alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Bu özel günler haricinde farklı markaların mağaza olarak uyguladığı kampanyalarda bulunmaktadır. Özellikle, sıkça alışveriş yaptığınız mağazalardan indirim günlerini öğrenerek, fiyat avantajı sağlayabilirsiniz. Uygun fiyatlarda bir alışveriş yapmak için bir müşteri olarak mağazaları ve kampanyaları takip etmeniz fiyat konusunda size yardımcı olacaktır.

 

Tesettür Elbise Modelleri Ve Fiyatları

Tesettür elbise modellerinin başında tek omzu güpürlü olan modeller geliyor. Bu ürünler poliviskon kumaştan üretilmekte. Bu da demektir havayı çok iyi geçiren ve kişinin konforunu sağlayan bir kumaş ile imal edilmiştir. Hanımların dikkatinde olan tesettür elbise fiyatları ile birlikte bu ürünlerin beden ölçüleridir. Artık her boyda ve bedende imal seçenekleri bulunan elbiseler mevcut. 38 beden başlayıp 48 bedene kadar uzanan geniş yelpazede bir seçim imkanı bulunuyor. Güpürlü elbise modellerinin yaka biçimleri ise bisiklet yaka.

 

Astarsız olan bu modeller önden düğmeli seçenekleriyle cazip kullanımlar sunmakta. Sıktırmadan ve derece ayarları dikkat edilerek yıkandığı takdirde tesettür elbiseler uzun yıllar boyunca eskimeden ve solma etkileri göstermeden giyilebilir. Bir diğer ise kemerli tesettür elbiseler. Bu ürünlerde aksesuar derdinde son veriliyor. Hanımlar direkt olarak kemerli elbiseler giyerek şıklığını tescillemiş oluyor. Güpür incili elbiseler ise dabıl kumaştan üretilmekte. Bunun anlamı çift katlı olmalarıdır.

 

Her bir katta farklı renk seçenekleri sunularak rengarenk bir çizginin dışa vurumunu yansıtırlar. Bu sayede hanımlar tek bir elbisede iki renk seçeneğini ve zenginliğini doyasıya yaşamaktalar. İnci detaylı elbiselerde öne çıkan bir diğer detay ise hakim yaka olmasıdır. Bu da hanımları hem modern hem de klasik ölçülerde zarif göstermektedir. Hafif likralı kumaş kullanılarak üretilen ceket görünümlü abiyeler ise özellikle nişan ve düğün gibi davetlerde hanımların gardıroplarından alıp giyebilecekleri özel seçkiler arasında yer alıyor. Adından da anlaşılacağı üzere hafif olan bu kumaş türü ile birlikte saatlerce ayakta kalıp arz-ı endam edilse bile bir ağırlık değil taşınan sadece zariflik oluyor.

Tesettür elbiseleri incelemek ve en uygun fiyatlardan yararlanmak isterseniz Alışverişe Başla

 Tesettür Elbise Fiyatları

 

Hanımlar için özel indirim kampanyalarına tabi tutulan tesettür elbise fiyatları her cebe uygun geniş bir seçim şansına ev sahipliği yapıyor. Buna göre sezonluk tesettür elbise fiyatları takip edildiği takdirde indirimli zamanlarında yarı yarıya fiyatları ile alınabiliyor. Aynı zamanda kampanyaları takip eden çok daha uygun fiyatlarla bir yerine iki adet elbise alarak hem görünümlerini hem de dolaplarını zenginleştirebiliyor. Bunun için renk ve biçim uyumu kadar fiyat ve cüzdan uyumu da önemli yer tutuyor.

 

 Son Trend Tesettür Elbise Modelleri ve Fiyatları

Bayanların gardıroplarının vazgeçilmez kıyafet parçalarından biri de elbiselerdir. Tesettür giyimi tercih eden bayanlar modayı yakından takip eden, kaliteli ve özgün tasarımların yer aldığı Moda Selvim’deki tasarımcıları inceleyebilirler. Bu sezonda kreasyonlarda yer alacak, indirimdeki tesettür elbise fiyatları hakkında da bilgi edinebilirsiniz.

 

Dört mevsim farklı tasarımların yer aldığı moda sektöründe tesettür elbise modelleri de çeşitlilik göstermektedir. Moda Selvim’de bulunan elbise seçenekleri arasında günlük giyimde ve özel davetlerde giyebileceğiniz modelleri bulabilmeniz mümkün.

 

 Prenses kollu tesettür elbiseler

 

Son trend elbiselerde yer alan prenses kollar bu sezon yine tasarımlarda göze çarpmaktadır. Belden kuşaklı, sırtı fermuarlı ve inci detaylı pelerin kollu elbiseler günlük giyimde tercih edebileceğiniz modeller arasında yer almaktadır. Renk seçenekleri arasında bordo, kiremit, şarabi, mürdüm ve siyah renklerde prenses kol tesettür elbiseleri görebilirsiniz.

 

 Fırfır detaylı tesettür elbiseler

 

Tesettür elbise modelleri içerisinde bulabileceğiniz fırfır detaylı elbiseler oldukça şık duran tasarımlar arasındadır. Günlük giyimde ya da özel davetlerde bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu sezona damga vuran renklerde tasarlanan fırfır detaylı elbiselerde zümrüt rengi, gül kurusu, bordo, kahverengi, bebek mavisi ve vazgeçilemeyen siyah renkte bulabilirsiniz. İndirimli ürünler arasında yer alan fırfır detaylı tesettür elbise fiyatları da bütçenizi sarsmayacaktır.

 

 Kot işlemeli tesettür elbiseler

 

Kot elbiseler bayanların her zaman tercih ettiği elbise modelleri arasında yer almaktadır. Bu sezon da hem fiyat açısında hem de tasarımlar açısından şık modelleri Moda Selvim’de bulabilirsiniz. Etamin nakışlı, işlemeli, belden kuşaklı farklı renk tonlarında kot tesettür elbiseleri arasından birimi seçebilirsiniz. Ekonomik olarak bütçenizi sarsmayacak tesettür elbise fiyatları seçenekleri bakımında da tercih edebileceğiniz bir üründür.

 

 Güpürlü tesettür elbiseler

 

Eski yıllarda çok moda olan güpür işlemeli elbiseler bu sezon tekrar moda tasarımcılarının kreasyonlarında yer almaktadır. Kolları volanlı ve gül güpür işlemeli tesettür elbise modelleri günlük giyimde ve özel davetlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şık bir görüntü oluşturan güpür tasarımlar elbiselere ayrı bir hava kattığı için bayanların vazgeçilmez tercihleri arasında bulunmaktadır. Renk seçenekleri arasında son trend renklerde tasarlanan modelleri bulabilirsiniz.

 

Baharın Habercisi Tesettür Elbise Modellerinde Neler Var?

Sıcak havalar kendini göstermeye başladıkça çok daha ferah ve iç açıcı tesettür elbiselerin gün yüzüne çıkmaya başladığı bu yılın modasında, herkes kendi tarzını ve zevkini en etkin şekilde yansıtacak seçenekleri bir arada bulabilecektir.

 

Her mevsim konforu yakalayabileceğiniz en ideal parçalardan biri olan ve iddialı tasarımları ile de ayrıcalık yaratmanızı sağlayan yazlık tesettür elbise modelleri, hem günlük hayatınızda hem de özel günlerinizde sizlere eşlik etmektedir.

 

Rengarenk ve canlı renkleri ile bize baharı müjdeleyen birbirinden özel tesettür elbise tasarımları, hem pratik kullanımı hem de kolay kombin imkanı ile bayanların her daim bir numaralı seçenekleri arasında yer almaktadır.

 

 Tesettür Abiye Modasının Bu Yılki Gözde Parçaları Neler?

 

Özel zamanlarınız için sizlere eşlik edecek en özel parçalardan olan abiye tesettür elbise modelleri, başarılı tasarımcıların ellerinden çıkarak iddialı görünümleri ile tüm gözlerin odak noktası olmayı başarmaktadır. Gösterişli ve zarif duruşları ile ilgi gören tesettür abiye elbise modelleri, bu sene payet ve güpür şıklığı ile de yürek hoplatıyor.

 

Son derece iddialı bir görünüme sahip olan simli görünümde şifon elbise modelleri, iddialı bir görüntüye sahip olmak isteyenler için en özel parçalar arasında yer almaktadır. Sezonun en moda renkleri kullanılarak tasarlanan ve farklı vücut tiplerine hitap eden abiye tesettür elbise modelleri, her mevsime uygun özel kumaşları ile ilgi uyandırmaya devam ediyor.

 

 Büyük Beden Tesettür Elbise Modellerinde Moda Çizgiler Neler?

 

Modayı yakından takip eden her bayan için uygun alternatifler sunan tesettür elbise modelleri, vücut hatlarınız belli olmadan ve kendinizi rahatsız hissetmeden şık olabilmenize imkan tanıyor. Dantel, işleme gibi senenin modasını yansıtacak detayların kullanıldığı bu yılın moda büyük beden tesettür elbise modellerinde gündelik hayatınız ya da özel günleriniz için seçenekler sunmaktadır.

 

Günün en dikkat çeken ve en şık isimlerinden biri olabilmeniz için sayısız alternatifte ve yılın modasını en güzel şekilde yansıtan modellere ulaşabileceğiniz tesettür elbiseler, kendi farklı ve ayrıcalıklı hissetmek isteyen herkes için çözüm önerileri sunmaktadır.

 

 

Tesettür Elbise Çeşitlerinde Fiyatlar

Her elbise birbirinden ayrı fiyatlandırmaya tabidir. Örneğin abiye fiyatları ile günlük kıyafetler ayrı ayrı fiyatlandırılır. Örneğin tesettür abiye modellerinin fiyatlarına baktığımız zaman diğer modellere göre daha ahalı olduğunu rahatlıkla görebiliriz. Bu durum her kesimden abiyenin özel bir kıyafet olmasından kaynaklanır. Bu şekilde abiyeler farklı fiyatlara tabi olur. Diğer yandan elbisede abiye süslemelerinin bulunması ve abiyede kullanılacak kumaşın bulunmasıda fiyatı artmasına neden olur. Bu sebeple tesettür elbise fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız öncelikle elbisenin türü ve elbisenin tarzına göre bir fiyat politikasının yürütüldüğünü bilmelisiniz. bunlara karşılık özel elbiselerin bile bir istisnası olarak daha uygun fiyatlarda modelini de bulmak mümkün.

Özel Günler İçin Uygun Fiyatlarda Abiye

Özel günlerinizde giymeniz gereken kıyafetlerden biri de abiye modellerdir. Uzun elbiseler, uzun feraceler ve tunikler kullanılarak yapılan abiye modellerini öncekle gözden geçirmenizde fayda var. Ardından alacağınız elbisenin nasıl çizgilerde olması hangi renkte olması gibi önemli soruları kafanızda oturtabilirsiniz. Ardından kendi bütçenize göre bir araştırma yapıp hangi tür modelin bütçenize daha uygun olduğuna karar verebilirsiniz. Abiye almdan önce birbirinden güzel modellerin hepsine bakın. Uzun elbiselerden pantolan abiyelere kadar birçok türü gözden geçirmeniz hem şık hem rahat olmak için işinize yarayacaktır. Ayrıca seçim yapmanızı da kolaylaştırır. Tesettür elbise fiyatları konusunda olduğu gibi abiye fiyatları için de her kesime ayrı abiyelerin bulunduğunu bilmelisiniz.

Tesettür Abiye Alırken

Tesettür abiye alırken seçtiğiniz veya aklınızda olan modeli almadan önce fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz mağazaların yanı sıra internet üzerinden de araştırma yapmanızda fayda var. Çünkü gerçekten internet alışverişlerinde daha uygun fiyatlara abiye dahil birçok tesettür elbise türünü bulmanız mümkün. Tesettür elbise fiyatları internet üzerinden yapılan satışlarda sizde göreceksiniz ki çok daha uygun.

Özel Kıyafetler Ve Tesettür

Tesettür giymek abiye giymeye engel değil. Çok şık ve çok güzel tesettür abiye modellerinin bulunması sayesinde artık sizde özel günlerde ne giyeceğim derdinden kurtulabilirsiniz. Bunun için tesettür abiye satan yerlere bakmanız yeterli olacaktır.